Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przegapilismy nowego C4

Featured Replies

Napisano

Citroeny to do tej pory najgorsze auta jakimi jezdzilem z wypozyczalni no moze poza Clio 0.9 i Yarisa Hybrid. Mysle, ze sa na rowni. Ale wracajac do tematu niezly koszmarek kompakt, coupe, SUV w jednym ceny od 73k . Zapowiada sie hit sprzedazy :smirk:  Chyba sam Citroen nie wierzy w sukces bo recenzji ni ma.

2020-09_-_Citro%C3%ABn_C4_III.jpg

b4d5220b75d0cf890738e2f226e5.jpeg

Napisano

Kolejny "modny krossołwer" zamiast normalnego kompakta. 

Na modę nie poradzisz. 

Co do ceny - to zależy co będzie za te 73k w wyposażeniu. 

Napisano

Ale koszmar. Ten kto to projektował maczał chyba paluchy przy nowym Sorento.

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Ale ryj... masakra.

Ale fakt tez niemilo wspomina Citroena z wypozyczalni mimo, ze byl to C4 Grand Picasso. No gorsze bylo tylko Aveo sedan ale to w Mex bylo...

Krawiec

Napisano
13 minut temu, krawiec napisał:

Ale ryj... masakra.

Ale fakt tez niemilo wspomina Citroena z wypozyczalni mimo, ze byl to C4 Grand Picasso. No gorsze bylo tylko Aveo sedan ale to w Mex bylo...

Krawiec

a mozesz wiecej opisac co bylo nie tak ?

Napisano
45 minut temu, wujek napisał:

Citroeny to do tej pory najgorsze auta jakimi jezdzilem z wypozyczalni no moze poza Clio 0.9 i Yarisa Hybrid. Mysle, ze sa na rowni. Ale wracajac do tematu niezly koszmarek kompakt, coupe, SUV w jednym ceny od 73k . Zapowiada sie hit sprzedazy :smirk:  Chyba sam Citroen nie wierzy w sukces bo recenzji ni ma.

2020-09_-_Citro%C3%ABn_C4_III.jpg

b4d5220b75d0cf890738e2f226e5.jpeg

A i20 ? 🤪

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, sdss napisał:

A i20 ? 🤪

To szkoda gadac :facepalm: Na szczescie jest nowa wersja musi lepszy.

Napisano

Jak oni z tego zrobia wersje GP ktora jako jedyna sie sprzedawala :)

- kierownica masakra

- dali w koncu ekran przed kierowca :totalszok:

- plus za prawdziwe dwie rury z tylu :)

Napisano
Chyba ktoś bardzo chciał zrobić coś na wzór Audi Q3 SB, a wyszło jak wyszło...
Chyba xc40 coupe
Napisano
Godzinę temu, wujek napisał:

niezly koszmarek kompakt, coupe, SUV w jednym

Z zewnątrz - podoba mi się :) 

Środek trochę gorzej ;) Wyświetlacz za kierownicą wygląda jak ekran Nokii Ngage.

Napisano
58 minut temu, krawiec napisał:

Ale ryj... masakra.

Krawiec

Zderzak jak z x3 przed liftem :)

Napisano
53 minuty temu, camel00 napisał:

Z zewnątrz - podoba mi się :) 

Środek trochę gorzej ;) Wyświetlacz za kierownicą wygląda jak ekran Nokii Ngage.

Chciałem nabyć poprzednie C4 kaktus. napalony byłem jak dzik tym bardziej że jechałem innym autem z 1.2T i byłem bardzo mile zaskoczony. Umówiłem się na jazdę próbną. Wsiadam, patrzę na to co przede mną i obok i nagle zupełnie bez kontroli mówię do handlowca (kobieta) : o k... nie jestem na to gotowy 😄

Napisano
Chciałem nabyć poprzednie C4 kaktus. napalony byłem jak dzik tym bardziej że jechałem innym autem z 1.2T i byłem bardzo mile zaskoczony. Umówiłem się na jazdę próbną. Wsiadam, patrzę na to co przede mną i obok i nagle zupełnie bez kontroli mówię do handlowca (kobieta) : o k... nie jestem na to gotowy [emoji1]

Mialem podobnie ;]
Jak szybko wsiadlem tak wysiadlem :hehe:
PSA chyba kompletnie nie ma koncepcji na Citroena obecnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
7 godzin temu, PawelWaw napisał:

a mozesz wiecej opisac co bylo nie tak ?

Pewnie:

1. Wajcha zmiany biegow...automat wiec wystawal taki plastikowy dynks kolo kierownicy. Strasznie tandetny plastik, balem sie dotykac aby tego nie polamac.

2. Obsluga radia, navi i wyswietlacza zestawu wskaznikow totalnie odmienna od tego co jest w innych autach. To samo tempomat - dojescie do tego jak przywrocic ustawiona predkosc troche mi zajelo - no ale tu pewnie RTFM

3. Asystent parkowania... o zgrozo to powinno byc w tym wydaniu zabronione. Gwaltowne manewry na stosunkowo sporej predkosci. Uruchomilem dla testu dwa razy i dwa razy musialem interweniowac aby nie przywalic...

4. Dosc glosne zawieszenie i slabe prowadzenie ale to pewnie wina tego ze to kawal kiosku i zawias dosc miekki

Jesynie na plus to spalanie.. 8,5 na A w DE...

Krawiec

Napisano

zakładając że bym chciał kupić takiego podniesionego kompakta z dodatkowymi plastikami na progach (i dopłacić za to 8 razy więcej niż jest to warte) to czy ktoś zna chociaż jeden powód że miałbym wybrać to coś zamiast Kia Xceed?

Napisano
Godzinę temu, krawiec napisał:

Pewnie:

1. Wajcha zmiany biegow...automat wiec wystawal taki plastikowy dynks kolo kierownicy. Strasznie tandetny plastik, balem sie dotykac aby tego nie polamac.

2. Obsluga radia, navi i wyswietlacza zestawu wskaznikow totalnie odmienna od tego co jest w innych autach. To samo tempomat - dojescie do tego jak przywrocic ustawiona predkosc troche mi zajelo - no ale tu pewnie RTFM

3. Asystent parkowania... o zgrozo to powinno byc w tym wydaniu zabronione. Gwaltowne manewry na stosunkowo sporej predkosci. Uruchomilem dla testu dwa razy i dwa razy musialem interweniowac aby nie przywalic...

4. Dosc glosne zawieszenie i slabe prowadzenie ale to pewnie wina tego ze to kawal kiosku i zawias dosc miekki

Krawiec

Z 3 niestety musze sie zgodzic :) U mnie podczas testow tego... przywalilem w samochod ;l

Napisano
  • Autor
20 minut temu, maro_t napisał:

zakładając że bym chciał kupić takiego podniesionego kompakta z dodatkowymi plastikami na progach (i dopłacić za to 8 razy więcej niż jest to warte) to czy ktoś zna chociaż jeden powód że miałbym wybrać to coś zamiast Kia Xceed?

Kila chyba najladniesza z tych wszystkich podniesionych.

Napisano
Pewnie:

Krawiec

Ojciec ma c4 2.0hdi 165KM AT
Bardzo fajny samochód - typowo dla emerytów lub dużej rodziny.

Ta wajchę od automatu jest super. Życzyłbym bym sobie w każdym aucie z automatem brak lekarka między siedzeniami.

Zawiasy fakt glosny.

Poza tym naprawdę kawał dobrze wyposażonego bezawaryjnego ekonomicznego auta za rozsądny pieniądz.

Wysłane z tel.

Napisano
43 minuty temu, maro_t napisał:

ktoś zna chociaż jeden powód że miałbym wybrać to coś zamiast Kia Xceed?

Nie wiem jak z wyposażeniem wersji podstawowej, ale xceed to tak chyba z 10k więcej niż te 73k.

Napisano

Mam wrazenie, ze niepodniesione auto z silnikiem spalinowym to zaczyna byc wybryk natury :)

Napisano
W dniu 20.12.2020 o 22:57, krawiec napisał:

Ale ryj... masakra.

A bo to pierwsze takie auto:

- obie C-HR;

- nowy Juke;

- barokowe ASX;

Napisano
W dniu 21.12.2020 o 09:17, wujek napisał:

Kila chyba najladniesza z tych wszystkich podniesionych.

Cx30

Napisano
  • Autor
17 minut temu, sdss napisał:

Cx30

Tak średnio dla mnie choć trzrba przyznać że ładne. Tylko ze to SUV

Napisano
5 minut temu, wujek napisał:

Taki jak xceed.

Napisano
57 minutes ago, wujek said:

CX30 to nie jest SUV ;) Ale cenowo to niestety sporo powyzej Xceed czy tej C4ki...

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Maciej__ napisał:

CX30 to nie jest SUV ;) Ale cenowo to niestety sporo powyzej Xceed czy tej C4ki...

Myślałem że to jest większe od cx3

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.