Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grunwald 2010

Featured Replies

Napisano

> ktos sie wybiera w przyszla sobote?

dupa, dupa, dupa... nie dam rady beksa.gif

jadę po córę - wyjazd w piątek powrót w niedzielę beksa.gif

Napisano

> Pociągiem.

pociąg do grunwaldu nie jeździ rotfl.gif

Napisano
  • Autor

wychodzi na to, ze tutaj nikt nigdzie nie jezdzi ..... zadnych chetnych na wypady ........

Napisano

> wychodzi na to, ze tutaj nikt nigdzie nie jezdzi ..... zadnych chetnych na wypady ........

ja będę... Wołgą zlosnik.gif

Napisano

Ja się raczej wybieram.

W sumie mieszkam blisko, jednakże można by gdzieś coś... zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Ja się raczej wybieram.

> W sumie mieszkam blisko, jednakże można by gdzieś coś...

to dawaj na priv koma do siebie

Napisano

> wychodzi na to, ze tutaj nikt nigdzie nie jezdzi ..... zadnych chetnych na wypady ........

jeszcze w zeszłym roku byśmy się jakoś zgadali, ale mi fasolka się wykluła w maju i w tym sezonie to zrobiłem może ze 30 km na serwis i z powrotem blush.gif

Napisano

> ja będę... Wołgą

Jako przedstawiciel "pułków Smoleńskich"??? zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Jako przedstawiciel "pułków Smoleńskich"???

ja jestem 100% chorągiew krakowska 270751858-jezyk.gifzlosnik.gifgrinser006.gif

ino kuń ruski biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> melduje, ze bylem ofkors na moto

z wyjazdem to byla prawdziwa masarka ......... prawie poltorej godziny do trasy wawa gdansk - koszmar !!!!

Napisano

> z wyjazdem to byla prawdziwa masarka ......... prawie poltorej godziny do trasy wawa gdansk -

> koszmar !!!!

półtorej godziny na 2oo?? Jeżeli tak, to dla samochodów musiała być kaplica ...

Napisano

> półtorej godziny na 2oo?? Jeżeli tak, to dla samochodów musiała być kaplica ...

e tam pewnie nie wykozystal w pełni mozliwości sprzętu rotfl.gif

Napisano

> z wyjazdem to byla prawdziwa masarka ......... prawie poltorej godziny do trasy wawa gdansk -

> koszmar !!!!

poltorej godziny to jedno, ale przeprawianie sie polnymi, piaszczystymi drogami to dopiero watpliwa przyjemnosc :|

Napisano

> poltorej godziny to jedno, ale przeprawianie sie polnymi, piaszczystymi drogami to dopiero watpliwa

> przyjemnosc :|

jaka wątpliwa toż to sama przyjemność slinka.gif

Napisano

> jaka wątpliwa toż to sama przyjemność

ale nie moją bulwarową księżniczką!! 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> poltorej godziny to jedno, ale przeprawianie sie polnymi, piaszczystymi drogami to dopiero watpliwa

> przyjemnosc :|

no pole kukurydzy zaliczylem ...

Napisano
  • Autor

> półtorej godziny na 2oo?? Jeżeli tak, to dla samochodów musiała być kaplica ...

samochody potrafily sie nie ruszyc przez godzine

Napisano
  • Autor

> e tam pewnie nie wykozystal w pełni mozliwości sprzętu

hornet sie nie nadaje do off roadu

Napisano

> melduje, ze bylem ofkors na moto

i pewnie jak reszta tych motocotlistow zachowywales sei tak samo jak oni angryfire.gif

Napisano

> i pewnie jak reszta tych motocotlistow zachowywales sei tak samo jak oni

a co robili?

Napisano

> a co robili?

jakby mogli to by wszystkich rozjechali na tych swoich super ryczacych maszynach bo oni zawsze musza byc pierwsi sciana.gif

Napisano

> a co robili?

Pełna przegazówka zamiast poczekania spokojnie (albo chociaż użycia klaksonu) aż się ludzie rozejdą, aby zrobić miejsce.

Napisano
  • Autor

> jakby mogli to by wszystkich rozjechali na tych swoich super ryczacych maszynach bo oni zawsze

> musza byc pierwsi

nie wszyscy to raz, piesi szli jak tylko mogli, najchetniej to by po samochodach szli to dwa

Napisano

> i pewnie jak reszta tych motocotlistow zachowywales sei tak samo jak oni

tak zazdrosny jestes, zes stal w korku a my lewym pasem se smigalismy az milo food.gif

ja zadnych przegazowek nie robilem, a jechalem jak bylo miejsce, oczywiscie o wiele sprawniej niz autem, ale od tego jest moto, zeby nie stac w korkach grinser006.gif

Napisano

> ale od tego jest moto, zeby nie stac w korkach

jak widzisz niektórzy samochodziarze nie mogą tego pojąć i z zaciśniętą dupą z żalu wywalają swoje smutki na kąciku motocyklowym

Napisano

> tak zazdrosny jestes, zes stal w korku a my lewym pasem se smigalismy az milo

> ja zadnych przegazowek nie robilem, a jechalem jak bylo miejsce, oczywiscie o wiele sprawniej niz

> autem, ale od tego jest moto, zeby nie stac w korkach

niestety ale ja niestalem prawie wogole w korku tylko zasowalem z mlodym na rekach do samochodu z pola bitwy i ci kretyni ta jechali moze nie wszyscy ale wiekosc frown.gif

Napisano

> nie wszyscy to raz, piesi szli jak tylko mogli, najchetniej to by po samochodach szli to dwa

moze nie wszyscy ale wikosz tak sie zachowywala a ludzie szli lepiej niz wy na motorach jechaliscie smile.gif

Napisano
  • Autor

> moze nie wszyscy ale wikosz tak sie zachowywala a ludzie szli lepiej niz wy na motorach jechaliscie

w czym lepiej? motocykle jechaly jeden za drugim a ludzie lezli cala szerokoscia i jeszcze non stop sie czepiali, ze jedziemy, przeciez jezdnia to dla pieszych jest .....

Napisano

> w czym lepiej? motocykle jechaly jeden za drugim a ludzie lezli cala szerokoscia i jeszcze non stop

> sie czepiali, ze jedziemy, przeciez jezdnia to dla pieszych jest .....

Niestety taka jest mentalność wielu osób, że zaraz po wyściu z samochodu zapominają, że przed chwilą byli kierowcami i stają się świętym krowami, którym raptem inne pojazdy i kierowcy zaczynają przeszkadzać!

Po wejściu do własnej "fury" pewnie stają się "miszczami" kierownicy i najchętniej by wszystkich pieszych i inne pojazdy rozjechali!

To jest ściśle związane z kulturą osobistą i tak jak ktoś się zachowuje na drodze tak pewnie wszędzie indziej.

Burak zawsze będzie burakiem, czy za kierownicą czy jako pieszy!

Napisano

> Burak zawsze będzie burakiem, czy za kierownicą czy jako pieszy!

Dyskusja jak mniemam w temacie Grunwaldu biglaugh.gif

Ludzilem sie, ze wyczytam cos ciekawego hmm.gif

Napisano

> koszmar !!!!

Kurka to ja samochodem niewiele gorzej, tylko ze przed bitwa zrobilem rozpoznanie terenu, wracalem do domu ze znajomymi mniej uczeszczanymi drogami, a niektorych to 2 samochody na krzyz jechaly, jak sie dowiedzialem w poniedzialek ze niektorzy stali po 8 godzin icon_eek.gif Najlepsze bylo ze z moje gminy byla organizowana wycieczka do Grunwaldu to dojechali na miejsce na 15

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.