Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Civic Kombi - szkice

Featured Replies

Napisano

czy wam też to coś przypomina?

541521_435121279890037_392481203_n.jpg

edit:

im dłużej na to patrze tym bardziej mi się podoba, może z tego wyjść całkiem niezły samochód.

Napisano

> czy wam też to coś przypomina?

mniejsze nieodstające tylne światła i będzie wypasik nieco przypomina konkurencję ale będzie ładny, obecny civ jest beznadziejny przez te odstające tylne światła crazy.gif

Napisano

Kia im klientów podbiera? hehe.gif

Napisano

> im dłużej na to patrze tym bardziej mi się podoba, może z tego wyjść całkiem niezły samochód.

Tyle, ze jak przyjdzie do koonkretow to zmienia i zepsuja cala linie i wyjdzie cos obrzydliwego - nowy Civic

wink.gif

Napisano

> Tyle, ze jak przyjdzie do koonkretow to zmienia i zepsuja cala linie i wyjdzie cos obrzydliwego -

> nowy Civic

Taa, nie bedzie 20" felg, nie bedzie wydechu centralnie, poszerzenia nie beda tak wyrazne.

Ale i tak czekam grinser006.gif

Napisano

> Taa, nie bedzie 20" felg, nie bedzie wydechu centralnie, poszerzenia nie beda tak wyrazne.

> Ale i tak czekam

Ja czekam na Type-R. Jak zrobią jakąś kaszanę, to oficjalnie uznam że współczesna Honda jest be zlosnik.gif A ten szkic ładny, ale jak życie pokazuje będzie tak jak mówisz.

Napisano

> Ja czekam na Type-R. Jak zrobią jakąś kaszanę, to oficjalnie uznam że współczesna Honda jest be A

> ten szkic ładny, ale jak życie pokazuje będzie tak jak mówisz.

Na typa trzeba jeszcze kolejny rok czekac, bo zapowiadaja na 2015 czyli w zasadzie na koniec modelu. confused.gif

Kombi to rok krocej, a tak sobie pomyslalem, ze moze bedzie jakis konkurent dla mocnych kombi w typie foki ST drive.gifbananaevil.gif

Tylko nie ma silnika ... ale jakby wstawili slabsza wersje z projektowanego TypeR ? cool.gif

Napisano

Nowy Focus... i jeszcze ten wydech...

30733_for_foc_11_st_concept_4.jpg

Napisano

> Na typa trzeba jeszcze kolejny rok czekac, bo zapowiadaja na 2015 czyli w zasadzie na koniec

> modelu.

> Kombi to rok krocej, a tak sobie pomyslalem, ze moze bedzie jakis konkurent dla mocnych kombi w

> typie foki ST

> Tylko nie ma silnika ... ale jakby wstawili slabsza wersje z projektowanego TypeR ?

Jeśli nowy typ faktycznie będzie 2.0T ~ 300km, to takie kombi może zrobią ~ 220-230. Byłoby miło smile.gif

Napisano

> edit:

> im dłużej na to patrze tym bardziej mi się podoba, może z tego wyjść całkiem niezły samochód.

Na pierwszy rzut oka to C4 wersja 3D ok.gif

Ale fajna bryczka ok.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jezeli bedzie tak lub bardzo podobnie wygladala, to juz dzis bedzie moja biglaugh.gif Chyba, ze tak jak w przypadku Mazdy Takeri ( Mazda 6 ) spieprza sprawe to sobie odpuszcze.

wink.gif