Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Widzieli Julkę po liftingu?

Featured Replies

Napisano

> Kolejny mało udany lifting?

> jakiś tekst

Wręcz przeciwnie ok.gif

Napisano

> jakiś tekst

Jak cos jest dobre to po co poprawiac? zlosnik.gifoink.gif

Mnie i tak sie podoba ok.gif

Napisano

> jakiś tekst

Gust jest jak cztery litery, mi się podoba ok.gif

Alfa_Romeo-Giulietta_2014_photo_04.jpg

Napisano

srodek wyglada niezle ale z zewnatrz to auto jest odpychajace. Jest to o tyle dziwne, ze na ogol alfy mi sie podobaja

Napisano
  • Autor

Nie podobały się Wam te fajne przyciski na konsoli środkowej? Wysuwany ekran też jakoś ciekawiej wyglądał niż ten montowany na stałe.

Napisano

jak zawsze fiat wszystkimi liftingami psuje auta, dlatego trzeba brać w pierwszego wypustu bo późniejsze są brzydsze zlosnik.gif

Napisano

> srodek wyglada niezle ale z zewnatrz to auto jest odpychajace. Jest to o tyle dziwne, ze na ogol

> alfy mi sie podobaja

Myślę tak samo, ale z zewnątrz nie podoba mi się tylko przód. Nie ma w nim tego czegoś.

Napisano

> jakiś tekst

podoba się smile.gif

Napisano

> śliczne auto inne niż wszystko w koło na drodze

Dokładnie

Większość samochodów na drogach, podobnych jest do co najmniej jednego innego modelu, a tu - podobieństwo jedynie do wersji sprzed liftingu.

Przód, rzeczywiście choć oryginalny, nie jest szczególnej urody (moim zdaniem), ale tył oraz wnętrze - bardzo mi się podobają.

Napisano

Proporcje OK, ergonomia wydaje się być OK, wygląd nie dziwny, aczkolwiek nie mdły, zalatuje dawnym włoskim stylem projektowania - ma coś, co powoduje, że się podoba smile.gif

Napisano

Jaki tam lifting: nowe radio i tapicerka (bo o lakierach i nowym scudetto nie ma co gadać).

Napisano

co to za lifting , jeżeli ten kiblowaty przód dalej pozostał ,

napisał to miłośnik marki posiadający alfę 146 i do niedawna 156 , tego guana z ww tematu nie kupię nigdy , co innego alfa 159 - to zasługuje na znaczek alfy

Napisano

> śliczne auto inne niż wszystko w koło na drodze

Inne? Postaw obok tego Astre, Focusa czy tam co innego to się mocno zdziwisz. To jest podobne do wszystkiego, jak większość samochodów teraz.

Napisano

Środek bajeczny. Z zewnątrz już mniej. Włosi mieli zawsze dryg to projektowania wnętrz, ale już z karoseriami bywało, że ich za daleko poniosło - przykład: modele 156 i 166 - do tego pierwszego bym wsiadł, do drugiego już niekoniecznie.

Napisano

> Inne? Postaw obok tego Astre, Focusa czy tam co innego to się mocno zdziwisz. To jest podobne do

> wszystkiego, jak większość samochodów teraz.

dokładnie, w dodatku to tandeta, wiem bo teściowa ma zlosnik.gif

Napisano

> jakiś tekst

podoba mi sie tak samo jak i przed liftem ok.gif

Napisano

> jakiś tekst

Najbardziej szkoda mi tych przełączników na konsoli środkowej...

Plus walneli wtyk USb na konsoli, z jedenj strony plus bo nie trzeba się gimnastykować, żeby wsadzić pen'a do schowka, z drugiej jednak cały czas na widoku...

Ale mam nadzieję, że z nowym designem foteli bedize tez szło lepsze trzymanie boczne 893goodvibes.gif

Kolejny plus to mozliwość odtwarzania muzy po BT, tego w B&M najbardziej brakuje