Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Kierowcow - audycja o autobusach elektrycznych...

Featured Replies

Napisano

i jakis widz pisal wiadomosci ze on pracuje przy autobusach w trojmiescie i jest dramat, ze te autobusy przy pelnym naladowaniu nie przejada 60 km :totalszok: ktos moze zna temat i moze potwierdzic ten fakt ???

Napisano
29 minut temu, PawelWaw napisał(a):

i jakis widz pisal wiadomosci ze on pracuje przy autobusach w trojmiescie i jest dramat, ze te autobusy przy pelnym naladowaniu nie przejada 60 km :totalszok: ktos moze zna temat i moze potwierdzic ten fakt ???

Mój dalszy znajomy jest kierowcą w MPK. 
Krytykuje ostro od kilku lat EV, płynąc z nurtem. FB u niego w tej tematyce mocno aktywny. 

Jak ze 2 lata temu pojawiły się autobusy elektryczne w firmie, to też podśmiechoojki itd. na pół FB. 

Dostał jakiś czas temu elektryka na swoją trasę, nie minęło pół roku i już w zasadzie to nie są takie złe 😁

A jak MPK teraz zwiększa tabor elektryków to dumny udostępnia posty i tłumaczy innym jaki to dobry ruch 😅

Tak potwierdzam, ciemni jesteśmy jako naród i tyle 😁

Napisano
  • Autor
35 minut temu, HanYs napisał(a):

Potwierdzam. 

tak myslalem ze to bylo pewne info :totalszok:

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, mrBEAN napisał(a):

Mój dalszy znajomy jest kierowcą w MPK. 
Krytykuje ostro od kilku lat EV, płynąc z nurtem. FB u niego w tej tematyce mocno aktywny. 

Jak ze 2 lata temu pojawiły się autobusy elektryczne w firmie, to też podśmiechoojki itd. na pół FB. 

Dostał jakiś czas temu elektryka na swoją trasę, nie minęło pół roku i już w zasadzie to nie są takie złe 😁

A jak MPK teraz zwiększa tabor elektryków to dumny udostępnia posty i tłumaczy innym jaki to dobry ruch 😅

Tak potwierdzam, ciemni jesteśmy jako naród i tyle 😁

szkoda ze go nie zwolnili jak byl jeszcze anty EV, to by zwalal na elektryki ;]

czyli potwierdza sie ze ludzie ktorzy nie maja stycznosci z EV na nie najbardziej narzekaja :lol:

Napisano
43 minuty temu, PawelWaw napisał(a):

60km to raczej ze sporej górki i to w lato. 

w normalnej jeździe to w granicach 4km. :ok:

Napisano
5 godzin temu, PawelWaw napisał(a):

U mnie w miasteczku jeżdżą autobusy EV , mają w różnych punktach miasta takie  wielkie, zajebiste, przemyslowe ladowarki, przy ktorych superchargery Tesli to zabawki, odblokowywane na kluczyk i nikt nie narzeka. :ok:

Napisano
W dniu 14.12.2025 o 15:56, mrBEAN napisał(a):

Dostał jakiś czas temu elektryka na swoją trasę, nie minęło pół roku i już w zasadzie to nie są takie złe

Z punktu widzenia kierowcy to nie wiem na co miałby narzekać.

Jedzie tak samo jak zwykły autobus z automatem, nie warczy, a jak potrzebuje sie doładować to kierowca ma dłuższą pauzę na pętli - gdzie wady? 

Napisano
W dniu 14.12.2025 o 15:59, PawelWaw napisał(a):

szkoda ze go nie zwolnili jak byl jeszcze anty EV, to by zwalal na elektryki ;]

Jak go zwolnią teraz to też może zwalić na elektryki. Że nieprzypadkowo się zbiegło w czasie. 

;]

Napisano
9 godzin temu, iwik napisał(a):

Jedzie tak samo jak zwykły autobus z automatem, nie warczy, a jak potrzebuje sie doładować to kierowca ma dłuższą pauzę na pętli - gdzie wady? 

I brak nadgodzin bo więcej niż 60km i tak nie pojedzie. 

;]

Napisano
9 godzin temu, iwik napisał(a):

Zupełnie jak z EV 👍😁

Napisano
16 godzin temu, mrBEAN napisał(a):

Zupełnie jak z EV 👍😁

No nie tak samo, bo mnie za czekanie na ładowarce nikt nie płaci pensji. 😁

Napisano
20 minut temu, iwik napisał(a):

No nie tak samo, bo mnie za czekanie na ładowarce nikt nie płaci pensji. 😁

To jest przecież czas na odpisywanie maili, za darmo tam nie siedzimy ;]