Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rodzina Francuzow nam sie powiekszyla :D

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj nareszcie odebrany zlosnik.gif

1.2 82km Allure z malymi dodatkami smile.gif

pw88.jpg

2um9.jpg

gp9i.jpg

i9j4.jpg

Napisano

> Dzisiaj nareszcie odebrany

> 1.2 82km Allure z malymi dodatkami

Jeszcze tylko jakąś normalną kierownice załozyć i będzie ok. zlosnik.gif

Napisano

> Jeszcze tylko jakąś normalną kierownice załozyć i będzie ok.

Eee, szybko się człowiek przyzwyczaja. Tydzień takim jeździłem, a teraz poczekam na trzy-, czterolatki i sobie takiego kupię.

Napisano

Nowe to ładne. Zobaczymy jak dalej zlosnik.gif

Napisano

Łeeeeee francuza kupiłeś sick.gifsick.gifgrinser006.gifswiety.gif

Oby się sprawował dobrze i bezawaryjnie waytogo.gif Gratki waytogo.gif

Napisano

Gratki zlosnik.gifok.gif

Jak kiedyś wsiadłem do tego tego... dziwoląga 893goodvibes.gif to zaczarowała mnie ta malutka kierownica wink.gif

Napisano

gratulacje waytogo.gif

to jest 3cyl? jak to jeździ?

zegary bardzo fajne

maska coś odstaje, pewnie bity był hehe.gif

Napisano
  • Autor

3 cyl, daje sobie calkiem sympatycznie rade,

Wiecej napisze po pewnym czasie grinser006.gif

Napisano

> 3 cyl, daje sobie calkiem sympatycznie rade,

> Wiecej napisze po pewnym czasie

po przesiadce ze 167 KM xsary pewnie się nudzisz na kółkiem wink.gif

Napisano
  • Autor

przeciez to nie moje, ja bede mial w wiekszosci przyjemnosc podrozowania na prawym zlosnik.gif

Napisano

A ta kontrolka "check engine" gaśnie po odpaleniu silnika czy pali się na stałe jak w każdym samochodzie na "F"? grinser006.gif

Napisano

> 3 cyl, daje sobie calkiem sympatycznie rade,

Czyli jak Matiz... 270751858-jezyk.gif

A w tamtych czasach mówili że 3 cyl. to sick.gifsciana.gif

Napisano

Rozumiem, że te "dodatki" to cofanie licznika gratis grinser006.gif

Coś podejrzanie niski ma przebieg smile.gif

PS

Niech się dobrze sprawuje ok.gif

Napisano

Bity? Coś maska źle spasowana hehe.gif

Niech jeździ jak najdłużej 20.GIF

Napisano

Nie wiem jak się tym jeździ, bo nawet nie próbowałem zlosnik.gif, ale stylistycznie jest to najbrzydszy Peugeot, jaki ta firma w swojej historii wypuściła na rynek hehe.giffacepalm%5B1%5D.gif. Oj bardzo szybko będzie jakiś lift grinser006.gif.

Napisano

> Nie wiem jak się tym jeździ, bo nawet nie próbowałem , ale stylistycznie jest to najbrzydszy

> Peugeot, jaki ta firma w swojej historii wypuściła na rynek . Oj bardzo szybko będzie jakiś

> lift .

Nie przesadzaj, z faceliftem RCZ to przycienili sciana.gifsciana.gifi, ten jest ładniutki w porównaniu.

Napisano
  • Autor

a ja w to watpie, sprzedaje sie naprawde niezle...

btw. jak tam Clio ;>

Napisano

> a ja w to watpie, sprzedaje sie naprawde niezle...

> btw. jak tam Clio ;

Czekam na oponę angryfire.gif. Staram się nie jeździć, bo go ciągnie w lewo i nie chcę mu zrobić jakiegoś kuku grinser006.gif.

Napisano

> Nie wiem jak się tym jeździ, bo nawet nie próbowałem , ale stylistycznie jest to najbrzydszy

> Peugeot, jaki ta firma w swojej historii wypuściła na rynek . Oj bardzo szybko będzie jakiś

> lift .

Jak to jest najbrzydszy, to musiałeś ostatnie 10 lat przelezec w lodzie. grinser006.gif

Napisano

> Czekam na oponę . Staram się nie jeździć, bo go ciągnie w lewo i nie chcę mu zrobić jakiegoś kuku

> .

A tak z ciekawości. Jak oceniasz-ile z tych Twoich przebojów to auto a ile "zdolności" aso?

Napisano

> A tak z ciekawości. Jak oceniasz-ile z tych Twoich przebojów to auto a ile "zdolności" aso?

Procentowo trudno mi jest ocenić, nawet stopień zdenerwowania grinser006.gif. Auto to głównie nieszczęsne wycieraczki i spryskiwacz, światła ale to chyba ogarnę, jakieś stuki z tyłu, muł zlosnik.gif, ściąganie ale dopóki mam jedną inną oponę to traktuję przejściowo, chociaż nie chce mi się wierzyć że jak założą nową zimówkę to problem ustąpi. Ciągle nie mogę sobie ustawić fotela i kierownicy, chyba siedzisko jest za bardzo pochylone do tyłu, a z tym nie da się nic zrobić. Odstającą i latającą tylną lampę naprawiłem sobie sam kawałkiem koszulki termokurczliwej ok.gifpalacz.gif.

Do ASO mam pretensje tylko o uświnioną podsufitkę i jasny (podsufitkowy) czujnik cofania przyklejony na czarnej desce facepalm%5B1%5D.gif, a są w wersji czarnej old.gif. Poza tym firma w porządku, z rozmachem, bardzo mili i otwarci. Jest w poczekalni gratisowy automat z kawą i czekoladą ok.gifhehe.gif.

Napisano

> Jak to jest najbrzydszy, to musiałeś ostatnie 10 lat przelezec w lodzie.

Czekaj! Peugeoty znam i ogarniam niemal od początku grinser006.gif. Każdy nowy model w swoich czasach był ponadczasowy i nowatorski. Może te ostatnie "paszczaki" serii X07 lekko przekombinowali, ale to widać u wszystkich producentów, bo każdy chciał na siłę nadmuchać małe auto,a jeszcze nie mieli zatrudnionych swoich "van den Ackerów" hehe.gifgrinser006.gif. Jednak ten 208 mimo, że przykuwa uwagę, to jest mocno przekombinowany w detalach, wygląda jak chińska bazarowa zabawka, karykatura samochodu. Po co te wystające elementy z ramek halogenów, z głównych reflektorów, tylnych szybek w 3D, powyginane obramowania, dziwne przetłoczenia na karoserii, znowu to tylne światło przeciwmgielne hahaha.gif. O kierownicy na jajach i desce pod szybą nawet nie wspominam.

Napisano
  • Autor

widocznie nie jestes ich targetem, bo wiem ze auto sie podoba i calkiem niezle sprzedaje zlosnik.gif

Napisano

> widocznie nie jestes ich targetem, bo wiem ze auto sie podoba i calkiem niezle sprzedaje

Clio i C3 zejdzie więcej. Ten 208 będzie dla firmy niewypałem. Mogli to skonsultować za kilka euro zlosnik.gif.

Napisano
  • Autor

szczerze, nie interesuje mnie to zlosnik.gifzlosnik.gif

Mial sie podobac wlascicielce i sie podoba grinser006.gif

Napisano

NIe wiem, o co Ci chodzi. Dla mnie ten samochód jest taki zwykły, bez fajerwerków stylistycznych. Na jakieś detale i pierdółki nie zwracam uwagi. IMO najbrzydszym pugiem oststniej dekady jest 407 kombi. Po prostu paskudna morda i ten nadmuchany odwłok sick.gif 208 przy nim...nie ma co porównywać.

Bardziej mnie drażnia swoja pokracznośćia wynalazki Renault jak Scenic II sick.gif, Scenic III trochę mniej sick.gif, ale jednak, szczególnie Grand zlosnik.gif

Napisano

> szczerze, nie interesuje mnie to

> Mial sie podobac wlascicielce i sie podoba

Jest mniej babski niz Clio zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

czy ja wiem, chociaz w sumie w tym kolorze to taki nawet unisex smile.gif ale niech se baba jezdzi zlosnik.gif

Napisano

> Bardziej mnie drażnia swoja pokracznośćia wynalazki Renault jak Scenic II , Scenic III trochę mniej

> , ale jednak, szczególnie Grand

a co w takim razie powiesz o MII htb ? hehe.gif

ten samochód wywołuje skrajne emocje

Napisano

> a co w takim razie powiesz o MII htb ?

> ten samochód wywołuje skrajne emocje

moim zdaniem nie jest dziwactwem, tył jak na tamte czasy bardzo nowatorski i kosmiczny ale generalnie wszystko trzyma się kupy, jest na swoim miejscu, trzyma proporcje, brak niepotrzebnych lini, cięć, wybrzuszeń. Po 10 latach uważam, że to auto wygląda ciekawie, choć bez szału.

Zwróćcie uwagę na niektóre inne auta, że jak się patrzy na nie to człowiek od razu wie, że projektanci spędzili nad nim o wiele za dużo czasu ciągle coś zmieniając. W innych modelach prezez koncernu powiedział: zróbcie takie auto, jakiego jeszcze nie było. No i Ci biedni styliści wymyslają bzdury: umieszczają tylne swiatła w dziwnych miejscach, wnękę na tablicę rejestracyjną w innym miejscu niż się prosi i mnóstwo innych rzeczy.

Przykład

287480812-kyron.jpg

post-31088-14352522991351_thumb.jpg

Napisano

> a co w takim razie powiesz o MII htb ?

Jakby dorobić do dachu rączkę od żelazka to byłoby to największe żelazko na kołach hehe.gif

> ten samochód wywołuje skrajne emocje

jest wiele brzydali, praktycznie każdy koncern ma cos za uszami zlosnik.gif