Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat Uno Sporting 2011

Featured Replies

Napisano

> A czy ja Ci zabraniam?

poczytaj swoje wypowiedzi - "Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj Proste "

smirk.gifno.gif

Napisano

> poczytaj swoje wypowiedzi - "Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj Proste "

Bo jęczysz jak by ktoś Cię posadził przed tym autem i za kare kazał go oglądać ok.gif

Napisano

> w wersji sporting będzie pewnie kosztować gdzieś pod 60tys pln, a to już mało nie jest. Poza tym,

> wygląda jak qpa

Bez jaj wink.gif Nikt tyle nie zapłaci za takie auto wink.gif

Za 60 tys. można kupić sporo fajniejszych samochodów. na przykład śliczną Fiestę z silnikiem 120 koni smile.gif

2010_ford_fiesta_main.jpg

Napisano

> Bo jęczysz jak by ktoś Cię posadził przed tym autem i za kare kazał go oglądać

daruj sobie człowieku osobiste wycieczki czerwona.gifpad.gif

Napisano

ja wiem, ja wiem, gust jest jak d... każdy ma swój... i im więcej tego nowego uniaka widzę, tym bardziej mi się podoba... no cóż... nie lubię okrąglaków zaokrąglanych na siłę... zwarta, prosta, kanciasta sylwetka, nie opatrzona...

ale cóż się dziwić, mnie się panda podoba, i multipla przed fl ;p

Napisano

> Bez jaj Nikt tyle nie zapłaci za takie auto

> Za 60 tys. można kupić sporo fajniejszych samochodów. na przykład śliczną Fiestę z silnikiem 120

> koni

kupować fiestę za 60kzł to trzeba chyba spać na pieniądzach...

a co do wątku to jak zwykle każdy potrafi się tylko wymądrzać i kupować samochód pod względem wyglądu...a prawda jest taka, że są jednak mądrzy ludzie na tym świecie, którzy kupią sobie nowe przestronne uno za 35kzł zamiast np. toyoty aygo...no ale jeden woli przewozić rodzinke w wygodnym aucie i zmieścić bagaż, a drugi upychać rodzine jak sardynki w puszkę i bagaż na wakacje wysłać kurierem...

a druga sprawa, że u nas jeszcze wiele lat będzie przekonanie o kupowaniu auta "pod sąsiada"

i choć nawet samochód służy do przejeżdżania 5km dziennie to trzeba kupić najlepiej auto klasy wyższej albo dużego suva

niemiec mając audi A8 nie wstydzi się pojechać vw polo pod market na zakupy, a u nas to tylko aby tym lepszym, żeby ludzie zobaczyli

Napisano

Jak bedzie tani to może sobie byĆ brzydki. Człowieki przecież jest tyle ludzi którym nie zależy na tym żeby się wszyscy na nich patrzyli, tylko chcą się przemieściĆ z punktu A do B.

Jak zrobią Uno Kombi to będzie ładniejszy, mówię wam

Napisano

kupa na kołach takie mam pierwsze skojarzenie zlosnik.gifno.gif

Napisano

> Spokojnie - IMVHO to bedzie znow przeboj na PL ulicach. Czy tak nie jest czasem z Panda?

nie

Napisano

> Jak bedzie tani to może sobie byĆ brzydki. Człowieki przecież jest tyle ludzi którym nie zależy na

> tym żeby się wszyscy na nich patrzyli, tylko chcą się przemieściĆ z punktu A do B.

Zazwyczaj takie małe auto jest drugim w rodzinie i kierowcą jest kobieta a dla niej często ważniejszy jest wygląd auta niż np to że ma 60KM a nie 75KM. No chyba że piszemy o krajach w których takie auto jest traktowane jako rodzinne. Być może cena będzie w przypadku Uno czymś wyróżniającym, choć i tu zapewne rewolucji nie będzie.

> Jak zrobią Uno Kombi to będzie ładniejszy, mówię wam.

Może nie ładniejszy, ale zapewne bardziej funkcjonalny (będzie taka wersja bo Fiat jakoś od czasów Palio nie produkuje chyba bieda kombi?)

Napisano

> Skoro juz prawie oficjalnie potwierdzone ze biedne kraje EU dostana ten model - to to moze byc

> ciekawe.

> Czerwone akcenty, przyciemniane swiatla z czarnymi felgami i dachem - no i oczywiscie Sporting nie

> moze byc bez anteny w ksztalcie rekina [...] bo o silnikach nic nie wiadomo oprocz tego ze

> moze nie beda sie roznic od obecnych.

> Specs dotycza Brasil.

to to to nawet nazwy swojej z Uno wspólnej nie ma sick.gif

Napisano
  • Autor

[...]> a co do wątku to jak zwykle każdy potrafi się tylko wymądrzać i kupować samochód pod względem

> wyglądu..

I dlatego twierdze ze jesli cena bedzie odpowiednia to to auto - nie zaleznie jak wyglada bedzie przebojemhmm.gif.

Widze co Great Wall Motors wyprawia - u mnie w dzielnicy go nie zobaczysz ale w rural Australia podbija nie jedna farmeidea.gif

.a prawda jest taka, że są jednak mądrzy ludzie na tym świecie, [...]

Kupno auta to wiele czynnikowhmm.gif. Nie wolno sie smiac z ludzi lub ich oceniac na podstawie zawartosci portfelanono.gif.

Ja sie z Fiat-a smieje z calkowicie innych powodow - stosunek egzotyki do Q, i Q do ceny jest wielce nieadekwatny. Wiec musialo zdechnaczlosnik.gif i [...] zdechloclown.gif. 500 jest u mnie mala zabaweczka dla grzecznych - badz nie dziewczynekzlosnik.gif - ze sprzdaza 60 szt na miesiachmm.gif.

> a druga sprawa, że u nas jeszcze wiele lat będzie przekonanie o kupowaniu auta "pod sąsiada"

> i choć nawet samochód służy do przejeżdżania 5km dziennie to trzeba kupić najlepiej auto klasy

> wyższej albo dużego suva

> niemiec mając audi A8 nie wstydzi się pojechać vw polo pod market na zakupy, a u nas to tylko aby

> tym lepszym, żeby ludzie zobaczyli

Auto to narzedzie ale to nie jest kazdy w stanie tego pojac idea.gif....

Napisano

> nie

jak to nie? Rozglądasz się czasem na ulicy? Rozejrzyj się, jak nie za pierwszym, to za drugim razem na pewno będziesz miał jakąś Pandę w zasięgu wzroku. Przecież tego jest pełno.

W ogóle w takich autach wygląd ma imho małe znaczenie. Takie uno to jest idealny samochód np. dla mojego teścia, który teraz jeździ Uno 1.0 Fire, rocznik 97, którego ma od nowości zlosnik.gif Jak będzie wymieniał samochód, to znów pójdzie do salonu, wybierze samochód najprostszy, najtańszy, z jak najmniejszą ilością dodatków, najmniejszy i do tego najpraktyczniejszy. Na wygląd, kolor, czy felgi nawet nie będzie patrzył. No może spojrzy, żeby opony nie były za duże, bo takie są droższe. zlosnik.gif Samochód ma być mały, praktyczny i prosty. Takie ma wymaganie. I bardzo dużo ludzi właśnie takimi wymaganiami się kieruje. Na szczęście jak widać na przykładzie tego uno, w dobie tego całego wyścigu w designie, downsizeingu i pakowaniu do auta 20 airbagów i innych niektórym ludziom w ogóle nie potrzebnych rzeczy, powstają jeszcze pojazdy proste, które są idealne, żeby podjechać 2km do sklepu czy w weekend na działkę.

Napisano

Imho nie jest źle ok.gif

Jak cena będzie dobra to będzie się sprzedawał.

Napisano

o f....k yikes.gif

chyba najbrzydsze auto od lat kiedy weszła do sprzedaży Multipla faint.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.