Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] SUV dla kobiety 150-200 tyś ?

Featured Replies

Napisano

Rav4 Hybrid (po FL)

Ten sam motor co w NX, wkrótce w sprzedaży

Jak znam życie to w RAV będzie głośniej. Między Aurisem a CT200h z tymi samymi układami napędowymi różnica jest spora.

Napisano
  • Autor

Mercedes GLC wygląda świetnie :ok: . A może braliście pod uwagę Range Rovera Evoque?

Plotki mówią, że podobno w przyszłym roku można spodziewać się premiery nowego xc 60, designem nawiązującego do XC 90.

Hmm może i tak jest, że jest wdzięczna Volvo za uratowanie życia, ale to jest dziś. Kilka lat temu kolegi żona miała poważny wypadek Hondą CRV - na drodze poza miastem jechała dość szybko i wyjechał jej gość z podporządkowanej. Po uderzeniu odbiła się, wpadła rowu i dachowała. W sumie poza paroma siniakami i kołnierzem usztywniającym na szczęście nic poważnego jej nie było. Też miała zaufanie i "wdzięczność" do modelu, który ją ocalił, dlatego pojechali do salonu i mieli kupić nowy egzemplarz. Kobieta wsiadła, po chwili wysiadła i wyszli z salonu. Nagle jej się odechciało tego modelu. IMO przed decyzją warto poczekać by  :piekna: doszła do siebie i poszła obejrzeć czy na pewno znowu chce XC 60.

Cenna uwaga :ok:

Sprzedawca z Mercedesa chce przyjechać do domu i zaprezentować auto,  z Volvo pewnie jakbym chciał to by mi dali na 1 dzień do jazdy próbnej.

Evoque raczej nie bierzemy pod uwagę bo tył auta się nie podoba, zresztą jak w kilku innych modelach...jak przód fajny to tył brzydki lub na odwrót :phi:  GLC chyba jako jedne z niewielu podoba się i z przodu i z tyłu :)

Wiem że Volvo planuje nowe XC60 ale raczej w 2017 roku, podobno wcześniej ma wyjść XC40. Nowa XC 90 robi wrażenie, pewnie nowe XC60 tez będzie ciekawe.

Napisano

Cenna uwaga
Sprzedawca z Mercedesa chce przyjechać do domu i zaprezentować auto,

Fajnie, starają się.  :ok:

z Volvo pewnie jakbym chciał to by mi dali na 1 dzień do jazdy próbnej.

Może nawet na weekend, ale po co Ci to? Przecież takie miałeś.  :hehe:

Evoque raczej nie bierzemy pod uwagę bo tył auta się nie podoba, zresztą jak w kilku innych modelach...jak przód fajny to tył brzydki lub na odwrót   GLC chyba jako jedne z niewielu podoba się i z przodu i z tyłu

Ładny ten GLC. A ile dają gwarancji? Bo ZTCP Mercedes nie lubił zbytnio szafować gwarancją. I miewał ku temu powody.

Wiem że Volvo planuje nowe XC60 ale raczej w 2017 roku, podobno wcześniej ma wyjść XC40. Nowa XC 90 robi wrażenie, pewnie nowe XC60 tez będzie ciekawe.

Ciekawe jak z silnikami będzie, bo przy nowej XC90 to XC60 ma olbrzymi wybór. Pewnie też to ograniczą.

Napisano
  • Autor

GLC

Skąd Pani wie ? :hmm:  :phi:

Zastanawiam się nad dodatkową gwarancją, 500 zł - 4 lata i 120 tyś km czy 1800 zł - 5 lat 150 tyś km :hmm:

Napisano

Skąd Pani wie ?  

Posiadłam zdolność czytania ze zrozumieniem i wyciągania wniosków  :skromny:

Zastanawiam się nad dodatkową gwarancją, 500 zł - 4 lata i 120 tyś km czy 1800 zł - 5 lat 150 tyś km

5 lat

Napisano
  • Autor

Posiadłam zdolność czytania ze zrozumieniem i wyciągania wniosków  :skromny:

5 lat

Achaaaa :oki:

Ty do X4 dokupiłaś gwarancje ?

Napisano

Achaaaa :oki:

Ty do X4 dokupiłaś gwarancje ?

Jeszcze nie. Mam czas do konca gwarancji podstawowej. Kupie :) chyba, ze sprzedam po 3 latach jak Edwarda, to nie :)

• 5 tygodni później...
Napisano

W podanym zakresie wyjedziesz całkiem przyzwoicie skonfigurowanym Audi Q5.

Napisano

Przecie to staroć, a GLC nowy model.

Napisano
  • Autor

Q5 to już staruszek.

GLC kupiony kilka tygodni temu, sprawuje się super, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru :)

Napisano

Q5 to już staruszek.

GLC kupiony kilka tygodni temu, sprawuje się super, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru :)

porob zdjęcia, pochwal się :)

Napisano
  • Autor

porob zdjęcia, pochwal się :)

Mam tylko fotki z salonu które zrobiłem jak wpłacałem zaliczkę :)

Jesteśmy bardzo zadowoleni, auto super się prowadzi, silniczek wystarczający a wyposażenie tez przyzwoite m.in, reflektory ILS LED, pakiet AMG wewnętrzny i zewnętrzny, navi Garmin, oświetlenie ambiente, pakiet asystenta parkowanie, nagłośnienie Burmester.

post-193496-0-60066700-1447539866_thumb.jpg

post-193496-0-13811600-1447539877_thumb.jpg

post-193496-0-81271000-1447539886_thumb.jpg

Napisano

Jesteśmy bardzo zadowoleni, auto super się prowadzi, silniczek wystarczający a wyposażenie tez przyzwoite m.in, reflektory ILS LED, pakiet AMG wewnętrzny i zewnętrzny, navi Garmin, oświetlenie ambiente, pakiet asystenta parkowanie, nagłośnienie Burmester.

attachicon.gif20151009_120808.jpg

attachicon.gif20151009_131209.jpg

attachicon.gif20151009_130939.jpg

bardzo ładny, kumpel kupił podobnego. Jedyne czego nie rozumiałem i patrząc na Twoje auto jest podobnie - kierownica. Wygląda strasznie biednie.

Napisano

attachicon.gif20151009_120808.jpg

attachicon.gif20151009_131209.jpg

attachicon.gif20151009_130939.jpg

ładny :)

ale ma aktywny tempomat, bo na zdjeciu wyglada jakby nie miał :(

Napisano
  • Autor

ładny :)

ale ma aktywny tempomat, bo na zdjeciu wyglada jakby nie miał :(

Nie ma, zresztą myśle że nawet gdyby miał, to żona by go nie użyła ani razu :)  . Bardziej mnie denerwuje że nie dodali opcji aktywnych reflektorów, która kosztuje 500 zł, co przy reflektorach LED za 8 tyś wydaję się być idiotyczne :facepalm: Cieszę się za to z nagłośnienia bo bardzo fajnie gra :)

Napisano

gratki

...

btw nie zrozumiem mody na te wystające tablety ...

i zastanawiam się w która stronę to pójdzie i czy wreszcie komus uda się zaproponowac cos sensowenego (bo kioski do obudowania tego typu elementów jakie serwowało BMW swego czasu to mi kokpitem w TIRach zalatywały...)

Napisano

A jak ma wyglądać kierownica? :phi:  Ma to co trzeba

Za mało przycisków ;]

Napisano
  • Autor

gratki

...

btw nie zrozumiem mody na te wystające tablety ...

i zastanawiam się w która stronę to pójdzie i czy wreszcie komus uda się zaproponowac cos sensowenego (bo kioski do obudowania tego typu elementów jakie serwowało BMW swego czasu to mi kokpitem w TIRach zalatywały...)

Tablet też mi się nie podoba ale trzeba z tym żyć :phi:

Napisano

Wczoraj widziałem nowe x1 i podobnie tablet na środku jeszcze żeby się to chowało... btw. Ładne auto

Napisano

Nie ma, zresztą myśle że nawet gdyby miał, to żona by go nie użyła ani razu :)  . Bardziej mnie denerwuje że nie dodali opcji aktywnych reflektorów, która kosztuje 500 zł, co przy reflektorach LED za 8 tyś wydaję się być idiotyczne :facepalm: Cieszę się za to z nagłośnienia bo bardzo fajnie gra :)

heh jezdzilem AMG z praktycznie pelnym wyposazeniem, ale... bez grzanych foteli  :facepalm:

podobno była to tzw wada fabryczna, znaczy sie w fabryce zapomnieli  ;l

Napisano
  • Autor

heh jezdzilem AMG z praktycznie pelnym wyposazeniem, ale... bez grzanych foteli  :facepalm:

podobno była to tzw wada fabryczna, znaczy sie w fabryce zapomnieli  ;l

A odnośnie tempomatu....... mój tata ostatnio sprzedał Q7, która jeździł 5 lat, po miesiącu zadzwonił nowy właściciel i mu powiedział że Q7 ma tempomatu :hehe:ojciec przez tyle lat był święcie przekonany że tempomat był ;]

Napisano

A odnośnie tempomatu....... mój tata ostatnio sprzedał Q7, która jeździł 5 lat, po miesiącu zadzwonił nowy właściciel i mu powiedział że Q7 ma tempomatu :hehe:ojciec przez tyle lat był święcie przekonany że tempomat był ;]

;l

Ale zdziwony jestem, ze ludzie nie uzywaja tempomatów, to jedno z moich ulubionych wyposazen samochodów :)

Nawet w PL czesto korzystam  :oki:

Napisano
  • Autor

;l

Ale zdziwony jestem, ze ludzie nie uzywaja tempomatów, to jedno z moich ulubionych wyposazen samochodów :)

Nawet w PL czesto korzystam  :oki:

JA też używam, ostatnio nawet w motocyklu się przekonałem do tempomatu :ok: