Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycieraczki marki bottarri

Featured Replies

Napisano

czy ktos używal wycieraczek tego producenta? jak się sprawują? jak z ich trwałością?

Napisano

marketowy shit. lepiej kup motgum - podobna cena a duzo lepsze

Napisano
  • Autor

> czy ktos używal wycieraczek tego producenta?

ale to chyba nie jest żaden producent.

z tego co wiem, kupują najtańszą chińszczyznę i naklejają swoje logo.

Napisano

> czy ktos używal wycieraczek tego producenta? jak się sprawują? jak z ich trwałością?

wszystkie produkty tego producenta to jedno wielkie gu..o, a firma jest Paolo Cozza z Europa da się lubić

Napisano
  • Autor

> wszystkie produkty tego producenta to jedno wielkie gu..o, a firma jest Paolo Cozza z Europa da

> się lubić

he he dobre

Napisano

> czy ktos używal wycieraczek tego producenta? jak się sprawują? jak z ich trwałością?

Tak się składa że używam.

Kupiłem jak mi wyszczerbiła się jedna z oryginalnych wycieraczek. Miała być to prowizorka (w Niedzielę nie byłem w stanie kupić nic lepszego) a działają już parę miesięcy. Jak za cenę 2x17PLN (jakaś promocja była) za wycieraczki aero to nie jest tak źle.

Jak się skończą to kupię coś normalnego - ale na razie zbierają dobrze.

Napisano

> wszystkie produkty tego producenta to jedno wielkie gu..o, a firma jest Paolo Cozza z Europa da

> się lubić

byś widzial błtniki rowerowe albo "kable" rozruchowe...mamuniu facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

biorąc pod uwagę jakość pozostałych produktów tej marki to passed_out.gif

Napisano

nie gadaj

linka holownicza bottari kupiona w carefourze wytrzymała podniesienie i wytarganie z rowu 1,5 t auto i dalej służy i wygląda jak nowa,

Napisano
  • Autor

> nie gadaj

> linka holownicza bottari kupiona w carefourze wytrzymała podniesienie i wytarganie z rowu 1,5 t

> auto i dalej służy i wygląda jak nowa,

pewnie sa produkty lepsze i gorsze tej marki, ale np. nie zauważyłem, aby żarówki tej marki paliwy się np. dwa razy szybciej od tych renomowanych. działają normalnie ani krócej, ani dłużej, a kosztuja grosze przy tych markowych.

Napisano

miałem ... na suchej szybie przy pierwszym ruchu zanim płyn je zwilżył strasznie skakały i hałasowały .Ogólnie kiszka no.gif

Napisano
  • Autor

> miałem ... na suchej szybie przy pierwszym ruchu zanim płyn je zwilżył strasznie skakały i

> hałasowały .Ogólnie kiszka

masz jakiegoś starego trupa auto..., zeby najpierw ruszały wycieraczki, a potem sikało... u mnie jest odwrotnie: najpierw sikam na szybę, a potem ruszają wycieraczki. nie ma bata, żeby było inaczej.

Napisano

> masz jakiegoś starego trupa auto..., zeby najpierw ruszały wycieraczki, a potem sikało... u mnie

> jest odwrotnie: najpierw sikam na szybę, a potem ruszają wycieraczki. nie ma bata, żeby było

> inaczej.

no stary ... 7 lat ma icon_rolleyes.gif. A wycieraczki były do dupy zlosnik.gif, kupiłem inne też płaskie i działaja elegancko ok.gif

Napisano

> masz jakiegoś starego trupa auto..., zeby najpierw ruszały wycieraczki, a potem sikało... u mnie

> jest odwrotnie: najpierw sikam na szybę, a potem ruszają wycieraczki. nie ma bata, żeby było

> inaczej.

no stary - ma 3 lata i jest ciągle w produkcji zlosnik.gif

Napisano

> wszystkie produkty tego producenta to jedno wielkie

Kiedys kupilem pompke nozna tego 'producenta' celem dopompowania kola w rowerze.

Przy pierwszym uzyciu po paru nacisnieciach pedalu rozszczelnil sie waz na polaczeniu z pompka facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Ja kupiłem ALCA - cena śmieszna, niecałe 9 zł za sztukę w castoramie. Jestem bardzo zadowolony smile.gif

Napisano

Są dokładnie tyle warte ile kosztują. Chyba nie liczysz że wycieraczka za 10zł będzie Extra. Dobra wycieraczki kosztują minimum 20zł

Napisano

> Są dokładnie tyle warte ile kosztują. Chyba nie liczysz że wycieraczka za 10zł będzie Extra. Dobra

> wycieraczki kosztują minimum 20zł

Motgumy kosztują połowę tego i są zadziwiająco dobre. To nie tylko moja opinia ale też wielu ludzi, którzy używają tych wycieraczek.

Napisano

Z tanich Motgum pod warunkiem, że nie są zleżałe, a takie już 2x udało mi się nabyć. Widać to po spękaniach na gumie. Świeżynki tych spękań nie mają.

Napisano

> Motgumy kosztują połowę tego i są zadziwiająco dobre. To nie tylko moja opinia ale też wielu ludzi,

> którzy używają tych wycieraczek.

Motgumy kiedyś były zadziwiająco dobre, jak weszły na rynek. Potem było już tylko gorzej.

Napisano

> marketowy shit. lepiej kup motgum - podobna cena a duzo lepsze

Tylko nie kupuj płaskich Motgum`a bo shit, że hej.

Napisano

Jeśli są takiej samej jakości jak ich chemia do auta, to ja osobiście bym sobie odpuścił.

Napisano

ja mam te z carrefoura w czerwono-żółtych blistrach po 2szt już w kolejnym aucie.

Zbierają genialnie, kosztują coś koło 12pln/kpl więc po co mi kombinować z drogimi?

Kupiłem podobnie jak 'kowal', nie było nic innego a musiałem zmienić i zostałem, aktualnie zastanawiam się nad bezszkieletowymi od nich, ale kupie dopiero jak te padną, albo będzie jakaś ciekawa promocja wink.gif

A motgum skończył się dobre 4lata temu, teraz to dno z moich własnych doświadczeń

Napisano

> Tylko nie kupuj płaskich Motgum`a bo shit, że hej.

ja już w trzecim samochodzie używam właśnie płaskich Motgumów i wytrzymują niewiele krócej niż Valeo a są ze trzy razy tańsze!

Ile kompletów zużyłeś że piszesz taką miażdżącą opinię?

Rozwala mnie jak ktoś pisze takie rzeczy, bo trafił na wadliwy komplet. Jeśli tak, to trzeba było reklamować. cfaniaczek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.