Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat Multipla 2012r.

Featured Replies

Napisano

> Ale do NB nie zmieścisz tyle gratów co do Cromy

> Jak chcesz sportowe auto to nie szukasz tego w Cromie, już mając 150KM ten samochód się odpycha

motor 200KM + chip jest idealny to dego auta, tylko idealnie go zmascili laczac z automatem, i jezdzi to slabiej niz 180tka po chipie z manualem zeby.GIF

tak wiec 150tka bez dpf z manualem + chip jest jedyna najlepsza opcja do cromy

> A te 30-40kg byś sobie podarował, pewnie różnica jest większa w masie do katalogu

> Niby Punto II ma ważyć 875kg (katalogowo) a ze mną i bakiem do połowy waga pokazała 1080kg

teraz wlosci sa dokladniejsi w podawaniu wagi auta, jak widac nie myla sie tak jak przy P II biglaugh.gif

Napisano

> Ale do NB nie zmieścisz tyle gratów co do Cromy

> Jak chcesz sportowe auto to nie szukasz tego w Cromie, już mając 150KM ten samochód się odpycha

No niestety .... Croma w manualu 6 biegowym 150 KM i 320 Nm to nie wyścigówka .... przy niej moje Stilo 1,9 JTD podkręcone do 155 KM i 340 Nm to strasznie szybkie auto zlosnik.gif

Napisano

> motor 200KM + chip jest idealny to dego auta, tylko idealnie go zmascili laczac z automatem, i

> jezdzi to slabiej niz 180tka po chipie z manualem

> tak wiec 150tka bez dpf z manualem + chip jest jedyna najlepsza opcja do cromy

Tak to jest jak się mocnym autem przejedzie człowiek to później 150KM mu mało spineyes.gif

> teraz wlosci sa dokladniejsi w podawaniu wagi auta, jak widac nie myla sie tak jak przy P II

ważyłeś hmm.gif

Napisano

> No niestety .... Croma w manualu 6 biegowym 150 KM i 320 Nm to nie wyścigówka .... przy niej moje

> Stilo 1,9 JRD podkręcone do 155 KM i 340 Nm to strasznie szybkie auto

Ale stilo mniejsze i lżejsze wink.gif

A kto kupuje Cromę aby się ścigać hmm.gif

Napisano

> Tak to jest jak się mocnym autem przejedzie człowiek to później 150KM mu mało

grinser006.gif

> ważyłeś

crome? biglaugh.gif

Napisano

Ja po przejażdżce WRX-em nie mogłem się przyzwyczaić jak PII jest wolne sciana.gifsciana.gifsciana.gif

Ani tym wyprzedzać ani przyspieszać hehe.gifhehe.gif

> crome?

No a co innego, Twoja waga mnie nie interesuje zlosnik.gif

Napisano

> Lisek

To pomylił kategorie wagowo/cenowo/sportowe tego auta hehe.gif

Napisano

> To pomylił kategorie wagowo/cenowo/sportowe tego auta

a tak na powaznie, z cromy to faktycznie fajne kombi jest ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> a tak na powaznie, z cromy to faktycznie fajne kombi jest

wiem, oglądałem u znajomego serduszka.gif

Napisano

> wiem, oglądałem u znajomego

No bez jaj to nie miała być i nie jest wyscigówka.... nawet po zapodaniu wirusa nie będzie... Crome kupuje się dlatego, ze to kombi ok.gifhehe.gif Co prawda szukałem 200 KM Cromy ale okazała się w realu wolniejsza od 150 w manulau... ( dodatkowe ponad 100 kg sick.gif )

Do szybkiego przemieszczania pozostało mi Stilo hehe.gif

Ale ta nowa multipla całkiem całkiem food.gif

Napisano

> eee kupa...

> najpękniejsza Multipla wygląda tak

widziałem na żywo.. ehm. no moze ma cos w sobie ale... powiedzmy sobei szczerze - malutka i niewygodna. Urok raczej zerowy.

Napisano

> widziałem na żywo.. ehm. no moze ma cos w sobie ale... powiedzmy sobei szczerze - malutka i

> niewygodna. Urok raczej zerowy.

Kolego, weź se pod uwage kiedy była produkowana (lata 60 -te), co wtedy jeździło, jakie były wtedy (a nie teraz) standarty wygody- i dopiero wtedy feruj swoje wnioski. Powiem ci tylko tyle że wtedy wyglad był dość kontrowesyjny (nic nie wygladało podobnie) i powszechną zagadka było pytanie gdzie jest przód a gdzie tył auta (tył miała znacznie bardziej opływowy). Ale jej wygoda budziła podziw i zazdrość (jak na swoje wymiary).

Napisano

> Kolego, weź se pod uwage kiedy była produkowana (lata 60 -te), co wtedy jeździło, jakie były wtedy

> (a nie teraz) standarty wygody- i dopiero wtedy feruj swoje wnioski. Powiem ci tylko tyle że

> wtedy wyglad był dość kontrowesyjny (nic nie wygladało podobnie) i powszechną zagadka było

> pytanie gdzie jest przód a gdzie tył auta (tył miała znacznie bardziej opływowy). Ale jej

> wygoda budziła podziw i zazdrość (jak na swoje wymiary).

Kolego, biere se wink.gif pod uwagę i sam lubie stare maszyny ok.gif ale akurat Multipla stara średnio mi sie podoba. Nie przeczę jej orginalności i upakowania 6 osób do przedłużonego fiacika 600 zeby.GIF czy jak mu tam było, ale mi osobiscie, subiektywnie, ta biedrona tak sie średnio podoba. Gusta i tyle ok.gif

Napisano

> siedziałeś? jechałeś?

> jakoś nie trącaliśmy sie łokciami.. i miejsca jest odpowiednio sporo

Odpowiem wprost - gruby jestem skromny.gif

Napisano

i przestanie się wyróżniać czymkolwiek, masówka no.gif

Napisano

> i przestanie się wyróżniać czymkolwiek, masówka

znając fiata będzie się wyróżniać, dziś trudno przejść obojętnie obok Bravo, G Punto (I generacji, bo druga to już nie to samo) czy Croma, a już na pewno lepiej niech wyróżnia się delikatnie niż daje po oczach wyłupiastymi oczyma brzydkiej ropuchy. Powiem szczerze, że takie auto by mi się przydało, ale nie w tej formie '98-'04.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.