Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SC-klima

Featured Replies

Napisano

Robił ktoś? Jaki koszt, ile zabawy, czy opłacalne i czy skuteczne... bo tak rozmyślam i jestem ciekaw... cfaniaczek.gif

Napisano

moj sasiad ma sc z klima zlosnik.gif. Tyle ze 900 w gazie. Mialem okazje kilka razy jechac i nawet cos tam to chlodzi wink.gif. Najlepiej jest na trasie, w korkach jest gorzej ale o niebo lepiej niz bez smile.gif

Napisano
  • Autor

> moj sasiad ma sc z klima . Tyle ze 900 w gazie. Mialem okazje kilka razy jechac i nawet cos tam to

> chlodzi . Najlepiej jest na trasie, w korkach jest gorzej ale o niebo lepiej niz bez

ale sam majstrował cfaniaczek.gif ?

Napisano

Pauli ma fabryke jakbyś potrzebowała na coś rzucić okiem wink.gif

Powiem Ci, że w letni ciepły dzień, najpierw pełen przewiew, a potem szyby zamknięte i w środku przyjemnie 893goodvibes.gif

Napisano

> Robił ktoś? Jaki koszt, ile zabawy, czy opłacalne i czy skuteczne... bo tak rozmyślam i jestem

> ciekaw...

krzychuSC ma fabryczna klime w SC - uderz do niego a na pewno pomoze smile.gif

Napisano

> Robił ktoś? Jaki koszt, ile zabawy, czy opłacalne i czy skuteczne... bo tak rozmyślam i jestem

> ciekaw...

Jak coś to mam na zbyciu kompresor z P1 wink.gif

Napisano

> ale sam majstrował ?

Nie no ma tą wersję climatic czy coś takiego chyba wink.gif. I na gazie i włączonej klimie nawet nie trzeba go pod górkę wpychać zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

mam nadzieje,że bedzie mi dane rzucić okiem cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Jak coś to mam na zbyciu kompresor z P1

e dzięki,poki co chciałabym się w tym temacie obyć a bawić później ok.gif

Napisano

> krzychuSC ma fabryczna klime w SC - uderz do niego a na pewno pomoze

dokładnie ja mam, chociaż osobiście w mieście wolę dach otworzyć smile.gif ale na trasie się przydaje. A jak coś to Wojtala montował w seju i zna temat

Napisano
  • Autor

> dokładnie ja mam, chociaż osobiście w mieście wolę dach otworzyć ale na trasie się przydaje. A

> jak coś to Wojtala montował w seju i zna temat

ciekawi mnie temat osiągów, dokopałam się do jakiegoś tematu z forum X, że ponoć i one spadają passed_out.gif

Napisano

> ciekawi mnie temat osiągów, dokopałam się do jakiegoś tematu z forum X, że ponoć i one spadają

jest odczuwalne, kiedy załącza się sprężarka

Napisano

a mnie ciekawi wlasnie temat klimy w sc 900 bo zgodnie z eperem klima w 900 nie wystepowala yikes.gif

Napisano

> a mnie ciekawi wlasnie temat klimy w sc 900 bo zgodnie z eperem klima w 900 nie wystepowala

Występowała, tak jak powiedział Hansior - w wersji Citymatic zlosnik.gif

Napisano

musiala wystepowac w 900 bo to sc o ktorym pisze na bank nie mialo jej dokladanej a na klapie z tylu ma jaks napis co to za wersja wink.gif

Napisano

> ciekaw...

rozumiem, że w swojej fefnastce byś to chciała zamontować...? Bo ZTCP to Green kiedys pisał, że tam nie będzie miejsca( w sensie w 16v).

Napisano

nie wiem jak w sc ale w cc kolega miczal mial 16v i klime i wsio sie zmiescilo smile.gif.

Napisano
  • Autor

> rozumiem, że w swojej fefnastce byś to chciała zamontować...? Bo ZTCP to Green kiedys pisał, że tam

> nie będzie miejsca( w sensie w 16v).

no tak... i wlasnie dlatego chcialabym wiedziec co jak i gdzie i czy gra jest warta swieczki wink.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

> ciekaw...

ja wczoraj uruchomilem w koncu klime w sc 1.4

dzisiaj sprawdzona przy okolo 30C (mam cale czarne wnetrze)

chlodzi wystarczajaco dobrze choc to zalezy od obr silnika

od 3000 jest w stanie wystudzic tak wnetrze ze w krotkim rekawku jest ciut za chlodno

najwiekszy problem jest z parownikiem czyli chlodnica w nagrzewnicy trzeba ja troche powyginac i juz mnie zabawy z mocowaniem sprezarki

koszty: mnie wyniosly 1000 zl kpl klimy + montaz we wlasnym zakresie (raczej trzeba wyjac silnik)

Napisano

> ja wczoraj uruchomilem w koncu klime w sc 1.4

> dzisiaj sprawdzona przy okolo 30C (mam cale czarne wnetrze)

> chlodzi wystarczajaco dobrze choc to zalezy od obr silnika

> od 3000 jest w stanie wystudzic tak wnetrze ze w krotkim rekawku jest ciut za chlodno

> najwiekszy problem jest z parownikiem czyli chlodnica w nagrzewnicy trzeba ja troche powyginac i

> juz mnie zabawy z mocowaniem sprezarki

> koszty: mnie wyniosly 1000 zl kpl klimy + montaz we wlasnym zakresie (raczej trzeba wyjac silnik)

jak masz stary blok fire to nie trzeba wyciagac. W nowych niestety trzeba ciac tyl bloku

Napisano

> ciekaw...

Też o tym myślałem. Koszty, z tego co mechanik (dobry, zajmują się swap'ami sei, cc etc.) z Częstochowy to

1000 zł części

1000 zł robocizna

250 nabicie

----------------

2250 zł. Moim zdaniem nie warto dla tych 2-4 miesięcy w roku.

Napisano

> Też o tym myślałem. Koszty, z tego co mechanik (dobry, zajmują się swap'ami sei, cc etc.) z

> Częstochowy to

> 1000 zł części

> 1000 zł robocizna

> 250 nabicie

> ----------------

> 2250 zł. Moim zdaniem nie warto dla tych 2-4 miesięcy w roku.

taniej w ASO Ci założą yikes.gif

Napisano

wersja suite była z klima

Napisano

> wersja suite była z klima

Ale SC suite to 1.1, w sc 899cm nie spotkałem nigdy, chyba, że Fiat coś jakoś po swojemu na export wyprowadzał 899cm z klimą.

CC 899 suite miało. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.