Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASO Dacia - Jogger hybryda

Featured Replies

Napisano

Auto rodziców 2025 25kkm

środę komunikat podczas normalnej jazdy - awaria skrzyni biegów.

Telefon do aso - przez telefon włącz wyłącz coś tam jakiś czary mary z wybierakiem. Nie pomogło

Za 2.5h laweta z zastępczym renault arkana, daczka do serwisu.

Wczoraj - piątek odbiór auta (wymieniony sterownik skrzyni) w odwrotnym kierunku. Arkana zastępcza na lawetę, daczka zrzucona na podjeździe pod domem rodziców.

Szok! Obsługa jak w Jagu u Ryba [emoji108]

Wysłane za pomocą Tapatalk

Napisano
20 minut temu, ppmarian napisał:

Szok! Obsługa jak w Jagu u Ryba [emoji108]

Raczysz żartować. Obsługa w Jagu wygląda tak:

Napisano

Miałem podobnie z Dusterem. Zostawiłem auto z włączonymi światłami i padł akumulator. Pamiętam że bardzo szybko przyjechali.

Napisano
1 godzinę temu, KYRTAP napisał:

Miałem podobnie z Dusterem. Zostawiłem auto z włączonymi światłami i padł akumulator. Pamiętam że bardzo szybko przyjechali.

Ja tego nie pojmuję bez kitu, jak w 21 wieku można "zostawić" auto na światłach - nie może samochód je po prostu wyłączyć sam gdy go zamykasz, jakiś skomplikowany komputer trzeba do tego czy co?

Napisano
1 godzinę temu, gilbert3 napisał:

Ja tego nie pojmuję bez kitu, jak w 21 wieku można "zostawić" auto na światłach - nie może samochód je po prostu wyłączyć sam gdy go zamykasz, jakiś skomplikowany komputer trzeba do tego czy co?

Może zostawił na postojowych.

Napisano
9 godzin temu, ppmarian napisał:

Szok! Obsługa jak w Jagu u Ryba

W hyundaiu nie do pomyślenia.

Rozładował się aku i nie możesz ruszyć - ”zapraszamy do serwisu, ale od razu mówię, że nie mamy zastępczego". I tak, jakby klient był bez krawata, znaczy awanturujący, to by wezwał assistance, zawiózł lawetą i wymusił zastępczego. Ale klient w krawacie, więc odpalił ze startera, bo nie chciało mu się bujać z nimi.zlosnik

Napisano
1 godzinę temu, gilbert3 napisał:

Światła gaszą się oczywiście z automatu po zamknięciu ale jeśli zapalisz je ponownie manualnie to niestety same nie zgasną.

Napisano
W dniu 16.05.2026 o 14:54, gilbert3 napisał:

żona zostawiła bo zapomniała zabrać karty ze schowka :)

Napisano
W dniu 16.05.2026 o 16:34, iwik napisał:

W hyundaiu nie do pomyślenia.

Rozładował się aku i nie możesz ruszyć - ”zapraszamy do serwisu, ale od razu mówię, że nie mamy zastępczego". I tak, jakby klient był bez krawata, znaczy awanturujący, to by wezwał assistance, zawiózł lawetą i wymusił zastępczego. Ale klient w krawacie, więc odpalił ze startera, bo nie chciało mu się bujać z nimi.zlosnik

W VW gosc przy odbiorze nowego parcha od razu zaznaczyl by w razie czego od razu wzywac lawete, a nie probowac sie doczlapac do ASO, bo tylko tak przysluguje zastępcze. Bardzo miły sprzedawcahehe

Napisano
1 godzinę temu, Rado_ napisał:

W VW gosc przy odbiorze nowego parcha od razu zaznaczyl by w razie czego od razu wzywac lawete, a nie probowac sie doczlapac do ASO, bo tylko tak przysluguje zastępcze. Bardzo miły sprzedawcahehe

Przy assistance producenta to chyba często tak działa. Już dwa poprzednie Fordy, Renault jechały na lawecie mimo, że musiały, ale inaczej musiałbym się droczyć o auto zastępcze a tak to ktoś mi je przywiózł pod dom zlosnik Dzisiaj chcieli mnie skasować za zastępczaka to zaoferowałem że jutro przywiezie im je laweta albo szybko mi zrobią co trzeba, pomogło hehe