Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie NOWE auto do ok. 70.000zł ?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Jedyne założenie to NOWE z salooonu i do ok. 70.000zł, max.75.000zł, ale raczej do 70.000zł.

Oczywiście cena po rabatach, a nie z cenników oficjalnych.

Jakie byście kupili: marka, model, silnik, skrzynia, wersja wyposażenia cool.gifzlosnik.gif

Edit:

Można ewentualnie przyjąć do założeń, że auto na minimum 5 lat.

Napisano

AR Giulietta 1.4 multiair disctinctive z rabatem 75tys smile.gif

Napisano

> AR Giulietta 1.4 multiair disctinctive z rabatem 75tys

nic dodac, nic ujac smile.gif lub Fiat Bravo biglaugh.gif

Napisano

> AR Giulietta 1.4 multiair disctinctive z rabatem 75tys

O to to zlosnik.gif

Napisano

> Witam!

> Jedyne założenie to NOWE z salooonu i do ok. 70.000zł, max.75.000zł, ale raczej do 70.000zł.

> Oczywiście cena po rabatach, a nie z cenników oficjalnych.

> Jakie byście kupili: marka, model, silnik, skrzynia, wersja wyposażenia

Wybrałbym auto rodzinne z klasycznym silnikiem Pb, na wtrysku, bez turbiny, rozrząd na łancuchu i jak najmniej elektroniki sterującej automatykę.

Napisano

Seat Ibiza Cupra + pakiet bocanegra zlosnik.gif troszke ponad, ale da sie pewnie stargować zlosnik.gif

Seat-Ibiza-Bocanegra_1.jpg

Napisano
  • Autor

> Wybrałbym auto rodzinne z klasycznym silnikiem Pb, na wtrysku, bez turbiny, rozrząd na łancuchu i

> jak najmniej elektroniki sterującej automatykę.

a konkretnie?? cfaniaczek.gif

Napisano

> Witam!

> Jedyne założenie to NOWE z salooonu i do ok. 70.000zł, max.75.000zł, ale raczej do 70.000zł.

Ja bym brał jakiegoś wygodnego kompakta z jak najmocniejszytm silnikiem benzynowym, najlepiej wolnossącym zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja bym brał jakiegoś wygodnego kompakta z jak najmocniejszytm silnikiem benzynowym, najlepiej

> wolnossącym

Czyyyyyyyyli?? którego konkretnie hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

Renault Kangoo Privilege Plus 1.6 16V 106 AUT.

mar00ha

Napisano

> Wybrałbym auto rodzinne z klasycznym silnikiem Pb, na wtrysku, bez turbiny, rozrząd na łancuchu i

Ot to takie jak kupiłem grinser006.gifzlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> Czyyyyyyyyli?? którego konkretnie

nie wiem

nie śledzę ostatnio rynku

fajną nowością dla facetów po 40 jest Cruze 1.8, ewentualnie 2.0D na ten przykład zlosnik.gif

dla innych atrakcyjnym może być Lancer 1.8

dla innych Megane 2.0 zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie wiem

> nie śledzę ostatnio rynku

> fajną nowością dla facetów po 40 jest Cruze 1.8, ewentualnie 2.0D na ten przykład

> dla innych atrakcyjnym może być Lancer 1.8

> dla innych Megane 2.0

"3" do dzienniczka, ale powiedzmy, że przechodzisz do następnej klasy ok.gifgrinser006.gif

Napisano

VW Golf VI 1.4 TSI ?

Napisano

> Witam!

> Edit:

> Można ewentualnie przyjąć do założeń, że auto na minimum 5 lat.

Megane ... fajne są szczególnie kombik na wypasie ew. bidna mazda 6 .. ale to już bida total i to będzie drożej

Napisano

> Seat Ibiza Cupra + pakiet bocanegra troszke ponad, ale da sie pewnie stargować

Przyjemne autko ok.gif

Napisano

> Przyjemne autko

przyjemny Seat to jest Exeo, bo jest wygodny i niezle wykonane w srodku wink.gif to autko to maly hot-hatch ktory na pewno daje bardzo duza frajde z jazdy uzbroj_zlo.gif ale nie mylił bym tego z przyjemnoscia .. pojedz czyms takim na wakacje z rodzina, albo dojedz do 'babci' ktora mieszka na wsi gdzie nie ma asfaltowej drogi biglaugh.gif no plus jest taki, ze autor watku nie sprecyzowal do czego mu samochod potrzebny, oprocz tego ze ma byc nowy i ma jezdzic wink.gif

Napisano

> Witam!

> Edit:

Lancia Delta 1.4Tjet 150KM ok.gif

Napisano

ciężko będzie cokolwiek znaleźć z takim silnikiem...

Napisano

> Witam!

> Edit:

Toyota Corolla, wersja wyposażenia "pakiet 2010", silnik 1,6 (132 KM). Cena katalogowa takeigo auta 68 490 zł. Auto na wyposażeniu ma wszystko co trzeba, reszta to zbyteczne bajery.

W przypadku Toyoty cena katalogowa to chyba cały czas cena transakcyjna, plus dywaniki gratis.

Napisano

> Toyota Corolla, wersja wyposażenia "pakiet 2010", silnik 1,6 (132 KM). Cena katalogowa takeigo auta

> 68 490 zł. Auto na wyposażeniu ma wszystko co trzeba, reszta to zbyteczne bajery.

tempomat i zestaw bluetooth to nie są zbyteczne bajery... 10 lat temu może i owszem...

Napisano

Astra IV Cosmo 1.6T. zlosnik.gif

Napisano

Nic sensownego nie przychodzi mi do głowy oprócz Punto Evo Abarth skromny.gif

Napisano

> tempomat i zestaw bluetooth to nie są zbyteczne bajery... 10 lat temu może i owszem...

Ja uważam, że są to zbyteczne bajery, można się bez nich obejść nie odczuwając ich braku w samochodzie. Cały czas są to rzeczy oferowane przez producentów jako ekstra bajery za ciężką kasę.

Napisano

Renault Laguna 1.6 110KM za <60 tys po rabatach. 10 tys na osłodę w przyadku problemów z tym silnikiem, czy elektryką. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Renault Laguna 1.6 110KM za

Pewnie max bida, na dodatek 1.6 i męcz się tym sick.gif Kasa wywalona w błoto

Napisano

> Ja uważam, że są to zbyteczne bajery, można się bez nich obejść nie odczuwając ich braku w

> samochodzie. Cały czas są to rzeczy oferowane przez producentów jako ekstra bajery za ciężką

> kasę.

Pewnie. Zawsze można jedną ręką trzymać aparat a drugą kierować, zmieniać biegi i obsługiwać kierunkowskaz. Jak widać na ulicach nie brakuje takich kierowców którzy skutecznie walczą z koncernami oszczędzając na "bajerach za ciężką kasę"...

Napisano

> nic dodac, nic ujac lub Fiat Bravo

Powiem o niej tyle : Ennn , Ennn , Ennn drive.gif

Zazdraszczam wlasnej rodzicielce strasznie biglaugh.gif

Napisano

> Powiem o niej tyle : Ennn , Ennn , Ennn

> Zazdraszczam wlasnej rodzicielce strasznie

Słyszałem, że multiair mało pali. Prawda to? zlosnik.gif

Napisano

> Astra IV Cosmo 1.6T.

8,5s przy 180KM? Dosyć słabo.

Napisano

> 8,5s przy 180KM? Dosyć słabo.

Moje kombi też ma tak wpisane, a ludzie robili pomiary G'TECH'em i wychodzi koło 7.9s. zlosnik.gif Mam drugiego Opla w którym mam wrażenie że producent zaniżył osiągi na wszelki wypadek, coby się nikt nie przyczepił.

Napisano

> Moje kombi też ma tak wpisane, a ludzie robili pomiary G'TECH'em i wychodzi koło 7.9s. Mam

> drugiego Opla w którym mam wrażenie że producent zaniżył osiągi na wszelki wypadek, coby się

> nikt nie przyczepił.

No to już lepiej. Spalanie jak wychodzi?

Napisano

> Słyszałem, że multiair mało pali. Prawda to?

Obecnie 14,5 wink.gif ale nawet mamuska smiga na programie DYNAMIC zlosnik.gifdrive.gif

Napisano

> No to już lepiej. Spalanie jak wychodzi?

Szczerze? Od 6.5l w trasie do 14l w mieście. zlosnik.gif Ale te 14l było przy mrozach -20 i niżej 5km jazdy, postój 9h i znów 5km i postój do rana. Taka dynamiczna jazda w trasie 7.5l w mieście jak ma się czas rozgrzać i nie ma mega korków to 10-12. Spokojna jazda - trasa 6.5l miasto około 10l.

Napisano

> coby się nikt nie przyczepił.

mozesz rozwinac co miales na mysli?

Napisano

> Witam!

> Edit:

maksymalnie wypasiona Dacia Duster albo Kia Sportage w wersji bida

oba z silnieniem benzynowym i "4x4"

Napisano

Kup dwie Pandy. grinser006.gif

A tak na poważnie to samochodów jest dużo i zależy do czego Ci ten samochód potrzebny.

Napisano

> mozesz rozwinac co miales na mysli?

Nawet u nas był przypadek co człowiek się przepychał z Chevym i coś tam ugrał bo w prospekcie było napisane jakieś niskie nieosiągalne spalanie.

Napisano

Autor sie zgłosi do mnie priv w celu sprecyzowania wymagań. Do tego czasu zamykam, bo dyskusja nie ma zupełnie sensu.

mar00ha

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.