Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Camaro dostępne w Polsce

Featured Replies

Napisano

Gazeta informuje że Chevrolet Camaro jest dostępny w oficjalnej sieci dealerów Chevroleta w PL. Ceny zaczynają się od 199 tysięcy PLN. Nie będzie oferowany silnik V6. Tylko V8.

z6744695X.jpg

Są jacyś napaleni na zakup tego samochodu?

Napisano

> Gazeta informuje że Chevrolet Camaro jest dostępny w oficjalnej sieci dealerów Chevroleta w PL.

> Ceny zaczynają się od 199 tysięcy PLN. Nie będzie oferowany silnik V6. Tylko V8.

> Są jacyś napaleni na zakup tego samochodu?

Ile to kosztuje w stanach?

Napisano

> Gazeta informuje że Chevrolet Camaro jest dostępny w oficjalnej sieci dealerów Chevroleta w PL.

> Ceny zaczynają się od 199 tysięcy PLN. Nie będzie oferowany silnik V6. Tylko V8.

Cena USA x 2 hahaha

Napisano

Prawie 50 tys euro... Drogo jak za taki samochód.

Napisano

Po studiach jako zabawka serduszka.gif

Napisano

Znajdą się. A sam zabieg ma pewnie podnieść morale pozostałych modeli grinser006.gif. Postawią w salonie takie Camaro obok Lacetti i Sparka, to sukces marki murowany zlosnik.gif.

Napisano

To ta cena zawiera VAT i akcyze to jestem w szoku :-o

Napisano

> Prawie 50 tys euro... Drogo jak za taki samochód.

Wrecz preciwnie. Z ta cena ciezko mu znalezc konkurenta.

Tyle samo tzn 50 tys Euro kosztuje Audi RS3 czy BMW 1 M, ktore przy nim sa jak male zabawki.

Napisano
  • Autor

> To ta cena zawiera VAT i akcyze to jestem w szoku :-o

Jak na europejskie warunki, to 426 KM rakieta tocząca się na 20" felgach za 200 kPLN jest raczej śmiesznie tania.

P.S. A mi się i tak bardziej Mustang podoba, szczególnie z nowym 5.0L silnikiem smile.gif

Napisano

> Wrecz preciwnie. Z ta cena ciezko mu znalezc konkurenta.

> Tyle samo tzn 50 tys Euro kosztuje Audi RS3 czy BMW 1 M, ktore przy nim sa jak male zabawki.

Chodzi mi o osiągi. Za tą cenę da się kupić szybszy samochód.

Napisano

> Chodzi mi o osiągi. Za tą cenę da się kupić szybszy samochód.

Uzywany ? :-D

Napisano
  • Autor

> Chodzi mi o osiągi. Za tą cenę da się kupić szybszy samochód.

Prosimy przykłady smile.gif

Napisano

> Jak na europejskie warunki, to 426 KM rakieta tocząca się na 20" felgach za 200 kPLN jest raczej

> śmiesznie tania.

tą pocisk. Szkoda że niekierowalny...

> P.S. A mi się i tak bardziej Mustang podoba, szczególnie z nowym 5.0L silnikiem

Napisano

> tą pocisk. Szkoda że niekierowalny...

Poczytaj najpierw o tym aucie, zanim napiszesz o nim jeszcze wiecej bzdur..

Napisano

> Poczytaj najpierw o tym aucie, zanim napiszesz o nim jeszcze wiecej bzdur..

czytałem. Oglądałem. Nie jeździłem. W opinii osób testujących nie był to medalowy przykład auta to wypadu na kręty tor.

Napisano
  • Autor

> tą pocisk. Szkoda że niekierowalny...

> > P.S. A mi się i tak bardziej Mustang podoba, szczególnie z nowym 5.0L silnikiem

Taaak...

Zakładam się o piwo że skręca lepiej niż Twój samochód smile.gif

Napisano

> Taaak...

> Zakładam się o piwo że skręca lepiej niż Twój samochód

Marek, ale ja nie mówię o moim aucie. JA mówię, że o tej klasie aut, w opinii kilku testujących, są auta skręcające lepiej.

Napisano
  • Autor

> Marek, ale ja nie mówię o moim aucie. JA mówię, że o tej klasie aut, w opinii kilku testujących, są

> auta skręcające lepiej.

Oczywiście że są, ale Ty porównałeś go to niekierowanego pocisku, a tym Camaro nie jest smile.gif

Napisano

> Pewnie w Polsce podzieli los HHR-a.

ale porownanie facepalm%5B1%5D.gif

HHR tragicznie sie prowadzil, jezdzil wezykiem przy predkosciach ponizej 100 km/h

Napisano
  • Autor

> Pewnie w Polsce podzieli los HHR-a.

Podejrzewam że kilka sprzedadzą. Dwa powody:

a) jak doliczysz wszystkie opłaty, to ściągnięcie z USA nie wychodzi wcale jakoś taniej. A tu masz samochód z gwarancją i homologacją na EU.

b) rynek ludzi chcących jeździć czymś innym istnieje i spodziewam się że Camaro będzie popularne wśród aktorów, szczególnie tych którym zależy na image "twardego gościa".

Napisano

Kol. Wladmar ostatnio marzył się jakiś V8 z salonu grinser006.gif

Napisano

> Kol. Wladmar ostatnio marzył się jakiś V8 z salonu

Ale on to chciał w aucie wielkości golfa mieć smile.gif

Napisano

> STi i Evo. Oba kosztują ciut poniżej 50 tysięcy.

0-100 km/h

Camaro SS 4.7 s

najnowszy STI Racing sedan 5.2 s

A porównanie możesz sobie zobaczyć tutaj.

I proponuję przestać powtarzać głupie stereotypy.

Napisano

> 0-100 km/h

> Camaro SS 4.7 s

> najnowszy STI Racing sedan 5.2 s

> A porównanie możesz sobie zobaczyć tutaj.

> I proponuję przestać powtarzać głupie

Pasuje.

Napisano

gdybym miał wydać dwie stówki na szybki samochód, to na pewno ten byłby na liście przed jakimkolwiek BMW M, czy innym Subaru

Napisano

> Prawie 50 tys euro... Drogo jak za taki samochód.

drogo? da sie nowke ss kupic za ok 170tys wiec tanio na to co oferuje

Napisano
  • Autor

> gdybym miał wydać dwie stówki na szybki samochód, to na pewno ten byłby na liście przed

> jakimkolwiek BMW M, czy innym Subaru

BMW M to raczej za dwie stówki nie dostaniesz nowe, ale w przypadku Subaru i Lancera to raczej się z Tobą zgodzę. Człowiekowi po 30'stce i z nie skośnymi oczami nie wypada się pokazywać w "boy racers".

Napisano
  • Autor

> o jezusicku, ale bym sobie toto kupił

Ostrzegam tylko że widoczność ze środka jest jak w T-34. A w egzemplarzu którym jeździłem nie było kamery do cofania = cofało się na zasadzie "mam nadzieję że tam nic nie ma". Nie było też czujników parkowana a nie sposób jest oszacować gdzie się kończy maska...

Napisano

> Ostrzegam tylko że widoczność ze środka jest jak w T-34. A w egzemplarzu którym jeździłem nie było

> kamery do cofania = cofało się na zasadzie "mam nadzieję że tam nic nie ma". Nie było też

> czujników parkowana a nie sposób jest oszacować gdzie się kończy maska...

przecież nie kupiłbym tego jako pierwsze auto w rodzinie na wyjazdy na codzienne zakupy zlosnik.gif w Europie jest na takie rzeczy zdecydowanie za ciasno dla takiej mućki.

Ale jakby mnie tylko było stać kupić jako drugie auto tą maszynę to już bym jutro stał przy salonie food.gif

Napisano

Ja jako mienie przesiedlencze z V6. Chetni sie znajda za taka cene z V8 ciezko znalezc konkurenta. Jeden minus, czemu tylko V8?

Napisano

> o jezusicku, ale bym sobie toto kupił

Po moich okolicach jezdza dwa takie, oba czarne. A procz nich pomaranczowy Dodge Challenger - tego jak i jednego czarnego Camaro pokazywali kiedys na TVN Turbo.

Napisano

> ale porownanie

> HHR tragicznie sie prowadzil, jezdzil wezykiem przy predkosciach ponizej 100 km/h

Cena. clown.gif

Napisano

> ale porownanie

> HHR tragicznie sie prowadzil, jezdzil wezykiem przy predkosciach ponizej 100 km/h

facepalm%5B1%5D.gif Czepiasz sie. Jezdzilem wielokrotnie i nie zauwazylem.

Napisano

yaya.gif

w innym życiu sob.gif

Napisano

jak nie lubię nowoczesnej amerykańskiej motoryzacji to takiego bym z chęcią przygarnął. Jak toto wygląda w środku?

Napisano

> jak nie lubię nowoczesnej amerykańskiej motoryzacji to takiego bym z chęcią przygarnął. Jak toto

> wygląda w środku?

Fajnie, chociaż jakość wykończen mogłaby być lepsza jak na auto tej klasy.

Napisano
  • Autor

> jak nie lubię nowoczesnej amerykańskiej motoryzacji to takiego bym z chęcią przygarnął. Jak toto

> wygląda w środku?

Jak na amerykańca to bardzo porządnie. Ale jakość BMW to nie jest, raczej Golfa. Poza tym ma cały zestaw bezsensownych wskaźników - woltomierz itp.

Napisano

> Jak na amerykańca to bardzo porządnie. Ale jakość BMW to nie jest, raczej Golfa. Poza tym ma cały

> zestaw bezsensownych wskaźników - woltomierz itp.

no to wypierniczyć środek, dać klatkę i będzie się nadawało do jazdy. palacz.gif

Bardziej męskiego samochodu na mieście nie znajdziesz hehe.gif

Napisano
  • Autor

> w innym życiu

To tak jak ja smile.gif Marzyłby mi się taki pojazd jak miałem 25 lat. A teraz to już jestem za stary żeby się do tego dopasowywać...

Napisano

> Czepiasz sie. Jezdzilem wielokrotnie i nie zauwazylem.

No więc niestety nie czepiam się bo zrobiłem HHR-em ok. 2500 km i było tragicznie,

od wykończenia, po prowadzenie.

U mnie w Szwecji nówki przecenili o w przeliczeniu 29.000 zł a i tak nikt nie chciał ich kupować.

Camaro to zupełnie inna para kaloszy. Wystarczy pojeździć po Sztokholmie, a zobaczysz kilka.

Staje się tuzinkowy hehe.gif

Napisano

> wygląda w środku?

Sporo tego jezdzi we Francji oraz w Belgii, gdy pierwszy raz zobaczylem te auto w okolicach Brukseli pomyslalem "co to za wynalazek WTF"???. Pare miesiecy pozniej mialem okazje w tym siedziec i kawalek podjechac. W tej cenie to auto nie zachwyca, jakosc wnetrza, prowadzenie jest do d..y no.gif. Gdybym musial taka kwote wydac na auto, to napewno bym nie kupil tego pudelka.

Napisano

> prowadzenie jest do d..y .

facepalm%5B1%5D.gif oczywiście jeździłeś cfaniaczek.gif

Napisano

> To tak jak ja Marzyłby mi się taki pojazd jak miałem 25 lat. A teraz to już jestem za stary żeby

> się do tego dopasowywać...

W Europie Camaro raczej ma zupełnie inny target. Z tego co widzę jakoś tak 2-krotnie starszy.

SR odbiera klientelę chyba głównie AMG biglaugh.gif

Napisano

> oczywiście jeździłeś

Tak doslownie pare kilometrów w okolicach Turnhout, drogi lokalne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.