Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacz

Featured Replies

Napisano

Witam mam do wymiany sworzeń wiec wahacz jakiej firmy polecacie wahacz do mojego autka żeby długo posłużył na naszych drogach,

I moje pytanie jeszcze średnio mechanior ile bierze za wymianę wahacza .

Z góry dzięki za info

Napisano

> Witam mam do wymiany sworzeń wiec wahacz jakiej firmy polecacie wahacz do mojego autka żeby długo

> posłużył na naszych drogach,

Febi, po 50kkm mniej stukały niż inne (niestety nie wiem jakie, ale w cenie pasztetowej) po 10kkm.

Napisano

oby nie za drogie, nie warto i tak dlugo nie pojezdzisz

Napisano

trw,delphi,moog,lemforder,febi , do wyboru do koloru , dobrze zamontować i śmigasz.

Napisano

TRW - gumy rozleciały się po 12kkm,

Delphi - podobnie,

FAST - po 15kkm wybił się sworzeń - dodatkowo od nowości coś w nich stuka smile.gif

innych jeszcze nie miałem okazji testować.

U mnie mechanior za wymianę wahaczy, drążków, gum stabilizatora, końcówek drążków ze zbieżnością bierze 60 od strony.

Napisano

> Tylko ricambi originali, gwarancja na 2 lata i święty spokój:)

Tyle mi wytrzymują najtańsze. Po 2 latach przeważnie nowy komplet przed badaniami technicznymi.

Napisano

W tej chwili mam 21 kkm na prawym wahaczu Delphi i jest cały (sworzeń i tuleje). Z lewej mam jakiś tani wahacz firmy ABS, który ma 40 kkm i sworzeń jest cały, ale tuleje wymieniałem w nim po 16 kkm na Delphi i kolejne 24 kkm przejeździły. W obecnej chwili nie wykazują oznak zużycia, także obstawiam, że Delphi robi dobry zawias do BBMów.

Napisano

nK rok i 20kkm jeden stan idealny, w 2gim poszed sworzeń (uszkodzona gumowa osłona i pewnie przez to), wymieniłem oba tym razem na Birth...się zobaczy jak będzie.

Napisano

> nK rok i 20kkm jeden stan idealny, w 2gim poszed sworzeń (uszkodzona gumowa osłona i pewnie przez

> to), wymieniłem oba tym razem na Birth...się zobaczy jak będzie.

tej firmy wytrzymał mi 15 tys ale byl tani

Napisano

> ciekawie mnie co to za wynalazek

> klik

napewno zwykły, co. tam może być wzmocnione? zespawane tuleje? myślę że sama konstrukcja jest źle zaprojektowana dlatego tak szybko się wybijają. jakoś w innych markach wytrzymują spoko 100 tys

Napisano

Ja polecam elementy zawieszenia firmy VEMA. Wahacz tej firmy wytrzymał już 20kkm i jeździ dalej. A do tego są tanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.