Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hultaj i 40

Featured Replies

Napisano

Tak świetnie porównianie tak jakby przyrównać twoje combo do T4 tez masz mała pojemnośc w porównaniu do tego ostatniego.

Napisano

> Pyrek - ja cie prosze - gdzie ty tam kombi widzisz? Bo ma 3 szybke wielkosci lusterka zewnetrznego

> w moim combo? Obecnosc tej szybki nie swiadczy o tym, ze samochod jest typu kombi - w tym

> przypadku to taki przedluzony hatchback z mocno pochylona tylna klapa, co juz wplywa ze nie

> jest to kombi, tylko jakis wynalazek.

Przesadzasz. Normalny kombiak.

Ta nieduża szybka o niczym nie świadczy, a już na pewno nie o wielkości bagażnika. ZA tą szybką jest jeszcze kawał samochodu.

Napisano

> Tak świetnie porównianie tak jakby przyrównać twoje combo do T4 tez masz mała pojemnośc w

> porównaniu do tego ostatniego.

Alez oczywiscie masz racje - wszystko zalezy od tego ile towaru sie wozi i jaki samochod do tego celu jest potrzebny, Jesli okazaloby sie, ze ilosc towaru lub jego gabaryt sprawiaja trudnosci z jego zapakowaniem do combo to zdecydowanie lepszym roziazaniem bylby np T4. I o tym wlasnie mowie - samochod kupuje sie w zaleznosci od potrzeb - jesli nie wozi sie towaru to hatchbacka lub sedana, a jak wozi to ma to byc kombi, a nie popierdulka. Sa samochody kombi i sa samchody udajace kombi. Do pierwszych z nich mozna spokojnie z czystym sumieniem zaliczyc np. ktorakolwiek wersje astry kombi, do drugich takie wynalazi jak skode fiabie "kombi" (gdzie to kombi - to tych 20cm dluzsza podloga, bo napewno nie dach?), Audi A3 sportback, ktory wyglada tak jakby komus myszka sie omsknela przy wydluzaniu nadwozia i skrocil za bardzo tyl, czy tez Accord kombi, w ktorym po otwariu klapy wysokosc przeswitu jesty raptem 70cm ze wzgledu na silowniki klapy schowane miedzy blacha dachu a podsufitka. Badzmy realistami - do swojej astry zapakowalem caly naroznik, stol, kilka krzesel i jakies poduszki - chcialbym te same rzeczy zobaczyc w fabii albo accordzie - NIE MA SZANS. Do astry zapakowalem 12 foteli bimarco i mialem jeszcze luz po zamknieciu klapy. Ktorys z tych pseudokombi sa w stanie tyle pomiescic? Albo ten Hyunday? Smiech na sali, a nie kombi. Albo dla odmiany wezmy zmywarke, piekarnik, plyte gazowa oraz 6 szafek w kartonach. Ziescilbys to do koregokolwiek z tych pseuokombiakow, albo ww. hyundaya? NIE, wiec dla mnei jest to samochod UDAJACY kombi, a nie kombi. Lapiesz?

Napisano

> Badzmy realistami - do swojej astry

> zapakowalem caly naroznik, stol, kilka krzesel i jakies poduszki - chcialbym te same rzeczy

> zobaczyc w fabii albo accordzie - NIE MA SZANS. Do astry zapakowalem 12 foteli bimarco i

> mialem jeszcze luz po zamknieciu klapy. Ktorys z tych pseudokombi sa w stanie tyle pomiescic?

> Albo ten Hyunday? Smiech na sali, a nie kombi. Albo dla odmiany wezmy zmywarke, piekarnik,

> plyte gazowa oraz 6 szafek w kartonach. Ziescilbys to do koregokolwiek z tych pseuokombiakow,

> albo ww. hyundaya? NIE, wiec dla mnei jest to samochod UDAJACY kombi, a nie kombi. Lapiesz?

Tylko ze zwykli ludzie kupują kombi, aby zapakować wózek lub dwa wózki dla dzieci, albo bagaż na wyjazd 2+2 na wczasy. Do transportowania towarów to są furgonetki.

mar00ha

Napisano

> Tylko ze zwykli ludzie kupują kombi, aby zapakować wózek lub dwa wózki dla dzieci, albo bagaż na

> wyjazd 2+2 na wczasy. Do transportowania towarów to są furgonetki.

> mar00ha

Furgonetki maja na siebie zarabiac, wiec to temat na calkiem oddzielne spotkanie. Mowa o osobowkach. Ja podchodze o tego , zejesli samochod ma juz swoj gabaryt, to wykorzystajjmy go mozliwie maksymalnie. Ja foteli tez codziennie nie woze, a jedynie raz na miesiac czy dwa, przeprowadzam sie rowniez raz na kilka lat, a teraz zapewne juz bardzo dlugo nie. Ale to nei znaczy ze mam kupic samochod gabarytu kombi z tylna klapa scieta tak nieozebnie do przodu, ze dach pozostaje jak w sedanie - dla mnie taka konstrukcja jest po prostu nieporozumieniem. Jelsi smaochod a byc kombi, to niech bedzie kombi, jesli kupuje psa, to niech yglada jak pies, a nei jak mop do podlogi. Mozna tak ciagnac rozmowe w nieskonczonosc. Oczywiscie nie moje pieniadze, nie moj samochod, ale gdybym mial wybierac, to napewno takiego hyundaya bym nie kupil, bo nie wiadomo jakie a byc jego zastosowanie. Nie bede pisal, ze wole cobo, bo jest wielki, bo nie o nim tu owa, ale szukalem dlugo nastepcy swojej astry kombi i po prostu prawdziwych kombi juz nie ma - jedynie volvo jeszcze mialo neidawno kanciaste, pojemne kombiaki. Reszta samochodow na rynku jedynie udaje kombi. Stad wybor padl na combo i jestem bardzo zadowolony, bo spelnia niemal wszystkie moje oczekiwania. Tenhyunday neistety tego by nie zrobil w zaden sposob.

Napisano

> Ani swinka ani morksa - ani hatchback, ani kombi. Czyli do d...y - jakbym chcial hatchbacka, t

> kupilbym cos, so go przypomina, jakbym chcial kobi, to kupilbym kombi. A to to co niby ma byc?

Ale czasy kanciastych Volvo się juz skończyły. Kombiak, pomimo swojego użytkowego charakteru musi jeszcze jakoś wyglądać w dzisiejszych czasach.

Ja rozumiem że gust jest jak d... i każdy ma własny, ale to kombi do nudnych kanciaków nie nalezy cokolwiek byś o nim nie powiedział.

Imho zgrabne auto, może sie podobać.

Napisano

Proszę nie rozśmieszaj mnie kto kupuje taki samochód żebym nim wozić meble litości sick.gifsick.gif głownie chodzi o ty by się wózek zmieścił i nie wyglądało to jak lodówka na kółkach.

Odpowiadając na twój post mialem fabie kombi I z powodzeniem przewoziłem rolki o długości 2,5m a żoną na wkacje zapakowaliśmy 4 torby i 2 rowery do środka i też była masa luzu.

Napisano

> Ale czasy kanciastych Volvo się juz skończyły. Kombiak, pomimo swojego użytkowego charakteru musi

> jeszcze jakoś wyglądać w dzisiejszych czasach.

> Ja rozumiem że gust jest jak d... i każdy ma własny, ale to kombi do nudnych kanciaków nie nalezy

> cokolwiek byś o nim nie powiedział.

> Imho zgrabne auto, może sie podobać.

Wygladac w dzisiejszych czasach?

Blond wlosy, ciemne okulary, rozowe usteczka i dziubek. facepalm.gif

Napisano

> Wygladac w dzisiejszych czasach?

> Blond wlosy, ciemne okulary, rozowe usteczka i dziubek.

Nie no Radziu, ja tam nie wiem jakie są Twoje preferencję, ale ja wolę to niż muskularny, ciężki, kanciasty .... zlosnik.gif

Napisano

> Nie no Radziu, ja tam nie wiem jakie są Twoje preferencję, ale ja wolę to niż muskularny, ciężki,

> kanciasty ....

Jesli auto ma nie odzwierciedlac, a byc zwierciadlem,

to ja jednak chce te muskuly zamiast tapety i szpilek. zlosnik.gif

Napisano

> Jesli auto ma nie odzwierciedlac, a byc zwierciadlem,

> to ja jednak chce te muskuly zamiast tapety i szpilek.

Piękna odpowiedź ok.gifzlosnik.gifhehe.gif

Z tym że imho auto to nie zwierciadło, już prędzej odzwierciedlenie naszego gustu zlosnik.gif

Np piękna Giuelietta to nie odzwierciedlenie mojej osobowości, a raczej tego co mi sie podoba zlosnik.gif To moja "partnerka" ma być piękna, nie ja zlosnik.gif

Napisano

> Jelsi smaochod a byc kombi, to niech bedzie kombi, jesli kupuje psa, to niech yglada jak pies,

> a nei jak mop do podlogi. Mozna tak ciagnac rozmowe w nieskonczonosc. Oczywiscie nie moje

> pieniadze, nie moj samochod, ale gdybym mial wybierac, to napewno takiego hyundaya bym nie

> kupil, bo nie wiadomo jakie a byc jego zastosowanie. Nie bede pisal, ze wole cobo, bo jest

> wielki, bo nie o nim tu owa, ale szukalem dlugo nastepcy swojej astry kombi i po prostu

> prawdziwych kombi juz nie ma - jedynie volvo jeszcze mialo neidawno kanciaste, pojemne

> kombiaki. Reszta samochodow na rynku jedynie udaje kombi. Stad wybor padl na combo i jestem

> bardzo zadowolony, bo spelnia niemal wszystkie moje oczekiwania. Tenhyunday neistety tego by

> nie zrobil w zaden sposob.

No masz rację smile.gif

jak limuzyna to tylko reprezentacyjna (a u nas są thalie, logany, fabie, aveo, lanosy i inne, które dobrze się sprzedają)

jak kabriolet to tylko na słoneczne rejony świata ( a szwedzi też kupują)

jak samochód sportowy to tylko Ferrari, no może Lamborghini ( a subaru impreza, albo jakieś clio sport? fuj, to nie ta moc)

jak dostawczak to od razu 3,5 tonowe ducato ( a sprzedawały sie wynalazki typu fiat sejczento van smile.gif, 206 bez tylnych szyb)

no i jak kombi to tylko Volvo 244 kombi.

Pewnie Logan MCV jest lepszy od innych kombi bo ma wielki bagażnik smile.gif

A I40 jest kombi do niczego, bo ma małe okienka z tyło hehe.gif

link do cytatu poniżej

"Należący do segmentu D samochód ma 4,77 m długości, 1,82 - m szerokości i 1,47 m - wysokości. Na uwagę zasługuje spory, wynoszący 2,77 m rozstaw osi, co gwarantuje sporą ilość miejsca wewnątrz. Pojemnością (553 litry) może imponować również bagażnik. Złożenie tylnej kanapy owocuje zwiększeniem pojemności przestrzeni bagażowej do 1719 litrów.

Początkowo auto będzie oferowane jako kombi (sedan pojawi się kilka miesięcy później),którego linie nadwozia mogą przywodzić na myśl nową toyotę avensis. Za projekt nadwozia odpowiedzialne jest europejskie centrum projektowe Hyundaia w Russelsheim."

Napisano

> Tylko ze zwykli ludzie kupują kombi, aby zapakować wózek lub dwa wózki dla dzieci, albo bagaż na

> wyjazd 2+2 na wczasy. Do transportowania towarów to są furgonetki.

> mar00ha

claps.gif

Na przykład ja po to mam kombi yay.gif

Napisano

> mowie - samochod kupuje sie w zaleznosci od potrzeb - jesli nie wozi sie towaru to hatchbacka

> lub sedana, a jak wozi to ma to byc kombi, a nie popierdulka. Sa samochody kombi i sa samchody

> udajace kombi. Do pierwszych z nich mozna spokojnie z czystym sumieniem zaliczyc np.

> ktorakolwiek wersje astry kombi, do drugich takie wynalazi jak skode fiabie "kombi" (gdzie to

> kombi - to tych 20cm dluzsza podloga, bo napewno nie dach?), Audi A3 sportback, ktory wyglada

> tak jakby komus myszka sie omsknela przy wydluzaniu nadwozia i skrocil za bardzo tyl, czy tez

> Accord kombi, w ktorym po otwariu klapy wysokosc przeswitu jesty raptem 70cm ze wzgledu na

> silowniki klapy schowane miedzy blacha dachu a podsufitka. Badzmy realistami - do swojej astry

> zapakowalem caly naroznik, stol, kilka krzesel i jakies poduszki - chcialbym te same rzeczy

> zobaczyc w fabii albo accordzie - NIE MA SZANS. Do astry zapakowalem 12 foteli bimarco i

> mialem jeszcze luz po zamknieciu klapy. Ktorys z tych pseudokombi sa w stanie tyle pomiescic?

> Albo ten Hyunday? Smiech na sali, a nie kombi. Albo dla odmiany wezmy zmywarke, piekarnik,

> plyte gazowa oraz 6 szafek w kartonach. Ziescilbys to do koregokolwiek z tych pseuokombiakow,

> albo ww. hyundaya? NIE, wiec dla mnei jest to samochod UDAJACY kombi, a nie kombi. Lapiesz?

skoro dla Ciebie liczy sie tylko pojemnosc bagaznika to dlaczego nie kupiles omegi tylko astre? przeciez astra to taki maly samochodzik, bez sensu.

Nie kazdy tez sobie kupuje honde accord czy a3 sportback zeby wozic meble i kucheki gazowe sick.gif

Napisano

> Piękna odpowiedź

> Z tym że imho auto to nie zwierciadło, już prędzej odzwierciedlenie naszego gustu

Dla kogo powstaly Muscle Cary?

Dla dziewczyn z rodzin patologicznych i gejow?

> Np piękna Giuelietta to nie odzwierciedlenie mojej osobowości, a raczej tego co mi sie podoba To

> moja "partnerka" ma być piękna, nie ja

A wiec chetnie znalazlbys sie w pieknej Giulii,

ale potrzebujesz czasem pomocnika, zeby pomogl wykonac zadanie.

Logan w pracy bedzie przydatny bardziej, niz Giulia,

lub nawet nazelowany i40, z ktorym nie wiadomo, co robic.

Napisano

Ale spokojnie. Nikt Cie nie zmusza do zakupu i40 w wersji kombi:)

Tak tak, kombi. Czy Ci sie to podoba czy nie:) Pogadaj ze stylistami Volvo. Też Ci pewnie powiedzą że kanciaki nie są dżezi zlosnik.gif

Napisano

> Dla kogo powstaly Muscle Cary?

> Dla dziewczyn z rodzin patologicznych i gejow?

O i tu trafiłeś w czuły punkt. Czuję się potencjalnym targetem dla takich aut zlosnik.gif

> A wiec chetnie znalazlbys sie w pieknej Giulii,

Oczywiście, piękna, zmysłowa, jeszcze jeśli z odpowiednim "sercem" to zdecydowanie dla mnie serduszka.gif

> ale potrzebujesz czasem pomocnika, zeby pomogl wykonac zadanie.

> Logan w pracy bedzie przydatny bardziej, niz Giulia,

Alez oczywiście ok.gif Logan nie ma byc piękny. Jego 3 podstawowe cechy które ma spełniać i to robi to: praktyczność, brak krzykliwej stylistyki, ekonomia (zakupu+użytkowania)

> lub nawet nazelowany i40, z ktorym nie wiadomo, co robic.

A tym akurat jeździłbym tak jak to robię i30, tyle że i40 jest ładniejsze i stawiam dolary przeciw orzechom że wygodniejsze zlosnik.gif

Napisano

> A wiec chetnie znalazlbys sie w pieknej Giulii,

Giullia jeszcze nie weszla do produkcji, choc juz niedlugo ma sie pokazac. Mowmy na razie o Giullietcie, choc jak patrze na nia kazdego dnia oraz ilosc usterek, ktore niej wystepuja nie da sie przypisac tego samochodu do udanych, a raczej potierdzajacych regule o spotkaniu skoro swit w serwisie.

Napisano

> Giullia jeszcze nie weszla do produkcji, choc juz niedlugo ma sie pokazac. Mowmy na razie o

> Giullietcie, choc jak patrze na nia kazdego dnia oraz ilosc usterek, ktore niej wystepuja nie

> da sie przypisac tego samochodu do udanych, a raczej potierdzajacych regule o spotkaniu skoro

> swit w serwisie.

Ale my tu o wyglądzie ... zlosnik.gif

Napisano

> ta?

No pewnie grinser006.gif

Się psują, są zbyt dynamiczne przez co niebezpieczne grinser006.gif

Nie ma to jak stary dobry wolnossący klekot z "beczki" zlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> No pewnie

> Się psują, są zbyt dynamiczne przez co niebezpieczne

> Nie ma to jak stary dobry wolnossący klekot z "beczki"

Wiesz, zastanawia mnie jedno, czy dizel 1,6 to już jest downsizing, czy jeszcze nie. hehe.gif

Napisano

> Wiesz, zastanawia mnie jedno, czy dizel 1,6 to już jest downsizing, czy jeszcze nie.

Wszystko co ma poniżej 2,5 litra i ma turbine to downsizing spineyes.gifzlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> Wszystko co ma poniżej 2,5 litra i ma turbine to downsizing

Wszystko co ma mniej niż 6 tłoków .................. hehe.gif

Napisano
icon_eek.gif skąd masz takie info ? Kolejna wtopa Alfy icon_rolleyes.gif ? Myślałem że mieli poprawić jakość ...
Napisano

> skąd masz takie info ? Kolejna wtopa Alfy ? Myślałem że mieli poprawić jakość ...

Mam watpliwa przjemnosc wysluchiwan narzekan wlascicieli i uzytkownikow zmuszonych do odwiedzin serwisu, gdzie pracuje ile to pieniedzy ich ten samochod kosztowal i mial byc taki niezawodny old.gif Swoja teorie mam, ale w pracy jej na glos nie mowie. shhh.gif

Napisano

> Mam watpliwa przjemnosc wysluchiwan narzekan wlascicieli i uzytkownikow zmuszonych do odwiedzin

> serwisu, gdzie pracuje ile to pieniedzy ich ten samochod kosztowal i mial byc taki niezawodny

"Czyli powtórka z rozrywki" w wydaniu alfy ...

> Swoja teorie mam, ale w pracy jej na glos nie mowie.

Możesz ja napisać tutaj albo mi na priv.

Napisano

> Alez oczywiscie masz racje - wszystko zalezy od tego ile towaru sie wozi i jaki samochod do tego

> celu jest potrzebny, Jesli okazaloby sie, ze ilosc towaru lub jego gabaryt sprawiaja trudnosci

> z jego zapakowaniem do combo to zdecydowanie lepszym roziazaniem bylby np T4. I o tym wlasnie

> Albo dla odmiany wezmy zmywarke, piekarnik,

a ty lapiesz,ze targetem[cudowny wyraz,ktorego nauczylem sie na AK] tego auta nie sa hydraulicy czy domokrazcy?

kto normalny przewozi wyposazenie kuchni w osobowce jesli wymyslono do tego vany?

ja tez w swojej karierze przewozilem na raz w skodzie 120 wanne,kafelki,zaprawe,armature i tp.rzeczy do remontu lazienki-ale wynikalo to z tego,ze bylem wtedy pusty finansowo a nie dlatego ze mnie to interesowalo.

tak samo astra to produkt UDAJACY auto-patrzac na twoj tok myslenia.bo przeciez nie moze rownac sie z bugatti czy innym wypasionym autem.gdyby ludzie byli takim betonem pod wzgledem stylistycznym jak ty to dzis nie byloby hatchbackow[ani to kombi ani sedan],liftbackow[to samo],ogolnie nadal krolowalo by nadwozie typu karoca czy inny landauet.

a ludzie nadal byliby na drzewie-bo przeciez zawsze tak wczesniej bylo,wiec po co schodzic na ziemie hehe.gif

Napisano

> Ani swinka ani morksa - ani hatchback, ani kombi. Czyli do d...y - jakbym chcial hatchbacka, t

> kupilbym cos, so go przypomina, jakbym chcial kobi, to kupilbym kombi. A to to co niby ma byc?

Wiesz, większość osób jakby chciała bisa to by kupiła bisa, jakby chciała szybkie auto to by kupiła szybkie auto a ty masz nie wiadomo co, co ani nie jest bisem ani nie jest specjalnie szybkie ...

Napisano

> Mam watpliwa przjemnosc wysluchiwan narzekan wlascicieli i uzytkownikow zmuszonych do odwiedzin

> serwisu, gdzie pracuje ile to pieniedzy ich ten samochod kosztowal i mial byc taki niezawodny

> Swoja teorie mam, ale w pracy jej na glos nie mowie.

ale co konkretnie jest nie tak w tym aucie?

Napisano

> Dużo powiedzieć się nie da, ale z grubsza wygląda nieźle

jasne, tylko zdjecia pewnie sa z najbogatszej wersjii smile.gif ciekawe jak wyglada golas?

Napisano

> jasne, tylko zdjecia pewnie sa z najbogatszej wersjii ciekawe jak wyglada golas?

każde auto w wersji fresh wyglada kiepsko

Napisano

> O i tu trafiłeś w czuły punkt. Czuję się potencjalnym targetem dla takich aut

Smutne. Tez wpisalbym sie na ta liste.

> Oczywiście, piękna, zmysłowa, jeszcze jeśli z odpowiednim "sercem" to zdecydowanie dla mnie

Piekna i zmyslowa ale chodzi na rekach. zlosnik.gif

> A tym akurat jeździłbym tak jak to robię i30, tyle że i40 jest ładniejsze i stawiam dolary przeciw

> orzechom że wygodniejsze

Owszem, predzej wsiadlbym za kolko i40 niz Logana. ok.gif

Moze juz przesiaklem dzisiejszymi, rozowymi standardami.

Chociaz... jednak nie, bo sprzedalbym dusze za innego Hultaja.

hyundai-genesis-coupe-img_7.jpg

hyundai-genesis-coupe-img_6.jpg

Zaloze sie, ze sie nie przyjmie. Za malo cukierkowy. hehe.gif

No i to klasyczne RWD... ktos moglby zrobic sobie krzywde.

Napisano

> Giullia jeszcze nie weszla do produkcji, choc juz niedlugo ma sie pokazac. Mowmy na razie o

> Giullietcie, choc jak patrze na nia kazdego dnia oraz ilosc usterek, ktore niej wystepuja nie

> da sie przypisac tego samochodu do udanych, a raczej potierdzajacych regule o spotkaniu skoro

> swit w serwisie.

Moj blad. To dwa rozne auta. Twoj rowniez - za duzo "L".

Napisano

> Smutne. Tez wpisalbym sie na ta liste.

Smuci że jesteś na jednej liście z właścicielem Logana zlosnik.gif

> Piekna i zmyslowa ale chodzi na rekach.

Dlatego uważam że monogamia szkodzi i obok niej w garażu powinno stać

np takie koreańskie RWD jak podałeś niżej ok.gif

> Owszem, predzej wsiadlbym za kolko i40 niz Logana.

Logan ma zalety zlosnik.gif Nikt się nie chce z takim ścigać spod świateł hehe.gif

> Moze juz przesiaklem dzisiejszymi, rozowymi standardami.

> Chociaz... jednak nie, bo sprzedalbym dusze za innego Hultaja.

Dusze może nie, ale trochę gotówki bym za to wyłożył (jakbym miał zlosnik.gifhehe.gif)

> Zaloze sie, ze sie nie przyjmie. Za malo cukierkowy.

A ja myślę że znajdzie się sporo chętnych. To na prawdę dobrze wyglądające "kupe" ok.gif

> No i to klasyczne RWD... ktos moglby zrobic sobie krzywde.

Blond panie w szpileczkach, którym mąż zanabędzie to cacko i tak będą nim jeździły jak każdym innym Seicento, nie zabiją się zlosnik.gif

Napisano

> Z reklam wychodzi że za oceanem wymawiają /handej/.

Mnie nie tylko z reklam.

Jak znajomy mówił o swoim aucie to najpierw myślałem że ma Hondę rotfl.gif

Napisano

> Smuci że jesteś na jednej liście z właścicielem Logana

Jakos to przezyje. zlosnik.gif

c7100246.jpg

> Dlatego uważam że monogamia szkodzi i obok niej w garażu powinno stać

> np takie koreańskie RWD jak podałeś niżej

Jak reklama Fiesty. Dla niego piekna. Dla niej piekny. smile.gif

> Logan ma zalety Nikt się nie chce z takim ścigać spod świateł

Odpicuj bryke, to sie zmieni. hehe.gif

> Dusze może nie, ale trochę gotówki bym za to wyłożył (jakbym miał )

Ja w tej chwili tez nie mam, dlatego pomyslalem o duszy. zlosnik.gif

Warta conajmniej 150 tysiecy w biletach NBP. grinser006.gif

> A ja myślę że znajdzie się sporo chętnych. To na prawdę dobrze wyglądające "kupe"

Ale wraz z upgreadem technologii, cena tez chyba poszla mocno w gore. frown.gif

> Blond panie w szpileczkach, którym mąż zanabędzie to cacko i tak będą nim jeździły jak każdym innym

> Seicento, nie zabiją się

Kagance robia swoje. lizak.gif

Napisano

> Jak dla mnie piękny

> przód nieco kojarzy mi się z fordem ale i tak jest piękny

> Jak go oceniacie na polskim rynku

Jak nie ześwirują z cenami i będzie tak z 8-10 tys tańszy niż porównywalny Avensis - to spoko będzie szedł jak ciepłe bułki.

Napisano

> Avensis, tylko ładniejszy i zapewne tańszy

> Biorąc pod uwagę li tylko design - kupiłbym.

bardziej mi to zalatuje Astrą i Insignią. Ale ja się nie znam zlosnik.gif

Napisano

> Jak dla mnie piękny

> przód nieco kojarzy mi się z fordem ale i tak jest piękny

> Jak go oceniacie na polskim rynku

Genewa na żywo zlosnik.gif

Napisano

> Genewa na żywo

powiem tak

mam sonate (czyli poprzednik i40)

i mam i30 po lifcie (2010)

i wydaje mi się, ze żeby "namieszać" w segmencie D, i40 jednak musi mieć atrakcyjną cena.

Napisano

> powiem tak

> mam sonate (czyli poprzednik i40)

> i mam i30 po lifcie (2010)

> i wydaje mi się, ze żeby "namieszać" w segmencie D, i40 jednak musi mieć atrakcyjną cena.

No kazdy koreańczyk musi mieć na dziś atrakcyjną cene ok.gif

Napisano

> No kazdy koreańczyk musi mieć na dziś atrakcyjną cene

no do "dziś" koreanczyk musiał mieć atrakcyną cene, żeby ktokolwiek sie zainteresiował

dziś

przy "atrakcyjnej" cenie już może namieszać

ale to tylko i wyłącznie imho

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.