Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dakar 2015

Featured Replies

Napisano

> Nikt nie ogląda?

> Relacje na Eurosporcie o 23

yaya.gif obecny zlosnik.gif Szkoda tylko, że jak zwykle tak krótko. Półgodzinna relacja i nic więcej - ale dobre i to ok.gif bo "jedynce" w tym roku to chyba szkoda było pieniędzy a na TVN jakieś króciutkie migawki.

W każdym razie nasi zaczęli całkiem, całkiem - no może Kuba Przygoński trochę odstaje od tego co pokazał w zeszłych latach ale w sumie jest po kontuzji no i to dopiero początek więc miejmy nadzieję, że będzie tylko lepiej.

No i Nani Roma - ten to ma pecha...

Napisano
  • Autor

Szkoda pamiętam jak były re;acje Live i się oglądało smile.gif

Roma me mega pecha. Ja po cichu licze na Hołka i Carlosa zlosnik.gif

Napisano

> Szkoda pamiętam jak były re;acje Live i się oglądało

Kiedy to było... zlosnik.gif

> Roma me mega pecha. Ja po cichu licze na Hołka i Carlosa

No ja też kibicuję Hołkowi ok.gif z całej polskiej ekipy ma chyba największe szanse na najlepszy wynik. No i jeszcze Sonik oczywiście - mam nadzieję, że namiesza w quadach.

No i szacun dla Dąbrowskiego, że w zasadzie z biegu jedzie z nowym załogantem.

Generalnie to mam nadzieję, że wszyscy nasi pokażą klasę ok.gif

Napisano

> Kiedy to było...

> No ja też kibicuję Hołkowi z całej polskiej ekipy ma chyba największe szanse na najlepszy wynik.

> No i jeszcze Sonik oczywiście - mam nadzieję, że namiesza w quadach.

> No i szacun dla Dąbrowskiego, że w zasadzie z biegu jedzie z nowym załogantem.

> Generalnie to mam nadzieję, że wszyscy nasi pokażą klasę

Małysz miał pożar i chyba się wycofał, pewnie szerzej powiedzą na Eurosporcie o 23:00 frown.gif

EDIT : http://dakar.onet.pl/koniec-rajdu-dakar-dla-adama-malysza/26wgf

Napisano

> Nikt nie ogląda?

A weź nic nie mów, wczoraj (a właściwie to dzisiaj) położyłem się spać o 02:00 bo czekałem na relację z 1 etapu ok.gif

Żona ma mnie za wariata wink.gif

Napisano

> Całe z plastiku

a dokładniej plastik, włókna węglowe, a pod spodem trochę aluminium i silnik LS7 jak w Corvette Z06.

Jakieś te buggy łatwopalne - w poprzednich edycjach dakaru, też pamiętam ze pokazywały jak są łatwopalne. Kilka lat temu J.L. Schlesserowi też zostało kupka złomu i kałuża stopionego plastiku.

Napisano

Tylko o tych znanych piszecie

Maciej Berdysz wziął na dakar żonę i skrzynkę narzędziową. Do tego trzeba mieć jaja !!!

Napisano

> Tylko o tych znanych piszecie

> Maciej Berdysz wziął na dakar żonę i skrzynkę narzędziową. Do tego trzeba mieć jaja !!!

Zle wiadomosci ...

Quote:

Podczas trzeciego etapu Rajdu Dakar śmierć poniósł polski motocyklista Michał Hernik

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> Tylko o tych znanych piszecie

> Maciej Berdysz wziął na dakar żonę i skrzynkę narzędziową. Do tego trzeba mieć jaja !!!

" Było tak gorąco, że nikt już nie chciał jechać. Wszyscy zwalniali. Ja próbowałem walczyć do samego końca, ale przy wysokich obrotach i większych prędkościach przewracałem się. Mój motocykl doznał uszkodzenia i musiałem zjechać, bo nie poradziłem sobie z naprawą "

Szkoda że nie dojechał. Ale w tym roku Dakar jest mega trudny.

Napisano
  • Autor

> Zle wiadomosci ...

> Quote:

> Podczas trzeciego etapu Rajdu Dakar śmierć poniósł polski motocyklista Michał Hernik

> jakiś tekst

Niestety. Tak jak sądziłem po sekcji wyszło że nastąpiło przegrzanie organizmu frown.gif

Napisano
  • Autor

Sonik znowu na prowadzenie. Chodź jak sam przyznał jedzie z dużym obciążeniem psychicznym, chyba jak większość polaków.

Hołek Piąty i cały czas traci do czołówki.

Napisano

> Sonik znowu na prowadzenie. Chodź jak sam przyznał jedzie z dużym obciążeniem psychicznym, chyba

> jak większość polaków.

> Hołek Piąty i cały czas traci do czołówki.

Nie mogą zlokalizować Marka Dąbrowskiego crazy.gif

Edyta: Uff, awaria techniczna

Napisano

> Nikt nie ogląda?

Jak nikt nie będzie miał przygód z pierwszej trójki to Hołek nie ma szans na podium frown.gif Podobno Al.-Rajhi często ma przygody więc kto wie czy się Krzysiowi marzenie nie spełni tongue.gif

Napisano

> Jak nikt nie będzie miał przygód z pierwszej trójki to Hołek nie ma szans na podium Podobno

> Al.-Rajhi często ma przygody więc kto wie czy się Krzysiowi marzenie nie spełni

No i niespodzianka, Al-Rajhi się wycofał więc Hołek jest obecnie na podium yikes.gif

Napisano
  • Autor

> No i niespodzianka, Al-Rajhi się wycofał więc Hołek jest obecnie na podium

Sonikowi przeciwnik też zdefektował i jedzie do mety bezstresowo smile.gif

Napisano

> Sonikowi przeciwnik też zdefektował i jedzie do mety bezstresowo

Szkoda Barredy- tak jak rok temu przegrał przez defekt elektryki, ale widać że ma serce do jazdy.

Napisano
  • Autor

> Szkoda Barredy- tak jak rok temu przegrał przez defekt elektryki, ale widać że ma serce do jazdy.

Ogólnie ten superoes przez "solniczkę" to był poroniony pomysł. Tylko czekać aż wymyślą żeby przez środek jeziora płynąć.

Napisano

> Sonikowi przeciwnik też zdefektował i jedzie do mety bezstresowo

Dakar i bezstresowo - zestawienie brzmi fajnie smile.gif Oby tylko zmęczony sprzęt wytrzymał do mety i będzie pięknie smile.gif

Napisano

Rafał Sonik wygrywa Rajd Dakar w klasyfikacji quadów!

Napisano

> Rafał Sonik wygrywa Rajd Dakar w klasyfikacji quadów!

Wielkie brawa dla niego, oraz dla Hołka za podium! claps.gifclaps.gifclaps.gif