Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autko 4x4 tanie w eksploatacji ...

Featured Replies

Napisano

Witam przymierzam się do zmiany autka i moje wymagania to napęd na 4 łapki... mam działkę na kaszubach i jak tam trochę popada to d*pa ośka się nie da wyjechać... silnik do 1.5 z tolerancją LPG

Patrzyłem na Suzuki Ignis'a silniczek 1.3 tylko nic mi nie wiadomo co i jak z tym autkiem bo na Jimniego to troche $$$ brakuje... Moze jakaś inna propozycja?

cena max 17tys a najlepiej 15tys (aby starczyło na LPG)

rok 2004+...

Napisano

> Nie bardzo wiem, czy 4x4 ma sens przy niskich pojemnościach?

do codziennej jazdy wystarczy. a na śniegu i tak bedzie łoić wszystko inne pędzone ośką

Napisano

> do codziennej jazdy wystarczy. a na śniegu i tak bedzie łoić wszystko inne pędzone ośką

No to może Sedici/SX4? 1.6 VVT? albo 1.6 16V jak Fiat.

Napisano

> No to może Sedici/SX4? 1.6 VVT? albo 1.6 16V jak Fiat.

cena ok 15 koła, max 17, gdzie znajdziesz Sedici czy Sx4 z napędem 4x4 (a nie wszystkie takie są) bez dodatku przystanku

Napisano

> Może Łada Niva?

To chyba jedyna sensowna propozycja przy tych wymaganiach.

Napisano

Za tę cenę to młoda Łada, z reguły większość na rynku wtórnym już jest z gazem hmm.gif

Napisano

> Witam przymierzam się do zmiany autka i moje wymagania to napęd na 4 łapki... mam działkę na

> kaszubach i jak tam trochę popada to d*pa ośka się nie da wyjechać... silnik do 1.5 z

> tolerancją LPG

> Patrzyłem na Suzuki Ignis'a silniczek 1.3 tylko nic mi nie wiadomo co i jak z tym autkiem bo na

> Jimniego to troche $$$ brakuje... Moze jakaś inna propozycja?

> cena max 17tys a najlepiej 15tys (aby starczyło na LPG)

> rok 2004+...

Panda 4x4 spełnia wszystkie wymagania wink.gif

Napisano

> Za tę cenę to młoda Łada, z reguły większość na rynku wtórnym już jest z gazem

tylko pytanie czy kolega pytający ma jeszcze "cojones" czy już z pokolenia pozbawionego, bo do Nivy trzeba mieć choćby żeby kierownica obracać zlosnik.gif

ale za 15kzł będzie ładna i młoda - silnik proponuję 1.7 na SPI Boscha - najmniej awaryjny i najtańszy w eksploatacji (w nowszym MPI jest dość drogi osprzęt - trochę pozmieniali). Eksploatacja tylko na częściach zachodnich ewentualnie fabrycznych - bez tanich zamienników - będzie w miarę bezawaryjna.

Napisano

> Witam przymierzam się do zmiany autka i moje wymagania to napęd na 4 łapki... mam działkę na

> kaszubach i jak tam trochę popada to d*pa ośka się nie da wyjechać... silnik do 1.5 z

> tolerancją LPG

> Patrzyłem na Suzuki Ignis'a silniczek 1.3 tylko nic mi nie wiadomo co i jak z tym autkiem bo na

> Jimniego to troche $$$ brakuje... Moze jakaś inna propozycja?

> cena max 17tys a najlepiej 15tys (aby starczyło na LPG)

> rok 2004+...

tylko Ignis w tych pieniadzach i roczniku

Napisano

> tylko pytanie czy kolega pytający ma jeszcze "cojones" czy już z pokolenia pozbawionego, bo do Nivy

> trzeba mieć choćby żeby kierownica obracać

o tym nie wspomniano w pierwszym poście 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.