Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

metamorfoza poloneza

Featured Replies

Napisano

O widzę że i poldki Caro stają się powoli obiektem zainteresowania młodzieży. smile.gif

Szkoda że gość do naprawy użył maty z żywicą. no.gif

Napisano

> O widzę że i poldki Caro stają się powoli obiektem zainteresowania młodzieży.

> Szkoda że gość do naprawy użył maty z żywicą.

Ogólnie zrobił to na "odwal" i jak kiedyś się robiło przed giełdą hehe.gif. Za rok ten samochód będzie wyglądał gorzej, niż jak by go nie ruszał hehe.gif.

Napisano

> Ogólnie zrobił to na "odwal" i jak kiedyś się robiło przed giełdą . Za rok ten samochód będzie

> wyglądał gorzej, niż jak by go nie ruszał .

Zrobiła! To dziewczyna yikes.gif

96.jpg

Napisano

> Zrobiła! To dziewczyna

Panowie, ona jest wolna biglaugh.gif

Napisano

> Panowie, ona jest wolna

Ja wiem, czy wolna... roboty było sporo, dlatego tydzień jej się zeszło rotfl.gif

Napisano

Dobra jest.

A ten komentarz mnie rozbroił:

Quote:

Justynko padam przed Tobą na kolana!
smile.gif
Ja się chyba rozwiodę dla Ciebie...Ale by była jazda -z garażu byśmy nie wychodzili :D

Jest kilka niedoskonałości ,zwłaszcza w temacie zaprawek,ale co tam ,efekt całkowity jest super!!

Jesteś babka z jajami!!

biglaugh.gif

Napisano

> Ogólnie zrobił to na "odwal" i jak kiedyś się robiło przed giełdą . Za rok ten samochód będzie

> wyglądał gorzej, niż jak by go nie ruszał .

A ja głupi blachy wymieniałem facepalm%5B1%5D.gif zamiast rzucić matę z żywicą. zlosnik2.gif

Napisano

> O widzę że i poldki Caro stają się powoli obiektem zainteresowania młodzieży.

> Szkoda że gość do naprawy użył maty z żywicą.

A mnie to nie dziwi. Po co wymieniać całe blachy jak dziadek pewnie jeszcze kilka lat pojeździ ? Auto wygląda dobrze, świeżo.Niech dziadek ma.

Napisano

> A mnie to nie dziwi. Po co wymieniać całe blachy jak dziadek pewnie jeszcze kilka lat pojeździ ?

> Auto wygląda dobrze, świeżo.Niech dziadek ma.

A kto każe wymieniać CAŁE blachy?? Fachowo daje się wstawki tam gdzie są dziury. Ale nie, lepiej dać żywicę i niech ruda pod spodem chrupie sobie dalej. ok.gif

Dla mnie "mistrzostwem" jest łatanie konstrukcji nośnej, np progów żywicą - byle ładnie wyglądało a czy auto się złamie? Kogo to obchodzi (ale to abstrahując od tematu).

Napisano

> A kto każe wymieniać CAŁE blachy?? Fachowo daje się wstawki tam gdzie są dziury. Ale nie, lepiej

> dać żywicę i niech ruda pod spodem chrupie sobie dalej.

> Dla mnie "mistrzostwem" jest łatanie konstrukcji nośnej, np progów żywicą - byle ładnie wyglądało a

> czy auto się złamie? Kogo to obchodzi (ale to abstrahując od tematu).

Chlopie - ale to dziewczyna robila! Znajdz taka, ktora bedzie w ogole chciala spojrzec na poloneza, potem bedzie sie znala na detailingu, pozniej bedzie chcialo jej sie robic i na koncu zrobi!!! A zrobila tak jak umiala to zrobic i powiem szczerze, ze jestem pelen podziwu dla niej mimo wlasnie tych niedoskonalosci. Dziadek pojezdzi rzeczywiscie pewnie jeszcze pare lat, poloneza i tak ruda zje, ale mozna go odsiwzyc nieduzym kosztem. I mysle, ze takie bylo podjescie do tematu, a nie naprawa blacharsko-lakeirnicza w calosci.

Chyle przed nia czola za wiedze, checi i umiejetnosci. Nawet jesli zajelo jej to tydzien czasu.

Napisano

> Chlopie - ale to dziewczyna robila! Znajdz taka, ktora bedzie w ogole chciala spojrzec na poloneza,

> potem bedzie sie znala na detailingu, pozniej bedzie chcialo jej sie robic i na koncu zrobi!!!

> A zrobila tak jak umiala to zrobic i powiem szczerze, ze jestem pelen podziwu dla niej mimo

> wlasnie tych niedoskonalosci. Dziadek pojezdzi rzeczywiscie pewnie jeszcze pare lat, poloneza

> i tak ruda zje, ale mozna go odsiwzyc nieduzym kosztem. I mysle, ze takie bylo podjescie do

> tematu, a nie naprawa blacharsko-lakeirnicza w calosci.

> Chyle przed nia czola za wiedze, checi i umiejetnosci. Nawet jesli zajelo jej to tydzien czasu.

+1. własnie to chciałem powiedzieć wink.gif

Napisano

Cholera chyba zacznę czytać to forum zlosnik.gif żony clio bym jakoś odświeżył.

Napisano

> potem bedzie sie znala na detailingu,

A zna się lepiej niż nie jeden facet ok.gif

Napisano

> Logować się trzeba

u mnie bez logowania

EDIT :

właśnie sprawdziłem i muszę się logować.. pozmieniali

Napisano

> u mnie bez logowania

> EDIT :

> właśnie sprawdziłem i muszę się logować.. pozmieniali

i temat wykasowali. Panna strzeliła focha

Napisano

Dzisiaj zmienili. Rano oglądałem bez logowania. oslabiony.gif

Napisano

> i temat wykasowali. Panna strzeliła focha

O co ?

Napisano

> O co ?

Pewnie o oferty matrymonialne. hehe.gif

Napisano

> Pewnie o oferty matrymonialne.

powinna się cieszyć że ma branie hehe.gif

Napisano

> Pewnie o oferty matrymonialne.

chyba że jej chłopy pisali : " wypolerujesz mi rurę ? " albo coś takiego hehe.gifhahaha.gifzlosnik.gif

Napisano

Zerknął ktoś może czym ona czerniła listwy i zderzaki? To taką konsystencje wodną miało, pomożecie?

Napisano
  • Autor

> chyba że jej chłopy pisali : " wypolerujesz mi rurę ? " albo coś takiego

"ssij mnie wydech, liż mnie felgę" zlosnik2.gif

Napisano

> Zerknął ktoś może czym ona czerniła listwy i zderzaki? To taką konsystencje wodną miało, pomożecie?

Miała płyn o wodnej konsystencji, bodajże barwy różowej, w butelce-rozpylaczu. waytogo.gif

Napisano

> Miała płyn o wodnej konsystencji, bodajże barwy różowej, w butelce-rozpylaczu.

A no tak to dokładnie ten. Ide do sklepu nawet zaraz i tak powiem sprzedawcy.

Napisano

> "ssij mnie wydech, liż mnie felgę"

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

> Zerknął ktoś może czym ona czerniła listwy i zderzaki? To taką konsystencje wodną miało, pomożecie?

Przed chwilą wszedłem i :

25qqahc.jpg

Napisano

nikt nie zwrócił uwagi, ale koszt tych wszystkich kosmetyków do renowacji tego poloneza to jest ogromna kwota - wszystkie z wysokiej półki.... ciekawe dlaczego ?

mi to coś nie pasuje ....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.