Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Hiszpania

Featured Replies

Napisano

Już za chwileczkę, już za momencik, sie będzie działo. smile.giffood.gif

Napisano

> Już za chwileczkę, już za momencik, sie będzie działo.

No i dzieje sie. ok.gif

Napisano
  • Autor

> No i dzieje sie.

Maldonado icon_eek.gif Williamsy w końcu wracaja do dawnej, zapomnianej już formy. smile.gifok.gif

Napisano

> Maldonado Williamsy w końcu wracaja do dawnej, zapomnianej już formy.

Uważam za żenujące to co dzieje sie w ostatnim kwali. Czysta polityka, ktora nie ma nic wspólnego z tym, kto gdzie powinien stać. Powinnismy zrezygnować z typowania pole no.gif

Napisano

> Uważam za żenujące to co dzieje sie w ostatnim kwali. Czysta polityka, ktora nie ma nic wspólnego z

> tym, kto gdzie powinien stać. Powinnismy zrezygnować z typowania pole

a gdize Ty masz tę politykę?

Napisano

> a gdize Ty masz tę politykę?

W braku wyjeżdżają, w braku robienia rundy licznej czasem, bo wtedy możesz wybrać na jakich oponach startujesz (patrz ostatnia runda vettela). Wyjazd tylko na jedna rundę wolno, zeby byc nie byc ostatnim (patrz schumacher). Potrzebujesz wiecej przykładów?

Napisano

> W braku wyjeżdżają, w braku robienia rundy licznej czasem, bo wtedy możesz wybrać na jakich oponach

> startujesz (patrz ostatnia runda vettela). Wyjazd tylko na jedna rundę wolno, zeby byc nie byc

> ostatnim (patrz schumacher). Potrzebujesz wiecej przykładów?

ale to jest taktyka - jeżeli to ma zapunktować na wyścigu to nie ma co ise dziwić - ostatni przykłąd raikonena - to co zaoszczędził w Q3 wykorzystał w wyścigu i z 11 wskoczył na 2 - wszyscy wiedzą co ryzykują - czść ryzykuje większe zużycie opon dla lepszej pozycji startowej, częsć oduszcza pozycję na rzecz opon - coś za coś - jedni mają taką taktykę, inni robią odwrotnie - dzięki temu w wyścigu jest ciekawiej

Napisano

Też mi się to nie podoba.

Coraz mniej walki na torze a więcej taktyk i kombinowania.

Napisano

Sokół na FB napisał :

Quote:

Lewis Hamilton został wykluczony z wyników kwalifikacji! Anglik ruszy do jutrzejszego wyścigu z ostatniego pola. Z pole position wystartuje zatem Pastor Maldonado.

Napisano

> Sokół na FB napisał :

> Quote:

> Lewis Hamilton został wykluczony z wyników kwalifikacji! Anglik ruszy do jutrzejszego wyścigu z

> ostatniego pola. Z pole position wystartuje zatem Pastor Maldonado.

Ale lipa. Za malo paliwa. sick.gif

Napisano

No to jutro Kimi trophy.gif

Napisano

> Ale lipa. Za malo paliwa.

Nie do końca.

"Dla osób, które pytają: Zespół McLaren miał udowodnić sędziom, że po zakończeniu Q3 Hamilton zatrzymał się w Zakręcie 4 z powodu „siły wyższej” i że gdyby dotarł do alei serwisowej o własnych siłach, w baku jego samochodu pozostawałaby określona w regulaminie ilość paliwa (jeden litr), niezbędna do pobrania próbki przez komisarzy technicznych. Jak widać, nie udało się..."

źródło: sokolimokiem.tv

Napisano

> Nie do końca.

> "Dla osób, które pytają: Zespół McLaren miał udowodnić sędziom, że po zakończeniu Q3 Hamilton

> zatrzymał się w Zakręcie 4 z powodu „siły wyższej” i że gdyby dotarł do

> alei serwisowej o własnych siłach, w baku jego samochodu pozostawałaby określona w regulaminie

> ilość paliwa (jeden litr), niezbędna do pobrania próbki przez komisarzy technicznych. Jak

> widać, nie udało się..."

> źródło: sokolimokiem.tv

Zatem będzie pokaz prawdziwej jazdy wyścigowej w wykonaniu Hamiltona. Przy tak szybkim sprzęcie i chyba z najszybszym kierowcą (w moim przekonaniu) będzie widowisko.

Napisano

> Nie do końca.

> "Dla osób, które pytają: Zespół McLaren miał udowodnić sędziom, że po zakończeniu Q3 Hamilton

> zatrzymał się w Zakręcie 4 z powodu „siły wyższej” i że gdyby dotarł do

> alei serwisowej o własnych siłach, w baku jego samochodu pozostawałaby określona w regulaminie

> ilość paliwa (jeden litr), niezbędna do pobrania próbki przez komisarzy technicznych. Jak

> widać, nie udało się..."

> źródło: sokolimokiem.tv

Jesli pozostala niezbedna ilosc, to powinni jedynie nie zaliczyc tego konkretnego okrazenia pomiarowego.

Napisano

Powinni - nie powinni.

Widocznie regulamin jest taki a nie inny.

Swoją drogą czasy kiedy HAM był pupilem sędziów minęły. Zeszły sezon "pupilował" VET, w tym jeszcze nie mają swojego pieszczoszka.

Osobiście strasznie mi szkoda HAM, bo uważam że jako jedyny w stawce, potrafi się ścigać jak starzy mistrzowie z zacięciem i brawurą ale też genialnie.

Napisano

A oprócz tego postawił wszystko na jedna kartę w kwali, teraz po prostu nie bedą sie w ogóle ścigać skali, bo lepiej bedzie oszczedzacopony na wyścig. Darujmy sobie zatem kwali, niech startują gorsze zespoły z pierwszych miejsc, bedzie jeszcze ciekawiej jak ktoś tu zaproponował. Tak wyglądają teraz wyścigi facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

dlaczego odwolali, ktos cos wie ?

juz wiem:

Puste pola startowe przed odwołanym wyścigiem Porsche Supercup. Dziesięć minut przed startem podjęto decyzję o odwołaniu zawodów. Stosowane od tego sezonu felgi nowego producenta nie wytrzymywały dużego ciśnienia stosowanego przy zakładaniu opon i na całym obwodzie obręczy, po wewnętrznej stronie, pojawiało się wyczuwalne pod palcami wybrzuszenie. Ze względów bezpieczeństwa zrezygnowano z rozegrania wyścigu.

Napisano

> Zatem będzie pokaz prawdziwej jazdy wyścigowej w wykonaniu Hamiltona. Przy tak szybkim sprzęcie i

> chyba z najszybszym kierowcą (w moim przekonaniu) będzie widowisko.

Też myśle że wyścig będzie bardzo ciekawy.

Co do kary to myśle że sędziowie torche przesadzili.

Zawinił w Q3 to na 10 pozycje go przesunąć, ale żeby na koniec stawki.

Chyba że to pokazówka, żeby inni coś takiego nie chcieli robić.

Napisano

> Powinni - nie powinni.

> Widocznie regulamin jest taki a nie inny.

To nie kwestia regulaminu tylko jego interpretacji.

Ciagle sa jaja z regumalinem w F1.

> Osobiście strasznie mi szkoda HAM, bo uważam że jako jedyny w stawce, potrafi się ścigać jak starzy

> mistrzowie z zacięciem i brawurą ale też genialnie.

Potwierdzam. Niemal w kazdym wyscigu cieszy swoja jazda.

Napisano

> No to jutro Kimi

Też mi się tak wydaje ok.gif

Ciekawie będzie jak Ham dogoni Masse zlosnik.gif

Napisano

Ja mam pytanie do szanownych kolegów o ocenę poziomu komentatorów (pytanie retoryczne zlosnik.gif )

CO wyścig Panowie są mocno opóźnieni albo wręcz nie zauważają istotnych momentów wyścigu (np: niektóre kary, wyprzedzania itp icon_rolleyes.gif Ja nie mówię, że to łatwe zadanie, ale chyba powinni się podciągnąć i bardziej skupić icon_rolleyes.gif

Napisano

> Ja mam pytanie do szanownych kolegów o ocenę poziomu komentatorów (pytanie retoryczne )

> CO wyścig Panowie są mocno opóźnieni albo wręcz nie zauważają istotnych momentów wyścigu (np:

> niektóre kary, wyprzedzania itp Ja nie mówię, że to łatwe zadanie, ale chyba powinni się

> podciągnąć i bardziej skupić

po prostu oni oglądają inny wyścig biglaugh.gif

Napisano

> Ja też, ale lepsze takie niż żadne.

Momentami jakby przeszkadzali albo studzili emocje swoimi komentarzami zlosnik.gif

> Co się dzieje na torze?

Ferdek (2) ciśnie Pastora (1), Kimi goni (po ok. 1 sek szybciej na okrążeniu), Gro (4) , Schum nie jedzie bo wypakował komuś w tył, Ham trochę ciśnie ale musi zjechać (7), zaraz kolejne pitstopy i się rozjaśni. Vet dostał karę, Mas też - przejazd przez PitLine.

Kob ciśnie Ros ale nie daje rady (5-6)

Niektórzy już 4x w pit inni 2x - Ham zlosnik.gif Końcówka będzie ciekawa

Napisano
  • Autor

> Już za chwileczkę, już za momencik, sie będzie działo.

Piekny wyscig, za to kocham f1 smile.gif

Napisano

> Piekny wyscig, za to kocham f1

Jak również piękny sezon, który pokazuje, że każdy może wygrać (no może prawie każdy).

claps.gif dla Ham, który na "dętkach" walczył do ostatniego zakrętu.

Napisano

Ważne, że wyścigi stały się mniej przewidywalne, to znacznie poprawia oglądalność. Kolejny wyścig z zaskakującym zakończeniem. ok.gif Czekamy na Raikonena teraz, człowieka o jednym wyrazie twarzy zlosnik.gifok.gif

Napisano

> Jak również piękny sezon, który pokazuje, że każdy może wygrać (no może prawie każdy).

> dla Ham, który na "dętkach" walczył do ostatniego zakrętu.

no 5ty wyścig i 5ty wygrany. Super ok.gif

Napisano

> Ja mam pytanie do szanownych kolegów o ocenę poziomu komentatorów (pytanie retoryczne )

> CO wyścig Panowie są mocno opóźnieni albo wręcz nie zauważają istotnych momentów wyścigu (np:

> niektóre kary, wyprzedzania itp Ja nie mówię, że to łatwe zadanie, ale chyba powinni się

> podciągnąć i bardziej skupić

Oni poprostu maja do tego talent. facepalm%5B1%5D.gif

Wyscig bardzo fajny. Dzialo sie sporo i byly niespodzianki.

A najlepsze jest to, ze nadal nie ma wyraznego lidera i jest min. 3 kierowcow,

ktorzy w tym roku jeszcze nie zwyciezali, a maja do tego predyspozycje.

Napisano

> Momentami jakby przeszkadzali albo studzili emocje swoimi komentarzami

> Ferdek (2) ciśnie Pastora (1), Kimi goni (po ok. 1 sek szybciej na okrążeniu), Gro (4) , Schum nie

> jedzie bo wypakował komuś w tył, Ham trochę ciśnie ale musi zjechać (7), zaraz kolejne

> pitstopy i się rozjaśni. Vet dostał karę, Mas też - przejazd przez PitLine.

> Kob ciśnie Ros ale nie daje rady (5-6)

> Niektórzy już 4x w pit inni 2x - Ham Końcówka będzie ciekawa

Ładnie. Obejrzę wieczorem smile.gif

Napisano

Man of the Race

285982433-Asylf87CQAI10SZ.jpg

post-48679-14352516397324_thumb.jpg

Napisano

potwierdza, fantastyczny, cos sie dzieje ok.gif

Napisano

Sokół na FB napisał:

Oświadczenie FIA w sprawie niedzielnego pożaru:

„FIA potwierdza, że po zakończeniu Grand Prix Hiszpanii w garażu Williamsa wybuchł pożar. Płomienie zostały szybko opanowane dzięki wspólnemu działaniu personelu Williamsa, Caterhama i Force India, przy wsparciu służb pożarniczych toru.

Personel centrum medycznego na torze udzielił pomocy 31 członkom zespołów i wszyscy zostali zwolnieni, za wyjątkiem siedmiu, którzy zostali przetransportowani do różnych lokalnych szpitali i tam poddawani są leczeniu.

FIA blisko współpracuje z hiszpańskimi władzami przy śledztwie i udzieli kolejnych informacji, jak tylko będzie to możliwe.”

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.