Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SRT Viper

Featured Replies

Napisano

> chyba jednak koledze chodzi o cene auta, Mi nie chodzi o cene chodź ta jest duża. Prawda jest taka

> ze ten merc urywa dupe przy samej głowie bo mozna pojechać nim po bułki i zawstydzić

> niejednego posiadacza prawdziwego sportowego auta zarówno na ulicy jak i na torze

> Nie rozumiemy sie, ktos moze lubić golenie brzytwą. Dla mnie to ani fajne, ani ekscytuące ani

> bezpieczne. Wole żileta mach trzy bedzie szybciej i tak samo dokładnie albo i dokładniej

na co dzień, do sklepu - masz rację - jest to niewątpliwie uniwersalne narzędzie

dla przyjemności i własnej satysfakcji w "tych chwilach" wolę brzytwę zlosnik.gif

Napisano

> jeździłeś takim mercem który ma pare setek kucy pod maską?

Jeździłem takim BMW.

Miło, wygodnie ok.gif

Zero polotu

Napisano

> gdyby dało się zarobić tu zarówno na

> auto jak i na paliwo, dawno już byłby mój, no ale...

widziałem, siedziałem - straszna tragedia w środku, jak to w amerykańcach. plastik i ciasnota. Ja się ledwo mieściłem, ogólnie bee.

Zobaczymy jak ta nowa niewiem.gif

Napisano

> Jeździłem takim BMW.

> Miło, wygodnie

> Zero polotu

ale mam nadzieję, że to nie było M3 grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ale mam nadzieję, że to nie było M3

Sądząc z opisu, było to 316 wink.gif

Napisano

> jeździłeś takim mercem który ma pare setek kucy pod maską?

Czy W221 S500 jest wystarczający? - jeśli tak to właśnie miałem okazję jechać takim przed chwilą. Odizolowanie od czynników zewnętrznych jest takie, że wciskając z miejsca gaz w podłogę możesz ręce założyć sobie na karku i patrzeć się przed siebie. Jedyna oznaka zmiany prędkości to wskazówka prędkościomierza.

Napisano
  • Autor

> Czy W221 S500 jest wystarczający? - jeśli tak to właśnie miałem okazję jechać takim przed chwilą.

> Odizolowanie od czynników zewnętrznych jest takie, że wciskając z miejsca gaz w podłogę możesz

> ręce założyć sobie na karku i patrzeć się przed siebie. Jedyna oznaka zmiany prędkości to

> wskazówka prędkościomierza.

Nie, nie wystarczy. S500 ma bardzo przeciętne osiągi + jest wielki i ciężki a zawieszenie ma komfortowe a nie sportowe. Z C63 AMG czy M3 nie ma nic wspólnego.

Napisano

> ale mam nadzieję, że to nie było M3

Nie zlosnik.gif

Ale miało ponad 300KM smile.gif

Napisano

> Nie, nie wystarczy. S500 ma bardzo przeciętne osiągi + jest wielki i ciężki a zawieszenie ma

> komfortowe a nie sportowe. Z C63 AMG czy M3 nie ma nic wspólnego.

Aż sprawdziłem. Ma niecałą sekundę gorsze przyśpieszenie do setki niż Twoje padło zlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> Aż sprawdziłem. Ma niecałą sekundę gorsze przyśpieszenie do setki niż Twoje padło

nie to jest tematem tego watka skromny.gif

ale nawet

to wciaz nie ma nic wspolnego z M czy AMG smirk.gif

Napisano

> a cóż to za momentalne zejście ze 100 do 60 w 40 sekundzie

przyczepnosc zlapal zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Aż sprawdziłem. Ma niecałą sekundę gorsze przyśpieszenie do setki niż Twoje padło

Może inaczej - S500 ma podobne osiągi jak GS 460. Nazwałbyś GS 460 samochodem "sportowym"? To samo z S500 - jak chcesz mieć S klasę z przyzwoitymi osiągami i zawieszeniem to trzeba szukać w okolicach S63 AMG. S500 to sedan zaprojektowany do komfortowej jazdy o osiągach typowych dla samochodów w tej klasie - jest szybko, ale nie jakość szczególnie. A różnica między czterema a pięcioma sekundami jest olbrzymia. O tym jak zachowuje się na torze długi samochód w porównaniu do krótkiego to nawet nie chcę wspominać...

Napisano

> Nie, nie wystarczy. S500 ma bardzo przeciętne osiągi + jest wielki i ciężki a zawieszenie ma

> komfortowe a nie sportowe. Z C63 AMG czy M3 nie ma nic wspólnego.

A dlaczego nagle z "S" zjechałeś do "C"? S też są w wersji AMG i co nagle się okaże, że kierowca w tym AMG czuje dupą każdy żwirek? Że każdy zakręt to walka z nadsterownością, a chcąc jechać przez 3 godziny po autostradzie trzeba dokupić nauszniki?

Napisano
  • Autor

> A dlaczego nagle z "S" zjechałeś do "C"? S też są w wersji AMG i co nagle się okaże, że kierowca w

> tym AMG czuje dupą każdy żwirek? Że każdy zakręt to walka z nadsterownością, a chcąc jechać

> przez 3 godziny po autostradzie trzeba dokupić nauszniki?

S63 AMG jest wielkim samochodem i pomimo sporej mocy jeżdżenie nim na torze fajne nie jest - równie wiele frajdy masz w autobusie. Samochód nie może być za długi żeby się nim fajnie jeździło.

Napisano

> S63 AMG jest wielkim samochodem i pomimo sporej mocy jeżdżenie nim na torze fajne nie jest - równie

> wiele frajdy masz w autobusie. Samochód nie może być za długi żeby się nim fajnie jeździło.

No ale jak to, miało być zajebiście ...

Napisano

> Czy W221 S500 jest wystarczający? -

Nie

Napisano

Wygląda fajnie, ale "stary" był/jest ładniejszy grinser006.gif

Napisano

> Normalnie. Raz na jakiś czas kupujesz beczkę oleju i kilka filtrów.

Oraz dodałbym kilka razy w sezonie opony cool.gif

Napisano

> Nie śmieje się - nowy model ma sterowanie zaworów rodem z plebejskiego Fiata

To by wyjaśniało tylne lampy rodem z maseratti wytargane wink.gif ale ogólnie auto ok.gif

Napisano
  • Autor

> Oraz dodałbym kilka razy w sezonie opony

335/30ZR18 nie są najtańsze, ale przynajmniej to 18" - w nowszych modelach były 345/30ZR19 które są jeszcze droższe...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.