Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spamowy wątek nowego roku styczeń 2013 ;)

Featured Replies

Napisano

> mam u siebie podejrzenie po wczorajszym myciu auta przy -8 C że praw podgrzewanie nie działa... ale

> muszę to zweryfikować organoleptycznie no chyba że nie wiem gdzie sie to włącza

U mnie to wyglądało tak, że najpierw pół lusterka grzało potem 1/4 a przed wyjazdem na przegląd w ogóle przestało grzać.

Napisano

WItam.

I jak tam noc mrożnia na Śląsku?:)

Napisano

> WItam.

> I jak tam noc mrożnia na Śląsku?:)

W katowicach termometr pokazuje obecnie -7 stopni. Właśnie wróciłem do domu powożąc pandą od żony i na drogach jakoś pustawo czyżby mróz .... i wszyscy siedzą w domach i się zagrzewają zlosnik.gif

Napisano

U mnie +6*C i po sniegu hehe.gif

Napisano

> U mnie +6*C i po sniegu

U nas już w środę podobno takie temperatury mają być więc czekamy ... wink.gif a teraz przed snem na poprawę humoru grzane piwo.gif bo niestety jutro poniedziałek i tydzień roboczy się zaczyna passed_out.gif

Napisano

Na Podbeskidziu obecnie -6, wróciłem z polowania na pampersy

Napisano

A u mnie obecnie -3*...

Wczoraj było -12*... i oczywiście wczoraj był zaplanowany kulig. Dobrze, że ognisko się paliło, a i od środka też miało co rozgrzewać smile.gif

Cacus: widzę, że Twoja trafiła do ogłoszeń ogólnopolskich smile.gif

Napisano

> Cacus: widzę, że Twoja trafiła do ogłoszeń ogólnopolskich

he he he.... zobaczymy jak się sprzedaje dobry Fiat z ceną powyżej średnich z Allegro wink.gif

Napisano

> he he he.... zobaczymy jak się sprzedaje dobry Fiat z ceną powyżej średnich z Allegro

Sie sprzedaje kilka lat zlosnik.gif

Napisano

> Sie sprzedaje kilka lat

ciśnienia nie ma, więc...

jeśli zmienią się warunki otoczenia i będę chciał sprzedać, to cena pójdzie w dół...

Niestety można kupić szrot poniżej 20kzł passed_out.gif

Napisano

> U mnie +6*C i po sniegu

No, u mnie to tak koło +10C już się pojawia. Do tego leje i wieje tak, że przewraca wszystko co nie jest porządnie przykręcone/przyspawane/wbite w ziemię zlosnik.gif.

Napisano

U nas +7*C i bezchmurne niebo zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> U nas +7*C i bezchmurne niebo

Cyba wam się + z - pomyliły hehe.gif U mnie na pomorzu -4 Było rano

Napisano

> Cyba wam się + z - pomyliły U mnie na pomorzu -4 Było rano

No plus plus mamy zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> u mnie jest teraz +5

To znaczy kaj zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Na Podbeskidziu obecnie -6, wróciłem z polowania na pampersy

Słyszałem, że trzeba uważać na te pampersy, bywają bardzo agresywne - twardziel z Ciebie, ja bym się na polowanie nie wybrał grinser006.gifok.gif

Napisano

> u mnie jest teraz +5

A u mnie jakieś + 23 tyle, że po właściwej stronie okna grinser006.gif

Napisano

> A u mnie jakieś + 23 tyle, że po właściwej stronie okna

a dzis ma byc plus w nocy - wiec może zmienie kolor z szaro-bialego na czarny:)

Napisano

> a dzis ma byc plus w nocy - wiec może zmienie kolor z szaro-bialego na czarny:)

+12*i opady deszczu intensywne, przynajmniej auto z soli umyje mi zlosnik.gif

Napisano

> +12*i opady deszczu intensywne, przynajmniej auto z soli umyje mi

o tym właśnie piszę:)

Napisano

> o tym właśnie piszę:)

Moje auto tak stoi na serwisie, i dostalem zastepcze opel vivaro zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Moje auto tak stoi na serwisie, i dostalem zastepcza ciut wiekszego, opel vivaro

a co ci wymieniają?

vivaro rzeczywiscie CIUT większe

Napisano

> +12*i opady deszczu intensywne, przynajmniej auto z soli umyje mi

U mnie identycznie. Leje w poprzek deszczem, słońca też brak frown.gif. W Belgii macie ładne lato?

Napisano

> a co ci wymieniają?

> vivaro rzeczywiscie CIUT większe

Szybe czolowa na nowa, bedac w Polsce dostalem kamieniem i jest maly odprysk, i powiedzieli za daja nowa szybe.W Cromie tez w kwietniu wymienialem szybe bo dostala kamieniem i pekla sick.gif

Napisano

> U mnie identycznie. Leje w poprzek deszczem, słońca też brak . W Belgii macie ładne lato?

Powiem Ci ze bylo +15*C, super cieplo zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Szybe czolowa na nowa, bedac w Polsce dostalem kamieniem i jest maly odprysk, i powiedzieli za daja

> nowa szybe.W Cromie tez w kwietniu wymienialem szybe bo dostala kamieniem i pekla

pewnie to ten sam kamien ktory mi szybe stłukł. bananaevil.gif

Napisano

> Moje auto tak stoi na serwisie, i dostalem zastepcza ciut wiekszego, opel vivaro

NO minimalnie większy hehe.gifhehe.gif dobrze że opel ciezarówek nie produkuje hehe.gif

Napisano

> NO minimalnie większy dobrze że opel ciezarówek nie produkuje

Takie im sie ostalo na serwisie zlosnik.gifzlosnik.gif

Dobrze rano nie bede musial wczesniej isc odpalic za nim rusze zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Takie im sie ostalo na serwisie

> Dobrze rano nie bede musial wczesniej isc odpalic za nim rusze

czemu niby wczesniej?:)

Napisano

> Powiem Ci ze bylo +15*C, super cieplo

Czyli w sumie podobnie jak i u mnie, tylko zapewne nie leje jak z cebra cały czas? wink.gif

Napisano

We Wrocławiu +9, nie pada, śnieg się topi , kałuże jak jeziora.

"Szłem" sobie (bo miałem blisko) do pracy a tu TIR zafundował mi błotny prysznic od czapki po buty. Gdyby padało miałbym parasol i jakoś bym się zasłonił ale niestety świeciło słonko. Wyglądałem jak mokra szmata angryfire.gifzlosnik2.gif

zlosnik.gif

Napisano

> Czyli w sumie podobnie jak i u mnie, tylko zapewne nie leje jak z cebra cały czas?

Od 4 godzin nie pada zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifale tu sie zmienia pogoda jak w kalejdoskopie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Od 4 godzin nie pada ale tu sie zmienia pogoda jak w kalejdoskopie

wczoraj wróciłem z Holandii, gdzie było 12 stopni na plusie, zielona trawa, na łąkach normalnie krowy i owce się pasły wink.gif

Croma sprawiła się OK, 3 osoby + bagaże, w sumie 2700km (w tym jeżdżenie po Amsterdamie), spalanie z tankowania 6.8 l/100; średnia prędkość 106km/h, czas jazdy w sumie 25h; zawalidrogą nie byłem 033102bebe_1_prv.gif

ciekawostka - różnica między ON a PB np w Holandii to 30 centów na korzyść ON, w Niemczech podobnie; u nas dziwnym trafem ON droższy o kilka groszy od PB lub w tej samej cenie niewiem.gif

Napisano

> wczoraj wróciłem z Holandii, gdzie było 12 stopni na plusie, zielona trawa, na łąkach normalnie

> krowy i owce się pasły

> Croma sprawiła się OK, 3 osoby + bagaże, w sumie 2700km (w tym jeżdżenie po Amsterdamie), spalanie

> z tankowania 6.8 l/100; średnia prędkość 106km/h, czas jazdy w sumie 25h; zawalidrogą nie

> byłem

> ciekawostka - różnica między ON a PB np w Holandii to 30 centów na korzyść ON, w Niemczech

> podobnie; u nas dziwnym trafem ON droższy o kilka groszy od PB lub w tej samej cenie

DO Belgii nie miales daleko trza byl wpasc w odwiedziny, ale zobacz jaka juz roznica jest w LPG, do 50 centow na litrze miedzy Holandia(Maja drogi gaz) a Belgia czy Niemcami.

Napisano

> DO Belgii nie miales daleko trza byl wpasc w odwiedziny, ale zobacz jaka juz roznica jest w LPG, do

> 50 centow na litrze miedzy Holandia(Maja drogi gaz) a Belgia czy Niemcami.

w Niemczech ceny za gaz są od 72 centy do 80 centów:)

Napisano

> Takie im sie ostalo na serwisie

> Dobrze rano nie bede musial wczesniej isc odpalic za nim rusze

No i szyba nowa zamontowana, zobaczymy kiedy dostane znow strzala kamieniem sick.gif

Napisano

Dziś Croma zadomowiła się w moim garażu... O dziwo się zmieściła smile.gif

Napisano

"Bez foto się nie liczy"

Gratulacje i oby się sprawowała.

Napisano

> Dziś Croma zadomowiła się w moim garażu... O dziwo się zmieściła

Gratulacje claps.gif

Ale jak kolega Ziolo zauwazyl bez foto sie nie liczy zlosnik.gifzlosnik.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.