Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawe zabezpieczenie samochodu

Featured Replies

Napisano

Nie reklamuję.

Nie miałem osobiście do czynienia.

Na TVN Turbo był test (reklama?)

Blokada ZEDER

Ktoś miał do czynienia?

Jakieś opinie?

Wydaje się trochę mało wygodne...

Z drugiej strony - może być ciekawym uzupełnieniem AC, jeśli ktoś jest przywiązany do swojego auta lizak.gif

Napisano

tu już pokazują jak to otwierać

w jakies 10s

Napisano

> tu już pokazują jak to otwierać

> w jakies 10s

Szach i mat, niestety crazy.gif

Napisano

> Nie reklamuję.

> Nie miałem osobiście do czynienia.

> Na TVN Turbo był test (reklama?)

> Blokada ZEDER

> Ktoś miał do czynienia?

> Jakieś opinie?

> Wydaje się trochę mało wygodne...

> Z drugiej strony - może być ciekawym uzupełnieniem AC, jeśli ktoś jest przywiązany do swojego auta

ciekawy patent

Napisano

> ciekawy patent

Z tego co zrozumiałem, to dosyć mocno ingeruje w układ kierowniczy. Po pierwsze - kto da gwarancję, że nie zablokuje się w czasie jazdy? Po drugie - jak wtedy to wszystko zachowa się w razie wypadku?

Napisano

> Z tego co zrozumiałem, to dosyć mocno ingeruje w układ kierowniczy. Po pierwsze - kto da gwarancję,

> że nie zablokuje się w czasie jazdy? Po drugie - jak wtedy to wszystko zachowa się w razie

> wypadku?

producent zapewne bedzie umywal rece smile.gif

Napisano

> Z tego co zrozumiałem, to dosyć mocno ingeruje w układ kierowniczy. Po pierwsze - kto da gwarancję,

> że nie zablokuje się w czasie jazdy? Po drugie - jak wtedy to wszystko zachowa się w razie

> wypadku?

Bądźmy optymistami zlosnik.gif i załóżmy, że się nie zablokuje. Ustaliliśmy już, że złodziej nie uruchomi silnika jak mu na to nie pozwolimy biglaugh.gif, to urządzenie jak też zaworki na przewodach hamulcowych uniemożliwiają wyprowadzenie samochodu na kołach. Złodziejom zostaje tylko laweta. Jak coś na to wymyśle, to nie wiem kto da mi więcej - producent za patent czy TU za milczenie grinser006.gifhehe.gif

Edit: Równie dobrze może się zablokować fabryczna blokada kierownicy.

Napisano

> Edit: Równie dobrze może się zablokować fabryczna blokada kierownicy.

Jednak to są przemyślane i stosowane od lat rozwiązania, za które producent daje rękę uciąć (bo inaczej byłaby afera jak z pedałem gazu w Toyocie). I nie słyszałem, żeby komuś się zablokowała fabryczna blokada hmm.gif A taki patent - kto to wie? I kto chce być beta-testerem? cfaniaczek.gif

Napisano

> Bądźmy optymistami i załóżmy, że się nie zablokuje. Ustaliliśmy już, że złodziej nie uruchomi

> silnika jak mu na to nie pozwolimy , to urządzenie jak też zaworki na przewodach hamulcowych

> uniemożliwiają wyprowadzenie samochodu na kołach. Złodziejom zostaje tylko laweta. Jak coś na

> to wymyśle, to nie wiem kto da mi więcej - producent za patent czy TU za milczenie

> Edit: Równie dobrze może się zablokować fabryczna blokada kierownicy.

ta fabryczna blokade podobno idzie rozwalic porzadnym szarpnieciem smile.gif

Napisano

> ta fabryczna blokade podobno idzie rozwalic porzadnym szarpnieciem

Powodzenia.

Chyba w maluchu, lub polonezie. swoją drogą jak kiedyś kolega zgubił kluczyki, to urwał całą kolumnę, a blokada i tak trzymała.

Napisano

> Jednak to są przemyślane i stosowane od lat rozwiązania, za które producent daje rękę uciąć (bo

> inaczej byłaby afera jak z pedałem gazu w Toyocie). I nie słyszałem, żeby komuś się

> zablokowała fabryczna blokada A taki patent - kto to wie? I kto chce być beta-testerem?

Ale wiesz już, co było faktyczną przyczyną wypadków Toyoty w USA ?

Napisano

> Ale wiesz już, co było faktyczną przyczyną wypadków Toyoty w USA ?

Wiedziałem od początku, że to głupota jankesów i działania konkurencji smirk.gif A wyobraź co by się działo, gdyby faktycznie coś było nie tak, np. wadliwa blokada kierownicy? panic.gif

Napisano

> Nie reklamuję.

> Nie miałem osobiście do czynienia.

> Na TVN Turbo był test (reklama?)

> Blokada ZEDER

> Ktoś miał do czynienia?

> Jakieś opinie?

> Wydaje się trochę mało wygodne...

> Z drugiej strony - może być ciekawym uzupełnieniem AC, jeśli ktoś jest przywiązany do swojego auta

Primo - liczba kradzieży SPADA z każdym rokiem. Pierwsze kłamstwo od którego zaczyna się strona główna - czy to buduje wiarygodność sprzedawcy?

Secundo - to urządzenie wymaga aktywacji za każdym razem przy opuszczaniu pojazdu - "podziała" przez parę miesięcy (zachłyśnięcie się nowością) i dalej będzie już "po pticach", bo nie będziesz pamiętał/miał czasu/chęci zapiąć blokady.

IMO kasa w błoto.

Napisano

Nie ma skutecznego systemu przeciwko złodziejom icon_rolleyes.gif

Do znajomych przyjechała raz rodzina nówką A6, i zostali na noc, że znajomi mieli gorsze auto to A6 poszła do garażu a garaż został obstawiony 2 innymi autami wink.gif

I co...

Wstali rano po zakrapianej imprezie auta stały tam gdzie stały a garaż był pusty zlosnik.gif

Napisano

a takie widzieli ? zlosnik.gif

W tym sklepie jest pełno dziwacznych wynalazków do auta grinser006.gif

Napisano

> a takie widzieli ?

> W tym sklepie jest pełno dziwacznych wynalazków do auta

Wyobrażasz sobie w zime, na nieośnieżonym miejscu parkingowym to zakładać ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.