Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy T-Roc

Featured Replies

Napisano

Wystarczy poszukać generalnie ofert w rych cenach sa setki.

Volkswagen T-Roc für 24.890 € https://share.google/vhnFLVW3UZS197Mz6

https://m.mobile.de/auto-inserat/volkswagen-t-roc-trend-1-5-tsi-dsg-neues-modell-2026-nl-24-dinslaken/435265431.html?ref=srp&refId=1ad55b87-7df3-9951-dab7-3153356174a8&searchId=1ad55b87-7df3-9951-dab7-3153356174a8&type=eyecatcherAd

mobile.de – Gebrauchtwagen und Neuwagen – Deutschlands größter Fahrzeugmarkt https://share.google/G30EmnFPj7yKGtxHf

Volkswagen T-Roc für 24.895 € https://share.google/b3aptxabYQ0O3TziB

https://m.mobile.de/auto-inserat/volkswagen-t-roc-trend-1-5-etsi-act-mild-hybrid-neues-mod-waldfeucht/438385486.html?ref=srp&refId=ae3a22a8-4a09-8478-4c32-486f3d4a3bd2&searchId=ae3a22a8-4a09-8478-4c32-486f3d4a3bd2&type=ad

Edytowane przez vanice77

Napisano

Przykładowo nowy nissan Qashqai od +/- 99tys

Auto do produkcji 2026 - produkcja 4-5 miesięcy.

Screenshot_2026-02-06-12-37-26-639_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez vanice77

Napisano

24400 to nie 25

Poza tym to ceny wstępne, chcesz kupić? Zadzwoń lub wyslij prośbę o oferte a dostaniesz jeszcze możliwy dodatkowy rabat, ja tak miałem.

Screenshot_2026-02-06-12-44-24-685_com.opera.browser.jpg

Edytowane przez vanice77

Napisano

Omoda 9 177 tys zl po przeliczeniu a jeszcze 1,5 tys euro netto rabatu dostałem jak zadzwoniłem.

171 tys zl wychodzi brutto po aktualnym kursie euro.

Edytowane przez vanice77

Napisano
9 minut temu, vanice77 napisał:

24400 to nie 25

Poza tym to ceny wstępne, chcesz kupić? Zadzwoń lub wyslij prośbę o oferte a dostaniesz jeszcze możliwy dodatkowy rabat, ja tak miałem.

Czyli drożej. Taki sam po rabacie 93tyś zł👍

Napisano
7 minut temu, vanice77 napisał:

Omoda 9 177 tys zl po przeliczeniu a jeszcze 1,5 tys euro netto rabatu dostałem jak zadzwoniłem.

175,5 tys zl wychodzi brutto po aktualnym kursie euro.

Drogo😱

Napisano
W dniu 4.02.2026 o 09:49, Pado napisał:

dokładnie, ja wszystko na telefon załatwiłem i tylko odbiór...mimo, że salon ok 40km od domu

ja kupowałem z wyprzedaży 2025, ty może pytałeś o nowy do produkcji? nie mam grupy zawodowej- zresztą to upust tylko ok 2-3kpln

Jak ja brałem w 2024 to na grupę dawali 5 ekstra.

Napisano

Panowie
Tylko rynek niemiecki rządzi się innymi prawami.
Raz że jest znacznie większy od polskiego, jakieś prawie 4razy większy, więc żeby się utrzymać zarobek na szt. może być niższy, dwa taki VW rocznie sprzedaje w germański prawie tyle co cały rynek pl razem wziety...
Inne realia, inna polityka, inne ceny.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego RMX3242 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Z tego wynika, że Niemcy kupują sporo taniej nowe auta i świeże używki 1-3 letnie powinny płynąć szerokim strumieniem do PL jako cenowe okazje.

No bo zgodnie z logiką i rynkiem skoro nowe kosztuje co najmniej 20% mniej jak u nas, po roku, dwóch traci kolejne procenty ceny wyjściowej to taka używka powinna być do kupienia w super atrakcyjnej cenie?

Napisano

Ale to sa oferty też oferty z słabymi rabatami, jak ktoś nie ogarnia to dostanie w salonie w DE rabat 6% i kupi bo myśli że okazja.

Nie każdy emeryt spradza, analizuje itp, do tego wydaje mi sie że spadek wartości jest od ceny katalogowej a nie od rabatowej.

Wystarczy zobaczyć ceny tarego modeli t - roc gdzie jeszcze sa nowe do sprzedania i maja mniejszą cene jak roczne używane, bo kupił ktoś z słabym Rabatem i po roku chce dostać więcej jak gdzie indziej nowy .( Nie moja wina że kupił drogo bo słabo szukał)

Znam jednego w pracy, poszedł do pierwszego salonu , zapytał o rabat i tam kupił.

Jak sie pytałem czemu tam a on mówi że pewnie wszedzie takie same ceny i do tego miła obsługa.

No nie nie wszedzie sa takie rabaty 20-30%.

Ale juz firmy Niemieckie ida na reke ludzim:

Np na mobile.de daja oferty po rabatach

Kupno bez wychodzenia z domu bo umowa załatwiana przez adres e-mail+ brak zaliczek przy zamawianiu.

Ale trzeba sie tym zainteresować, poszukać, przeanalizować i porównać a nie pierwszy lepszy salon w Niemczech bo miła obsługa.

Ale wiele Niemców nie kupi przez internet bez względu na cene bo on chce kupić widzac i bedac obsłużonym, to samo wczasy, najtaniej w de przez internet ale znam takich co tylko w biurze podróży z fizyczna osoba na przeciwko i tłumaczenie że tam drożej ich nie interesuje.

Edytowane przez vanice77

Napisano
8 godzin temu, vanice77 napisał:

24400 to nie 25

Zobaczcie jak wygląda siedziba firmy któta wystawia to ogłoszenie, ja bym już wpłacał zaliczkę :

Screenshot_20260206_211730_Maps.jpg

Napisano

Jakie ma to znaczenie jak firma działa 10 lat a w Niemczech oszustwa podatkowe sa gorzej traktowane jak w Polsce zabujstwo.

Wszystko zalatwiasz online.

Wybierz inna firme jest ich setki.

Screenshot_2026-02-06-21-57-04-143_com.opera.browser.jpg

Edytowane przez vanice77

Napisano

Firma z parkingiem

Czego ma dowodzić twoje wypociny ? Nie kupię tam bo to złodzieje w Niemczech? hehe

Może mamy odpowiedź!!! Twój rabat 30% w pl idzie na utrzymanie super nowoczesnego salonu w PL , widoczne Niemcy mają inna politykę i dlatego sa 3 gostoparka na Świecie.

I chyba to sie zgadza bo w tych super nowoczesnych salonach w de nie daja 30% rabatów bo to klijenci ich utrzymują i spłacają inwestycję.

IMG_20260206_220641.jpg

Edytowane przez vanice77

Napisano
12 godzin temu, vanice77 napisał:

Firma z parkingiem

Czego ma dowodzić twoje wypociny ? Nie kupię tam bo to złodzieje w Niemczech? hehe

Może mamy odpowiedź!!! Twój rabat 30% w pl idzie na utrzymanie super nowoczesnego salonu w PL , widoczne Niemcy mają inna politykę i dlatego sa 3 gostoparka na Świecie.

I chyba to sie zgadza bo w tych super nowoczesnych salonach w de nie daja 30% rabatów bo to klijenci ich utrzymują i spłacają inwestycję.

IMG_20260206_220641.jpg

Nie wiem co się tak napinasz i zachowujesz jak naganiacz na tureckim bazarze. Zalałeś ogłoszeniami, pokazałeś, że można taniej i ok, ktoś będzie chciał to sprawdzi. Podeślij petycję z nominacją do poparcia do Nobla, sorry, Darwina.

Natomiast takie informacje, że nasze 30% idzie na utrzymanie salonu w PL… otóż nie, to idzie na utrzymanie tej fabryki w Niemczech i pozostałych a ceny wynikają z polityki cenowej powiązanej z kosztami produkcji a nie kosztami samej sprzedaży. Tam jest wyższy wolumen więc koszt wytworzenia inaczej się rozkłada niż na mniejszym, Polskim rynku. Tak jest w każdym biznesie produkcyjnym, a tacy brokerzy są obecni na każdym rynku.

Edytowane przez pr0mil

Napisano
W dniu 6.02.2026 o 01:14, BOGUS napisał:

W dniu 5.02.2026 o 22:46, lucash napisał:

Nie chodzi o gul sąsiada...
Jak potrzebujesz kupić auto to kupujesz bo co do Niemiec do salonu pojedziesz?

Wysłane z mojego RMX3242 przy użyciu Tapatalka

a czemu nie ?

jakbym wiedzial ze tam tak tanio to bym pojechal

Napisano

Chińska cena

otomoto.pl
No image preview

Nowy Volkswagen T-Roc 2025 - 107 900 PLN, 1 km - Otomoto.pl

Interesuje Cię Volkswagen T-Roc? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Napisano
14 godzin temu, zenek111 napisał:

Chińska cena

otomoto.pl
No image preview

Interesuje Cię Volkswagen T-Roc? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.

14 godzin temu, zenek111 napisał:

Chińska cena

otomoto.pl
No image preview

Czy Ty czasami czytasz co wklejasz?

• 2 miesiące później...
Napisano

Czas na wersję letnią

IMG_20260417_114458167_HDR~2.jpg

IMG_20260417_133221150_HDR~2.jpg

Edytowane przez Pado