Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowo poznana piekność - Fiat 850 Coupe

Featured Replies

Napisano

> stare samochody są piękne

ale Ty młody jesteś ok.gifzlosnik.gif

a autko ładne 893goodvibes.gif

Napisano

> ale Ty młody jesteś

> a autko ładne

Zdjęcie promuje nieprzepisowe zachowania! Auto serduszka.gif stoi dokładnie pod zakazem parkowania! zona.gif

Maszynka cód miód i orzeszki claps.gif

Napisano

> Zdjęcie promuje nieprzepisowe zachowania! Auto stoi dokładnie pod zakazem parkowania!

Ale zatrzymać się chyba można, co? wink.gif

> Maszynka cód miód i orzeszki

Piękny! ok.gif

Napisano

Dam Ci namiar na takiego czarnego w Rybniku, o ile go nie sprzedali już. zlosnik.gif

Napisano

> stare samochody są piękne

daleko szukasz a w samym rybolu masz piekniejsze egzemparze, na dodatek nie skundlone:

DSCF4266Small.jpg

DSCF4153Small.jpg

DSCF4150Small.jpg

DSCF4147Small.jpg

Napisano

> daleko szukasz a w samym rybolu masz piekniejsze egzemparze, na dodatek nie skundlone:

A ten z 1 zdjęcia jest skundlony? IMO ładniejszy od tego który Ty to pokazałeś.

Napisano

> A ten z 1 zdjęcia jest skundlony? IMO ładniejszy od tego który Ty to pokazałeś.

co kto lubi; osobiscie preferuję egzemplarze oryginalne.

Napisano
  • Autor

> Dam Ci namiar na takiego czarnego w Rybniku, o ile go nie sprzedali już.

już powinienem ten namiar być u mnie. Kiedy jedziemy oglądać złomka?

Napisano

> daleko szukasz a w samym rybolu masz piekniejsze egzemparze, na dodatek nie skundlone:

Jakoś druga seria nie jest tak ładna jak pierwsza, te dodatkowe lampy z przodu wszystko popsuły sick.gif

Napisano

> już powinienem ten namiar być u mnie. Kiedy jedziemy oglądać złomka?

Jutro (tz. w piątek) będę przejeżdżał to lookne.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> A ten z 1 zdjęcia jest skundlony? IMO ładniejszy od tego który Ty to pokazałeś.

Jest. Jakiś młody barbarzyńca obniżył mu zawieszenie i obuł w za szerokie aluminiowe koła. Bo mu się wydaje, że tak jest ładnie sick.gif

Ja bym za coś takiego obezjajczał bez znieczulenia tuk.gifkara.gif

Napisano

> Jest. Jakiś młody barbarzyńca obniżył mu zawieszenie i obuł w za szerokie aluminiowe koła. Bo mu

> się wydaje, że tak jest ładnie

> Ja bym za coś takiego obezjajczał bez znieczulenia

dobrze ze takich jak Ty jest bardzo mało smile.gif

Napisano

> Jest. Jakiś młody barbarzyńca obniżył mu zawieszenie i obuł w za szerokie aluminiowe koła. Bo mu

Czy ja wiem? Całkiem estetycznie się ten samochód prezentuje icon_rolleyes.gifhmm.gifok.gif

Napisano

> Czy ja wiem? Całkiem estetycznie się ten samochód prezentuje

Nie wygląda strasznie, ale na pewno jest skundlony. To trochę jak krzyżówka wilczura z jamnikiem - piesek może być ładny, grzeczny, miły i kochany... ale jednak byłby sprawniejszy i ładniejszy, gdyby ch... po chodniku nie ciągnął wink.gifzlosnik.gif

Napisano

Moim zdaniem te oryginały przedstawione kilka postów wyżej wyglądają jak graty przy aucie z wątka głównego zlosnik.gif

Czasem jednak tuning dobrze robi zabytkom ok.gif

Napisano

> Moim zdaniem te oryginały przedstawione kilka postów wyżej wyglądają jak graty przy aucie z wątka

> głównego

Dokładnie!

ok.gif

> Czasem jednak tuning dobrze robi zabytkom

Szczególnie dopasowany do epoki, anie PIMP na 22"

Napisano

> Moim zdaniem te oryginały przedstawione kilka postów wyżej wyglądają jak graty przy aucie z wątka

> głównego

> Czasem jednak tuning dobrze robi zabytkom

szczególnie że auto z 1 posta jest wyraźnie robione na podobieństwo Abarth 2000OT i nic zdrożnego w tym nie ma zlosnik.gif

Napisano

Boj sie boga, facepalm%5B1%5D.gif wszystko tam jest na swoim miejscu. ok.gif

Napisano

serduszka.gifserduszka.gifserduszka.gif

dodam tylko że to auto ma 185KM i waży 750kg. Co to oznacza, chyba wszyscy sie domyślają zlosnik.gif

Napisano

> dodam tylko że to auto ma 185KM i waży 750kg. Co to oznacza, chyba wszyscy sie domyślają

"Prawie" robi w tym wypadku wielką różnicę. Przyjrzyj się dokładnie temu Abarthowi i znajdź kilka szczegółów, różniących go od kundla rozpoczynającego wątek. W szczególności w samochodzie z filmu widać górną krawędź przedniej opony, a tylna nie wyłazi poza (szerszy niż w oryginalnym 850) błotnik.

Skoro ktoś chciał zrobić samochód podobny do Abartha, to należało również poszerzyć błotniki, a nie płodzić kalekiego potworka, w którym opony będą na byle nierówności ocierały o rant błotnika no.gif

Napisano

> "Prawie" robi w tym wypadku wielką różnicę. Przyjrzyj się dokładnie temu Abarthowi i znajdź kilka

> szczegółów, różniących go od kundla rozpoczynającego wątek. W szczególności w samochodzie z

> filmu widać górną krawędź przedniej opony, a tylna nie wyłazi poza (szerszy niż w oryginalnym

> 850) błotnik.

> Skoro ktoś chciał zrobić samochód podobny do Abartha, to należało również poszerzyć błotniki, a nie

> płodzić kalekiego potworka, w którym opony będą na byle nierówności ocierały o rant błotnika

jeśli ma odpowiednie zawieszenie to nic nie dobije, to raz, a dwa - zachowany jest klimat epoki. Ja bym osobiście go tak nie obniżył ale felgi jak najbardziej są na miejscu. Jedyne co mi się tak naprawdę nie widzi to lusterka zlosnik.gif

Napisano

> jeśli ma odpowiednie zawieszenie to nic nie dobije, to raz,

Chyba skręcone na sztywno, bez elementów sprężystych zlosnik.gifrotfl.gif

> Jedyne co mi się tak naprawdę nie widzi to lusterka

Fakt, nie są ładne, ale wobec zbrodni obniżenia pięknego starego samochodu to pikuś wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.