Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No wiec

Featured Replies

Napisano

po 8 miesiacach szukania o to i jest zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

p1060284.jpg

p1060285v.jpg

p1060286c.jpg

p1060287z.jpg

Rok produkcji 11.2007.wersja Emotion, b&m i tam inne bajery,dachu szklanego niestety nie ma, ale grunt ze krajowa, i maly przebieg.

Napisano

Gratuluje!

Moim zdaniem jest to najładniejsza wersja - przed liftem z pakietem chrom.

Napisano
  • Autor

Stopniowo bedza male modernizacje, lotka nad tylna klape, relinigi, navi.

Napisano

> po 8 miesiacach szukania o to i jest

> Rok produkcji 11.2007.wersja Emotion, b&m i tam inne bajery,dachu szklanego niestety nie ma,

> ale grunt ze krajowa, i maly przebieg.

Gratulsy ładnego woza, a co pod maską zlosnik.gif

Napisano

Gratuluję cierpliwości, warto było, autko śliczne ale relingi muszą być obowiązkowo waytogo.gif

Ramki klubowe są, bo słabo widać?

Napisano

No wreszcie hehe.gifok.gif

Autko na 17" ?

Ładne Xenonki dodają uroku autku.... rocznik taki jak u mnie - no prawie bo o 2 miesiące młodszy .... masz wykończenie w "drewnie"? Czy na głośniczkach sa ramki w kolorze wykończenia czy boczków drzwi? No i pochwal się tym B&M..... food.gif

Napisano
  • Autor

Tak na 17, niestety na zime.W drewnie jest wykonczone.Narazie musze obadac te b&m zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Wpierw auto musze przerejestrowac co zrobie jutro, i wtedy ramki zaloze wink.gif

Napisano

> Tak na 17, niestety na zime.W drewnie jest wykonczone.Narazie musze obadac te b&m

więc co? Na lato 18tki? grinser006.gif Jakieś zdjęcia środka masz? hmm.gif

Napisano
  • Autor

1,9 150KM

Napisano

No No Gratulacje biglaugh.gif jednak udało się coś znaleźć ciekawego 20.GIF

Napisano

Gratulacje! ok.gif

To teraz opisz na gorąco pierwsze wrażenia z jazdy smile.gif

Pamietaj, żeby nie aktualizować B&M, jeżeli wszystko będzie dobrze działać. Bo w innym przypadku język włoski murowany zeby.GIF

Napisano

> 1,9 150KM

jedzie to jako czy na kastracje i rolki ? hmm.gif

8 mcy= niemal jak ciaza oink.gifhehe.gif Graty waytogo.gif

Napisano

> jedzie to jako

jedzie ale tylko z górki i z wiatrem zlosnik.gif

Napisano

> Tak na 17, niestety na zime.W drewnie jest wykonczone.Narazie musze obadac te b&m

Antene CB wymień na trilplex ok.gif mam tak ok.gif

Napisano

> jedzie ale tylko z górki i z wiatrem

grawitacji sie nie oszuka.. kilogramy pewno swoje robia ?

Napisano

Duży problem jest z montażem? Zdjęcie podsufitki, boczków, coś jeszcze? Którędy ciągnąć przewody? Trzeba przerabiać wtyk od radia, lutować, czy jest w miarę plug&play? I jak z sygnałem, bo wygląd i uniwersalność to ogromny plus.

Napisano

Śliczna ok.gif

Napisano

> Śliczna

I nawet zrobilismy juz maly zlot w Czestochowie wczoraj smile.gif jutro wrzuce fote bo zostawilem aparat w aucie i nie chce mi sie isc smile.gif a autko bardzo ladne, siedzialem juz w niej 270751858-jezyk.gif

Napisano

ładnie, ładnie zlosnik.gif to rozumiem, że teraz już po bożemu fiacikiem na spota będziesz przyjeżdżał zeby.GIF

gratulacje 20.GIF20.GIF

Napisano

> Duży problem jest z montażem? Zdjęcie podsufitki, boczków, coś jeszcze? Którędy ciągnąć przewody?

> Trzeba przerabiać wtyk od radia, lutować, czy jest w miarę plug&play? I jak z sygnałem, bo

> wygląd i uniwersalność to ogromny plus.

Ja odkreciłem z tyłu raczki oraz zdjołem dwa boczki w bagazniku i odchyliłem podsufitówkę .... wymiana bez problemu antena pasuje - jest włoska podobnie jak oryginał... pewnie na tej samej linii produkcyjnej robią bo niemal identyczna hehe.gif Co do wtyczek ( wychodzi z niej 3 kable ) to nie pasują ( FM nie pasuje ) .... trzeba lutować.... co do sygnału to jest ok.gif ale ja miałem wzmacniacz FM to dodałem - wzmacniacz w parkingach podziemnych przy niskim sygnale faktycznie coś daje ... znacznie mniej szumów dla słabych stacji i głośniej... ale na terenie otwartym to nie widzę różnic... Co do CB to jak dla mnie wsam raz i tak auto nie może mieć u mnie więcej niż 2,1 metra bo nigdzie nie wjadę.... sick.gif więc mam taki sam sygnał jak z anteną 1,2 metrową umieszczoną nisko na klapie na stałe ... GSM mam podłaczony pod navi ale może raz sie bawiłem tym.... Mam Blutoota Noki więc nie trzymam karty w Navi... Co do prowadzenia kabla to podsufitówką po delikatnym zdjęciu uszczelek drzwi i przyklejeniu kabli do niej taśmą .... co by nie latały a zejście boczkiem od strony kierowcy i dalej do konsoli i Navi ... UWAGA !!! na boczne kurtyny aby nie oplątać kablem ich bo jak będą miały wyszczelić to czacha.gif .... po prostu dać tak jak oryginał leci .... CB mam w schowku podwieszone więc poza gruszką nic nie widać.... nawet napis zamalowałem - TRIPLEX na antenie hehe.gif .... Zabawy troszeczke jest ale nicc strasznego wink.gif Antena trochę dłuższa niż oryginalna

Aaaaa i co ciekawe .... w Cromie bez szklanego dachu między podsufitówką a dachem jest może z 10 cm wolnej i nie zagospodarowanej przestrzeni..... może jakieś schowki by tam zaadaptował i wstawił bo po co tyle tam wolnego miejsca to nie wiem confused.gif

Napisano

Witam,

A co to za model i jaka cena - mi to wyglądało na mazde z tyłu az musiałem foto powiekszyć aby znaczek fiata zobaczyc ehhehe ...

Prezentuje sie fajniuitkoooo grinser006.gif

Napisano

> Aaaaa i co ciekawe .... w Cromie bez szklanego dachu między podsufitówką a dachem jest może z 10 cm

> wolnej i nie zagospodarowanej przestrzeni..... może jakieś schowki by tam zaadaptował i

> wstawił bo po co tyle tam wolnego miejsca to nie wiem

A są tam jakieś luźne kable, kostki, złączki czy coś w tym stylu? Bo u mnie coś wyraźnie wpada w rezonans i "terkoce" przy chodzącym silniku. Podejrzenia właśnie padają na podsufitkę gdyż wystarczy lekko w nią stuknąć i pojawia się podobny chrobot...

Napisano

> A są tam jakieś luźne kable, kostki,

Są ale powinny być przyklejone.... pewnie sie odkleiły

Napisano
  • Autor

Postaram sie dzis zrobic fotki.Fajne sa 18,ale zostane przy 17 zlosnik.gif

Napisano

> Postaram sie dzis zrobic fotki.Fajne sa 18,ale zostane przy 17

U ciebie przynajmniej tarcze hamulcowe z przodu mają 305 mm średnicy yikes.gif ... tak misie wydaje hmm.gif

Możesz hamulce z Alfy 159 zaadaptować do 17" wink.gif

Napisano

> Postaram sie dzis zrobic fotki.

Fajny sprzęt - gratulacje i nieustającego zadowolenia z zakupu waytogo.gif

> Fajne sa 18,ale zostane przy 17

17" gumy i tak już nieźle kosztują biglaugh.gif

Napisano

> 17" gumy i tak już nieźle kosztują

tyle co 16" sick.gif

Napisano

> tyle co 16"

Nie bardzo - porównaj sobie np. opony Goodyear Excellence 205/55/16 z 215/45/17 lub jeszcze lepiej - z profilem dedykowanym do Cromy , czyli 215/50/17 smirk.gif

Różnica sięga odpowiednio 50% i ... 100% icon_rolleyes.gif

Napisano

> Nie bardzo - porównaj sobie np. opony Goodyear Excellence 205/55/16 z 215/45/17 lub jeszcze lepiej

> - z profilem dedykowanym do Cromy , czyli 215/50/17

> Różnica sięga odpowiednio 50% i ... 100%

Za Baloon:

Goodyear EXCELLENCE 215/55R16 93W -> 485 zł/sztukę

Goodyear EXCELLENCE MFS 225/50R17 98W -> 671 zł/szt..

Goodyear EXCELLENCE 225/50R17 94V (DOT 2008) -> 480 zł/szt wink.gif

Ja do siebie musze kupić 2 oponki na lato.....

Bridgestone Turanza ER300 215/55R16 93V -> 482 zł/szt...

Napisano

> Ja do siebie musze kupić 2 oponki na lato.....

> Bridgestone Turanza ER300 215/55R16 93V -> 482 zł/szt...

Zjechałem w Mondeo 2kpl. - świetna guma, szczególnie na wodę waytogo.gif.

Teraz w Bravo mam z tyłu Potenzy, a z przodu jakieś prawie nowe chinole (poprzedni właściciel sobie takie sprawił). Czekam aż się skończą i kupię też coś normalnego.

Napisano

> Zjechałem w Mondeo 2kpl. - świetna guma, szczególnie na wodę .

Mają dobrą opinię na forach oponiarskich ok.gif

Ale podobno jeszcze lepsze są pod tym względem Goodyear Optigrip i w dodatku jeszcze trwalsze - zobaczymy waytogo.gif

• 3 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.