Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto dla 28-letniej kobiety

Featured Replies

Napisano

Auto ma służyć na dojazdy do pracy - 6km w jedną stronę. W związku z tym najlepsza będzie chyba benzyna. Auto 4/5 drzwiowe, z klimatyzacją. Budżet to max 25kzł. Wstępnie myślimy nad jakimś Clio III, Astra III. Proszę o podanie jakiś innych godnych propozycji.

Napisano

jak najnowsze (2007 w górę), opinia bezawaryjnego, ładne - to chyba najważniesze kryteria zlosnik.gif

allegro mówi:

małe i ekonomiczne:

Suzuki Swift

Volkswagen Polo

Mitsubishi Colt

Opel Corsa

Hyundai Getz

Mazda 2

Fiat Grande Punto

Seat Ibiza

z większych:

Citroen C4

Ford Focus

Renault Megane

Opel Astra

Uwzględniając wypadkową jakości wykonania, opinii, kosztów utrzymania - w konfrontacji przy "ładne"

zostałbym przy tych:

Suzuki Swift

Mitsubishi Colt

Citroen C4

Ford Focus

Opel Astra

Napisano

Jak dla kobiety to może Mercedes ML albo Jeep GrandCherokee, obydwa te auta powinno się dać kupić przy powyższych założeniach.

Napisano

> Auto ma służyć na dojazdy do pracy - 6km w jedną stronę.

Jaki związek z tym faktem ma wiek kobiety która ma tym autem dojeżdżać? Czy do "trzydziestki" musi to być sportowe "Ferrari", a po juz wystarczy Panda? Jeśli tak, to nic nie robi większego wrażenia, niż "pani prezes" wysiadająca rano z nowego Audi A8 na parkingu pod firmą, oraz świadomość, że kilka godzin temu miełeś ją pod sobą hehe.gifpalacz.gif

Napisano
  • Autor

Co ma wiek do tego? Chciałbym aby auto miało dynamiczną linię zlosnik.gif

Napisano

> Jaki związek z tym faktem ma wiek kobiety która ma tym autem dojeżdżać?

Taki jak sam fakt czy będzie autem jeździła kobieta czy facet czyli wg mnie żaden.

Napisano

> Taki jak sam fakt czy będzie autem jeździła kobieta czy facet czyli wg mnie żaden.

to wsadź faceta w Nissana Micra zlosnik.gif

Napisano

> Taki jak sam fakt czy będzie autem jeździła kobieta czy facet czyli wg mnie żaden.

niekoniecznie

kobieta częściej jezdzi np z dzieckiem/dziećmi. I tu ma znaczenie czy będzie jezdzić autkiem w stylu seicento czy jakims większym , pięciodrzwiowym.

Napisano

> niekoniecznie

> kobieta częściej jezdzi np z dzieckiem/dziećmi. I tu ma znaczenie czy będzie jezdzić autkiem w

> stylu seicento czy jakims większym , pięciodrzwiowym.

No to takie informacje powinny być zawarte, a nie, że jest to 28 letnia kobieta. Może być też tak że jeździ tylko sama i podejdzie jej 2 osobowe cabrio 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Co ma wiek do tego? Chciałbym aby auto miało dynamiczną linię

Ale to auto ma być dla kobiety czy dla dzewczyny? hehe.gif

Napisano

Rozmawiałeś z tą kobieta hehe.gif?

Nowa Panda kosztuje ~25000zł

Napisano

> Nowa Panda kosztuje ~25000zł

brak klimy, brak wspomagania, brak el szyb, brak centralnego zamka... wymieniać dalej?

Panda faje auto (sam takie posiadam) pod jednym warunkiem ze jest w miarę fajnie wyposażone grinser006.gif

Napisano

a jakby taką Pandę samemu doposażyć z jakiegoś rozbitka? hmm.gif Na pewno dodatkowe wyposażenie założone samemu byłoby duużo tańsze hmm.gif

Napisano

> Auto ma służyć na dojazdy do pracy - 6km w jedną stronę. W związku z tym najlepsza będzie chyba

> benzyna. Auto 4/5 drzwiowe, z klimatyzacją. Budżet to max 25kzł. Wstępnie myślimy nad jakimś

> Clio III, Astra III. Proszę o podanie jakiś innych godnych propozycji.

Przy powyższych założeniach Astra H lub Focus II powinny się dobrze sprawdzić. Najlepiej w połączeniu z silnikiem 1.6

Napisano

> brak klimy, brak wspomagania, brak el szyb, brak centralnego zamka... wymieniać dalej?

ale w rocznej, czy dwuletniej, za 25kpln powinno już wszystko być waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi 20.GIFJutro jesteśmy umówieni na oglądanie Astry III oraz Focusa II.

Napisano

> Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi Jutro jesteśmy umówieni na oglądanie Astry III oraz Focusa II.

Niech się dobrze poprzymierza do Focusa. To jest jedno z nielicznych aut, którym mi się źle jeździło. Strasznie wysoko kokpit zabudowany, nic nie widziałam i w ogóle nie czułam się w nim dobrze.

Nie wiem czy to tylko moje czy takie ogólnokobiece wink.gif

Napisano

> a jakby taką Pandę samemu doposażyć z jakiegoś rozbitka? Na pewno dodatkowe wyposażenie założone

> samemu byłoby duużo tańsze

Nie będzie tańsze , "gupia" sieć can i braki softu w body niesamowicie ograniczają możliwości. Lepiej za te 25k kupić np 1-2 letnia i z odpowiednim wyposażeniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.