Napisano Środa o 15:335 dni Od 14 czerwca do Łomży wróciły pociągi. Sam premier 13 czerwca pociągiem przyjechał i przed kamerami wstęgę przecinał. Niestety, po tak długiej, wieloletniej przerwie mieszkańcy odzwyczaili się od ruchu na torach i nie mieli gdzie nabyć odpowiednich nawyków. Nagminnie powtarzają się przypadki ignorowania czerwonego światła i zaskoczenia pod opadającym szlabanem. Policja ma niezłe żniwa mandatowe.
Napisano Środa o 16:415 dni Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.
Napisano Środa o 16:495 dni Popularny post 6 minut temu, rwIcIk napisał:mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.Oho, zobaczymy kiedy podchwyci samiwieciekto Edytowane Środa o 16:505 dni przez iwik
Napisano Środa o 21:114 dni Przecież nawet jak 1x w tygodniu towarowy z węglem jechał to też potrafili się pod niego wwalić.Ronda dawno poprzerabiali.Dobrze, że tramwajów nie ma. Edytowane Środa o 21:174 dni przez ZUBERTO
Napisano Czwartek o 13:114 dni Czemu ten pociąg się zatrzymał i dalej nie jechał, czekał na zdjęcie blokady? l
Napisano Czwartek o 13:564 dni 21 godzin temu, rwIcIk napisał:Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których tramwaj wzbudza strach i przerażenie. Edytowane Czwartek o 14:424 dni przez G.O.A.T.
Napisano Czwartek o 14:374 dni 41 minut temu, G.O.A.T. napisał:W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których do dzisiaj tramwaj wzbudza strach i przerażenie.W Lublinie też są tacy
Napisano Czwartek o 18:153 dni Podobno dziś na Polsacie był reportaż o torach w Łomży i że kierowcy jeździć nie umieją. Puścili wypowiedź policjantki, że nie wolno wjeżdżać na tory jak się nie da zjechać i w tym czasie dali rzut kamery na przejazd, a tam akurat policja wjechała na tory i stanęła bez możliwości zjazdu. Edytowane Czwartek o 18:163 dni przez ZUBERTO
Napisano Czwartek o 18:583 dni 42 minuty temu, ZUBERTO napisał:Podobno dziś na Polsacie był reportaż o torach w Łomży i że kierowcy jeździć nie umieją. Puścili wypowiedź policjantki, że nie wolno wjeżdżać na tory jak się nie da zjechać i w tym czasie dali rzut kamery na przejazd, a tam akurat policja wjechała na tory i stanęła bez możliwości zjazdu. To był film instruktażowy, jak nie wolno robić
Napisano Czwartek o 18:593 dni Teraz, rwIcIk napisał:To był film instruktażowy, jak nie wolno robić Na bank tak było.
Napisano Czwartek o 19:013 dni 2 minuty temu, ZUBERTO napisał:Na bank tak było.https://www.facebook.com/reel/1512633703655301
Napisano Czwartek o 19:073 dni 5 minut temu, rwIcIk napisał:https://www.facebook.com/reel/1512633703655301Wczoraj to widziałem, ale to nie ten materiał.
Napisano Czwartek o 19:193 dni 11 minut temu, ZUBERTO napisał:Wczoraj to widziałem, ale to nie ten materiał.Bo to jest inny materiał.
Napisano Wczoraj o 07:56 1 dzień W dniu 17.06.2026 o 17:33, gondoljerzy napisał:Od 14 czerwca do Łomży wróciły pociągi. Sam premier 13 czerwca pociągiem przyjechał i przed kamerami wstęgę przecinał. Niestety, po tak długiej, wieloletniej przerwie mieszkańcy odzwyczaili się od ruchu na torach i nie mieli gdzie nabyć odpowiednich nawyków. Nagminnie powtarzają się przypadki ignorowania czerwonego światła i zaskoczenia pod opadającym szlabanem. Policja ma niezłe żniwa mandatowe.He, he. Dobry jest ten cyklista i pasażer z autobusu.
Napisano Wczoraj o 09:16 1 dzień W dniu 17.06.2026 o 23:11, ZUBERTO napisał:Dobrze, że tramwajów nie ma.W Łodzi niestety są @Cinos
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Autor W dniu 18.06.2026 o 15:11, volf6 napisał:Czemu ten pociąg się zatrzymał i dalej nie jechał, czekał na zdjęcie blokady? lSzlaban uniesiony awaryjnie skutkuje czerwonym światłem dla pociągu. W dniu 18.06.2026 o 20:15, ZUBERTO napisał:Podobno dziś na Polsacie był reportaż o torach w Łomży i że kierowcy jeździć nie umieją. Puścili wypowiedź policjantki, że nie wolno wjeżdżać na tory jak się nie da zjechać i w tym czasie dali rzut kamery na przejazd, a tam akurat policja wjechała na tory i stanęła bez możliwości zjazdu. Ty pewnie wiesz, ale warto wyjaśnić pozostałym. Łomża ma tory kolejowe wzdłuż jednej z głównych ulic miasta. Odległość torów do równoległej ulicy rzędu 40-50m, zbliżona do długości typowej kolejki pojazdów na czerwonym świetle. Skutek nietrudno przewidzieć: przejazd kolumną przez tory i nagle wszyscy stop na czerwonym. Ogon kolumny zostaje na przejeździe i płaci "gapowe". Jeszcze trochę czasu i atłasu minie, zanim się ludzie nauczą.