Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do auto ogladaczy BMW E60

Featured Replies

Napisano

Witam

Brat zastanawia sie nad tym konkretnie autkiem ooo tym

jesli mozecie to doczepcie sie czego tylk omozna bo chce mu wybic z glowy 6 letnie auto za ponad 50 kola zeby.GIF

Napisano

chromowana listwa drzwi miedzy przodem a tylem jakos tak krzywo hmm.gif

Napisano

ladny.. ale w fiacie z 2005r. mam JUZ 110 tys wink.gif Kto kupuje za granica tej klasy auto i robi zaledwie 100tys ?

Napisano
smile.gif 20 tys. rocznie...
Napisano

> ladny.. ale w fiacie z 2005r. mam JUZ 110 tys Kto kupuje za granica tej klasy auto i robi

> zaledwie 100tys ?

na jakiej podstawie piszesz ze ten jest zza granicy?

Napisano

> 20 tys. rocznie...

no to daje jak w pysk 120 wink.gif auto z marca 2005... wiec jezdzim "caly" 2005 .

Moj fiacik jest ze stycznia, a w marcu pierwsza rejestracja. Wyjazdy dluzsze niz 200km wymienie wszystkie z pamieci.. reszta "na miejscu".

Napisano

> na jakiej podstawie piszesz ze ten jest zza granicy?

bo nie zaznaczono ze krajowy oink.gif To ze jest ZAREJESTROWANY to tylko informacja ze nie trzeba doliczac do ceny handlarza "oplat"

Napisano

> bo nie zaznaczono ze krajowy To ze jest ZAREJESTROWANY to tylko informacja ze nie trzeba doliczac

> do ceny handlarza "oplat"

tak czy inaczej to tylko Twoje przypuszczenie smile.gif

Apachos: szybko liczysz ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> tak czy inaczej to tylko Twoje przypuszczenie

> Apachos: szybko liczysz

stary, zejdz na ziemie.. "krajowy"to cecha im plus w swiadomosci polaka . Jesli wystawilbys auto na sprzedaz... przegapil bys tak CENNA informacje ? cfaniaczek.gifhehe.gif

Napisano

> jesli mozecie to doczepcie sie czego tylk omozna bo chce mu wybic z glowy 6 letnie auto za ponad 50 kola

Znajomy jakiś czas temu kupił taką 5kę w kombi z 3-litrowym klekotem.

Bardzo fajne auto. W środku wygodne, skrzynia działa płynnie, przyśpiesza błyskawicznie i niezauważalne...

Z tego co pamiętam, za bodajże 2005r dał 70-80k zł (nie pamiętam dokładnie).

Na początek musiał zrobić tylko kilka drobnych wymian eksploatacyjnych za 8k zł.

Jeżeli Twój brat liczy się z takimi wydatkami, to samochód jest godny polecenia waytogo.gif

Nawigacja i prędkościomierz nad reflektorem - bezcenne zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

w 3 litrowym koszty sa w tym 2.5 z bratem patrzylem to hamule i wiele innych tajli to koszt taki sam jak do 320 e46 ktora mial wczesniej ... frown.gif

Napisano

> w 3 litrowym koszty sa w tym 2.5 z bratem patrzylem to hamule i wiele innych tajli to koszt taki

> sam jak do 320 e46 ktora mial wczesniej ...

jakos ubogo w srodku wyglada, a to ze robi niecale 20tys rocznie to czemu nie, nie kazde robi po 50

za 15lat przy sprzedazy bedzie miala 150 max 180tys km zlosnik.gif

Napisano

W BMW kierownica tak nie wyglada po 100kkm

Napisano
  • Autor

tzn twoim zdaniem ma wiecej ? ja tam nie oceniam bo znam osoby ktorych auta maja 60 tysiecy przbeiegu i kiera wyglada jakby miala 400 a mam ojca u ktorego jest 300 tysiecy w pasku b6 i kiera jak nowka smile.gif takze to nie jest wyzbacznik dla mnie wink.gif

Napisano

> Witam

Jesli kogos stac na utrzymanie takiego auta, i szuka czegos wiecej niz toczydla z pkt A do B, to moim zdaniem takie BMW to fajny pomysl ok.gif Wrazenia z jazdy na pewno nieporownywalne z zadnym nowym czy rocznym samochodem w tych pieniadzach.

Aaaale wink.gif Samochodu tej klasy i za takie pieniadze nie kupuje sie od handlarzyny, bo nie wiadomo co przeszedl i jaki ma przebieg (ten podany w ogloszeniu to chyba zart).

Ja na miejscu Twojego brata skupilbym sie na polskich salonach BMW. Nie wiem jak jest teraz, ale jakis czas temu byl tam fajny program lojalnościowy dla stalych klientow, polegajacy na tym ze mozna bylo na korzystnych warunkach zostawic swoje dotychczasowe BMW i wyjechac nowym. A wbrew pozorom przy autach tej klasy czesto sie zdarza ze ktos pojezdzi 3-5 lat i kupuje nowe. Taka salonowa uzywka po pierwszym wlascicielu pewnie wyjdzie drozej niz cuda z allegro, ale IMO lepiej na starcie troche dolozyc niz kupic padake-skarbonke. No i nie ma sie co oszukiwac - w 5-cioletniej furze tej klasy z dieslem przebieg rzedu 200kkm nalezy uczciwie uznac za mały smile.gif

Inna sprawa, ze E60 z bezawaryjnosci nie slynie 270751858-jezyk.gif

Napisano

> W BMW kierownica tak nie wyglada po 100kkm

Moze wygladac, jak ma sie rece jak stolarz.

Gwarantuje Ci, ze jestem w stanie rozprawic sie z kazda kierownica w ciagu 50kkm. skromny.gif

Napisano

ja bym raczej stawiał na plus , że ma słabe wyposażenie..nie ma co się psuć. Trzeba zadzwonić, wypytać się i sprawdzić, faje auto ale opis podejrzanie lakoniczny .

Ja za 2 lata może kupie sobie taką ale z silnikiem benzynowym 2.0, zobaczymy jak się będzie stało z $$$ i po ile będzie PB zlosnik.gif bo jak za 8pln to nowe picanto z lpidzi zlosnik.gif

Napisano

Tak patrze i nie moge się oprzeć wrażeniu że cos się działo z przednimi prawymi drzwiami. Radził bym zbadać auto na grubość lakieru. Możliwe że było tylko ryśnięte (tak że fotel pasażera wyrwało) Ale lepiej to sprawdzić. Po drugie, jak widzę w ogłoszeniu słowo okazja to jakoś mnie to od razu odrzuca.

Najlepiej to zadzwonić i zapytać czy gość się zgadza na prześwietlenie auta w ASO.

Napisano

BMW E60 pb albo picanto lpg? Ale Panie masz rozrzut... jak rosyjska katiusza.. wink.gif

Napisano

> BMW E60 pb albo picanto lpg? Ale Panie masz rozrzut... jak rosyjska katiusza..

Ale uzasadnil to, ja przynajmniej zrozumialem.

Jak bedzie go stac to zaszaleje i wezmie BMW a jak paliwo wystartuje do gory to trzeba bedzie wziasc cos malego i najlepiej na gaz.

Ciezko nie przynzac racji.

Napisano

> Ale uzasadnil to, ja przynajmniej zrozumialem.

> Jak bedzie go stac to zaszaleje i wezmie BMW a jak paliwo wystartuje do gory to trzeba bedzie

> wziasc cos malego i najlepiej na gaz.

> Ciezko nie przynzac racji.

Nie chodziło mi tutaj o kwestie ekonomi, a o rozbieżność przy wyborze charakteru kupowanego samochodu.

Napisano

> Nie chodziło mi tutaj o kwestie ekonomi, a o rozbieżność przy wyborze charakteru kupowanego

> samochodu.

a co dowartościowujesz się autem smile.gif?

Napisano

> Witam

> Brat zastanawia sie nad tym konkretnie autkiem ooo tym

> jesli mozecie to doczepcie sie czego tylk omozna bo chce mu wybic z glowy 6 letnie auto za ponad 50

> kola

Pierwsze co zawsze rzuca się w oczy i daje do zastanowienia.

Kto sprzedaje praktycznie nowy samochód BMW z przebiegiem 100000km?

No i czemu sprzedaje? Bo mu się znudził? hmm.gif

Gdyby tak było to faktycznie jest to jak trafienie szóstki w totka.

Napisano

> Pierwsze co zawsze rzuca się w oczy i daje do zastanowienia.

> Kto sprzedaje praktycznie nowy samochód BMW z przebiegiem 100000km?

> No i czemu sprzedaje? Bo mu się znudził?

> Gdyby tak było to faktycznie jest to jak trafienie szóstki w totka.

Mi auta nudzą się po 2 latach max. 3.

Także, 5/6 letnie to już może się znudzić.

Inną kwestią jest, że z tym E60 na pewno coś jest nie tak, pozostaje dowidzieć się co 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

> i skręcony idealnie do 100 000 km.

Bo po 100 000 w tym aucie zaświeca się kontrolka serwisowa, a chłop się przestraszył, zgasił silnik, wezwał lawetę i postanowił go sprzedać - stąd ten przebieg hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Pierwsze co zawsze rzuca się w oczy i daje do zastanowienia.

> Kto sprzedaje praktycznie nowy samochód BMW z przebiegiem 100000km?

> No i czemu sprzedaje? Bo mu się znudził?

> Gdyby tak było to faktycznie jest to jak trafienie szóstki w totka.

stary rozne rzecyz sie ludziom przytrafiaja nie raz potrzeba na cos innego itp i trzeba sprzedac... ja wiem ze od groma aut jest ze skreconymi licnzikami podejrzane itp ale czemu z gory zakladacie ze jak ma 100 tysiecy to juz nie mozliwe itp itd... potem wlasnie rozrzesza sie takie ploty ze w pl nic nie kupowac bo kazdy kreci licznik... tu bardziej kierowalem sie zapytaniem o stan blach szczelin itp licnzik zostawiam na samym koncu smile.gif

Napisano

W czerwcu byłem z szefem po zakup fury do Niemiec wybór padł właśnie na E60 rocznik 2008 i przebieg 166 000km. Ciężko jest mi uwierzyć w auto tej klasy z tak symbolicznym przebiegiem.

Napisano
  • Autor

nie ma reguly ze jak ma 5 lat to minimum 200 tysia smile.gif brat wczensiej mial palio od nowosci ktore mialo 10 lat przy sprzedazy i mialo przebieg oryginalny 86 tysiecy uwierzylbys? pewnie nie... wiem ze jest taki aut od groma ale nie mozna na kazde patrzec w ten sposob... w dzisiejszych czasach nie ma nawet co patrzec na licnzik bo jak 200 to dla niektorych za duzo a jak ma 10 lat i realny 40 tysiecy to znowu trzeba do przodu bo nie uwierza.. ja robei tak ogolny stan blach czy nie bite ogladac wszystko i na koncu licznik...

Napisano

> W czerwcu byłem z szefem po zakup fury do Niemiec wybór padł właśnie na E60 rocznik 2008 i przebieg

> 166 000km. Ciężko jest mi uwierzyć w auto tej klasy z tak symbolicznym przebiegiem.

Gdyby kupował w Polsce u dilera z programu ExAG to mógłby wybierać w autach z przebiegiem kilkunastu tys km.

Napisano

Zalezy od jakosci kierownicy - w BMW do 200kkm zwykle wygladaja jak nowe....

Napisano

Moja 3er jest z 2008roku i ma przejechane 18kkm.

Tylko ze przy sprzedazy nie bedzie ceny za nie ponizej rynkowej dla rocznika....i pewnie zotsanie w rodzinie/u znajomych.

Z kolei Opelek w rok zrobil 6kkm - bedzie jw.

Wiem ze to nie wyznacznik, ale uwierz mi nikt kto ma auta w takim stanie nie bedzie ich sprzedawac w cenie ponizej sredniej....

Napisano

Cena była atrakcyjna. Miało być Audi A4 3.0 TDI S-line, ale że nic ciekawego nie było to wybór padł na BMW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.