Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe auto dla kobiety do 40 tyś

Featured Replies

Napisano

Nikt chyba nie wspomniał o Nissanie Micra.

Auto przypadło mi do gustu patrząc praktycznie, bo wizualnie może kobiecie się spodoba ...

Za 34 - 40 k PLN było bardzo bogato wyposażone z wyprzedaży rocznika 2012. Warto się zainteresować, bo bluetooth nie zawsze jest w standardzie w najniższej wersji nawet wink.gif

Napisano

6 lat temu, ja i znajomy kupowaliśmy samochody dla żony, ja wybrałem Yarisa II a on Corse

Ostatnio przy drink.gif strszanie się żalił, że wymienił chyba juz polowe samochodu.

W Toyocie natomiast odwiedzam tylko serwis raz na rok przy przeglądzie. skromny.gif

Oprócz jednej wymiany paska klinowego ok.gif

Obecnie wybrał bym chyba nowego Yarisa lub VW Polo. Pomimo wyższej ceny, w późniejszych latach może być to bardziej oszczędny w awariach samochód niż Corsa.

Napisano

Aveo będzie nieźle wyposażone, ewentualnie nissan micra K13 (siostra posiada, ale robi jakieś symboliczne przebiegi) jest zadowolona. 1.2 85 KM bodajże ma. Klima ESP, radio z blutufem, brała z wyprzedaży. Aveo posiada również brat, ale w wersji sedan. Bardzo przestronne auto ze sporym bagażnikiem. Również ma od niedawna więc za wcześnie aby mówić o awaryjności. Silnik 1.2 szału nie robi ma 80 KM, wersla LS+

Napisano

Zerknij na Citroena C3 - całkiem przyjemne autko - za 40k będzie już nieźle wyposażony

Napisano

micra

swift

208

fabia/rio

Napisano

Clio, aveo, rio, i20, fiesta

Zawieź baby do salonu, każ wybrać najładniejsze i kupuj ok.gif

Każde będzie dla nich dobre, a jak im doradzisz brzydkie to będziesz wysłuchiwał smęcenia przez te 10 lat hehe.gif

Napisano

> Clio, aveo, rio, i20, fiesta

> Zawieź baby do salonu, każ wybrać najładniejsze i kupuj

> Każde będzie dla nich dobre, a jak im doradzisz brzydkie to będziesz wysłuchiwał smęcenia przez te

> 10 lat

Naszczęście to nie moje baby grinser006.gif

Napisano

> A jakie wrażenia po jeździe clio?

Clio tez fajne, nowe Renault mi pasuja zlosnik.gif

Fiesta jest naprawde fajna, 208 tez przyjemne autko (ta kierownica serce.gif).

Ostatnio trzy osoby ze mna szukaly aut z podobnymi zalozeniami jak Ty, chociaz budzet byl ciut wiekszy i pozwalal poszalec z wyposazeniem.

Jedna kupila 208, dwie Fiesty zlosnik.gif

Ja zaczynam liczyc budzet i rozgladac sie za nowa Fiesta ST food.gif

Napisano

> Clio tez fajne, nowe Renault mi pasuja

> Fiesta jest naprawde fajna, 208 tez przyjemne autko (ta kierownica ).

> Ostatnio trzy osoby ze mna szukaly aut z podobnymi zalozeniami jak Ty, chociaz budzet byl ciut

> wiekszy i pozwalal poszalec z wyposazeniem.

> Jedna kupila 208, dwie Fiesty

> Ja zaczynam liczyc budzet i rozgladac sie za nowa Fiesta ST

208 dziś oglądałem i faktycznie autko przyjemne. Jak kupująca dołoży ok 5 tys to będzie mogła kupić każde auto tej klasy z fajnym wypasem. Jak dla mnie na razie wygrywa Clio potem 208, fiesta, polo.

Widziałem pod salonem nowe 208 GTI i tez nieźle się prezentowało.

Jak możesz to napisz na priv jakie rabaty ponad standardowe udało się wyrwać na 208 i fieste . ok.gif

Napisano

> Ma być nowe z klimatyzacją, 5 drzwi, silnik benzyna tak do 60-80km.

> Auto dla kobiety i jej córki która od niedawna ma prawko. Przebiegi ok 10 tyś na rok.

> Jak na razie podoba im się Corsa .

Lancia Ypsilon 1.2/69KM.

Teraz są fajne promocje na ten samochód, można go kupić za ~40k.

Samochód nietuzinkowy, podoba się kobietom, a do tego produkowany w Polsce.

Napisano

Zanim kupi clio, niech się przejedzie tym autem. Moja żona zdecydowanie odrzuciła clio z powodu bardzo słabego widoku do tyłu z wnętrza auta, a ja za mizerny silnik 1,2 l; 75 KM i turbodziurę podczas ruszania w silniku 0,9 l; 90 KM ( z turbiną ). Wybrała nową fiestę ( po lifcie ), a ja dorzuciłem silnik ecoboost. Dobrze wyposażona fiesta kosztuje 67500zł, więc budżet nie ten.

Stylistyka clio 4 i lakier czerwony metalik naprawdę są zauważalne ok.gif.

Napisano

Z żonką również mieliśmy dylemat Fiesta - Clio - 208.

We Fieście nam nie podeszło wnętrze, w Clio silniki: 1.2 w ogóle nie jedzie, a 0.9 turbo tylko w wąskim zakresie ma dynamikę. Rozumiem, że może ktoś nie potrzebuje mocnego silnika, ale oba są po prostu irytujące.

Więc tak jak pisze Mars polecam się najpierw przejechać Clio.

My wybraliśmy 208 w fajnej cenie z wyprzedaży rocznika.