Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką polecicie taśmę dwustronną.

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję zamocować mały display do deski rozdzielczej, a ta wiadomo jest "porowata".

Kupiłem wyrób firmy "Tesa" i faktycznie jest mocna, jednak źle znosi wyższą temperaturę, display pod szybą czołową, słońce nagrzewa i lipa, taśma puszcza.

Wszem wobec polecane produkty 3M niestety są niedostępne w detalu, jak już szukać to gdzie ?

Co polecicie ?

Napisano

Zamiast taśmy polecam rzepy, też "niestety" 3M zlosnik.gif

Napisano

> No właśnie, piankowa ?

Ja wybrałem piankową bo kombinowałem, że zredukuje nierówności (chropowatość).

Napisano

> Wszem wobec polecane produkty 3M niestety są niedostępne w detalu, jak już szukać to gdzie ?

Sa dostepne, co jakis czas tasmy 3M pojawiaja sie w Lidlu, ostatnio byly chyba jakos na poczatku wakacji. Kupilem, przykleilem uchwyt do przedniej szyby, trzyma sie nawet w upalne dni.

Napisano

> Potrzebuję zamocować mały display do deski rozdzielczej, a ta wiadomo jest "porowata".

> Kupiłem wyrób firmy "Tesa" i faktycznie jest mocna, jednak źle znosi wyższą temperaturę, display

> pod szybą czołową, słońce nagrzewa i lipa, taśma puszcza.

> Wszem wobec polecane produkty 3M niestety są niedostępne w detalu, jak już szukać to gdzie ?

> Co polecicie ?

klej do szyb grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

jedna wada to to że nie posiada opcji odklejenia grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Co polecicie ?

Spróbuj znaleźć taśmę (niestety nie wiem jak się nazywa), ale nie jest "piankowa", tylko wygląda jak pasek białej przezroczystej galarety, jak by był to sam klej w postaci paska grubości około 1mm, szerokości 10mm. Trzyma to jak głupie grinser006.gif wszystko do wszystkiego.

Napisano

> Spróbuj znaleźć taśmę (niestety nie wiem jak się nazywa), ale nie jest "piankowa", tylko wygląda

> jak pasek białej przezroczystej galarety, jak by był to sam klej w postaci paska grubości

> około 1mm, szerokości 10mm. Trzyma to jak głupie wszystko do wszystkiego.

Jeśli myślę o tym o czym pisałeś, to dla ułatwienia (nazwy też nie znam) ma to ciemno zieloną izolację.

Napisano

> Jeśli myślę o tym o czym pisałeś, to dla ułatwienia (nazwy też nie znam) ma to ciemno zieloną

> izolację.

To ja rowniez o tym mysle, ostatnio kupilem takie cus.

Napisano

> Jeśli myślę o tym o czym pisałeś, to dla ułatwienia (nazwy też nie znam) ma to ciemno zieloną

> izolację.

Albo czerwoną ok.gif. Tak to wygląda na chromoniklowej listwie ozdobnej grinser006.gif:

287878843-Przechwytywanie.JPG

post-103354-14352525461959_thumb.jpg

Napisano

> Albo czerwoną . Tak to wygląda na chromoniklowej listwie ozdobnej :

ja taka kupilem

e53929d94234ea47med.jpg

Napisano

3M pojawia się w Lidlu zarówno taśma jak i rzep techniczny (zawsze staram się mieć jedno i drugie w garażu, bo nigdy nie wiadomo kiedy się przyda biglaugh.gif)

Używałem też takiej szarej z czerwoną izolacją, którą kupiłem w sklepie dla lakierników (porównywalna z 3M)kleją na nią listwy zewnętrzne więc chyba niezła ok.gif

3M kupowałem też na Alledrogo

Napisano

Taśma dwustronna urban dawniej szatan. Do dostania w większości sklepów lakierniczych. Wielokrotnie stosowałem w różnych zastosowaniach i jak na razie nie zawiodła.

Napisano
  • Autor

> Spróbuj znaleźć taśmę (niestety nie wiem jak się nazywa), ale nie jest "piankowa", tylko wygląda jak pasek białej przezroczystej galarety, jak by był to sam klej w postaci paska grubości około 1mm, szerokości 10mm. Trzyma to jak głupie wszystko do wszystkiego.

O widzisz, miałem kiedyś takiego "gluta", kleiłem obrazki na ścianie, termometr w kuchni, niestety producent i gdzie zanabyłem ni chuchu no.gif

Napisano

Polecam

TAKĄ

Napisano

sprawdź w Aldi'm tam rzepy 3M DL w paskach i krążkach są często na regale ''pozostałości z poprzednich ofert''

Napisano
  • Autor

> sprawdź w Aldi'm tam rzepy 3M DL w paskach i krążkach są często na regale ''pozostałości z poprzednich ofert''

Jest mały problem, Aldi nie operuje w moich rewirach zlosnik.gif

Napisano

> Jest mały problem, Aldi nie operuje w moich rewirach

a leroy merlin?

Ostatnio widziałem tam coś takiego - małe rzepy do bezinwazyjnego mocowania obrazków na ściany:

286627987-Command3M.jpg

(foto przykładowe, ale paski tej firmy Command)

Napisano

> Jest mały problem, Aldi nie operuje w moich rewirach

no to faktycznie może generować trudności zlosnik.gif

jakbyś nic nie znalazł to daj znać mam tego trochę na zapasie wink.gif

PS

3M Command jest w Biedronkach też.

Napisano
  • Autor

> no to faktycznie może generować trudności

> jakbyś nic nie znalazł to daj znać mam tego trochę na zapasie

> PS

> 3M Command jest w Biedronkach też.