Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Małe szybkie do 20kpln

Featured Replies

Napisano

Polo gti 9n3 ale nie wiem w jakim będzie stanie w tej cenie lub ewentualnie seat ibiza.

Napisano
  • Autor

aha zapomnialem powiedziec ze VAG odpada mam uraz psychiczny do tych samochodow

aha i musi byc dobrze wyposazone klima elektryka itp

Napisano

Stilo Abarth 2,4 20V.

Napisano

hmm za ogólnie zadane pytanie, ma być szybkie na prostej czy po winklach?

i co oznacza u Ciebie szybkie - 8s do 100km/h czy raczej 6.5 grinser006.gif

Napisano

> fajne fajne a tego automatu to trzeba sie bac?

jak jeździ płynnie to nie grinser006.gif

w razie co za max, 3 klocki wstawiasz tam manuala jakiego tylko chcesz i jedziesz dalej ok.gif

Napisano
  • Autor

> jak jeździ płynnie to nie

> w razie co za max, 3 klocki wstawiasz tam manuala jakiego tylko chcesz i jedziesz dalej

zawsze mi sie stilon podobal no i genialnie wyposazony jest

Napisano

> zawsze mi sie stilon podobal no i genialnie wyposazony jest

jak nie chcesz automata, poszukaj wersji GT, R5 2,4 20V 170KM i manual 5b w serii ok.gif

Napisano

Miałem przyjemność jazdy bardzo zadbanym Stilo 2,4 i powiem że wrażenia z jazdy bardzo pozytywne. Oczywiście spalanie jak przystało na 2,4 wink.gif

Napisano

> Miałem przyjemność jazdy bardzo zadbanym Stilo 2,4 i powiem że wrażenia z jazdy bardzo pozytywne.

> Oczywiście spalanie jak przystało na 2,4

bardzo sympatycznie toleruje lpg i cena użytkowania spaaada wink.gif

dźwięk R5 na dobrym wydechu serduszka.gif

Napisano
  • Autor

kurcza grzebie w necie i same zle opinie na temat tej skrzyni ze sie sypie, jak to wyglada z ta zmiana na inna?

Napisano

> kurcza grzebie w necie i same zle opinie na temat tej skrzyni ze sie sypie, jak to wyglada z ta

> zmiana na inna?

szukaj wersji GT, tam jest manual fabrycznie 20.GIF

zerknij: jakiś tekst

Napisano

> duzo drozsze i gorzej wyposazone niz abarth, dziwne

o skrzyni poszukaj na kąciku Stilo, nie jest źle, ale trzeba pamiętać o kilku zasadach specjalnej troski zlosnik.gifok.gif

jakiś tekst

Napisano

> kurcza grzebie w necie i same zle opinie na temat tej skrzyni ze sie sypie, jak to wyglada z ta

> zmiana na inna?

W necie to sobie możesz poczytać że VW jest najlepszy a Alfa mieszka w warsztacie. Znajdziesz sprawny i działający egzemplarz a potem będziesz serwisował jak nalezy to będzie działać.

Napisano
  • Autor

chyba bede sie po malutku rozgladal za takim stilonem, ale to co w tej chwili jest na allegro to wola o pomste, 90% to szroty, a do niemiec 800km nie widi mi sie robic, bo w promieniu 300km od berlina nic nie ma oslabiony.gif

Napisano

> zmiana na inna?

kupisz serwisowany egzemplarz to troche pojeździ zlosnik.gif

potem dajesz trójkę i wkładasz automat i już zlosnik.gif

Napisano

> chyba bede sie po malutku rozgladal za takim stilonem, ale to co w tej chwili jest na allegro to

> wola o pomste, 90% to szroty, a do niemiec 800km nie widi mi sie robic, bo w promieniu 300km

> od berlina nic nie ma

przywóz auta z niemiec to 1500zł więc wystarszy poszukać egzemplarza i Ci przywiozą zlosnik.gif

Napisano

> chyba bede sie po malutku rozgladal za takim stilonem, ale to co w tej chwili jest na allegro to

> wola o pomste, 90% to szroty, a do niemiec 800km nie widi mi sie robic, bo w promieniu 300km

> od berlina nic nie ma

No tam to nie znajdziesz ale jak się dobrze poszuka to wbrew obiegowej opinii to w Niemczech są do kupienia auta w bdb stanie tylko oczywiście trzeba za nie odpowiednio zapłacić. O cenach z allegro zapomnij i nawet nie patrz.

Napisano

> No tam to nie znajdziesz ale jak się dobrze poszuka to wbrew obiegowej opinii to w Niemczech są do

> kupienia auta w bdb stanie tylko oczywiście trzeba za nie odpowiednio zapłacić. O cenach z

> allegro zapomnij i nawet nie patrz.

albo kupić z uwaloną skrzynią ok.gif

Napisano

a w tych Stilo co ma pięć cylindrów to coś z silnikiem się działo, panewki ?

Napisano

> a w tych Stilo co ma pięć cylindrów to coś z silnikiem się działo, panewki ?

tak, szczególnie, jak się nie pilnuje poziomu oleju, jakości oleju i częstotliwości jego zmian wink.gif

Napisano

> Co jesze za wyjatkiem, clio, 206 i colta? moc min 170km lub 150km turbo, benzyna oczywiscie

Skoro w grę wchodzi Stilo, to znaczy, że nie musi być super małe. Zatem moja propozycja: e46 325Ti.

Napisano

> albo kupić z uwaloną skrzynią

Też dobra opcja, cena spada od razu o połowę jak nie lepiej ok.gif

Napisano

> Stilo Abarth 2,4 20V.

Przecież to objedzie byle Lanos SX facepalm%5B1%5D.gif, albo nie daj Boże Golf TDI po chipie hehe.gif. Kolega pyta o małe szybkie chaja.gifalien.gif.

Napisano

> Przecież to objedzie byle Lanos SX , albo nie daj Boże Golf TDI po chipie . Kolega pyta o małe

> szybkie .

Nie tylko Golf TDI, ale prawie kazdy inny klekot po wirusie, podobnych gabarytow i nawet z troche mniejsza moca zlosnik.gif.

Napisano

> Przecież to objedzie byle Lanos SX , albo nie daj Boże Golf TDI po chipie . Kolega pyta o małe

> szybkie .

Ty mię pokaż byle Lanosa sx seryjnego, który objedzie Stilo z 2,4? hahaha.gif

Golf tdi po wirusie objedzie, ale ze Stilo też powalczyć na 200KM można grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Użytkowałem sporadycznie Stilo Abarth i powiem że szału ni ma. Powala bardziej wysokim spalaniem

> niż osiągami a koszty serwisowania 2,4 dość wysokie. Zapytaj o koszt wymiany rozrządu. O

> corolli 1,8 TS myślałeś?

> http://otomoto.pl/toyota-corolla-ts-t-sport-salon-pl-krk-C30297534.html

ogladalem i jechalem zwykla wersja flaki z olejem to przy tym aucie szał

Napisano

> a co powiecie o dizlu?

> np. jakiś tekst na ile to mozna zwirusowac

Na ile by nie można, to nie pojedzie! A jak pojedzie to spali tyle ropy i oleju, że całą frajdę z jazdy facepalm%5B1%5D.gifhehe.gif szlag trafi zlosnik.gif. Stilo nigdy nie będzie małe i szybkie, żeby nie wiem co z nim zrobić. Fiat nie dał rady, to kto ma dać? grinser006.gif

Napisano

> a co powiecie o dizlu?

> boze sam nie wierze ze pytam o dizla

Soft + zmiana IC i mozna dojsc do 200KM i 400Nm.

Napisano

> a co powiecie o dizlu?

> boze sam nie wierze ze pytam o dizla

wolałbym dołożyć kilka groszy i szukać grande punto sport, lżejszy i 8v niezawodny silnik, zmiana T i IC i masz ponad 190PS

Napisano

> wolałbym dołożyć kilka groszy i szukać grande punto sport, lżejszy i 8v niezawodny silnik, zmiana T

> i IC i masz ponad 190PS

najważniejsze pytanie, czy ma być szybki na prostych, czy na zakrętach? bo tu Stilo R5 i diesel odpadają, a pewnie GPS MJ też za cięzki ryjek ma... oink.gifwink.gif

Napisano

> wolałbym dołożyć kilka groszy i szukać grande punto sport, lżejszy i 8v niezawodny silnik, zmiana T

> i IC i masz ponad 190PS

Lżejszy... jak już to raczej niewiele.

Napisano

> Twingo tce + Chip

budżet nie ten crazy.gif

Napisano

> szybkie .

Chyba w garbate aniołki wierzysz, to że 8,5 s do 100km/h to nie jest szał to ja wiem ale żeby każdy byle śmierdziel na gnój miał takie osiągi to jakoś w katalogach nie widziałem. Takie osiągi to ma 2,4JTD 175PS w Alfie 156.

Napisano

> Lżejszy... jak już to raczej niewiele.

ponad 100kg