Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Singapur - dyskusja

Featured Replies

Napisano

Redbul odrobił lekcje i poprawia się po ostatnich dwóch GP. Zobaczymy co będzie w wyścigu, bo McLaren jest mocny.

A tak przy okazji, okazało się, że jutro nie będę mógł obejrzeć wyścigu, więc pytanie, czy mógłby ktoś nagrać dla mnie to GP i wrzucić na jakiś serwer? Wszystkie powtórki będą rano, a wtedy jestem w pracy.

Napisano

> Redbul odrobił lekcje i poprawia się po ostatnich dwóch GP. Zobaczymy co będzie w wyścigu, bo

> McLaren jest mocny.

> A tak przy okazji, okazało się, że jutro nie będę mógł obejrzeć wyścigu, więc pytanie, czy mógłby

> ktoś nagrać dla mnie to GP i wrzucić na jakiś serwer? Wszystkie powtórki będą rano, a wtedy

> jestem w pracy.

Najszybciej nagrane wyscigi pojawiaja sie tutaj:

Peb.pl

Napisano
  • Autor

> Najszybciej nagrane wyscigi pojawiaja sie tutaj:

> Peb.pl

Dzięki, mam nadzieję, że w poniedziałek coś będzie do zassania.

Napisano

Po kwalifikacjach

1. Hamilton

2. Maldonado

3. Vettel

Znajac styl jazdy MAL i do tego cisnienie spowodowane checia utrzymania bardzo dobrej pozycji i cechy ulicznego toru, start moze okazac sie niezla rozwalka. spineyes.gifspineyes.gif

Napisano

Borówa do znudzenia powtarzał, że ostatnimi czasy samochód bezpieczeństwa pojawiał się na torze dość regularnie...

Więc, żebyś nie wykrakał zlosnik.gif

Napisano

> Borówa do znudzenia powtarzał, że ostatnimi czasy samochód bezpieczeństwa pojawiał się na torze

> dość regularnie...

> Więc, żebyś nie wykrakał

ja już tego Borówy słuchać nie mogę, chce być dowcipny, a jest żałosny, dzisiaj przeszedł sam siebie jak pierdzielił o nazwie zakrętu który wziął się od drinka facepalm[1].gif

Napisano

> ja już tego Borówy słuchać nie mogę, chce być dowcipny, a jest żałosny, dzisiaj przeszedł sam

> siebie jak pierdzielił o nazwie zakrętu który wziął się od drinka

o tak, powtarza to przy kazdej mozliwej okazji kiedy komentuje kazda z sesji treningowych, sesje kwalifikacyjna, zalozyc sie moge, ze jutro w trakcie wyscigu dowiemy sie "drodzy panstwo, nazwa tej szykany wywodzi sie od nazwy drinka blablabla...."

Dzisiaj gdy mowil o rywalizacji jesli chodzi o lepsza pozycje w kwalifikacjach to wg niego Karthikeyan vs De La Rosa bylo 12:2 a za chwile 12:4 spineyes.gifspineyes.gifspineyes.gif

Napisano

> ja już tego Borówy słuchać nie mogę, chce być dowcipny, a jest żałosny, dzisiaj przeszedł sam

Co rok to samo... hehe.gif

Napisano

Troche późno włączyłem tele, a czy dobrze widziałem że nie ma tam p Zientarskiego w studio.

Napisano

> Troche późno włączyłem tele, a czy dobrze widziałem że nie ma tam p Zientarskiego w studio.

Dobrze widziałeś - nie było. ok.gif

Napisano

> Mają rozmach Panowie dzisiaj

sie dzialo icon_eek.gifspineyes.gifspineyes.gif

a myslalem, ze bedzie procesja do konca wyscigu.

Najbardziej kuriozalna sytuacja : dzwon Schumachera icon_eek.gificon_eek.gificon_eek.gif

Jak on to zrobil? O czym myslal wtedy?

Napisano

> sie dzialo

> a myslalem, ze bedzie procesja do konca wyscigu.

> Najbardziej kuriozalna sytuacja : dzwon Schumachera

> Jak on to zrobil? O czym myslal wtedy?

Quote:

Schumacher (nie ukończył, kolizja): Po neutralizacji zahamowałem trochę wcześniej, potem samochód nie chciał przyspieszyć, a następnie po wciśnięciu hamulca koła się zablokowały. Nie dało się uniknąć wypadku. Przykro mi ze względu na Jean-Erika i jego zespół. Musimy dokładnie sprawdzić, co się stało.

Napisano

> ale Felipek dzisiaj się wciskał

Ładnie jechał...opanowanie samochodu po kontakcie z Senną pierwsza klasa ok.gif

Napisano

niewiele brakowaloby a miedzy BUT a VET doszloby do czegos podobnego ale BUT wykazal sie refleksem wink.gif

Napisano

> niewiele brakowaloby a miedzy BUT a VET doszloby do czegos podobnego ale BUT wykazal sie refleksem

Kary dla zawodników.

Quote:

Schumacher ukarany cofnięciem o 10 pozycji na polach startowych do GP Japonii, za kolizję z Vergne'em.

Kara 20 sekund dla Webbera za wyprzedzenie Kobayashiego poza obrębem toru. Kierowca Red Bulla spadł na 11. miejsce, punkt za 10. lokatę zdobył Perez.

Bez kary za incydent z udziałem Vettela i Buttona.

Napisano

> Quote:

> Schumacher (nie ukończył, kolizja): Po neutralizacji zahamowałem trochę wcześniej, potem samochód

> nie chciał przyspieszyć, a następnie po wciśnięciu hamulca koła się zablokowały. Nie dało się

> uniknąć wypadku. Przykro mi ze względu na Jean-Erika i jego zespół. Musimy dokładnie

> sprawdzić, co się stało.

Dziadkowi trochę przysnęło się raczej.

Choć z drugiej strony, dziwne to było.

Napisano

czasami zaluje, ze pod warszawa nie mam RTL - przynajmniej wszystko wiadomo i z kierowcami cos pogadaja. fakt ze maja zakrecenie na vettela no ale to niemieckojezyczna stacja.

nasi wyborni specjalisci nie wiem czy zajarzyliby po co byla minuta ciszy. reszte przemilcze.

Napisano

> sie dzialo

> a myslalem, ze bedzie procesja do konca wyscigu.

na dupeczki sie zapatrzył grinser006.gif

Napisano

> czasami zaluje, ze pod warszawa nie mam RTL - przynajmniej wszystko wiadomo i z kierowcami cos

> pogadaja. fakt ze maja zakrecenie na vettela no ale to niemieckojezyczna stacja.

> nasi wyborni specjalisci nie wiem czy zajarzyliby po co byla minuta ciszy. reszte przemilcze.

Ja mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że ten komentator na Polsacie osiąga orgazm jak wymawia nazwisko kierowcy samochodu bezpieczeństwa, oraz innych ludzi którzy stoją obok toru w serwisach.

Ten komentarz można podkładać pod dowolny wyścig, a wyjdzie na to samo.

Czy polskie media są aż tak ubogie w ludzi którzy kumają o co chodzi w sporcie samochodowym? Nie ma nikogo innego?

Napisano

> Czy polskie media są aż tak ubogie w ludzi którzy kumają o co chodzi w sporcie samochodowym? Nie ma

> nikogo innego?

Pytanie chyba nie do nas, ale do zarządu polsatu. hmm.gif

Napisano

> Pytanie chyba nie do nas, ale do zarządu polsatu.

Do nas i nie do nas. Może szefowie Polsatu nie mają specjalnego wyboru?

Mi nikt inny rzeczywiście do głowy nie przychodzi.

Może jakiegoś wygadanego kierowcę zatrudnić?

Hołowczyc? Ma nawet dobry głos i dykcję ok.gif

Napisano

> Do nas i nie do nas. Może szefowie Polsatu nie mają specjalnego wyboru?

> Mi nikt inny rzeczywiście do głowy nie przychodzi.

> Może jakiegoś wygadanego kierowcę zatrudnić?

> Hołowczyc? Ma nawet dobry głos i dykcję

czy on sie zna i ma znajomosci w swiecie F1 - po co kolejny kierowca ktory w krolowej moto sportu nie uczestniczy - bedzie gadajaca glowa kolejna jakie teraz sa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.