Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Ostatni klasyk" - Mercedes SEC

Featured Replies

Napisano

mercedes_w126c_-_sec_20100303_1270167583.jpg

SEC budzi wiele emocji. Ma ponadczasową linię i mocny silnik ale zarazem nieco nadszarpniętą reputację przez sutenerów i przedstawicieli narkobiznesu, którzy użytkowali go przez lata. Po dziś dzień jest wyznacznikiem wysokiego statusu społecznego właściciela, głównie dzięki wysokim kosztom eksploatacji i części zamiennych.

claps.gifMercedes W126C - SEC claps.gif

Napisano

zawsze mi sie SEC-i podobały smile.gif

Napisano

Piękne auto, ale ten na foto traci wiele przez te świecidełka w przednich lampach no.gif

Napisano

> SEC budzi wiele emocji. Ma ponadczasową linię i mocny silnik ale zarazem nieco nadszarpniętą

> reputację przez sutenerów i przedstawicieli narkobiznesu, którzy użytkowali go przez lata. Po

> dziś dzień jest wyznacznikiem wysokiego statusu społecznego właściciela, głównie dzięki

> wysokim kosztom eksploatacji i części zamiennych.

> Mercedes W126C - SEC

no przyjemne coupe. ale "ostatni klasyk"? niby czemu?

Napisano

Artykuł dla mnie jest mocno średni.

Te niebieskie postojówki na zdjęciu też raczej "prestiżu nie dodają", moim skromnym zdaniem.

Samochód jest genialny, jedno z moich marzeń.

W tamtym roku miałem okazję prowadzić ten okręt w wersji 560SEC na 200-kilometrowej trasie po Polsce. Zapamiętam to do końca życia, po prostu cieszyłem się jak dziecko. Zresztą opisywałem to już na tym forum.

img4216ep.jpg

Choroba na to auto nie ma końca...

Napisano

też jeździłem 560SECem - wspaniały samochód, IMO fajniejszy niż następca którym też jeździłem czyli CL500 na W140. I zdecydowanie lepiej wykonany... (CL zdecydowanie szybciej jakoś tak "kapcieje")

Napisano

> też jeździłem 560SECem - wspaniały samochód, IMO fajniejszy niż następca którym też jeździłem czyli

> CL500 na W140. I zdecydowanie lepiej wykonany... (CL zdecydowanie szybciej jakoś tak

> "kapcieje")

pamietam artykul o SEC-u w jakims magazynie.kosztowal wtedy 200 tys.marek.i komentarz-"za 200 tysiecy marek mozna kupic dom-ale domem nie da sie jezdzic..." zlosnik.gif

Napisano

Miałem okazję zobaczyć z bliska tego mercedesa z pierwszego postu, i powiem szczerze robi mega wrażenie slinka.gif ryk silnika także grinser006.gif

A tych niebieskich świecidełek w lampach nie ma (bynajmniej jak go widziałem około miesiąc temu)

Napisano

> pamietam artykul o SEC-u w jakims magazynie.kosztowal wtedy 200 tys.marek.i komentarz-"za 200

> tysiecy marek mozna kupic dom-ale domem nie da sie jezdzic..."

madrego to i dobrze poczytać hehe.gifok.gif

Napisano

> pamietam artykul o SEC-u w jakims magazynie.kosztowal wtedy 200 tys.marek.i komentarz-"za 200

> tysiecy marek mozna kupic dom-ale domem nie da sie jezdzic..."

claps.gifclaps.gif

Napisano

sporo ich pomalowałem w trakcie pracy u Sobiesława Zasady ...

bardzo fajne auto nie tylko do jazdy , ale i do dłubania , a rzadko które auto można nazwać fajnym do dłubania ok.gif

Napisano

> CL500 na W140. I zdecydowanie lepiej wykonany... (CL zdecydowanie szybciej jakoś tak

> "kapcieje")

Mam bardzo podobne odczucie ok.gif

Napisano

Ostatnim klasykiem będzie Mercedes G-klasa 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.