Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Link4 - koń by się uśmiał

Featured Replies

Napisano

Przepisałem polisę OC Link4 z poprzedniego właściciela na siebie.

Operator Link4 poinformował mnie telefonicznie, że specjalnie dla mnie przepiszą polisę za darmo. Koń by się uśmiał z tej ich dobrej woli! mlot.gif

Na koniec dostałem listownie aneks do polisy z wszelkimi zmianami wprowadzonymi poprawnie oprócz... kwoty do zapłaty 033102bebe_1_prv.gif

W załączniku zobaczcie, ile im jestem winny. Dla wyjaśnienia - polisa została już w całości opłacona przez poprzedniego właściciela.

To ile im mam przelać kapuchy? czerwona.gif

post-12954-14352490210895_thumb.jpg

Napisano

Prosta sprawa - 8.81 zaokrąglone do 16 grinser006.gif

Napisano

> Prosta sprawa - 8.81 zaokrąglone do 16

LINK 4 pozostawiam bez komentarza mi za matiza zaspiewali bez znizek 1600zł hehe.gif

gdzie np w HDi wykupilem za niecałe 800zł ja rozumiem 200zł róznicy ale 100%?

Napisano

> LINK 4 pozostawiam bez komentarza mi za matiza zaspiewali bez znizek

> 1600zł

> gdzie np w HDi wykupilem za niecałe 800zł ja rozumiem 200zł róznicy

> ale 100%?

W PZU za OC zapłaciłem 205 PLN/rok przy 60% zniżek. Tzw. "tanie ubezpieczenia" oferowane przez Link4 itp. firmy zaczynały się od ponad 300 PLN/rok... I to nie pierwszy raz - w zeszłym roku na moje pytanie do konsultanta - dlaczego mają ileś tam -dziesiąt procent taniej, niż konkurencja, a tak naprawdę ja mam owszem - dziesiąt, ale drożej niż u konkurencji - padła odpowiedź "a pan sądzi, że wszyscy mogą mieć taniej?".

Po takiej odpowiedzi poprosiłem o zaprzestanie nękania mnie telefonami do momentu, aż uda mi się dostać do tej grupy szczęśliwców, którzy mają taniej.

Napisano

8.8E-16, no to poczekaj aż za jakieś 300 lat odsetki urosną do jakiejś mierzalnej wysokości i dopiero zapłać zlosnik.gif

Napisano

Jeżeli chcesz im coś zapłacić, to można przyjąć zaokrąglenie do 0.01 zł hahaha.gif Jeżeli nie chcesz płacić, to 0,00 zł hahaha.gif

Napisano

> Prosta sprawa - 8.81 zaokrąglone do 16

raczej 8,8... x 10do ptegi -16 hehe.gif

Napisano

Sam sie zastanawiam kto ma u nich taniej

Bo jak auto zony chciałem u nich ubezpieczyć to mi zaśpiewali 450 zł gdzie PZU 350 rotfl.gifscrewy.gif

Napisano

Link4 to porażka, nic nie wycenią i nic nie powiedzą do póki nie poda im się pełnych danych, ja sie skusiłem i zaśpiewali mi za OC 740pln, podziękowałem i ubezpieczyłem w innej firmie za uwaga 265pln.

Oczywiście później nękano mnie wielokrotnie telefonami o naprawdę różnych porach, również nieprzyzwoitych mimo moich stanowczych odmów.

Nikomu nie polecam tej firmy.

pzdr.

Napisano

> 740pln, podziękowałem i ubezpieczyłem w innej firmie za uwaga

> 265pln.

> Nikomu nie polecam tej firmy.

> pzdr.

ok.gif Mi powiedzieli coś koło 900 (40% zniżek, astra z podpisu). W Allianz direct coś koło 400 zł zapłaciłem. Jak można tak kłamać w żywe oczy w reklamie, kreują się na najtańszą firmę (podobnie jak Media Markt), naiwni w to wierzą, a rzeczywistość jest zupełnie inna.

Napisano

> Link4 to porażka, nic nie wycenią i nic nie powiedzą do póki nie poda

> im się pełnych danych, ja sie skusiłem i zaśpiewali mi za OC

> 740pln, podziękowałem i ubezpieczyłem w innej firmie za uwaga

> 265pln.

> Oczywiście później nękano mnie wielokrotnie telefonami o naprawdę

> różnych porach, również nieprzyzwoitych mimo moich stanowczych

> odmów.

> Nikomu nie polecam tej firmy.

> pzdr.

Czy ta inna firma to nie jest MTU ?

Napisano
  • Autor

> 8.8E-16, no to poczekaj aż za jakieś 300 lat odsetki urosną do

> jakiejś mierzalnej wysokości i dopiero zapłać

To się nazywa porada od serca jump.gif

Napisano

> LINK 4 pozostawiam bez komentarza mi za matiza zaspiewali bez znizek

> 1600zł

> gdzie np w HDi wykupilem za niecałe 800zł ja rozumiem 200zł róznicy

> ale 100%?

No wiesz hmm.gif ja przy pełnych zniżkach(60%) za OC w PZU miałem do zapłaty za silnik 2,0 860 zł i z tego powodu po 18 latach "zdradziłem" ich na rzecz Link4 gdzie zapłaciłem...540 zł

Napisano

Ty zwracasz uwage na szczegoly..i zauwazyles to.. wielu ludzi nie zauwazy ze w takiej a nie innej grupie klientow firma ubezpieczeniowa nie chce widziec swoich potencjalnych klientow...i ustawia zaporowe stawki!a reklama nie jest oferta handlowa 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

Wszystkie te ubezpieczalnie nowe to o kant stołu jeb...

W znanej mi sprawie firma AXA przysłała wycenę po kilku tygodniach i to po kilkukrotnym upomnieniu... icon_rolleyes.gif

Burdel Panie, burdel nono.gif

Napisano

> Wszystkie te ubezpieczalnie nowe to o kant stołu jeb...

> W znanej mi sprawie firma AXA przysłała wycenę po kilku tygodniach i

> to po kilkukrotnym upomnieniu...

> Burdel Panie, burdel

To wcale nie jest burdel, tylko doskonale zaplanowane cwaniactwo.

Napisano

> To wcale nie jest burdel, tylko doskonale zaplanowane cwaniactwo.

Prawda, burdel jest jeszcze do zaakceptowania bo "nobody's perfect" ale takie cwaniactwo to już nie!

A gdzie te auta zastępcze podjeżdżające na miejsce wypadku, pieniądze po 2 dniach na kracie,itd.? hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Burdel Panie, burdel

a ja mam takie spostrzeżenie z PZU nie jest takie słabe jak sie wszystkim wydaje mowa o OC, w moim przypadku np. należy do jednego z najtanszych, jest raptem 50zł droższy od najtanszego w skali roku (zaznaczam w moim przypadku) mam juz jakis czas ubezpieczenie w PZU i uważam ze jest OK.

Dodatkowo ojcu niedawno ktoś wjechał w bok, oczywiscie wina tamtego kierujacego, samochód ojciec naprawial bezgotówkowo ale jak jeździł po zakładach to niektóre nie bardzo chciały bo jak zobaczyli ze polisa tamtego jest z HDI to sie zaczeli obawiac i mówili ze jak tamten miałby w PZU to by niebyło problemu a tak niebardzo, ale nie było problemuy ojciec znalazł całkiem dobry zakład gdzie bez problemu zrobili, ale mówili ze najbardziej nie lubia LINK 4 zlosnik.gif

Wiec póki co jak jest nieduża róznica to zostaje w PZU zlosnik.gif

Napisano

> jak

> zobaczyli ze polisa tamtego jest z HDI to sie zaczeli obawiac i

> mówili ze jak tamten miałby w PZU to by niebyło problemu a tak

> niebardzo, ale nie było problemuy ojciec znalazł całkiem dobry

> zakład gdzie bez problemu zrobili, ale mówili ze najbardziej nie

> lubia LINK 4

Dokładnie, z OC nie ja korzystam a poszkodowany więc rybka mi to w jakiej badziewnej firmie wykupie OC, wiem coś o tym bo OC miałem swego czasu w PZU i jedna zaleta to ze w razie kolizji miałem lawetę bo w OC sprawcy nawet o tym nie słyszeli i co? i musiałbym z własnej kieszeni bulić za lawetę a to ładnych parę stów musiałbym od reki wyłożyć, no wiec skorzystałem aby nie tracić czasu i nerwów.

Nerwy traciłem później latają i załatwiając sprawy a sprawca conajwyżej stracił zniżki albo i 10% siedząc w domu i browara pijąc, a ja z buda naginałem i załatwiałem wszystko.

Wiec OC w najtańszej firmie nawet jak będzie najgorsza, co innego AC

pzdr.

Napisano

> Sam sie zastanawiam kto ma u nich taniej

> Bo jak auto zony chciałem u nich ubezpieczyć to mi zaśpiewali 450 zł

> gdzie PZU 350

ja, 24 lata (czyli Link4 już bez zwyżek za wiek inni od 25 roku życia), bez zniżek,prawko 7 lat, samochód ma 19 lat, silnik 5,7L, zapłaciłem 1600PL, inni krzyczeli od 2,5kpln i więcej, dużo więcej

pzdr

Napisano

> Sam sie zastanawiam kto ma u nich taniej

> Bo jak auto zony chciałem u nich ubezpieczyć to mi zaśpiewali 450 zł

> gdzie PZU 350

Tez sie kiedys nad tym zastanawialem, ilekroc sprawdzalem na roznych samochodach, to wychodzi 2x a nawet i wiecej x drozej. Tym bardziej, zasada, iz koszt ubezpieczenia zalezy od tego gdzie auto parkuje (tzn w jakim miescie) a nie od miejsca rejestracji jest dla mnie troche komiczna. Natomiast to, czy mam garaz lub parking strzezony czy parkuje pod blokiem to ich juz nie interesuje.

Napisano

> Burdel Panie, burdel

Burdel jest wszedziei bez roznicy, czy to PZU, HDI czy inna Warta. Duzo, tez zalezy od likwidatora oraz ludzi czy raczej sposobu kontaktu. Najgorzszy chyba z mozliwych to jesli jest jedynie infolinia tongue.gif

Napisano
  • Autor

> To wcale nie jest burdel, tylko doskonale zaplanowane cwaniactwo.

To jest bardzo celna uwaga!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.