Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto z ogłoszenia

Featured Replies

Napisano

Znalazłem takie auto na otomoto.

O takie

Jak widać jest lekko walnięte.

Czy coś możecie powiedzieć o tym aucie, co nie zostało ujęte w opisie?

Może jakieś rzeczy nie pasują do rocznika/modelu? Cokolwiek?

Napisano

A tak trochę O/T - czy w Cruze po wybuchu poduszki pasażera zmienia się całą deskę?

Napisano
  • Autor

> A tak trochę O/T - czy w Cruze po wybuchu poduszki pasażera zmienia się całą deskę?

Dobre pytanie, bo widzę że to tanie nie jest hmm.gif

http://moto.allegro.pl/deska-konsola-poduszka-airbag-chevrolet-cruze-i2094622566.html

Napisano

> Znalazłem takie auto na otomoto.

> O takie

> Jak widać jest lekko walnięte.

> Czy coś możecie powiedzieć o tym aucie, co nie zostało ujęte w opisie?

> Może jakieś rzeczy nie pasują do rocznika/modelu? Cokolwiek?

Gdyby to bylo tylkio takie pukniecie jak jest napisane, to handlarz sam by to naprawil i sprzedal za 15kPLN wiecej grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Gdyby to bylo tylkio takie pukniecie jak jest napisane, to handlarz sam by to naprawil i sprzedal

> za 15kPLN wiecej

Tak najczęściej jest wink.gif

Może nie ma gotówki na naprawę, bo kupił za dużo rozbitków zlosnik.gif

Napisano

Też trafiłem na to ogłoszenie pare dni temu, ot tak z nudów przeglądałem. I co i zapytanie mam skąd tam Xenony boje_sie.gif

Przeca Cruze nie ma takich bajerów. A poza tym miał by spryskiwacze lamp, których tu nie widze nie? Czyli lipa jakaś i nielegal w naszym kraju nad Wisłą zlosnik.gif

Napisano

> Dobre pytanie, bo widzę że to tanie nie jest

Patrząc na zdjęcie to trzeba wymieniać cała deskę.

Napisano
  • Autor

> Też trafiłem na to ogłoszenie pare dni temu, ot tak z nudów przeglądałem. I co i zapytanie mam skąd

> tam Xenony

> Przeca Cruze nie ma takich bajerów. A poza tym miał by spryskiwacze lamp, których tu nie widze nie?

> Czyli lipa jakaś i nielegal w naszym kraju nad Wisłą

Ten jest z Beneluxu. Może tam były hmm.gif

Napisano

> Ten jest z Beneluxu. Może tam były

Bez spryskiwaczy na lampach? No chyba że tam prawo tego nie wymaga ale polemizowałbym old.gif

Napisano

> A tak trochę O/T - czy w Cruze po wybuchu poduszki pasażera zmienia się całą deskę?

Może nie wszystkie, ale prawie wszystkie samochody obecnie mają tak. oslabiony.gif

Napisano

ja tam bym go nie brał. Widać, jakieś "ciekawe" zdarzenie mogło go spotkać, może wjechał pod coś , może coś go przycisnęło. Poduszki przy małych (osiedlowych) prędkościach nie wystrzelą od tak sobie.

Napisano

> ja tam bym go nie brał. Widać, jakieś "ciekawe" zdarzenie mogło go spotkać, może wjechał pod coś ,

> może coś go przycisnęło. Poduszki przy małych (osiedlowych) prędkościach nie wystrzelą od tak

> sobie.

Czasem od walniecia w kraweznik moga wysrzelic. Jak auto sprawne to ja bym wymienil deske za 2k i jezdzil.

Napisano

> Czasem od walniecia w kraweznik moga wysrzelic.

co nie znaczy że powinno

Napisano

> co nie znaczy że powinno

To juz walka z wiatrakami bo powiedza, ze czujnik myslal crazy.gif Tak czy inaczej trzeb ato auto dobrze sprawdzic przed kupnem.

Napisano

W weekend oglądaliśmy ze szwagrem to cudo:

klik

Bosz... facepalm%5B1%5D.gif

Auto może i lekko puknięte było z przodu (przesłanki są ku temu żeby tak myśleć), ale "naprawa" tego... pad.gif

Gość na dzień dobry powiedział, że nie jest blacharzem i to widać (robił sam).

Błotniki i maska poprostowane chyba na kowadle i poszpachlowane, lakier odłazi, szpachla pęka no.gif

Plastiki podszybia poklejone jakimś gównem, mocowania lamp popękane, węże gumowe od chłodnicy trzymają się na jakichś drutach, amorek z lewej prawie wyłazi z górnego mocowania.

Przebieg raczej prawdziwy, założony gaz KME Diego, oczywiście pali się "check", obroty falują, przebieg ponad 82kkm na oryginalnym rozrządzie czacha.gif. Gość od kiedy kupił auto chyba złotówki na serwis nie wydał...

Auto oczywiście brudne (ja bym się wstydził pokazywać potencjalnym kupującym brudny samochód), trochę tylko wyczyszczone w środku.

A teraz najlepsze: pytam "ile do zapłaty" (bo za auto w takim stanie ta cena to jakieś nieporozumienie) ? A facet mi mówi, że "tysiaka opuści" hehe.gif.

Na oko naliczyłem, że na dzień dobry trzeba by wyłożyć z 5k żeby doprowadzić ten samochód do takiego stanu, w jakim powinien być. A pewnie jeszcze być coś wyszło po przejechaniu się i sprawdzeniu na podnośniku. Także jakby powiedział 12k to można by się zastanowić, choć pewnie i za tyle nie warto grinser006.gif

Ps Dziś oglądaliśmy drugi i choć starszy to naprawdę ok.gif. Jeśli coś z tego wyjdzie pochwalimy się...

Napisano

> Poduszki powietrzne x 0 , jakas strasznie biedna wersja

Poduszki ma, ale poza tym totalna porażka no.gif

Ale szwagrostwo kupiło wczoraj innego lacka kombi.

2 latka starszy od tego (rejestracja 2006), ale mniejszy przebieg (udokumentowany), serwisowany, zadbany (lakier wygląda lepiej niż na moim lacku z 2008) - bez rys, tylko ze 2 małe wgniotki od drzwi sąsiadów, samochód garażowany, od I wł. z instalacją BRC Fly od nowości.

Tanio nie było (cena ta sama co tego powyższego z małą negocjacją), ale naprawdę nie było się w warsztacie do czego przyczepić, choć prosiłem mechaników żeby coś znaleźli (cyt. mechanika: "nic, auto jak nowe" yikes.gif)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.