Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co powiecie o tym Passacie ??

Featured Replies

Napisano

> nim powiedzieć poza tym że wypucowany na maxa

Składany z dwóch?

Napisano

> Kolega mnie prosi aby podjechać i obejrzeć passata --

> http://otomoto.pl/volkswagen-passat-stan-bardzo-dobry-klimatronic-C20891796.html co można o

Nie ma naklejek pod pokrywa silnika, zderzaki i błotniki maja inny odcien - ale to norma.

Ale za takie pieniadze nic idealnego sie nie trafi, wiec jechac obejrzec i jak stan techniczny ok to brać.

Napisano

Fajerwerków bym się nie spodziewał.

Zdjęcia beznadziejne, a ocenianie po dobrych jakościowo zdjęciach też mija się z celem.

Po pierwsze - nie ma się co spodziewać, że za tą cenę ktoś sprzedaje "nóffka sztuka" furę, która ma oryginalny lakier itd. itp.

Ja osobiście skreśliłbym to auto z 2 względów:

1. Kolor zlosnik.gif

2. Silnik 1.6 - IMO za słaby, nawet żeby Golfa rozbujać hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

Google it... Firma 'Insbud' - usługi budowlane z Rawicza. Obejrzeć bagażnik i stan tylnego zawieszenia...

Osoba posługująca się tym numerem telefonu sprzedawała też Ibizę '99 i Scenica 2003.

Jeśli rzeczywiście jeździł nim już 5 lat, to jest szansa, że coś z tego będzie, albo jest ogólnie zamęczony ten sprzęt.

Te przebiegi z OtoMoto są cudowne, wyplakowane rurki również.

Nie wygląda źle ale doświadczenie mi mówi, że to zamazane zdjęcie przodu to nie przypadek.

Napisano

Może mi się wydaje, ale zderzak tylny tak jakby miał inny odcień. Może to tylko światło icon_rolleyes.gif

Przebieg jest prawidłowy (194kkm)bo jak wszędzie uczą powyżej 200kkm auto jest niesprzedawalne. Przypadek? icon_rolleyes.gif

Przednie migacze wymienione, ale to może być tuning. Skóra na mieszku zmiany biegów nieoryginalna (tuning, czy próba ukrycia przebiegu). Pudełko po radiu może tylko świadczyć że zrobiono podmiankę.

No i oczywiście brak zdjęcia fotela kierowcy biglaugh.gif

Napisano

1. Tak wyczyszczone silniki nie wzbudzają mojego zaufania

2. Taki silnik jak na taką moc to wg mnie za mało do komfortowej jazdy. Jednak co kto lubi, ja radzę się dobrze zastanowić

3. Kolejny passat ze zdolnością zakrzywiania czasoprzestrzeni... Czas w cudowny sposób zatrzymał się dla niego przy przebiegu 190 tysi. Na przebieg nie patrz bo równie dobrze może mieć 500 tysi nalatane

Napisano

przecież od razu widać, ze to auto jest "zrobione" na sprzedaż, czego się można spodziewać od auta 1998 ??? na pewno nie tak niskiego przebiegu, nie takiego lśniącego lakieru mimo iż to VW zlosnik.gif Pomijając to co napisałem to ten motor 1.6 benzyna nie poraża osiągami...

Napisano

> Może mi się wydaje, ale zderzak tylny tak jakby miał inny odcień. Może to tylko światło

..z lewej strony patrząc z tyłu jest źle spasowany + szpary nad tylnymi światłami jakoś tak różną szerokość mają. Poza tym nie rozumiem dlaczego niektóre zdjęcia są rozmyte.

Napisano

> Kolega mnie prosi aby podjechać i obejrzeć passata --

> http://otomoto.pl/volkswagen-passat-stan-bardzo-dobry-klimatronic-C20891796.html co można o

jako że jest to benzynka przebieg może być w miare realny (nikt u helmutów nie kupuje Pb po to żeby długie trasy pokonywać), samochód jest odpicowany i ze zdjęć ciężko coś znaleźć - jeżeli świeżo sprowadzony i to z niemiec będzie historia w systemie (potrzebny vin), a czy nie robiony blach lak to już organoleptycznie.

Na pewno trzeba założyć normalny mieszek przy lewarku bo ten czerwony trąci wiochą.

Napisano

> 1. Tak wyczyszczone silniki nie wzbudzają mojego zaufania

> 2. Taki silnik jak na taką moc to wg mnie za mało do komfortowej jazdy. Jednak co kto lubi, ja

> radzę się dobrze zastanowić

> 3. Kolejny passat ze zdolnością zakrzywiania czasoprzestrzeni... Czas w cudowny sposób zatrzymał

> się dla niego przy przebiegu 190 tysi. Na przebieg nie patrz bo równie dobrze może mieć 500

> tysi nalatane

jakby to był tdi to przebieg byłby znacznie wyższy, może nawet 400tyś ale przy podstawowym silniku i wersji bida, ktoś kupił i jeździł latami

Napisano
  • Autor

Dzięki za info dla wszystkich -- kolega zadzwonił do sprzedającego i zadał parę pytań na kilka pytań odpowiedz była że

- nie bity

- przebieg oryginalny

- zadbany

- wszystko sprawne

ale na pytanie skoro wszystko jest ok to zgodzi się pan podjechać do ASO w celu sprawdzenia -----------

no kto zgadnie jaka była odpowiedz ??

-- do ASO to może pan sobie pojechać po nowe auto , oferta dla pana jest nieaktualna

Napisano

> no kto zgadnie jaka była odpowiedz ??

> -- do ASO to może pan sobie pojechać po nowe auto , oferta dla pana jest nieaktualna

Nie dziwi mnie to. Czasem nawet prośba o VIN skutkuje podobną reakcją u sprzedających.

Napisano

> Nie dziwi mnie to. Czasem nawet prośba o VIN skutkuje podobną reakcją u sprzedających.

Nie mogłem się powstrzymać i napisałem do gościa, że jestem bardzo zainteresowany i chciałbym sprawdzić auto w aso, ciekawe co odpisze grinser006.gif

Napisano

> -----------

> -- do ASO to może pan sobie pojechać po nowe auto , oferta dla pana jest nieaktualna

Czyli juz wiadomo, ze auto to pewnie jakis walek zrobiony i podpicowany na sprzedaz.

Napisano

> Nie mogłem się powstrzymać i napisałem do gościa, że jestem bardzo zainteresowany i chciałbym

> sprawdzić auto w aso, ciekawe co odpisze

Daj znać co Ci napisał smile.gif możesz też o VIN poprosić to gościa prześwietlimy ^^

Napisano

> trzeba umiec czytac, rejestracji 2006, rok produkcji 1998

Fakt tongue.gif, chyba pora isc do okulisty albo cos mi sie na oczy rzucilo zlosnik.gif

Napisano

Oż to [motyla noga].

Łudziłeś się, że ktoś sprowadzi paska niebitego z GER i sprzeda go za 10tys?

Dajcie sobie spokój z Helmutami. Złomowisko nie kraj.

Napisano

> Nie mogłem się powstrzymać i napisałem do gościa, że jestem bardzo zainteresowany i chciałbym

> sprawdzić auto w aso, ciekawe co odpisze

.... ciekawe CZY odpisze...

Napisano

> Oż to [motyla noga].

> Łudziłeś się, że ktoś sprowadzi paska niebitego z GER i sprzeda go za 10tys?

> Dajcie sobie spokój z Helmutami. Złomowisko nie kraj.

claps.gifclaps.gifclaps.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.