Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Airbag out of date

Featured Replies

Napisano

Zdaje sie ze tego tematu nikt na powaznie nie poruszyl ale pierwsze stilony wyszly w 2002 czyli wlasnie mija 10 lat a na taki sam okres sa poduszki powietrzne?

Czy ktos zamierza cos z tym robic? Nie wiem jechac do ASO, sprawdzic, przedluzyc gwarancje, wymienic na nowe .... etc? niewiem.gif

Napisano

> Zdaje sie ze tego tematu nikt na powaznie nie poruszyl ale pierwsze stilony wyszly w 2002 czyli

> wlasnie mija 10 lat a na taki sam okres sa poduszki powietrzne?

> Czy ktos zamierza cos z tym robic? Nie wiem jechac do ASO, sprawdzic, przedluzyc gwarancje,

> wymienic na nowe .... etc?

A po co chcesz cokolwiek z tym robić? Nowy komplet airbagów przednie + boczne + kurtyny + pewnie sterownik to koszt przekraczający wartość samochodu.

Zauważ że po drogach jeżdżą znacznie starsze pojazdy i poduszki w nich ciągle działają (o ile jeszcze są).

Dla ścisłości - premiera stilo była na jesieni 2001.

Napisano

> Zdaje sie ze tego tematu nikt na powaznie nie poruszyl ale pierwsze stilony wyszly w 2002 czyli

> wlasnie mija 10 lat a na taki sam okres sa poduszki powietrzne?

> Czy ktos zamierza cos z tym robic? Nie wiem jechac do ASO, sprawdzic, przedluzyc gwarancje,

> wymienic na nowe .... etc?

Zabieg wymiany poduszek przekroczy wartość 10-letniego samochodu. One ciągle działają ... jedynie producent ma już czyste ręce i nic nie gwarantuje.

Swoją drogą ... serwisujesz cały czas samochód w ASO? Producent nie gwarantuje działania systemów bezpieczeństwa jesli nie robisz u nich przeglądów.

Napisano

Tak z ciekawości podsumowałem sobie w dostępnym publicznie eperze wszystkie poduszki i centralkę dla mojego VINu zlosnik.gif oto efekt:

286079688-eper.GIF

edit: przecież tam jest jeszcze kilka mniejszych czujników panic.gif

post-29501-14352516744071_thumb.gif

Napisano

> One ciągle działają ... jedynie producent ma już czyste ręce i nic nie gwarantuje.

Również tego, że nie zadziałają wtedy, kiedy nie powinny. zlosnik.gif

BTW. w podobnym stopniu problem dotyczy również napinaczy pasów.

Napisano

> BTW. w podobnym stopniu problem dotyczy również napinaczy pasów.

Tam jest prosty jak konstrukcja cepa ładunek wybuchowy, co w nim

może nie zadziałać? grinser006.gif

Napisano

> Tam jest prosty jak konstrukcja cepa ładunek wybuchowy, co w nim

> może nie zadziałać?

nie zadzialac to jest male piko... gorzej dostac po ryju za darmo i bez powodu na niedzielnej przejazdzce hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Tak z ciekawości podsumowałem sobie w dostępnym publicznie eperze wszystkie poduszki i centralkę

> dla mojego VINu oto efekt:

> edit: przecież tam jest jeszcze kilka mniejszych czujników

koszt faktycznie powalajacy ale raczej chodzilo mi o to czy za 200 zlotych zrobia mi legalizacje - jak z gasnica rotfl.gif

Napisano

> koszt faktycznie powalajacy ale raczej chodzilo mi o to czy za 200 zlotych zrobia mi legalizacje -

> jak z gasnica

tiaaa, na pewno rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> koszt faktycznie powalajacy ale raczej chodzilo mi o to czy za 200 zlotych zrobia mi legalizacje -

> jak z gasnica

Jeżeli dzięki temu będziesz spał spokojniej to za 200 zł ja Ci mogę zrobić legalizację zlosnik.gif i to bezterminową, po prostu oberwę wszystkie nalepki rotfl.gif

Napisano

> jak z gasnica

A ja moge wysłać Ci taką nalepkę,z datą ważności na kolejne 10 lat smile.gif

Mówię poważnie.

Napisano

A od mohera macie wszyscy zolta.gif

SSP piętro niżej uzbroj_zlo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.