Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samochody i ich wnętrzności.

Featured Replies

Napisano

> Haha, a ja życzę Ci żebyś w ogóle miał szansę pojeździć takim.

> Dziwne że jako pasjonat który lubi prowadzić nie spróbowałeś takiej opcji.

> Autem które ma asystenta pasa ruchu i utrzymuje się samo na pasie też nie jechałeś?

Nie i nie mam zamiaru. Tzn jak mi się trafia auto "wypasione" to wylaczam od razu systemy. Czasem jezdze jednym autem co ma kamere cofania - pierwsze co robie to ją wyłączam, bo wkurza mnie ten ekran, jakies kolorowe linie wyrysowane, pikanie - co ja, dziecko jestem? zlosnik.gif

> Ideałem dla mnie byłoby - prowadzi się w 100% samo, a kiedy chcę to mogę przejąć kontrolę i

> poprowadzić je sam.

no.gif

Napisano

> Nie i nie mam zamiaru. Tzn jak mi się trafia auto "wypasione" to wylaczam od razu systemy. Czasem

> jezdze jednym autem co ma kamere cofania - pierwsze co robie to ją wyłączam

To cale szczęście że się da grinser006.gif

Mnie urzekł system czujników parkowania w Mercedesie pokazujący auto z lotu ptaka. Można się zapatrzyć. Jak w GTA wink.gif

Napisano

> A ja lubię czuć najdrobniejszy kamyczek na kierownicy, lubię "spajać się" z autem w czasie jazdy,

> lubię jak jest niebezpieczne, nadsterowne. Lubie jak na mnie wyrczy i lubię jak jest hmm

> "autentyczne". Lubię jak czuć w nim prędkość Lubie jak auto wymaga a ja spełniam jego

> wymagania. Wolę wysiąść zmęczony i szczęśliwy niż obojętny

to ze współczesnych alfa romeo 4c będzie dla ciebie odpowiednia

Napisano

> prawdziwe auto ma silnik, dobry ukła kierowniczy i zawieszenie. manualna skrzynia biegów, bez

> zadnych asystentów

Ursus C330 to zatem prawdziwe auto grinser006.gif

Napisano

to się nazywa unifikacja... pracuje w branży automotive... produkty które sprzedajemy do różnych renomowanych marek w dużej mierze nie różnią się niczym innym jak ceną i naklejką.. mowie tu o elementach podnoszących komfort jazdy... np pompy zawory do sterowania ukl masażu czy elementów wypełnień pleców czy dupska.. .. te elementy klepane są od 8 - 10 lat.

oczywiście są ewenementy do audi.. gdzie jest taka różnorodność produktów że głowa mała...

są też odbiorcy jak np Landek który okrają / upraszcza w nowych furach stare dobre rozwiązania smile.gif woli np zaślepić jeden port w zaworze niż zakupić nowy mniejszy i np mniej prądożerny smile.gif

Napisano

> W żadnym wypadku BMW z lat 80 nie będzie bardziej komfortowe od obecnych. Fotele są lepsze,

> wyciszenie i tak dalej.

oczywiscie ze będzie. zawieszeniowo. BMW to marka, która straciła najwięcej komofortu przez lata. zatracili się w sportowości (E90 to aubsolutnie nieużywalny model). jesli chodzi o 5tki to E60 było na granicy uzywalności, dzięki runflatom. też zrobili z tego drewniaka, do tego we wnętrzu zawitał kicz, który utrzymuje się do teraz.

E34 i E39 przy E60 i F10 są jak Bentley jeśli chodzi o jakość wykończenia. fotele w E34 wygodne. wyciszenie w premium to od wielu lat też nie jest problem. sąsiad mnie swoim F10 przewiózł i nie widziałem specjalnej przewagi nad E39 pod kątem wyciszenia. a do Lexusa GS to brakowało mu duuuużo.

> Jasne... Dwustrefowa klimatyzacja z czujnikiem nasłonecznienia? W którym aucie z lat 60. masz

> takie coś?

piszę o klimatyzacji. na grzyba KIEROWCY dwustrefowa klima? nie dorabiaj smile.gif

> Twoje prawo Możesz też włączyć tryb "nie otwieram okien, więc po co mi elektryczne podnośniki"

każdy otwiera okna, chocby zeby wjechac na parking podziemny.

> Daj spokój, jakieś dokładany badziew, dyndający nad głową, albo przywiercony do deski Wolę

> słyszeć głos w głośnikach, czytać smsy na dużym ekranie i trzymać telefon w kieszeni, w ogóle

> się o to nie martwiąć.

kawałek plastiku o wymiarach 5x1x1cm na słupku.

a SMSy czytać w samochodzie - nie rozsmieszaj się. smsy to się czytało w ogólniaku. dorosli ludzie dzwonią smile.gif

> W jednym kawałku, bez bólu kręgosłupa, nie spoconym i nie zmarzniętym

no tak. unikalna cecha dla aut z XXI w. bo wcześniej to były tylko furmanki, bez ogrzewania, klimy i z drewnianymi ławkami.

Napisano

> Niepotrzebnie komplikujesz. Wystarczy wymówić "opuść daszek" i się opuści

poszukajcie sobie szkotow w windzie sterowana glosowa (nawet jesli to fake to umieralem)

Napisano

> Nie i nie mam zamiaru. Tzn jak mi się trafia auto "wypasione" to wylaczam od razu systemy. Czasem

> jezdze jednym autem co ma kamere cofania - pierwsze co robie to ją wyłączam, bo wkurza mnie

> ten ekran, jakies kolorowe linie wyrysowane, pikanie - co ja, dziecko jestem?

Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz ? zlosnik.gif

W domu pewnie masz TV CRT a nie Plasma/LED, bo te nowe to za płaskie ? hehe.gif