Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Karty rabatowe LOTOS

Featured Replies

Napisano

Koledzy co wy na karty lotosu ?

14 gr rabatu na paliwo i 10%na wszystkie usługi na stacji a docelowo 30 gr i 20 % oczywiście przy większym zużyciu.

Zapraszam na forum:

LOTOS

Napisano

Temat już był poruszany, źródło było na forum z linka, tylko (o ile dobrze pamiętam) chodziło o Orlen.

Wtedy coś nie wyszło, może teraz się uda. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Temat już był poruszany, źródło było na forum z linka, tylko (o ile dobrze pamiętam) chodziło o

> Orlen.

> Wtedy coś nie wyszło, może teraz się uda.

Orlen się zablokował na rabacie 8gr.,więc rozmowy ruszyły z Lotosem i zapowiada się ciekawie.

Karte z Orlenu mam i używam. waytogo.gif

Napisano

Wyszło wyszło , aktualny rabat to 8gr na litrze , a w klubie seata trwają właśnie zapisy na kartę LOTOSa bo jest możliwość dużo wyższego rabatu

Napisano

dlaczego nie dasz linka bezpośredniego tylko kluczyć i szukać trzeba, nieładnie

jakiś tekst

jak się uzbiera grupa to czemu nie, ale dobrze byłoby jakby ktoś to czynnie pilotował i przekazywał co ważniejsze newsy, rozumiem że się zgłaszasz na ochotnika zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Hmmm,szkoda że u nas takiej akcji nie ma,mamy dość dużo użytkowników,było by ciekawie. old.gif

Napisano

> dlaczego nie dasz linka bezpośredniego tylko kluczyć i szukać trzeba, nieładnie

> jakiś tekst

> jak się uzbiera grupa to czemu nie, ale dobrze byłoby jakby ktoś to czynnie pilotował i przekazywał

> co ważniejsze newsy, rozumiem że się zgłaszasz na ochotnika

dobrze powiedziane tez jestem za smile.gif

Napisano
  • Autor

> dlaczego nie dasz linka bezpośredniego tylko kluczyć i szukać trzeba, nieładnie

> jakiś tekst

> jak się uzbiera grupa to czemu nie, ale dobrze byłoby jakby ktoś to czynnie pilotował i przekazywał

> co ważniejsze newsy, rozumiem że się zgłaszasz na ochotnika

Niestety nie mam na to czasu.Teraz a korzystam z przerwy świątecznej i tak dokazuje.

Nie wiedziałem że bezpośrednio da rade-bez logowania-dzięki za korektę. claps.gif

Napisano

Co to są usługi na stacji ?

I ta karta to rozumiem że na konkretny numer rejestracyjny jest ?

Napisano
  • Autor

> Co to są usługi na stacji ?

> I ta karta to rozumiem że na konkretny numer rejestracyjny jest ?

Myjnia,odkurzacz itp.

Karta imienna,bez nr rej.przynajmniej na tym etapie takie sa ustalenia.

Napisano

Witajcie.

Niestety pomysł na karty stacji STATOIL niewypalił. STATOIL dał bardzo kiepskie warunki i rezygnujemy z wyrabiania kart na ich stacjach.

Jest jednak bardzo dobra alternatywa!!!

Po rozmowach z firmą LOTOS otrzymaliśmy bardzo dobre warunki.

Przy tankowaniu ok. 120 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 14 groszy rabatu. Gdy wzrośnie tankowanie do 150 000 litrow miesięcznie dostaniemy 20 groszy rabatu a przy 300 000 litrow dostaniemy 30 groszy!!!

Dodatkowo dostaniemy ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, plyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach!!!

Dodatkowy rabat za płatnosci kartami Milenium, Merlitum bank itp(gdzie banki zwracaja 3-5% za tankowanie paliwa na stacjach - tj ok 20 groszy na litrze to wychodziloby juz 40-50 groszy rabatu smile.gif)))) )

Karty wyrabiane będą z nazwą Klub Seat Ibiza Polska oraz na Imię i Nazwisko. Może uda sie także wyrobić karty z logiem klubu. Jest to program specjalnie przygotowany dla nas(po znajomości) gdyż LOTOS nie posiada w swojej ofercie takiego programu!!!

Koszt karty to 10 zl + 5 zl wysylka!!!

Napisano

> Koledzy co wy na karty lotosu ?

> 14 gr rabatu na paliwo i 10%na wszystkie usługi na stacji a docelowo 30 gr i 20 % oczywiście przy

> większym zużyciu.

> Zapraszam na forum:

> LOTOS

A może jak ktoś jest zarejestrowany i poprowadz dla nas sprawę zlosnik.gif

Napisano

> Niestety nie mam na to czasu.Teraz a korzystam z przerwy świątecznej i tak dokazuje.

> Nie wiedziałem że bezpośrednio da rade-bez logowania-dzięki za korektę.

do ogółu i zasad się da bez logowania, do szczegółów i zapisów już nie wink.gif

Możesz zerknąć jaki jest aktualny stan ilościowy zapisanych?

Napisano

> Witajcie.

> Niestety pomysł na karty stacji STATOIL niewypalił. STATOIL dał bardzo kiepskie warunki i

> rezygnujemy z wyrabiania kart na ich stacjach.

> Jest jednak bardzo dobra alternatywa!!!

> Po rozmowach z firmą LOTOS otrzymaliśmy bardzo dobre warunki.

> Przy tankowaniu ok. 120 000 litrow jak na Orlenie dostaniemy 14 groszy rabatu. Gdy wzrośnie

> tankowanie do 150 000 litrow miesięcznie dostaniemy 20 groszy rabatu a przy 300 000 litrow

> dostaniemy 30 groszy!!!

> Dodatkowo dostaniemy ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, plyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy

> na stacjach!!!

> Dodatkowy rabat za płatnosci kartami Milenium, Merlitum bank itp(gdzie banki zwracaja 3-5% za

> tankowanie paliwa na stacjach - tj ok 20 groszy na litrze to wychodziloby juz 40-50 groszy

> rabatu )))) )

> Karty wyrabiane będą z nazwą Klub Seat Ibiza Polska oraz na Imię i Nazwisko. Może uda sie także

> wyrobić karty z logiem klubu. Jest to program specjalnie przygotowany dla nas(po znajomości)

> gdyż LOTOS nie posiada w swojej ofercie takiego programu!!!

> Koszt karty to 10 zl + 5 zl wysylka!!!

a ze sie tak zapytam podpiac sie mozna ???

Napisano
  • Autor

> do ogółu i zasad się da bez logowania, do szczegółów i zapisów już nie

> Możesz zerknąć jaki jest aktualny stan ilościowy zapisanych?

W pierwszej kolejności zostanie wyrobionych 1000 kart(w tej chwili jest już 200 osób zadeklarowanych)

Limit docelowy to 3000 kart.

Napisano
  • Autor

> strona z zapisem nie dzial chyba nie ten link co trza

Trzeba się zarejestrować.....

Forum

Napisano
  • Autor

> a ze sie tak zapytam podpiac sie mozna ???

Wiesz,kartę Orlenu załatwiałem indywidualnie i na Lotosa też już się zapisałem,ale nikt tam nie robi problemów nowym użytkownikom.Jedynie co mnie zaskoczyło to czas oczekiwania na kartę Orlenu(6 m-cy)Teraz ma pójść szybciej oslabiony.gif

Napisano

> Wiesz,kartę Orlenu załatwiałem indywidualnie i na Lotosa też już się zapisałem,ale nikt tam nie

> robi problemów nowym użytkownikom.Jedynie co mnie zaskoczyło to czas oczekiwania na kartę

> Orlenu(6 m-cy)Teraz ma pójść szybciej

lepiej by bylo jakby to jedna osoba sie tym zajela zeby nie bylo kombinacji

Napisano

hehe widzę że Nasze forum wszędzie znane grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> lepiej by bylo jakby to jedna osoba sie tym zajela zeby nie bylo kombinacji

Niestety,mam mocno ograniczony czas,może jest ktoś bardziej dyspozycyjny.Pytanie do administracji:może warto podwiesić wątek i coś się wyklaruje.

Napisano

> 14 gr rabatu na paliwo i 10%na wszystkie usługi na stacji a docelowo 30 gr i 20 % oczywiście przy

> większym zużyciu.

> Zapraszam na forum:

> LOTOS

fv za to paliwo idzie na firme organizatora ?

Napisano
  • Autor

> hehe widzę że Nasze forum wszędzie znane

Jest ochotnik IThankYou.gif-brać go

Napisano
  • Autor

> fv za to paliwo idzie na firme organizatora ?

W przypadku Orlenu tak było. palacz.gif

Napisano

> hehe widzę że Nasze forum wszędzie znane

o zalozyciel forum sie znalazl smile.gif:)

Napisano

> o zalozyciel forum sie znalazl smile.gif

ja nie zakładałem forum-kolega o ksywie Cobretti

Napisano
  • Autor

Wątek jest rozwojowy:

Za forum Seata:

Quote:

jako, że dobra nowina szybko się niesie, proponuję, aby tak jak było to w przypadku kart orlen, otworzyć formularz dla osób z zewnątrz bez konieczności rejestrowania i logowania, chyba że nagły atak nowych użytkowników nie jest Wam straszny

spy.gif

Napisano

> ja nie zakładałem forum-kolega o ksywie Cobretti

no to jak Wasze forum takie fajne to ja poprosze o zatwienei takiej karty smile.gif

Napisano

> no to jak Wasze forum takie fajne to ja poprosze o zatwienei takiej karty

"najsampierw" sam musze sie zorientować, napisze co i jak

Napisano

> "najsampierw" sam musze sie zorientować, napisze co i jak

no to sie dowiadujta i piszujta smile.gif

Napisano

aktualne info z 1 strony tematu:

"1. Jakie są korzyści z posiadania karty rabatowej LOTOS?

Wstępne ustalenia z LOTOSem:

Rabat startowy 14gr/l przy poziomie 120 000 litrów/miesięcznie.

Przy poziomie 150 000 litrów/miesiąc - 20 groszy rabatu, przy 300 000 litrów/miesiąc – 30gr.

Ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, płyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach, przy wyższych poziomach zużycia do 20%.

Kiedy będą znane ostateczne ustalenia?

Na początku stycznia 2012 ma zostać podpisana umowa i warunki rabatu zostaną opublikowane na forum.

2. Kiedy następuje aktualizacja rabatu?

Co 2-3 miesiące.

3. Jaki jest koszt karty?

Koszt karty to 10 zł + 5 zł wysyłka.

4. Gdzie można zamówić karty?

http://klubseatibiza.pl/lotos/

5. Gdzie znajdują się stacje LOTOS?

http://www.lotos.pl/handlowy/stacje_paliw

6. Czy kart rabatowych mogą używać osoby posiadające samochód innej marki niż Seat?

Tak.

7. Czy rabat obowiązywać będzie na wszystkich stacjach (także partnerskich, franczyzowych i patronackich)?

Rabat będzie obowiązywać na wszystkich stacjach LOTOS z programem BIZNES.

8. Czy rabat będzie obejmował również LOTOS Optima?

Tak.

9. Czy będzie ograniczona ilość kart, jeśli tak to do ilu?

Limit kart to 3000.

10. Czy będzie można brać faktury na swoją firmę?

Nie.

11. Ile osób można wpisać na kartę?

Jedna karta – jedna osoba.

12. Czy karty będą przypisane do samochodu z konkretnym numerem rejestracyjnym?

Nie.

13. Czy rabat dotyczy wszystkich paliw m. in. LPG?

Tak.

14. Czy będzie można zbierać punkty w programie Navigator?

Tak, 1pkt / 15l.

za zebranie informacji w całość dziękujemy koledze kamil.f

Może dodam że karty tak jak w przypadku orlenu ważne 4 lata później następuje wymiana oczywiście każdy kto będzie miał kartę automatycznie może wyrazić chęć otrzymania nowej

kart będą chronione kodem pin który zostanie przydzielony do karty tym kodem będziemy się posługiwać jeżeli chcemy rabat na paliwo

Tym razem są to kart z pełną obsługą flotową jeśli ktoś weźmie kartę i w ciągu 6 miesięcy nie skorzysta z niej dostani ostrzeżenie później następne 6 miesiące jej nie używa karta zostanie zdezaktywowana

<to oczywiście nie jest pewne ale jeśli będzie więcej chętnych niż kart to po co mamy tracić litry>"

Napisano
  • Autor

spy.gif

Quote:

Od początku mamy 14 jeśli nie uzbieramy na nie litrów w ciągu 4-6 miesięcy zostaną nam naliczone rabaty ze słupa czyli 1 gr za 10 tyś

jeśli szybko urośniemy w 150 tyś czyli w 4-6 miesięcy rabat bonusowy 20 gr jeśli wolno to standard 1gr za 10 tyś

co do odpłatności za wymianę karty to przesyłka na pewno będzie płatna bo lotos nie będzie rozsyłał kart tylko my a nikt nie będzie dopłacał do interesu czyli 5 zł a czy lotos znowu policzy za karty to nikt tego nie wie <w umowie będzie napisane zależnie od zużycia paliw +/- średnio 120 l na kartę w miesiącu >

Quote:

Informacji dla innych klubów

nie ma możliwości zmiany napisu na karcie chyba że zrobili byście jedno duże zbiorowe zamówienie i się zdeklarowali na konkretną ilość litrów w miesiącu <w tedy możemy negocjować>

Napisano

ale lipa....myslalem czy w mojej okolicy jest stacja lotos bo nigdy na takiej nie tankowalem i okazalo sie ze nie ma.....lypa. najblizsza stacja jest daleko i jezdzic tam dla mnie specjalnie bez sensu....

ja dla siebie wezme i dla znajomych orlen (8 gr/ litr) bo orlen mam pod nosem ale tak czy siak jest to atrakcyjne dla innych ktorzy maja stacje lotos w zasiegu

Napisano

> Pytanie do administracji:może warto podwiesić wątek i coś się wyklaruje.

Odpowie Ci moderacja: nie*.

mar00ha

* - decyzję podjąłem samowolnie, bez konsultacji z pozostałymi moderatorami Motokącika. Może być, że ulegnie zmianie.

Napisano
  • Autor

> Odpowie Ci moderacja: nie*.

> mar00ha

> * - decyzję podjąłem samowolnie, bez konsultacji z pozostałymi moderatorami Motokącika. Może być,

> że ulegnie zmianie.

Nie to żeby mi specjalnie zależało,ja już zamówiłem.Pomyślałem tylko o innych forumowiczach.

W końcu nic nie stoi na przeszkodzie,żeby założyć konto na forum Seata i tam zaklikać po karte. waytogo.gif

Ps to już sie dzieje.....

Quote:

Witam Was (to mój pierwszy post),

dotarłem do info o kartach z Autokacika... ale działam też na FiatBravoKlub.pl i podrzucę im informację o akcji z kartami Lotos.

pozdr wszystkich forumowiczów.

Napisano

ja też zamówiłem dwie karty, im bedzie nas wiecej tym lepiej.

Napisano

Z forum orlenowcy.pl

Quote:

Klub seata już nowe karty szykuje -tym razem na LOTOS . Do końca nie wiadomo co i jak a już na kilku forach wre i ludzie się zapisują. Lotos nie ma programu rabatowego , nie wiadomo do końca które stacje wezmą w tym udział (BT na Orlenie też nie zawsze jest)a wszyscy już napaleni na rabaty haha

Napisano
  • Autor

Na Orlenie rabat został przyznany po przekroczeniu 15000 litrów.Przy ilości 100000 litrów miał być zwiększony,ale nic takiego sie nie stało i Orlen się nie kwapi z z rabatem,bo pośrednio i tak paliwo zostanie zakupione w PKN-nie,przez inne stacje.

Lotos natomiast to już prawdziwa konkurencja i pare tysięcy litrów przejdzie k/nosa.

Faktem jest jednak to że Orlen jest na każdym praktycznie rogu,a za Lotosem trzeba sie porozglądać.

Będę miał w portfelu obydwie karty i tankował gdzie mi będzie po drodze.

Napisano

> ja dla siebie wezme i dla znajomych orlen (8 gr/ litr) bo orlen mam pod nosem ale tak czy siak jest

> to atrakcyjne dla innych ktorzy maja stacje lotos w zasiegu

Weż pod uwagę, że karta nie działa na wszystkich stacjach Orlenu. Na stronie Orlenu jest lista stacji biorących udział w programie "biznestank".

Napisano
  • Autor

> Weż pod uwagę, że karta nie działa na wszystkich stacjach Orlenu. Na stronie Orlenu jest lista

> stacji biorących udział w programie "biznestank".

Z pominięciem stacji franczyzowych,to jeszcze nigdzie mi sie nie zdarzyło,żeby nie obsłużyli BT. cfaniaczek.gif

Napisano

> Weż pod uwagę, że karta nie działa na wszystkich stacjach Orlenu. Na stronie Orlenu jest lista

> stacji biorących udział w programie "biznestank".

ajjjj...ok. dzieki za info-możesz dać link na stacje biorące udział w programie ?

Napisano
  • Autor

> ajjjj...ok. dzieki za info-możesz dać link na stacje biorące udział w programie ?

Proszę.....

Napisano

Teoretycznie byłbym za,

ale w Lublinie jest 1 stacja Lotosu na drugim końcu miasta - w praktyce wyjazd żeby zatankować przy dobrych ukkladach drogowych zajmie mi 45 minut... a w normalnym ruchu ponad godzinę...

Napisano
  • Autor

> Teoretycznie byłbym za,

> ale w Lublinie jest 1 stacja Lotosu na drugim końcu miasta - w praktyce wyjazd żeby zatankować

> przy dobrych ukkladach drogowych zajmie mi 45 minut... a w normalnym ruchu ponad godzinę...

Zaznaczam,że nie znam Lublina i nie za bardzo wiem jak to się ma do granic administracyjnych miasta:

-Lublin, ul. Diamentowa 21, lubelskie

-Lublin, Abramowicka 57, lubelskie*

*jakiś mały asortyment na tej stacji,zapewne niewielka patronacka.

Napisano

> większym zużyciu.

> Zapraszam na forum:

> LOTOS

hmm.gif jestem za, a jakby tak karta była z AK to już yay.gifgrinser006.gif

temat będę obserwował

a jak jest z tym Statoilem bo tam dostępu ni ma

mają droższe paliwo, ale mam dwie stacje pod nosem hmm.gif

edit: doczytałem że Statoil nie wypalił spineyes.gif

Napisano

U mnie różnica w cenie między Orlenem a Leclerkiem to 14 gr.Biorąc to pod uwagę oraz konieczność opłaty za kartę 15 zł nie widzę sensu.

P.S. Wszyscy od razu widzą upust po 40 gr.Długo ,długo tego nie będzie - podobnie miało być na Orlenie i się firma "wypięła" i daje jedynie 8 gr.

Napisano

Czyli trzeba zatankować 107 litrów żeby karta wyszła na zero o ile dobrze liczę ?

Napisano
  • Autor

> U mnie różnica w cenie między Orlenem a Leclerkiem to 14 gr.Biorąc to pod uwagę oraz konieczność

> opłaty za kartę 15 zł nie widzę sensu.

> P.S. Wszyscy od razu widzą upust po 40 gr.Długo ,długo tego nie będzie - podobnie miało być na

> Orlenie i się firma "wypięła" i daje jedynie 8 gr.

Quote:

Na start jest 14 groszy przez okres przejsciowy czyli pol roku. Aktualizacja rabatu jest co 2 czy 3 miesiace. Bo dwa miesiace musimy utrzymac jakis pulap i w 3 miesiacu dostajemy wyzszy rabat.

To ma być w umowie z Lotosem.Z Orlenem ustalenia były na tzw gębe. klotnia.gif

Roswell

Quote:

Czyli trzeba zatankować 107 litrów żeby karta wyszła na zero o ile dobrze liczę ?

Taka ilość paliwa to nawet przypadkiem może na Lotosie wpaść, w czasie wakacji hmm.gif

Napisano

> U mnie różnica w cenie między Orlenem a Leclerkiem to 14 gr.Biorąc to pod uwagę oraz konieczność

> opłaty za kartę 15 zł nie widzę sensu.

> P.S. Wszyscy od razu widzą upust po 40 gr.Długo ,długo tego nie będzie - podobnie miało być na

> Orlenie i się firma "wypięła" i daje jedynie 8 gr.

nie, ja patrzę na te 14gr

tankuje na bliskiej po 2.79, lotos ma chyba 2.84., czyli realnie niecałe 10gr

3.5zł (35L tankuje), to karta się zwróci po miesiącu ... nie jest źle grinser006.gif

40gr to była by bajka hehe.gif

mam stacje prawie po drodze (na bliską też nadkładam 1km), więc można spróbować hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.