Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Karty rabatowe LOTOS

Featured Replies

Napisano

> Quote:

> Na start jest 14 groszy przez okres przejsciowy czyli pol roku. Aktualizacja rabatu jest co 2 czy

> 3 miesiace. Bo dwa miesiace musimy utrzymac jakis pulap i w 3 miesiacu dostajemy wyzszy rabat.

> To ma być w umowie z Lotosem.Z Orlenem ustalenia były na tzw gębe.

> Quote:

Pożyjemy zobaczymy co za te pół roku będzie.

Ja mam już te 14 gr różnicy na w/w stacjach oddalonych od siebie 3.5 km

Napisano

> Zaznaczam,że nie znam Lublina i nie za bardzo wiem jak to się ma do granic administracyjnych

> miasta:

> -Lublin, ul. Diamentowa 21, lubelskie

> -Lublin, Abramowicka 57, lubelskie*

Faktycznie tą na Abramowickiej przeoczylem, obie równie daleko ode mnie... Pracuje tez w innym rejonie...

Napisano

może głupie pytanie ale na jakiej zasadzie działa ta karta? Te 150 tys litrów mają w ciągu miesiąca uzbierać wszyscy uzytkownicy tej karty razem wzięci? Tak to rozumie... Dobrze myslę? A nie ma jakiegoś wymogu, dla jednostki? tzn ze muszę zatankować osobiscie np 100 l paliwa w ciagu miesiaca?

Napisano

> Koledzy co wy na karty lotosu ?

> 14 gr rabatu na paliwo i 10%na wszystkie usługi na stacji a docelowo 30 gr i 20 % oczywiście przy

> większym zużyciu.

> Zapraszam na forum:

> LOTOS

A czy ktoś jest w stanie zagwarantować jasność i rzetelność tego interesu? Trzy tysiące osób razy 15 zł to daje 45 tysiaków! cfaniaczek.gif

Napisano

> A czy ktoś jest w stanie zagwarantować jasność i rzetelność tego interesu? Trzy tysiące osób razy

> 15 zł to daje 45 tysiaków!

Gwarancji nikt Ci nie da.

Weź jednak pod uwagę, że ten sam człowiek z forum seat-a wyrobił już ponad 3 tyś kart na Orlenie i tam wałka nie było, chociaż wyrabianie trwało bardzo długo z winy Orlenu.

Jest to po prostu akcja społeczna, choć wielu ludzi nie wieży w bezinteresowność takich akcji. Pamiętam jeszcze knowania z zeszłego roku odnośnie kart na Orlen.

Napisano

> ale lipa....myslalem czy w mojej okolicy jest stacja lotos bo nigdy na takiej nie tankowalem i

> okazalo sie ze nie ma.....lypa. najblizsza stacja jest daleko i jezdzic tam dla mnie

> specjalnie bez sensu....

> ja dla siebie wezme i dla znajomych orlen (8 gr/ litr) bo orlen mam pod nosem ale tak czy siak jest

> to atrakcyjne dla innych ktorzy maja stacje lotos w zasiegu

Dokładnie... u mnie jest jedna i to na uboczu. Trzeba się zadowolić rabatem 8gr na Orlenie wink.gif

Napisano

a ta orlenowa to sie da jakos jeszcze?

Napisano
  • Autor

> a ta orlenowa to sie da jakos jeszcze?

Część osób rezygnuje z kart Orlenu,mozna na stronie klubu Seata się dowiadywać na bieżąco i po zmianie danych karte można odkupić.

> może głupie pytanie ale na jakiej zasadzie działa ta karta? Te 150 tys litrów mają w ciągu miesiąca

> uzbierać wszyscy uzytkownicy tej karty razem wzięci? Tak to rozumie... Dobrze myslę? A nie ma

> jakiegoś wymogu, dla jednostki? tzn ze muszę zatankować osobiscie np 100 l paliwa w ciagu

> miesiaca?

Wstępne ustalenia z LOTOSem:

Rabat startowy 14gr/l przy poziomie 120 000 litrów/miesięcznie.

Przy poziomie 150 000 litrów/miesiąc - 20 groszy rabatu, przy 300 000 litrów/miesiąc 30gr.

Ok. 10% rabatu na myjnie, oleje, płyny do spryskiwaczy i inne podobne rzeczy na stacjach, przy wyższych poziomach zużycia do 20%.

Limitów indywidualnych nie ma.Pracujemy jako grupa.

Na Orlenie to działa,każdy dorzuca do wspólnego koszyka.

Na Lotosie ma być podobnie-jeden minus-mało stacji,ale mają być otwierane stacje Lotos Optima-odpowiedniki Bliskiej,na której program rabatowy także obowiązuje.

spy.gifZa forum Seata:

Quote:

Dziala to na zasadzie Lotos Biznes tylko jest to specjalnie zrobiony program dla naszego klubu i dlatego beda wyrobione specjalne karty rabatowe jak BiznesTank gdzie podjezdzasz, tankujesz podchodzisz, dajesz karte i placisz normalnie przy kasie a Lotos Biznes jest to przedplacona karta i jedna faktura na miesiac czego my nie chcemy:)

LOTOS nie ma w ofercie takiego programu. Tylko dzieki znajomosciom misiaczka na wyzszym stopniu w Lotosie udalo sie zalatwic specjalne karty dla klubu. Dlatego beda wyrabiane specjalnie dla naszego klubu

Napisano

> Już możesz się zapisać, tylko musisz się zarejestrować na ich forum. Zamawiasz pod tym linkiem.

Dzięki ok.gif zamówiłem smile.gif

Napisano

> Weż pod uwagę, że karta nie działa na wszystkich stacjach Orlenu. Na stronie Orlenu jest lista

> stacji biorących udział w programie "biznestank".

nie trafilem jeszcze na taka która odmówiłaby mi przyznania rabatu

Napisano

> nie trafilem jeszcze na taka która odmówiłaby mi przyznania rabatu

Ja trafiłem.

Orlenowska karta działa tylko na stacjach, które są własnością Orlenu, na stacjach ajencyjnych nie działa.

Napisano

> Ja trafiłem.

> Orlenowska karta działa tylko na stacjach, które są własnością Orlenu, na stacjach ajencyjnych nie

> działa.

Ajencyjna to jest właśnie Orlenowska. Nie działa na franczyzach , bo franczyzobiorca dając rabat , musiał by 3 miesiące czekać na zwrot tych pieniędzy od Orlenu i na razie o to się rozbija brak BT na franczyzach.

Napisano

myślicie że będę mógł na jedną kartę tankować ON, NoPb i LPG ?

Napisano
  • Autor

> myślicie że będę mógł na jedną kartę tankować ON, NoPb i LPG ?

Bez najmniejszego problemu.

Napisano

> myślicie że będę mógł na jedną kartę tankować ON, NoPb i LPG ?

tak, tylko nie weźmiesz FV na siebie

Napisano

> tak, tylko nie weźmiesz FV na siebie

Na razie i tak jeszcze nie mam DG. Wziąłem dwie karty, nawet już zapłaciłem. Tankujemy przeciętnie, więc karty w drugim miesiącu używania powinny już na siebie zarabiać;)

Napisano

A rabat na LPG jest też te 14 groszy? zlosnik.gif

Napisano

Tak, ale 14gr to będzie jak się uzyska ten pułap tankowania co na Orlenie/Bliskiej czyli 130 000 L miesięcznie. Na początek będzie pewnie rabat 1gr i stopniowo wraz ze wzrostem tankowanych litrów będzie rosnął każdego miesiąca.

Napisano

> Tak, ale 14gr to będzie jak się uzyska ten pułap tankowania co na Orlenie/Bliskiej czyli 130 000 L

> miesięcznie. Na początek będzie pewnie rabat 1gr i stopniowo wraz ze wzrostem tankowanych

> litrów będzie rosnął każdego miesiąca.

przeczytaj zanim zaczniesz pitolić głupoty i szerzyć dezinformację pad.gifzolta.gif

Napisano

> Tak, ale 14gr to będzie jak się uzyska ten pułap tankowania co na Orlenie/Bliskiej czyli 130 000 L

> miesięcznie. Na początek będzie pewnie rabat 1gr i stopniowo wraz ze wzrostem tankowanych

> litrów będzie rosnął każdego miesiąca.

pudło, rabat jest od startu a potem dopiero weryfikacja

Napisano

A co w przypadku gdy nie uzyska się tych 130 000 l /miesiąc ?

Napisano

> A co w przypadku gdy nie uzyska się tych 130 000 l /miesiąc ?

czytałeś odpowiedzi w linkach ?

tam jest chyba że pół roku jest ten rabat startowy, po tym okresie zostaje przeliczony rabat wg zużycia i już tak funkcjonuje jak pisałeś,

tzn ile tankujemy tyle jest rabatu, może być i 1gr grinser006.gif

za w pół roku karta się zwróci i zarobi na niejedną zgrzewkę piwa cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.