Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoda Rapid MY2017

Featured Replies

Napisano

Hmmm... zadanie z cyklu "znajdż 3 różnice" (w stosunku do MY16)... jest dość trudne :hehe:

Napisano
  • Autor
5 minut temu, iwik napisał:

Hmmm... zadanie z cyklu "znajdż 3 różnice" (w stosunku do MY16)... jest dość trudne :hehe:

czy ja wiem, to chyba sprawa spostrzegawczosci

Skoda-Rapid-2013-1600-02.jpg

Skoda-Rapid-2013-1600-1c.jpg

na pierwszy rzut oka, przemodelowany zderzak, kierunki wylądowały na lusterku, nowy centralny panel, lusterko wsteczne juz nie jest obudowane, kierownica jest scieta, paski LED w reflektorach

Napisano
8 minut temu, Cinos napisał:

czy ja wiem, to chyba sprawa spostrzegawczosci

na pierwszy rzut oka, przemodelowany zderzak, kierunki wylądowały na lusterku, nowy centralny panel, lusterko wsteczne juz nie jest obudowane, kierownica jest scieta, paski LED w reflektorach

Faktycznie zmiany fundamentalne:hehe:

Napisano
  • Autor
7 minut temu, wlad napisał:

Faktycznie zmiany fundamentalne:hehe:

niektórzy nie potrafią rozroznić Octavii od Rapida przed FLami, ale no to chyba nie to chodzi by być mało spostrzegawczym?

zmiane zauwazysz u kobiety dopiero jak będzie bez ręki czy nogi, czy jak zmieni kolor paznokci ?

Napisano

Kosmetyka, nie wysilili się.

Spłaszczona kierownica i kolorowa tapicerka ze zdjęć to pewnie tylko w jakiejś wypasionej wersji, Obstawiam, że wersję podstawową/normalną FY17 nie odróżniłbym na pierwszy rzut oka od poprzednika.

Pewnie silniki 3 cyl. doszły i radio z funkcjami multimedialnymi i mamy wielki FL.

Napisano

Nadal nie widzę logicznego sensu wprowadzenia do oferty Rapida w kontekście tego, że jest Fabia i Octawia. Takie B+ czy co to jest?

Napisano
6 minut temu, spad napisał:

Nadal nie widzę logicznego sensu wprowadzenia do oferty Rapida w kontekście tego, że jest Fabia i Octawia. Takie B+ czy co to jest?

Jak widać jeździ tego trochę, więc popyt jest. Identyczną rolę odgrywa Toledo tak swoją drogą.

Kompakty rosną, trzeba zagospodarować rozmiar podobny do kompaktów sprzed 20 lat.

Napisano
55 minut temu, format napisał:

Jak widać jeździ tego trochę, więc popyt jest. Identyczną rolę odgrywa Toledo tak swoją drogą.

Kompakty rosną, trzeba zagospodarować rozmiar podobny do kompaktów sprzed 20 lat.

Z tego co widze, to jezdza glownie we flotach ;)

Toeldo widzialem na zywo chyba ze 3 razy w zyciu ;]

Napisano
Godzinę temu, spad napisał:

To ma być "kompakt" w cenie fabii. Konkurent c-elysee i peugeota 301 do powalczenia o klientów np. dacii logan.

I tym jest, oprócz ceny :hehe:

Napisano
47 minut temu, iwik napisał:

To ma być "kompakt" w cenie fabii. Konkurent c-elysee i peugeota 301 do powalczenia o klientów np. dacii logan.

I tym jest, oprócz ceny :hehe:

No właśnie, cenowo nie jest to samo.

Napisano
Godzinę temu, Maciej__ napisał:

Z tego co widze, to jezdza glownie we flotach ;)

Toeldo widzialem na zywo chyba ze 3 razy w zyciu ;]

We flotach, bo tanie w stosunku do wielkości, a tam się patrzy przed wszytskim na cenę , a to i tanie i skoda dla flot daje dobre oferty. Prywatnie takie coś kupić -nie rozumiem. Za tą kasę są lepsze samochody. Jeździłem Rapidem Sedan 1.2 TSI 2 dni jako zastępczym i współczuję tym korpoludkom, które muszą tym jeździć na codzień. Wehikuł czasu - mi przypomina Pandę II Actual, którą kiedyś miałem. Absolutny brak czegokolwiek, plastiki twarde i świecące jak w latach 90, całą zawartość schowka jazgocze na wybojach, najbardziej niewygodne fotele na jakich siedziałem (jakiś dziwny wałek na styku oparcia i siedziska), nie ma to chyba żadnych wygłuszeń pod maską. Spalanie w mieście też niewiele niższe niż u mnie w 1.8 TSI (mi wychodzi w mieście 9 - 9,5l , a to coś paliło 8,5, pomimo że rapid jest lżejszy i mocy połowa).

Napisano
Dnia 5/9/2017 o 16:13, Cinos napisał:

nowy centralny panel, lusterko wsteczne juz nie jest obudowane, kierownica jest scieta, 

Mam taką kierę i panel/radio w służbowym Yeti i Rapidzie my2016 - jestes tak samo blyskotliwy w watkach moto jak w politycznych :smirk:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.