Napisano 2 Października 201411 lat > http://i.imgur.com/6POmFS3.jpg?1 > http://i.imgur.com/QXZVAW9.jpg?1 Ale będzie jakiś filmik z jazdy ? i jakaś prezentacja głosiku potworka itd?
Napisano 2 Października 201411 lat Autor > Ale będzie jakiś filmik z jazdy ? i jakaś prezentacja głosiku potworka itd? Jutro odbieram,ale pewnie jeszcze bez akrapa, więc coś podrzucę jak już będzie komplet akcesoriów.
Napisano 2 Października 201411 lat > Jutro odbieram,ale pewnie jeszcze bez akrapa, więc coś podrzucę jak już będzie komplet akcesoriów. kiedy zaprosisz na przejażdżkę AKowiczów?
Napisano 2 Października 201411 lat > A czy AKowicze mają wystarczające umiejętności? na blizej jak 1metr bym nie podszedl... jeszcze bym sie zarazil i zrazil
Napisano 2 Października 201411 lat > A czy AKowicze mają wystarczające umiejętności? Ja mam - jeżdżę 125ką od miesiąca
Napisano 2 Października 201411 lat > A czy AKowicze mają wystarczające umiejętności? nie bądź żyła, włączy się tryb rain i będzie baranek
Napisano 2 Października 201411 lat Autor Nie wolno mi , stoi jak byk w umowie kredytowej, że nie mogę bez zgody banku użyczać osobom trzecim A jak wiadomo ja szanuję wszelakie normy i przepisy...
Napisano 2 Października 201411 lat > Nie wolno mi , stoi jak byk w umowie kredytowej, że nie mogę bez zgody banku użyczać osobom > trzecim > A jak wiadomo ja szanuję wszelakie normy i przepisy... w którym banku? Na pewno kogoś mamy tam z AK i coś poradzi
Napisano 2 Października 201411 lat Autor > w którym banku? Na pewno kogoś mamy tam z AK i coś poradzi M...
Napisano 2 Października 201411 lat > Ale będzie jakiś filmik z jazdy ? i jakaś prezentacja głosiku potworka itd? Filmik już jest...
Napisano 2 Października 201411 lat Niech się dobrze prowadzi i nie kładzie na drodze no chyba, że w zakrętach
Napisano 2 Października 201411 lat > Tak paskudny,że aż piękny... Zupełnie jak Multipla Ważne, że Tobie się podoba
Napisano 2 Października 201411 lat Autor > Zupełnie jak Multipla Przesadziłeś, to było poniżej pasa Multipla jest paskudna z każdej strony, s1000rr tylko z przodu jest kontrowersyjna
Napisano 2 Października 201411 lat Pogratulować, gdybym lubił ścigi pewnie bym na takim pomykał a ja po emerycku wolę endurowatego turystę... ale nie zmienia to faktu że moto piękne i chyba dobrze że uparłeś się na tą wersję trójkolorową
Napisano 2 Października 201411 lat Autor > Pogratulować, gdybym lubił ścigi pewnie bym na takim pomykał a ja po emerycku wolę endurowatego > turystę... ale nie zmienia to faktu że moto piękne i chyba dobrze że uparłeś się na tą wersję > trójkolorową Cieszę się, że mimo tego, że jestem w gorącej wodzie kąpany, to jednak poczekałem kilka dni i nie kupiłem tego egzemplarza co stał w salonie, bo bym bardzo żałował.
Napisano 2 Października 201411 lat > Cieszę się, że mimo tego, że jestem w gorącej wodzie kąpany, to jednak poczekałem kilka dni i nie > kupiłem tego egzemplarza co stał w salonie, bo bym bardzo żałował. zdecydowanie się zgadzam, spotkałem ostatnio takiego nad jeziorem Żywieckim... wygląda baaaardzo rasowo
Napisano 3 Października 201411 lat Autor Godzina "0" dzisiaj o 15:30! Z ciekawostek, salon BMW jest jakieś 100 metrów od salonu HD, gdzie kupowałem R6 (jakieś 4 km ode mnie). Jadę po odbiór z tym samym kolegą, na tym samym jego skuterku, z tą różnicą, że dzisiaj już w pełnym rynsztunku motocyklowym, a wtedy były to kask samochodowy,jeansy i adaszki, za które mi się obrywało. W czerwcu 2013 wyglądało to tak: Trzymajcie kciuki, żeby nie było tak:
Napisano 3 Października 201411 lat > Godzina "0" dzisiaj o 15:30! > Z ciekawostek, salon BMW jest jakieś 100 metrów od salonu HD, gdzie kupowałem R6 (jakieś 4 km ode > mnie). > Jadę po odbiór z tym samym kolegą, na tym samym jego skuterku, z tą różnicą, że dzisiaj już w > pełnym rynsztunku motocyklowym, a wtedy były to kask samochodowy,jeansy i adaszki, za które mi > się obrywało. > W czerwcu 2013 wyglądało to tak: > Trzymajcie kciuki, żeby nie było tak: popros zeby opony przetarli drobnym papierem sciernym
Napisano 3 Października 201411 lat Autor ... i od razu poproszę, żeby mi slajdery "przejechali" Planowałem pytać o te opony pomny tej dyskusji o filmiku z brand new gixxerem. Choć mój nie stał w salonie, więc raczej żadnymi nabłyszczaczami nie był traktowany!?
Napisano 3 Października 201411 lat > ... i od razu poproszę, żeby mi slajdery "przejechali" > Planowałem pytać o te opony pomny tej dyskusji o filmiku z brand new gixxerem. > Choć mój nie stał w salonie, więc raczej żadnymi nabłyszczaczami nie był traktowany!? nowe opony maja delikatna warstwe silikonu ktora jest sliska jak cholera, sciara sie dosc szybko ale pierwsze kilometry moga byc nieciekawe, zwlaszcza w przypadku przedniej gumy
Napisano 3 Października 201411 lat Akurat teraz @leff nie dworuje... Plakiem opony nie psikali, ale silikon od formy pozostał. Papierkiem zedrą ten silikon. Zaszkodzić nie zaszkodzi. Tym bardziej, że dziś za ciepło nie jest.
Napisano 3 Października 201411 lat > Tym bardziej, że dziś za ciepło nie jest. Noooo, ledwo odebral a juz pod innym nickiem na YT
Napisano 3 Października 201411 lat > Noooo, ledwo odebral a juz pod innym nickiem na YT > ta... a najlepsze są te adidaski przy 300... ma koleś kojones... Honda dzielnie się trzymała. Zupełnie porównywalne sprzęty.
Napisano 3 Października 201411 lat > Bym rzekł ze bmw się dzielnie trzymalo... 15:40, już tam się ślini na baku
Napisano 3 Października 201411 lat > Noooo, ledwo odebral a juz pod innym nickiem na YT > i do McDonalda pojechal
Napisano 3 Października 201411 lat Autor Panowie! Nie da się tego opisać słowami... Przeżyłem dzisiaj popołudniu wielokrotny orgazm motoryzacyjny... Dalej bym to przeżywał, ale trzeba było zjechać na bazę. Napiszę jedno- strzały z wydechu przy zmianie biegów bez odpuszczania gazu... Wycieczka na Piaggio ala "głupi i głupszy"... Nie sikałem podczas jazdy... Chwila przed odbiorem: i znajome rewiry u kolegi: W salonie nie starli opon papierem ściernym, więc zrobiłem to sam.
Napisano 3 Października 201411 lat Autor Co do wrażeń to bałem się większej wagi o 20kg od R6, ale czuję się na nim dokładnie tak samo. Co do osiągów to czuć moment z dołu, ale zabawa kończy się na razie przy 9000 rpm, więc nie można za dużo powiedzieć. Największą zajawką jest quick-shifter.
Napisano 3 Października 201411 lat Banana widać nawet przy założonym kasku Ps. To juz założony akrap? Jakiś taki nijaki
Napisano 3 Października 201411 lat Autor > Banana widać nawet przy założonym kasku > Ps. To juz założony akrap? Jakiś taki nijaki Nie, akrap i kierunki jeszcze nie doszły, totalna seria.
Napisano 3 Października 201411 lat > Nie, akrap i kierunki jeszcze nie doszły, totalna seria. aaaa, jak tak to spoko
Napisano 3 Października 201411 lat > Panowie! Nie da się tego opisać słowami... > Przeżyłem dzisiaj popołudniu wielokrotny orgazm motoryzacyjny... > Dalej bym to przeżywał, ale trzeba było zjechać na bazę. > Napiszę jedno- strzały z wydechu przy zmianie biegów bez odpuszczania gazu... > Wycieczka na Piaggio ala "głupi i głupszy"... > Nie sikałem podczas jazdy... > Chwila przed odbiorem: > i znajome rewiry u kolegi: > W salonie nie starli opon papierem ściernym, więc zrobiłem to sam. Fajowy, ale gdzie tablica rejestracyjna na drugim zdjęciu...? Już się bez tablicy jeździ, co...?
Napisano 3 Października 201411 lat Autor Tablica jest, taki kąt zdjęcia wyszedł przez przypadek, że wygląda jakby jej nie było.
Napisano 3 Października 201411 lat > To ile w koncu $ wyszlo? Czy to ważne? Hobby/pasja są z reguły kosztowne
Napisano 3 Października 201411 lat > Czy to ważne? Hobby/pasja są z reguły kosztowne No zwłaszcza gdy chodzi o moto, a w szczególności nowe:)
Napisano 4 Października 201411 lat > Czy faktycznie w tym BMW można zmieniać biegi bez odpuszczania gazu!? Można Upsss Lepiej pózniej niż wcale
Napisano 4 Października 201411 lat Autor > Można > Upsss > Lepiej pózniej niż wcale Wczoraj już przetestowałem, dźwięki które temu towarzyszą przywodzą na myśl odgłosy jakie można usłyszeć podczas oglądania transmisji F1.
Napisano 4 Października 201411 lat > Wczoraj już przetestowałem, dźwięki które temu towarzyszą przywodzą na myśl odgłosy jakie można > usłyszeć podczas oglądania transmisji F1. Wiem, testowałem SRR Miłego użytkowania
Napisano 4 Października 201411 lat Autor Nie wiem dlaczego zdarzyło mi się kilka razy wbić N z jedynki, ale poza tym jestem pod wrażeniem tego patentu. Zaraz jadę tłuc km, trzeba jak najszybciej najechać 1000.