Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bravo Abarth?

Featured Replies

Napisano

Widzialem wczoraj bravo w wersji abarth przynajmniej tak mi sie wydaje. zaluze ze zdjecia nie zrobilem, wybladalo prawie jak GP czy 500, fajny dyfuzor z tylu znaczki abarth, dwie osobne rury wydechowe, naklejki na boku aua. no poprostu genialnie. wchodze sobie na strone abartha zeby zobaczyc ile to moze miec pod maska, ale tam wcale nie ma takiego modelu. co jest? ktos sbie sam zrobil idealna kopie czy to model dopiero bedzie wprowadzany?

Napisano

Nie ma modelu w sensie sprzedaży takiej wersji u dealerów - natomiast są różne "kit'y" które można sobie potem dołożyć do zwykłych wersji. Czyli ktoś sobie taką zrobił z ich pomocą.

Przy okazji: mi się zawsze podobało Bravo Novitec. Elegancko, z gustownymi detalami i bez zbędnego przerostu.

01f7a92cae.jpg

Fiat_bravo_Novitec_1578767.jpg

Napisano

> powaznie

> przed chwila sam to npisalem

nie, zadałeś pytanie:

Quote:

ktos sbie sam zrobil idealna kopie czy to model dopiero bedzie wprowadzany

W związku z tym, że nie zrozumiałeś, to napiszę Ci bardziej szczegółowo: "Nie ma takiego modelu, nie było i nie jest planowany Kiedyś pojawiły się tylko vt jak mógłby wyglądać. Jest to czyjaś samoróbka"

Napisano

> Nie ma modelu w sensie sprzedaży takiej wersji u dealerów - natomiast są różne "kit'y" które można

> sobie potem dołożyć do zwykłych wersji. Czyli ktoś sobie taką zrobił z ich pomocą.

> Przy okazji: mi się zawsze podobało Bravo Novitec. Elegancko, z gustownymi detalami i bez zbędnego

> przerostu.

swoją drogą, czy novitec ma jakiegoś przedstawiciela w PL ?

za 4 Felgi do PL krzyczą za wysyłke z DE 170E

Napisano
  • Autor

> nie, zadałeś pytanie:

> Quote:

> ktos sbie sam zrobil idealna kopie czy to model dopiero bedzie wprowadzany

> W związku z tym, że nie zrozumiałeś, to napiszę Ci bardziej szczegółowo: "Nie ma takiego modelu,

> nie było i nie jest planowany Kiedyś pojawiły się tylko vt jak mógłby wyglądać. Jest to czyjaś

> samoróbka"

chyba nie doczytales:

Quote:

...wchodze sobie na strone abartha zeby zobaczyc ile to moze miec pod maska, ale tam wcale nie ma takiego modelu...

a co do tego czy nie bedzie produkowany to oczywiscie siedzisz w turynie w zarzadzie fiata ze tak doskonale wiesz?

Napisano

> Quote:

> ...wchodze sobie na strone abartha zeby zobaczyc ile to moze miec pod maska, ale tam wcale nie ma

> takiego modelu...

No widziałem, co napisałeś. Odpowiedziałem na pytanie, które zadałeś. To, że modelu nie ma na stronie, to oznacza, że w tej chwili nie jest oferowany. Mógł być oferowany wcześniej - dlatego odpowiedziałem, że nie ma takiego modelu = nigdy nie istniał (bo że nie jest oferowany w tej chwili, to sam zobaczyłeś na stronie). Skoro to wiedziałeś, to po co zadałeś pytanie, na które znasz odpowiedź i teraz dodatkowo się rzucasz, gdy ktoś Ci udziela odpowiedzi zgodnie z prawdą?

> a co do tego czy nie bedzie produkowany to oczywiscie siedzisz w turynie w zarzadzie fiata ze tak doskonale wiesz?

I znowu problemy z czytaniem za zrozumieniem. Nie napisałem, że nie będzie produkowany, a że nie jest planowany - bo tyle wyczytałem, gdy interesowałem się tematem sportowych Fiatów.

Napisano

> a co do tego czy nie bedzie produkowany to oczywiscie siedzisz w turynie w zarzadzie fiata ze tak

> doskonale wiesz?

Zwazywszy dotychczasowy okres produkcji bravo, pora zmieniac model, a nie "usportowione" wersje wprowadzac.

Napisano
  • Autor

ten novtec wyglada zacnie

znalazlem jakies zdjecie mniejwiecej tego co widzialem

966094_f_ab5087161993ff802a964c8d7468c8b0.jpg

tyl przy z dyfuzorem przypominal taki jak w 500 i bynajmniej nie wygladal na samorobe

2012-Fiat-500-Abarth-img-8-1024x680.jpg

Napisano

> ten novtec wyglada zacnie

> znalazlem jakies zdjecie mniejwiecej tego co widzialem

> tyl przy z dyfuzorem przypominal taki jak w 500 i bynajmniej nie wygladal na samorobe

na allegro ostatnio było coś podobnego - z dopiskiem, że stylizowany na Abartha.

Napisano
  • Autor

> na allegro ostatnio było coś podobnego - z dopiskiem, że stylizowany na Abartha.

jakiś tekst

dalej jest, ale to nie ten, mial calkowicie inny zderzak z tylu, i byl na obcych blachach, bo ten to ode mnie z wioski ale nie wizialem go jeszcze, swoja droga brzydki

Napisano

> jakiś tekst

> dalej jest, ale to nie ten, mial calkowicie inny zderzak z tylu, i byl na obcych blachach, bo ten

> to ode mnie z wioski ale nie wizialem go jeszcze, swoja droga brzydki

to chyba nie był ten... Kojarzę, ze tamten miał mniej czerwonych wstawek, inne felgi, był chyba lekko obniżony i wyglądał nawet ok. No i był z innego regionu Polski (okolice Warszawy albo Poznania - nie pamiętam).

Napisano
  • Autor

> to chyba nie był ten... Kojarzę, ze tamten miał mniej czerwonych wstawek, inne felgi, był chyba

> lekko obniżony i wyglądał nawet ok. No i był z innego regionu Polski (okolice Warszawy albo

> Poznania - nie pamiętam).

byl sliczny serduszka.gif

a blachy faktycznie chyba PO byly hmm.gif

Napisano

> Widzialem wczoraj bravo w wersji abarth przynajmniej tak mi sie wydaje.

to wlasny tjun ownera na abarth'a byl zlosnik.gif

Napisano

> też jakiś domowy tuning, to nawet nie jest wersja sport

a fele wygladaja jak 15tki zlosnik.gif

Napisano

> to lepsze , tyle że to concept

byl na jakiejs wystawie pokazany, zlepka wnetrza z paru modeli ale na tym pokazie sie tylko skonczy zlosnik.gif

Napisano

> a fele wygladaja jak 15tki

to wygląda jakby kółka ze sofy założył , że też się to zmieściło i nie trze o zaciski

Napisano
  • Autor

> o tego na pewno chodzi

> jakiś tekst

zdecydowanie nie, to nawet nie wyglada podobnie no.gif

Napisano

> to wygląda jakby kółka ze sofy założył , że też się to zmieściło i nie trze o zaciski

15tki wchodza na te plastelinowe heble z serii zlosnik.gif

Napisano

> 15tki wchodza na te plastelinowe heble z serii

oj tam oj tam , auto ma przyspieszać nie hamować zlosnik.gif

BTW dla tego bravo xtreme to bym się nawet poświęcił , i wziął kredyt w banku zlosnik.gif

Napisano

> o tego na pewno chodzi

> jakiś tekst

Masakra hehe.gif

Napisano

> Widzialem wczoraj bravo w wersji abarth przynajmniej tak mi sie wydaje. zaluze ze zdjecia nie

> zrobilem, wybladalo prawie jak GP czy 500, fajny dyfuzor z tylu znaczki abarth, dwie osobne

> rury wydechowe, naklejki na boku aua. no poprostu genialnie. wchodze sobie na strone abartha

> zeby zobaczyc ile to moze miec pod maska, ale tam wcale nie ma takiego modelu. co jest? ktos

> sbie sam zrobil idealna kopie czy to model dopiero bedzie wprowadzany?

To F.I.A.T i nawet ze znaczkiem Abarth fiatem zostanie grinser006.gif

Napisano

> To F.I.A.T i nawet ze znaczkiem Abarth fiatem zostanie

Aha.

Dzięki za cenny komentarz bo już myślałem, że to Skoda Abarth. A jednak nie - człowiek uczy się całe życie.

Napisano

> To F.I.A.T i nawet ze znaczkiem Abarth fiatem zostanie

dobrze ze sie w audi nie zmieni... zlosnik.gif

AudiA.jpg

Napisano

> oj tam oj tam , auto ma przyspieszać nie hamować

> BTW dla tego bravo xtreme to bym się nawet poświęcił , i wziął kredyt w banku

no teraz stopy procentowe niskie zlosnik2.gif

Napisano

> dobrze ze sie w audi nie zmieni...

Ciekawe co ten użytkownik Audi miał na myśli hmm.gif

Może jakaś seniorka z aspiracjami na GP S2000 Abarth smile.gif

Napisano

> Widzialem wczoraj bravo w wersji abarth przynajmniej tak mi sie wydaje. zaluze ze zdjecia nie

> zrobilem, wybladalo prawie jak GP czy 500, fajny dyfuzor z tylu znaczki abarth, dwie osobne

> rury wydechowe, naklejki na boku aua. no poprostu genialnie. wchodze sobie na strone abartha

> zeby zobaczyc ile to moze miec pod maska, ale tam wcale nie ma takiego modelu. co jest? ktos

> sbie sam zrobil idealna kopie czy to model dopiero bedzie wprowadzany?

Te Bravo co pewnie widziałeś to założyciela Fiat Bravo Klub Polska -

267741_182169281846724_8117225_n.jpg

Napisano

> o chyba bedzie to to

ale że dyfuzor on z tyłu ma jakiś specjalny??

Napisano

Te wystające pod zderzakiem końcówki wydechu to raczej mało gustowne są no.gif