Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"alfy nie kala się niemiecką przyziemnością słowa kombi..."

Featured Replies

Napisano

Polecam, swietny tekst. Trafia w 10 zlosnik.gifok.gif

Opis alfy do sprzedania

Mala probka tekstu

Alfa jest sportwagon i wozi się w niej wino albo narty albo piękne kobiety i w ogóle wiedzie się sportowy i elegancki tryb życia, jak również wygląda stylowo, w granicach budżetu. Bo jednak bardziej stylowo wygląda się w maserati, nie przeczę. Tudzież w ferrari california z otwartym dachem. Tyle, że maserati akurat nie sprzedaję. Jeśli więc szukaliście maserati, to to nie jest maserati. Serio. To jest alfa....

...Alfa ma dość delikatne zawieszenie. Dlatego jeździ bardzo ładnie w zakrętach i ładnie przykleja się do asfaltu na autostradzie ("pewnie się prowadzi", jak nieodmiennie o każdym aucie mawiają dziennikarze pism motoryzacyjnych), ale na polskich drogach co jakiś czas trzeba alfę docenić nowymi łącznikami stabilizatora, tudzież innymi - nieprzesadnie drogimi - szpejami sprawiającymi, że kółka trzymają się reszty samochodu, a autko ładnie jeździ i ładnie składa się w zakrętach. Kobietom też trzeba kupować kwiatki, a czasem nawet biżuterię i zdziwienia nie ma, prawda?

...Alfa nie ma uchwytu na kubek z kawą, ponieważ jej projektant uznał widocznie, że tak jest godnie i sprawiedliwie, żeby nie było uchwytu na kubek. Mnie rzeczonego uchwytu brakowało, bo gdzie sobie mam dać tę kawę, jak prowadzę, ściskać kolanami i ryzykować oparzenie w miejscu, którego naprawdę nie chciałbym sobie sparzyć, z przyczyn, których wyszczególniał nie będę? No nic, jakoś sobie radziłem, szczęśliwy nabywca tego pięknego auta też sobie poradzi.

Cudo waytogo.gif

Napisano

> Cudo

Banaly. I silnik diesla pasujacy do wykwintnego stylu. hehe.gif

Napisano

> Banaly. I silnik diesla pasujacy do wykwintnego stylu.

gdyby to była 2.5 V6 mozna by podciągnąć zlosnik.gif

Napisano

> gdyby to była 2.5 V6 mozna by podciągnąć

Gdyby to była 3,2 to można by podciągnąć. 2,5 w żadnym wypadku egzotyczny nie jest - przynajmniej dla mnie.

Napisano
  • Autor

> imo hipokryta- z niesprawnym czujnikiem lata długi czas jeszcze się tym chwali- krasomówca i tyle

A tam nie chodzi o EGR, ktory to mozna zaslepic? zlosnik.gif

Napisano

Taki znawca stylu i nie wie, że we włoskich autach nie ma uchwytu do napojów, bo kawe pija się w kafeteriach, a nie w aucie zlosnik.gif

Napisano

> Taki znawca stylu i nie wie, że we włoskich autach nie ma uchwytu do napojów, bo kawe pija się w

> kafeteriach, a nie w aucie

...coca-colę w coca-colowni, a sok pomarańczowy w pomarańczarni hehe.gif

Napisano

> ...coca-colę w coca-colowni, a sok pomarańczowy w pomarańczarni

to wszystko pije się w ASO zlosnik.gif

Napisano

> to wszystko pije się w ASO

podczas spotkan towarzyskich hehe.gif

Napisano

> Taki znawca stylu i nie wie, że we włoskich autach nie ma uchwytu do napojów, bo kawe pija się w

> kafeteriach, a nie w aucie

hmm.... to ciekawe czemu moja Lancia Lybra i kumpla Alfa Romeo 147 mają uchwyty i to fabrycznie, wysuwane z konsoli smile.gif

Napisano

> hmm.... to ciekawe czemu moja Lancia Lybra i kumpla Alfa Romeo 147 mają uchwyty i to fabrycznie,

> wysuwane z konsoli

Widać podróbki jakieś zlosnik.gif

We Fiatach Seicento i Punto uchwytów brak. W Alfie 159 znalazłem coś co bym uchwytem nie nazwał, raczej podstawką. I to w miejscu takim żeby mocno utrudnić używanie tego "udogodnienia" zlosnik.gif

Napisano

> Widać podróbki jakieś

yhy ......... hmmm ..........fabryczne podróbki sciana.gif

Napisano

> Widać podróbki jakieś

> We Fiatach Seicento i Punto uchwytów brak.

byś nie miał habety to byś miał uchwyty pod kubki - niewłaściwą wersję masz hehe.gif

Napisano

> to wszystko pije się w ASO

codziennie zlosnik.gif

mozna zamknac watek skromny.gifgrinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.