Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai Veloster

Featured Replies

Napisano

Hyundai Veloster zadebiutuje w Europie podczas Geneva Motor Show.

1.6 140KM

1.6 Turbo 200KM

284631943-Hyundai01.jpg

284631943-Hyundai02.jpg

284631943-Hyundai03.jpg

post-22218-14352511298485_thumb.jpg

Napisano

Przód fajny, i na tym imo się kończy... sick.gif

Już czuję wielką przestrzeń nad głową na tylnej kanapie. zlosnik.gif

Napisano

Tak sie przyglądam zdjęciom i jest to coś w stylu a raczej bez stylu ,,misz masz" no.gifsmirk.gif

Napisano

Patrząc na niego mam wrażenie że projektowały go trzy osoby, każda z inną wizją.

Napisano

Witam serdecznie.

> Hyundai Veloster zadebiutuje w Europie podczas Geneva Motor Show.

> 1.6 140KM

> 1.6 Turbo 200KM

Ta szkarada już była na kąciku...

Pozdrawiam.

Napisano

Co Wy tam wiecie. To bedzie hit w UE i PL. Cena i wyglad zrobi swoje.

Napisano
  • Autor

> Witam serdecznie.

> Ta szkarada już była na kąciku...

> Pozdrawiam.

ale w wersji USA chipsy.gif

Napisano

> 1.6 140KM

> 1.6 Turbo 200KM

Mnie się podoba smile.gif Wygląda oryginalnie ok.gif Nawet ten trochę dziwaczny patent z drzwiami mnie nie drażni smile.gif

Napisano

Kurde coś w nim jest fajnego ale nie wiem co bo jakośtak za dużo ma czegoś. Jak dla mnie to przekombinowany

Napisano
hmm.gif Coś wiadomo na temat cen ? To ma być równorzędnie produkowane z i30 ? To segment kompaktów ?
Napisano

> Coś wiadomo na temat cen ? To ma być równorzędnie produkowane z i30 ? To segment kompaktów ?

wyglada na konkurenta scirocco

Napisano
  • Autor

> To podaj różnice pomiędzy wersją EU a US

będzie trochę inny przód i tylne światła oraz inne wzory felg aluminiowych. Wnętrze najprawdopodobniej zostanie bez zmian skromny.gif

• 7 miesięcy później...
Napisano

> 1.6 140KM

> 1.6 Turbo 200KM

Wczoraj sobie go na spokojnie oglądnąłem. Pierwsze co rzuca się W oczy to fakt, że 16 calowe koła wydają się wręcz karykaturalnie małe. Auto traci przy bliższym kontakcie. Wyloty powietrza na masce okazują się plastikowymi zaślepkami, które nawet nie próbują udawać, że są czymś innym. Z tyłu belka, szkoda, że nie wpadli na pomysł żeby skopiować Civica i umieścić pod podłogą dodatkowy schowek, marnuje się masa miejsca.

Patent z drzwiami budzi mocno mieszane uczucia. Z jednej strony odważnie, do tej pory nikt tak nie robił. Z drugiej strony po co? Ja nie widzę sensu... No chyba, że ktoś koniecznie chce mieć łatwy dostęp do tylnej kanapy. Tyle, że ułatwi to życie tylko jednej osobie siedzącej z tylu. Cena na poziome 22 tysięcy euro...

Napisano

> Wczoraj sobie go na spokojnie oglądnąłem. Pierwsze co rzuca się W oczy to fakt, że 16 calowe koła

> wydają się wręcz karykaturalnie małe. Auto traci przy bliższym kontakcie. Wyloty powietrza na

> masce okazują się plastikowymi zaślepkami, które nawet nie próbują udawać, że są czymś innym.

> Z tyłu belka, szkoda, że nie wpadli na pomysł żeby skopiować Civica i umieścić pod podłogą

> dodatkowy schowek, marnuje się masa miejsca.

> Patent z drzwiami budzi mocno mieszane uczucia. Z jednej strony odważnie, do tej pory nikt tak nie

> robił. Z drugiej strony po co? Ja nie widzę sensu... No chyba, że ktoś koniecznie chce mieć

> łatwy dostęp do tylnej kanapy. Tyle, że ułatwi to życie tylko jednej osobie siedzącej z tylu.

> Cena na poziome 22 tysięcy euro...

Również go sobie spokojnie obejrzałem. Jestem mniej krytyczny mając świadomość ceny. Auto moim zdaniem bardzo zgrabne. Nie psują tego drzwi tylne z prawej strony. Co do sensowności tego zabiegu - chyba się zgodzę z przedmówcą. Uważam że gdyby z lewej były takie same drzwi - auto nic by nie straciło na urodzie. Natomiast ich istnienie w ogóle uważam za słuszne i potrzebne.

Wnętrze przyjemne i zaprojektowane dalece bardziej finezyjnie niż aut spod ołówków VAG'a. Całkiem przyjemne przednie fotele, sprawiają wrażenie dobrze trzymających na boki. Nie wiem jak z tym podczas jazdy i jak z koniecznością przebywania na nich ok 500 km.

Kwestia potrzeb oczywiście. Dla mnie to auto TYLKO jako drugie w rodzinie. Jako pierwsze, i40 które zrobiło na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie. Ale to nie wątek o i40 grinser006.gif

Napisano

Gdyby nie cena prawie 90k w PL to bym go kupil ale za ta cene to idziesz do BMW i bierzesz 1.

Napisano

> Gdyby nie cena prawie 90k w PL to bym go kupil ale za ta cene to idziesz do BMW i bierzesz 1.

Najtansze wersje cennikowo to 83,5k Hyundai vs 99,9k BMW

Ile da sie urwać z pierwszego a ile z drugiego ?

Napisano

> Najtansze wersje cennikowo to 83,5k Hyundai vs 99,9k BMW

> Ile da sie urwać z pierwszego a ile z drugiego ?

Z hyundaia nic. Kolezanka BMW w styczniu kupila za 92k. Zreszta ten model jest skazany na niepowodzenie z ta cene. Bo za tyle samo mozna miec fabie rs, ibize cupra czy clio czy BMW i wszytskie beda szybsze i lepsze. A te niecale 10s i moment gdzies przy 5k rpm to raczej szalu nie ma.

Napisano

> Z tyłu belka

I to już wystarczy, by skreślić ten samochód (zwłaszcza w takiej cenie) no.gif

Napisano

> 1.6 140KM

> 1.6 Turbo 200KM

przód fajny silniki też ale reszta tak nie bardzo...

Napisano

> A te niecale 10s i moment gdzies przy 5k rpm to raczej szalu

> nie ma.

W 1.6 T 200KM yikes.gif

Napisano

> W 1.6 T 200KM

w 1.6 n/a grinser006.gif ten 200KM to bedzie kosztowal ze 110k. smirk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.