Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Creative technology

Featured Replies

Napisano

Jak wiadomo wyprodukowanie auta nie kosztuje tyle po ile jest sprzedawany. Opłacamy przecież masę naukowców, którzy w pocie czoła pracują aby auta były dopracowane po kres możliwości. Zdarzają się jednak dziwne wpadki jak np w Citroenie poniżej... niewiele czasu trzeba by but od wskazanej śruby przy pedale sprzęgła był przetarty. Jutro biorę brzeszczot i likwiduję skurczybyka. Może to zmowa koncernu Citroen z chińskimi producentami obuwia? hehe.gif

Czy spotykacie dużo takich "kwiatków" w różnych modelach aut?

287024177-Zdj%EAcie0129.jpg

287024184-Zdj%EAcie0130.jpg

Napisano

> Zdarzają

> się jednak dziwne wpadki jak np w Citroenie poniżej...

Jaki to model Citroena? Bardzo ciekawe rozwiązanie z tymi pedałami hehe.giffacepalm%5B1%5D.gif.

Napisano

Na drugim zdjęciu widać jedną zaślepkę, więc imo druga po prostu zginęła.

Napisano
  • Autor

Może faktycznie tam była zaślepka, ale co się dziwić jeśli spadła skoro ciągle ktoś o nią zaczepiał nogą. To jest Berlingo 2010 rok.

Napisano

> Jak wiadomo wyprodukowanie auta nie kosztuje tyle po ile jest sprzedawany. Opłacamy przecież masę

> naukowców, którzy w pocie czoła pracują aby auta były dopracowane po kres możliwości. Zdarzają

> się jednak dziwne wpadki jak np w Citroenie poniżej... niewiele czasu trzeba by but od

> wskazanej śruby przy pedale sprzęgła był przetarty. Jutro biorę brzeszczot i likwiduję

> skurczybyka. Może to zmowa koncernu Citroen z chińskimi producentami obuwia?

> Czy spotykacie dużo takich "kwiatków" w różnych modelach aut?

Żartujesz, prawda? yikes.gif Przecież na drugim zdjęciu masz drugą taką samą śrubę ale już nie pozbawioną kołka trzymającego wykładzinę

Napisano
  • Autor

to drugie to nie zaślepka tylko taka plastikowa nakrętka, jak widać nie wystaje ponad wykładzinę, a to drugie to metalowy 2cm bolec wycelowane w stopę clown.gif

Napisano

> To jest Berlingo 2010 rok.

Jak Berlingo, to zaprojektowany do jazdy w butach roboczych grinser006.gif. Masz niewłaściwe obuwie i raczej tutaj doszukiwał bym się problemu old.gifzlosnik.gif.

Napisano
  • Autor

Nie żartuję prawda. Ta pierwsza śruba wystaje 0,5cm znad wykładziny a druga 2cm....

Napisano

> Nie żartuję prawda. Ta pierwsza śruba wystaje 0,5cm znad wykładziny a druga 2cm....

sprawdź jak jest w oryginale, wyjaśni się

Napisano

> Nie żartuję prawda. Ta pierwsza śruba wystaje 0,5cm znad wykładziny a druga 2cm....

Wydaje mi się, że ta pierwsza wystaje 0,5cm ponad zaślepkę, a nie ponad wykładzinę. Jakby zdjąć zaślepkę to wyjdzie że obie śruby są takie same.

Tak czy siak, to bardzo kulawe miejsce to montowania zaślepki, bo są duże szanse że zostanie szybko wyrwana przez pracującą nogę.

Napisano

Tak się zastanawiam, po co wkładać gicz pod pedał sprzęgła skoro obok masz miejsce na mokasyna? hmm.gif

Napisano
  • Autor

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Na drugim zdjęciu wcisnąłem sprzęgło, a nie wkładałem stopę pod pedał sprzęgła.

Napisano

> sprawdź jak jest w oryginale, wyjaśni się

dokładnie tak jest w oryginale. Moja służbówka ma tak od nowości. sciana.gif

Napisano

> Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Na drugim zdjęciu wcisnąłem sprzęgło, a nie wkładałem stopę

> pod pedał sprzęgła.

Dziwna perspektywa. To ciąć i krzesać iskry dla bezpieczeństwa obuwia. smirk.gif

Napisano

> Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Na drugim zdjęciu wcisnąłem sprzęgło, a nie wkładałem stopę

> pod pedał sprzęgła.

Wygląda jak byś pięta naciskał ten pedał.