Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SPRZEDAM-KUPIĘ, Poszukuję, Oddam ... [05.2007]

Featured Replies

Napisano

> jak w temacie

Polecam salon Opla, lub np tego sprzedawcę z Allegro:

http://www.allegro.pl/[email protected]

Kupisz NOWĄ!!! półkę za 82 zł i będziesz ją miał w 3 dni.

A używki są dostępnę w cenie 90 - 150 zł i nie wiesz w jakim towar będzie stanie. Co ciekawe do sprzedających używane półki nie dociera że nówka z salonu kosztuje 82 zł i jest w idealnym stanie. Próba kupna pólki używanej w cenie 50-70% nówki jest praktycznie nie możliwa, tak się chłopaki cenią.

Napisano

> konsola środkowa -obudowa nawiewów radia i wyświetlacza - czarna,

> cena 30zł,

mlotek.gifUWAGA NIEAKTUALNE

Napisano

Witam, mam do sprzedana skórzaną kierownice do opla astry z poduszka i taśmą. Kierownica oryginalnie obszywana stan jak na zdjęciu smile.gif Cena jaka mnie interesuje to 200 zł

1.JPG

Lampka oświetlenia do opla astry cena 60 zł

2.JPG

Daszki przeciwsłoneczne do opla astry cena 70 zł za komplet lub 40 zł za sztuke

3.JPG

Przełącznik wycieraczek ze sterowaniem komputera + kółeczko regulacji + przekaźnik wycieraczek niezbędny do prawidłowego działania regulacji wycieraczek cena 70 zł do sedana 80 zł do hb i kombi

4.JPG

Komputer pokładowy MID + CHECK CONTROL do kontroli żarówek + manetka wycieraczek z regulacją czasu pracy wycieraczek (do wyboru sedan lub HB/kombi) + przekaźnik wycieraczek + czujnik poziomu spryskiwaczy + potrzebne wtyczki + instrukcja montarzu. Cena 270 zł za komplet

5.JPG

6.JPG

Komplet podnośników elektrycznych na tył do opla astry kombi + przyciski od opla omegi + mozliwość montażu w warszawie. Cena 250 zł

Dodam ze już niedługo będzie dostepny taki zestaw dla hb i sedana smile.gif

7.JPG

Włącznik krańcowy do przedniej maski opla astry i innych Cena 25 zł

8.jpg

Kierownica od opla omegi vectry do astry F skórzana ze sterowaniem. W skład zestawu wchodzi kierownica, poduszka,taśma i specjalny plasticzek do montarzu tasmy. Cena 250 zł

za dopłatą możliwość przerobienia sterowania do obsługi radia pioneer które posiadają sterowanie przewodowe. Zdjęcie przedstawia przykładową kierownice(moją smile.gif)

9.JPG

Tempomat do opla astry f. W skład kompletu wchodzi manetka kierunkowskazów + silniczek tempomatu + instrukcja montażu. Cena 150 zł

3.JPG

Kontakt na priv lub gg 3292097 lub meila [email protected]

Napisano

Witam.

Kupie radio fabryczne do Astry F BLAUPUNKT CAR300 w rozsądnej cenie, jak coś pisać na PW.

Napisano

witam.

mam na sprzedaz jak w temacie ALU 14 4x100, 5,5, otwór centralny jak w oplu. stan jak na foto

CENA: 420zl + koszta przesyłki.

528d4d5b4762b23a.jpg

pozdrawiam i zapraszam na priv.

Napisano

Sprzedaje parę części do Astry, części pochodzą z Astry CDX Ecotec 2.0 16v rocznik 95''

Maglownica z wspomaganiem 200zł

Rączka Otwierania maski z linką 15zł

Skórzana Kierownica pod poduszkę 100zł

Przełącznik regulacji świateł 20zł

Przełącznik świateł drogowych 35zł

Przełącznik halogenów 20zł

Przełącznik światła przeciwmgielnego tył 20zł

Przełącznik manetka kierunkowskazów 25 zł

Włącznik świateł awaryjnych 25zł

Antena elektryczna oryginalna GM 60zł (trzeba dokupić bat anteny)

Lusterko wsteczne wewnętrzne 40zł

Uchwyty/rączki do podsufitki tylne z lampkami 2szt 50zł

Wentylator chłodnicy 70zł

Pompa ABS 80zł

Pompa hamulcowa 100zł

Szyby :

(Tylna drzwiowa lewa 40zł

Tylna drzwiowa prawa 40zł

Przednia drzwiowa lewa 40zł

Tylne trójkąty po 40zł)

Stabilizator przód 55zł

Sprężyny tył 1szt 30zł

Zbiornik paliwa z czujnikiem poziomu 120zł

Do cen należy doliczyć koszty przesyłki ,

KONTAKT

E-Mail: [email protected]

TEL: 503-80-36-36

GG: 7397835

Napisano

witam mam do zaoferowana interfejs do sterowania z kierownicy w astrzch g do radi pionner, orginalne nowiótkie wiecej szczegółów mozna poczytac na stronie www.piloty.pl , cena 100 plus 10 przesyłka

post-30860-14352482824936_thumb.jpg

Napisano

nowa linka do hamulca ręcznego (astra hatchback 92`)

używane szczęki hamulcowe (tył astra 92) ale w super stanie

lewe lusterko (astra 94` - zaokrąglone)

ceny do uzgodnienia, jak ktoś weźmie wsio razem to dogadamy się naprawdę korzystnie.

Napisano

sprzedam przełącznik kierunkowskazów + sterowanie tempomatem do astry g (2), zafiry a o numerze katalogowym 62 40 240.

cena 200zł

Napisano

Witam mam do sprzedanie 2 oryginalne kołpaki 13 do opla, używane jeden troche poobdzierany przy krawędziach.

20zł za 2szt.

Mam też trójkąt, do lusterka bocznego po stronie pasażera

GG 7618952 albo [email protected] najchętniej przez allegro lub odbiór osobisty w Kępnie

Napisano

> Polecam salon Opla, lub np tego sprzedawcę z Allegro:

> http://www.allegro.pl/[email protected]

> Kupisz NOWĄ!!! półkę za 82 zł i będziesz ją miał w 3 dni.

> A używki są dostępnę w cenie 90 - 150 zł i nie wiesz w jakim towar

> będzie stanie. Co ciekawe do sprzedających używane półki nie

> dociera że nówka z salonu kosztuje 82 zł i jest w idealnym

> stanie. Próba kupna pólki używanej w cenie 50-70% nówki jest

> praktycznie nie możliwa, tak się chłopaki cenią.

czy ma ktos numer katalogowy? z gory dziekuje.

Napisano

Witam!

Poszukuję Opla Astry najlepiej HTB 5D ewentualnie kombi z 97-98 roku w bardzo dobrym stanie. Silnik najlepiej 1.6 16V 1.8 16V bądź 2.0 16V. Niebitą, z przebiegiem do 150 tys. km. Wersja FULL OPCJA najlepiej COMFORT PLUS bądź CDX albo coś podobnego. Kontakt ze mną: GG: 394139 tel: +48695882236 Pozdrawiam

Napisano

Swiatło stopu zakupione w ASO, oryginał GM, z plastikową nakłdką, da radę zmontować w wersjach bez fabrycznych 3 świateł stopu.

KOMBI - Astra F.

Cena: 160zł

kontakt: [email protected]

Napisano

Szukam daszka na tylnią klapę - TYLKO oryginał, żadnych laminatów.

Napisano

opis

10500 bo cza podać cene biglaugh.gif

Napisano

Opel Astra kombi, 1.4 16V benzyna, 1996r., bordowy metalik. Przebieg: 190 000 km, autoalarm, centralny zamek, dzielone siedzenia, immobilizer, lakier metalik, poduszka powietrzna, radio z CD, radiomagnetofon, wspomaganie kierownicy. Silnik 1.4 16V, stan techniczny dobry, listopad 2004 przy przebiegu 155 tys. wymiana czterech amortyzatorów (SACHS) plus przednie sprężyny, w sierpniu 2005 przy przebiegu 165 tys wymieniony rozrząd plus pompa wody, luty 2007 wymieniony olej, filtry paliwa i powietrza, na wszystkie wymiany mam rachunki, opony zimowe plus dwie opony letnie, dwa komplety kluczyków. Radio Sony ze zmieniarką na 10 płyt. Telefon: +48 606 687 733

cena wywolawcza 7800

Napisano

> jakieś foty?

prosze bardzo link

Opel Astra kombi, 1.4 16V benzyna, 1996r., bordowy metalik. Przebieg: 190 000 km, autoalarm, centralny zamek, dzielone siedzenia, immobilizer, lakier metalik, poduszka powietrzna, radio z CD, radiomagnetofon, wspomaganie kierownicy. Silnik 1.4 16V, stan techniczny dobry, listopad 2004 przy przebiegu 155 tys. wymiana czterech amortyzatorów (SACHS) plus przednie sprężyny, w sierpniu 2005 przy przebiegu 165 tys wymieniony rozrząd plus pompa wody, luty 2007 wymieniony olej, filtry paliwa i powietrza, na wszystkie wymiany mam rachunki, opony zimowe plus dwie opony letnie, dwa komplety kluczyków. Radio Sony ze zmieniarką na 10 płyt. Telefon: +48 606 687 733

cena wywolawcza 7800

Napisano

Sprzedam 2 używane czujniki ABS-u z Astry GSI (przywieziona do rozbiórki na części). Przednie, producent BOSCH.

Numer 0265003. Na przewodach widnieją litery CR.

Cena to powiedzmy 80zł ( do małej negocjacji) + przesyłka lub odbiór osobisty.

Kontakt na PW.

ps. Mam możliwość załatwienia wielu części z Astr F, Calibry, Vectr A i Omeg A pochodzących z rozbieranych samochodów.

Napisano

- kompletne siedziska + materiał i gąbka oparć (bez metalowego stelaża i zagłówków, gąbka jest od auta z zagłówkami) stan - bardzo dobry, sedan, cena 75zł

- grill Astra F po lifcie, 1999r., kolor szampański, urwane zaczepy pod lampami (ale to w niczym nie przeszkadza) cena 50zł

- włącznik kierunkówx2 - jeden w pełni sprawny, drugi nie chce mrugnąć długimi cena 30 za pierwszy i 20 za drugi

- stelaże oparć tylnej kanapy - HTB 5dr, z podłokietnikiem, (bez samego podłokietnika), brak uchwytów na prowadnice zagłówków, brak zagłówków cena 20zł

do wszystkiego należy doliczyć ewentualne koszta przesyłki (choć najlepiej to zrobić we własnym zakresie), fotki i kontakt priv!

Napisano

Posprzątałem garaż i oto co mi pozostało zbędnego do asterki:

1. włącznik świateł (brak pokrętła reszta ok) - 10 pln

2. wł. świateł przeciwmgielnych tył - 5 pln

3. pokrętło regulacji świateł - 5 pln

4. kratki nawiewu 2 szt. - 2 pln

5. instalacja elektryczna do 1.7D rok 1993 - 100 pln

6. schowek z lampką szary - 20 pln

7. progi przednie plastik wew (prawy i lewy) szary - 20 pln

8. klapka bezpieczników szara - 10 pln

9. plastikowy nawiew na przednią szybę szary - 5 pln

10. serwo - 40 pln

11. pompa hamulcowa - 40 pln

12. wentylator dmuchawy wraz z obudową, klapkami wew obiegu i siłownikiem - 40 pln

13. kolumna kierownicza z kierownicą bez poduszki - 80 pln

14. miska olejowa X17DTL - 50 pln

15. głowica X17DTL - 200 pln ( jeśli ktoś chce to mam wtryski i świece żarowe wkręcone jeszcze)

16. wałek rozrządu w obudowie wraz z pompą podciśnienia X17DTL - 250 pln

17. pompa wtryskowa Bosch X17DTL - 400 pln

18. uchwyt pompy wtryskowej X17DTL - nie wiem ile jest wart

19. pompa oleju X17DTL - 100 pln

20. wał korbowy X17DTL ( żadnych rys) - 250 pln

21. korbowody 4szt. z panewkami X17DTL - 50 pln szt.

22. pokrywa zaworów X17DTL - 30 pln

23. koło pasowe na wał X17DTL - 50 pln

24. pompa wodna 2 szt. X17DTL - 50 pln

25. szpilki głowicy komplet X17DTL - 2 pln szt

26. rolka paska rozrządu X17DTL - 40 pln

części pochodzą z mojego pierwszego silnika w którym tłok uszkodził tuleje w związku z tym kupiłem drugi a to wszystko mi pozostało ze starego. Ewentualnie cały blok silnika X17DTL z pękniętą tuleją. brawo.gif

Dla zainteresowanych podeślę zdjęcia.

Kontakt - priv lub mail [email protected]

Napisano

Witam. Mam do sprzedania nowy zestaw głośników

HELIX BLUE 62. Głośniki te pasują do przodu do astry G i pewnie też do F-ki. kontakt 604-938-943,

Cena to 250 zł

post-29323-14352482949329_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam STEROWNIK DO SILNIKA C14NZ, czyli do zwyklego 8-zaworowego silnika 1.4 o mocy 60KM montowanego w Astrach I, Corsach i Kadettach. Sterownik jest w pelni sprawny. Cena = ok. 190zl. Tel. kom.: 692 348 200.

Napisano

Hej mam pare rzeczy na zbyciu moze cos sie komus przyda smile.gif

-DID

-Zamek tylniej klapy ( bez kluczyka)

-Zatrzaski i mocowania blendy do HB

-Manetka wycieraczek

-Pompa hamulcowa ( nie wiem czy sprawna)

-Sprezarka klimy Corsa C i pokrewne (ponoc dziala)

-Sprezyny tyl F kombi nowe

W razie pytan kontak w profilu

Aha jak ktos by potrzebowal jakis czesci do HB to kolomnie na szrocie stoi hyba 5 takze moge sie zapytac smile.gif

Napisano

Poduszka amortyzatora + łożysko ASTRA F SKF VKDA 35503 (NÓWKA, Paragon z Intercars).

LINK

Cena 90 zł Odbiór Chorzów

Napisano

Sprzedam NOWE spinki (zaczepy) tapicerki drzwiowej do OPLI m.in.: Astry F, Astra G, Vectry A, Vectra B, Omega A, Omega B, CORSA A B C, Kadett, Calibra, Zafira. Cena 7,00 zł za kpl. 5 szt

(FOTO W ZAŁĄCZNIKU)

Oferty proszę kierować na PRIV

post-79818-14352483032982_thumb.jpeg

Napisano

jak ktos by byl zainteresowany jest kompletna klima do F-ki na szrocie za ok 800zl

Napisano

Witajcie,

szukam w rozsądnych cenach do astry G:

-osłon przeciwsłonecznych z lusterkami podświetlanymi -nie pasują od innych modeli!

-podłokietnika oryginalnego przedniego

-wyświetlacza MID z wtyczką i modułem check control, także manetki wycieraczek do htb.

-osłon pod deskę rozdzielczą występującą w niektórych autach z silnikami diesla -prawej i lewej

-gałki lewarka skrzyni wykończonej w drewnie i/lub emblematu lewarka od wersji n-joy

-zniszczonego TID-a [zależy mi na tylnej ściance z gniazdkiem]

-maty głuszącej nad wydech środkowy od diesla - nie mylić z osłoną termiczną z benzyniaka

brat

Napisano

Auto sprowadzone z Niemiec w 2002r.

Przebieg 121kkm.

Klima, halogeny, wspomaganie kierownicy, ABS, hak, 2xpoduszka, tapicerka welurowa, centralny zamek + alarm, zielony metalik, relingi, roleta bagażnika, korytko bagażnika

CENA 11000zł

kontakt na: [email protected]

Napisano

Posiadam duzo czesci blacharskich takich jak drzwi.. 5 sztuk..z szybami, boczkami, komplety (kolor bordowy)

caly dach..prosty zero wgniecen... takze bordowy

skrzynie biegow...

filtr stozkowy

dystanse 20 mm SPRZEDANE

rozporka przednich kilichow Eibach'a

felgi 17"

Do kazdej rzeczy moge wystawic aukcje oraz przeslac zdjecia

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5582289

oraz wiele innych

Kontak telefoniczny

502 110 172

GG

9406761

Poczta

[email protected]

Pozdrawiam

Napisano

Witam poszukuje origląjny gril do astry f 94r może być z gsi tylko orginal GM kontakt na priv.

Napisano

Witam!

Poszukuję Opla Astry najlepiej HTB 5D ewentualnie kombi z 95-96 roku w bardzo dobrym stanie. Silnik najlepiej 1.6 16V 1.8 16V bądź 2.0 16V, ewentualnie 1.6 8V. Niebitą, z przebiegiem do 160 tys. km. Wersja FULL OPCJA (elektryka, ABS, 2xairbag, SPRWNA KLIMA!!!, central, wspomaganie) najlepiej COMFORT PLUS bądź CDX albo coś podobnego. Kontakt ze mną: GG: 394139 tel: +48695882236 Pozdrawiam

Napisano

Oddam za piwko, moze sie komuś przyda panel środkowy i boczne z Astry F (do odmalowania)

post-31451-14352483139952_thumb.jpg

Napisano

najlepiej z modelu Famili, ale jeśli ktoś dysponuje dwoma takimi samymi to też mogą być. Celem wyjaśnienia chodzi o te znajdujące się na listwach bocznych drzwi przednich.

Napisano

> prosze bardzo link

> Opel Astra kombi, 1.4 16V benzyna, 1996r., bordowy metalik. Przebieg:

> 190 000 km, autoalarm, centralny zamek, dzielone siedzenia,

> immobilizer, lakier metalik, poduszka powietrzna, radio z CD,

> radiomagnetofon, wspomaganie kierownicy. Silnik 1.4 16V, stan

> techniczny dobry, listopad 2004 przy przebiegu 155 tys. wymiana

> czterech amortyzatorów (SACHS) plus przednie sprężyny, w

> sierpniu 2005 przy przebiegu 165 tys wymieniony rozrząd plus

> pompa wody, luty 2007 wymieniony olej, filtry paliwa i

> powietrza, na wszystkie wymiany mam rachunki, opony zimowe plus

> dwie opony letnie, dwa komplety kluczyków. Radio Sony ze

> zmieniarką na 10 płyt. Telefon: +48 606 687 733

> cena wywolawcza 7800

autko wczoraj sprzedalem tak wiec sprawa nieaktualna.

Napisano
  • Autor

Sprzedam

-panel sterowania nawiewem, kompletny 25zł

-boczki szare z astry 3d

Napisano

> Wypadało by podać wielkość, bo tak to nikt nie kupi.

Przecież widać w jakiej kategorii są wystawione smile.gif

Napisano

Chetnie nabęde sygnalizator włączonych świateł (tylko oryginalny) do Astry, bo stary się posypał. Jak by się komus walał po garazu to nabęde za rozsądną kwotę.

pozdrawiam

Napisano

Witam sprzedam super alukółeczka 17" calowe szer.7.5 cala rozstaw śrób 4x100 ET 35 opony 215/45ZR17 2 szt GOOD YEAR EAGLE F1 i 2 szt FALKEN FK 451 wszystkie oponki kierunkowe z rantem ochronnym . Felgi to orginalne niemieckie BBSy o nietuzinkowym wzorze , są to jedne z najtwardszych i najberdziej wytrzymałych felg dostępnych na rynku cywilnym i sportowym , felgi są proste , wyważone , nie spawane , nie naprawiane , nie mają żadnych bić itp , poprostu kupujesz , zakładasz i się lansujesz

Stan felg i opon widoczny na zdjęciach (żadnej ściemy) Gratis dodaję 2 oponki PIRELLI P ZERO 205/45ZR17'' i kpl 4 szt gum usztywniających zwieszenie , cena za wszystko to tylko 1200zł wiecej info tel. 790 407 610 lub priv , ze wzgledu na gabaryty odbiór raczej osobisty w Warszawie.

Wiecej fotek (Opony , każde kólko osobno itd) zainteresowanym wyślę na maila

Napisano

Jak w temacie, wlacznik nowy sterujacy 4 elektr szybkami z blokada otwarcia, cena 60zl

Mam jeszcze pojedyncze nowe przyciski na kazde drzwi po 30zl

W sumie komplet na wszystkie drzwi

Kontakt na priv

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.