Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ceny serwisów motocyklowych

Featured Replies

Napisano

Są ok, jak na profesjonalny serwis. Nie wiem jak u nich z negocjacją cen, ale myślę, że w małym prywatnym, sprawdzonym warsztacie byłoby z tym łatwiej.

No chyba, że potrzebujesz fakturę.

Napisano

> Taki znalazłem przykładowy cennik:

> uhma bike yamaha warszawa

> Co sądzicie o cenach? Są w porządku jak na warszawę czy może z kosmosu?

Nie wiem jak to wygląda w W-wie ale w innych rejonach kraju wiele z przedstawionych w tym cenniku usług można wykonać za 1/2 a nawet 1/3 tych cen!

Dzięki takim wziętym z kosmosu cenom dobrze prosperują małe, nie tak chciwe, co nie znaczy nie mniej fachowe warsztaty!

Napisano

Nie wiem czy na Warszawę to dużo czy mało ale dla mnie, jako mechanika, to jakiś kosmos. Kiedyś motocyklista musiał umieć wyczyścić święcę, teraz 30-45 załatwia sprawę facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Nie wiem czy na Warszawę to dużo czy mało ale dla mnie, jako mechanika, to jakiś kosmos. Kiedyś

> motocyklista musiał umieć wyczyścić święcę, teraz 30-45 załatwia sprawę

No i git! grinser006.gif

Byle zrobili to fachowo - w mojej ex-xj "motocyklista czyścił świecę" - efekt: przekręcony gwint. To ja już bym dopłacił te 4 x 30 zł, żeby się do nich nie dotykał. grinser006.gif

Napisano

zależy, napęd trochę drogo biorą ale inne rzeczy raczej w standardowych cenach. Na pewno nie z kosmosu.

Napisano

> Nie wiem czy na Warszawę to dużo czy mało ale dla mnie, jako mechanika, to jakiś kosmos. Kiedyś

Albo koszt ustawienia zaworów (przy regulacji śrubkowej) w singlu jest dla mnie lekko zawyżony...

Z drugiej strony u siebie za fryzjera płacę 12PLN, w Wawie płaciłem 40-50PLN....

Napisano

Kiedyś jadąc katamaranem na "daleką wyprawę za granicę, do samej Czechosłowacji, paaanie, przez wysokogórskie rejony" należało odpowiednio wcześnie zaplanować jazdę i przemyśleć zapas części zamiennych i narzędzi.

Dziś to samo robi się nawet nie tankując po drodze.

Wiesz - po prostu dla niektórych wystarczy, żeby wiedzieć gdzie dolać paliwa, gdzie sprawdzić olej i jaką pastą polerować chromy...

Czasy Słodowego na 2 kołach już (słusznie) odeszły.

Napisano

> Z drugiej strony u siebie za fryzjera płacę 12PLN, w Wawie płaciłem 40-50PLN....

Wiesz...

Ja mam pod oknem (20 metrów od swojego budynku) fryzjera, który opitoli mnie za 20 zeta.

Jeżdżę do centrum do swojego "stałego" fryzjera - wyprawa na pół dnia, total przejazdu ok 20 km, koszt samej robocizny fryzjerskiej - 50 PLN.

Tyle, że ten pod oknem mnie opitolił, a ten w centrum strzyże mnie tak, że wyglądam jak człowiek...

Drobna, ale znacząca różnica...

Napisano

> Wiesz...

> Ja mam pod oknem (20 metrów od swojego budynku) fryzjera, który opitoli mnie za 20 zeta.

> Jeżdżę do centrum do swojego "stałego" fryzjera - wyprawa na pół dnia, total przejazdu ok 20 km,

> koszt samej robocizny fryzjerskiej - 50 PLN.

> Tyle, że ten pod oknem mnie opitolił, a ten w centrum strzyże mnie tak, że wyglądam jak człowiek...

> Drobna, ale znacząca różnica...

Ja z usługi za 12PLN jestem bardziej zadowolony niż z tej za 40 hehe.gif

Napisano

> Ja z usługi za 12PLN jestem bardziej zadowolony niż z tej za 40

Ale ja lubię wyglądać jak człowiek :-)

Napisano

> Ale ja lubię wyglądać jak człowiek :-)

Niektórzy nie muszą płacić 50zeta by po fryzjerze wyglądać jak człowiek, a niektórzy po fryzjerze za 100zeta nadal nie wyglądają jak człowiek. grinser006.gif

Napisano

> Niektórzy nie muszą płacić 50zeta by po fryzjerze wyglądać jak człowiek, a niektórzy po fryzjerze

> za 100zeta nadal nie wyglądają jak człowiek.

no tak, niektrzy by chcoeli wszystko załatwić na fryzurę... ale tak nie zawsze się da. rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.