Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kolejna operacja Kubicy

Featured Replies

Napisano

W końcu jakaś wiarygodna informacja. Niestety, ale negatywna.

Quote:

"Komunikacja jest słaba. Dochodzimy do momentu, kiedy trzeba dokonać wyboru. Nie wiem, jaki jest status Roberta w kwestii odzyskania sprawności, nie wiemy czego się spodziewać w najbliższej przyszłości. Nie trzymam miejsca dla Kubicy, trzymam dla niego możliwość powrotu."

Tak Eric dzisiaj powiedział dla BBC. Koniec historii.

Napisano

> troche więcej info o tej wypowiedzi -> KLIK

Sokół w tej kwestii nie jest już dla mnie wiarygodny od dłuższego czasu.

Napisano

> W końcu jakaś wiarygodna informacja. Niestety, ale negatywna.

trudno mu się dziwić. Ile można czekać? Cały czas gadają jak szybko się regeneruje, poczym info o kolejnych operacjach i kolejnych opóźnieniach icon_rolleyes.gif.

Naprawdę ciężko mi ukryć żal do Kubicy, pokrywałem w nim wiele nadziei, a Kubica niestety zachował się bardzo nieodpowiedzialnie i płaci za to teraz wysoką cenę icon_rolleyes.gif

Napisano

> trudno mu się dziwić. Ile można czekać? Cały czas gadają jak szybko się regeneruje, poczym info o

> kolejnych operacjach i kolejnych opóźnieniach .

Tu rozumiem, można się zgodzić...

> Naprawdę ciężko mi ukryć żal do Kubicy, pokrywałem w nim wiele nadziei, a Kubica niestety zachował

> się bardzo nieodpowiedzialnie i płaci za to teraz wysoką cenę

A co on papież? Zbawca ludzkości? Rajdy gorsze?

Jest sportowcem i brał udział w zawodach. Koniec i kropka.

Z resztą z tego co pamiętam bardzo dobrze mu szło.

A za wypadek powinien beknąć zarządca drogi i ewentualnie organizator rajdu...

Napisano

> trudno mu się dziwić. Ile można czekać? Cały czas gadają jak szybko się regeneruje, poczym info o

> kolejnych operacjach i kolejnych opóźnieniach .

Rozsadne jest chyba nie liczyc dni, tylko po cichu czekac.

> Naprawdę ciężko mi ukryć żal do Kubicy, pokrywałem w nim wiele nadziei, a Kubica niestety zachował

> się bardzo nieodpowiedzialnie i płaci za to teraz wysoką cenę

F1 to elita, pechowy rajd to zupelnie inna skala, wiec teoretycznie podjal niepotrzebne ryzyko.

Ale skoro bral udzial w rajdach, to znaczy, ze to lubil. I to jest wspaniale.

A tytuly i prestiz? Red Bull z Vettelem zdominowali ten sezon i pewnie zdominuja nastepne.

Napisano

> Rozsadne jest chyba nie liczyc dni, tylko po cichu czekac.

> F1 to elita, pechowy rajd to zupelnie inna skala, wiec teoretycznie podjal niepotrzebne ryzyko.

> Ale skoro bral udzial w rajdach, to znaczy, ze to lubil. I to jest wspaniale.

> A tytuly i prestiz? Red Bull z Vettelem zdominowali ten sezon i pewnie zdominuja nastepne.

Elita elitą ale jak skończył...osz w morde nazwisko zapomniałem blondasek ze skandynawii co to mu nie szło w f1 ostatnio raikonen?

W rajdach był zwyczajnie cienki, a Kubek zapindala tak, że chyba hulajnoga dwumiejscową by wygrał...

Napisano

> Elita elitą ale jak skończył...osz w morde nazwisko zapomniałem blondasek ze skandynawii co to mu

> nie szło w f1 ostatnio raikonen?

> W rajdach był zwyczajnie cienki, a Kubek zapindala tak, że chyba hulajnoga dwumiejscową by

> wygrał...

Raikkonen moze jeszcze wroci do F1.

Dla mnie niesympatyczny gosc ale wole ogladac jego niz wynalazki typu Karon Chanduk.

A Kubica, jesli odpukac nie znajdzie miejsca w jakims bolidzie F1,

licze ze bedzie robil dobra robote na dobre w innych seriach wyscigowych.

Napisano

> Raikkonen moze jeszcze wroci do F1.

> Dla mnie niesympatyczny gosc ale wole ogladac jego niz wynalazki typu Karon Chanduk.

> A Kubica, jesli odpukac nie znajdzie miejsca w jakims bolidzie F1,

> licze ze bedzie robil dobra robote na dobre w innych seriach wyscigowych.

Chodzi mi o to, ze

1) f1 jest przereklamowana - na przykładzie raikkonena widac,

że nie startują tam wyłącznie naprawdę mega kierowcy.

2) Kubica jest wg mnie właśnie takim mega kierowca bo sobie radzi wszędzie. Jak nie f1,

to gdziekolwiek da sobie radę...

I nie przejmowałbym się szybkim powrotem do f1,

lepiej może niech wróci, ale na dobre...

Napisano

> Chodzi mi o to, ze

> 1) f1 jest przereklamowana - na przykładzie raikkonena widac,

> że nie startują tam wyłącznie naprawdę mega kierowcy.

Chyba jednak się mylisz, skoro mega kierowca Loeb uzyskiwał średnie wyniki (czytaj gorsze niż taki Karun Chanduk) w bolidzie F1, to samo można powiedzieć o rajdach.

To dwa różne sporty. Większość czołowych kierowców rajdowych nie poradzi sobie w F1 i na odwrót. Kubica należał do tych, którym wystarczyła kierownica w ręku, więc należał do nielicznych i oby taki powrócił.

Napisano

> Chodzi mi o to, ze

> 1) f1 jest przereklamowana - na przykładzie raikkonena widac,

> że nie startują tam wyłącznie naprawdę mega kierowcy.

Raikkonen to zly przyklad. Wspomniany Chanduk jest odpowiedniejsza ilustracja.

Co do brakow sukcesow Raikkonena - nie kazdy jest wszechstronny.

To tak jakby od basisty oczekiwac, ze wykona najlepsza solowke na gitarze.

> 2) Kubica jest wg mnie właśnie takim mega kierowca bo sobie radzi wszędzie. Jak nie f1,

> to gdziekolwiek da sobie radę...

W rajdach jezdzil slabym sprzetem ale chyba nie scigal sie z czolowka.

Nie pamietam, z reszta o rajdach mam bardzo mgliste pojecie.

> I nie przejmowałbym się szybkim powrotem do f1,

> lepiej może niech wróci, ale na dobre...

Niech usiadzie w takim aucie, zeby mogl wygrywac.

Obojetne jakiego typu bedzie to maszyna.

Najbardziej zycze mu oczywiscie tytulu w F1, ale za wczesnie o tym mowic.

Napisano

> lepiej może niech wróci, ale na dobre...

problem polega na tym, że mówimy tu o przeszłości, a proszę Cię i pozostałych bardzo, rajdy były dla Kubicy hobby, a nie zawód. I to hobby bardzo ryzykowne. Niektórzy koncentrują się na zawodzie i dążeniu do postawionych celów (patrz vettel), innym widać brakuje adrenaliny (patrz kubica). Gdzie jest teraz vettel, gdzie kubica?

Chodzi o ustalenie priorytetów i tyle icon_rolleyes.gif

kolejna sprawa to nie róbmy z kubicy jakiegoś nadczłowieka, który był niesamowity we wszystkim. Co takiego pokazał w rajdach, bo sorry, ale nie pamiętam. To było jego hobby i tyle. NIe pomyślał, nie skalkulował ryzyk.

Wszystko według maksymy naszego narodu "jakoś to będzie" ok.giffacepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Chyba jednak się mylisz, skoro mega kierowca Loeb uzyskiwał średnie wyniki (czytaj gorsze niż taki

> Karun Chanduk) w bolidzie F1, to samo można powiedzieć o rajdach.

> To dwa różne sporty. Większość czołowych kierowców rajdowych nie poradzi sobie w F1 i na odwrót.

> Kubica należał do tych, którym wystarczyła kierownica w ręku, więc należał do nielicznych i

> oby taki powrócił.

A wiesz, może i się mylę. choć nadal uważam, że f1 jest przereklamowana...

Napisano

> Raikkonen to zly przyklad. Wspomniany Chanduk jest odpowiedniejsza ilustracja.

> Co do brakow sukcesow Raikkonena - nie kazdy jest wszechstronny.

> To tak jakby od basisty oczekiwac, ze wykona najlepsza solowke na gitarze.

Jak wspomniałem wczesniej, może i racja.

> W rajdach jezdzil slabym sprzetem ale chyba nie scigal sie z czolowka.

> Nie pamietam, z reszta o rajdach mam bardzo mgliste pojecie.

Właśnie o to chodzi, że łoił czołówkę starym clio pierwszej generacji!

> Niech usiadzie w takim aucie, zeby mogl wygrywac.

> Obojetne jakiego typu bedzie to maszyna.

> Najbardziej zycze mu oczywiscie tytulu w F1, ale za wczesnie o tym mowic.

ok.gif Ja tez ale jak wpsomniałem nie spinajmy się... Będzie czas to wróci ok.gif

Napisano

> problem polega na tym, że mówimy tu o przeszłości, a proszę Cię i pozostałych bardzo, rajdy były

> dla Kubicy hobby, a nie zawód. I to hobby bardzo ryzykowne. Niektórzy koncentrują się na

> zawodzie i dążeniu do postawionych celów (patrz vettel), innym widać brakuje adrenaliny (patrz

> kubica). Gdzie jest teraz vettel, gdzie kubica?

> Chodzi o ustalenie priorytetów i tyle

> kolejna sprawa to nie róbmy z kubicy jakiegoś nadczłowieka, który był niesamowity we wszystkim. Co

> takiego pokazał w rajdach, bo sorry, ale nie pamiętam. To było jego hobby i tyle. NIe

> pomyślał, nie skalkulował ryzyk.

> Wszystko według maksymy naszego narodu "jakoś to będzie"

Widzisz nie pamiętasz, bo się nie interesowałeś,

to Ci podpowiem, na odcinkach kopał dupę czołówce w starym clio...

Priorytety, owszem, ale ja go doskonale rozumiem,

jak miałbym tylko pracować, to bym sobie w łeb strzelił...

Napisano

> problem polega na tym, że mówimy tu o przeszłości, a proszę Cię i pozostałych bardzo, rajdy były

> dla Kubicy hobby, a nie zawód. I to hobby bardzo ryzykowne.

Więcej niż hobby - to była pasja. Ja mu się wcale nie dziwię, że startował w rajdach, bo jak ktoś bardzo mądrze powiedział - przed pechowym zakrętem był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

Napisano

> Właśnie o to chodzi, że łoił czołówkę starym clio pierwszej generacji!

Czolowke konkretnego rajdu.

Myslalem raczej o generalnej czolowce kierowcow rajdowych.

Nie wiem czy mial okazje do konfrontacji, ale chyba nie..

> Ja tez ale jak wpsomniałem nie spinajmy się... Będzie czas to wróci

Na razie niech wraca do zdrowia.

Napisano

> Czolowke konkretnego rajdu.

> Myslalem raczej o generalnej czolowce kierowcow rajdowych.

> Nie wiem czy mial okazje do konfrontacji, ale chyba nie..

A to faktycznie, nie miał okazji chyba... hmm.gif

> Na razie niech wraca do zdrowia.

ok.gifok.gif

Napisano

> Elita elitą ale jak skończył...osz w morde nazwisko zapomniałem blondasek ze skandynawii co to mu

> nie szło w f1 ostatnio raikonen?

> W rajdach był zwyczajnie cienki, a Kubek zapindala tak, że chyba hulajnoga dwumiejscową by

> wygrał...

Zgoda, ale należy zauważyć, że Robert jeździł po asfalcie a to nie jest jedyny rodzaj nawierzchni w rajdach. Kimi jeździł, delikatnie mówiąc, za szybko zlosnik.gif

Sekret Roberta tkwi w tym, że ujeżdżał regularnie w Richard Burns Rally zlosnik.gif a tak na poważnie to podchodzi do wszystkiego profesjonalnie. W pokera dobry, w kręgle dobry... Zawodowiec.

Napisano

> Chodzi o ustalenie priorytetów i tyle

> kolejna sprawa to nie róbmy z kubicy jakiegoś nadczłowieka, który był niesamowity we wszystkim. Co

> takiego pokazał w rajdach, bo sorry, ale nie pamiętam.

Looknij na wyniki Kubicy w rajdach, w których wystartował, uwzględnij samochód, którym jechał na tle konkurencji itp itd.

Napisano

> Priorytety, owszem, ale ja go doskonale rozumiem,

> jak miałbym tylko pracować, to bym sobie w łeb strzelił...

trzeba znać też ryzyka swojej pasji lub hobby i dobrze wszystko kalkulować. Może i kopał d... czołówce, może i był fantastyczny w rajdach. Problem w tym, że niestety mówimy już o tym w przeszłości. Naprawdę trzymam za niego kciuki i mam nadzieję, że uda mu się wrócić do f1 i będzie super kierowcą a może nawet uda mu się wygrać mistrzostwo, ale powoli temat ten zaczyna być niestety fantastyką icon_rolleyes.gif

NIe mówię o tym, że masz rezygnować ze wszystkich zabaw, ale do cholery, czy jak by jego pasją był freeclimbing lub jakieś inne równie niebezpieczne hobby, to czy naprawdę pracodawca powinien się na to zgadzać mając tyle do stracenia? hmm.gif

EDIT: popatrz jakie ja mam hobby (mój podpis). To nie znaczy, że idę na jakieś zawody (albo na dyskotekę wieską w sobotę), żeby sprawdzić sowje możliwości bo wiem, że jest ryzyko, że ktoś mnie trafi, i będę miał podbite oko lub wybity ząb, a ja jednak potrzebuję mojej buźki grinser006.gif do codziennej pracy, więc ryzyka nie podejmuje wink.gif

Napisano

> Looknij na wyniki Kubicy w rajdach, w których wystartował, uwzględnij samochód, którym jechał na

> tle konkurencji itp itd.

było to wrc lub irc? Jakiego rangu były te wyścigi?

Pytam, bo szczerze, nie wiem, nikt w eurosporcie tego nie transmitował, nikt w TV o tym nie mówił, na necie oprócz waszych info i jakiś mocno wyspecjalizowanych for nie było o tym nawet wzmianki niewiem.gif

Napisano

> Widzisz nie pamiętasz, bo się nie interesowałeś,

> to Ci podpowiem, na odcinkach kopał dupę czołówce w starym clio...

> Priorytety, owszem, ale ja go doskonale rozumiem,

> jak miałbym tylko pracować, to bym sobie w łeb strzelił...

to tak jak w F1 - z nienajlepszej renówki wyciągał wszystko co się dało i zajmował nią miejsca na których nie miał prawa być jadąc tym bolidem biglaugh.gif tak samo z rajdami - nienajlepszym sprzetem zajmował miejsca na których powiny być dużo nowsze i mocniejsze auta...

i po tym właśnie można poznać wybitnego kierowcę, że umie wykrzesać z samochodu i z siebie 110% możliwości biglaugh.gif

Napisano

super kierowca , kawał dobrego chłopaka , profesjonalista w swojej dziedzinie ok.gif tylko psychicznie niedojrzały - załatwił siebie oraz ludzi ze swojego zespołu no.gif

Życie , praca polega na kalkulowaniu między szansami a zagrożeniami oraz na podejmowaniu decyzji dobrych dla siebie / firmy / rodziny .... Kubek źle kalkulował no.gif

Schumacher swojego czasu miał nawet zakaz jazdy na nartach i się do tego stosował bo wiedział czym może skutkować jego kontuzja.

Sercem jestem za wiarą powrotu Roberta do F1 ale racjonalizm każe mi być sceptyczny od samego początku

Napisano

Button trenuje biathlon - może się utopić, zabić.

Alonso - trenuje kolarstwo szosowe, może się zabić.

Kubica - wypadek, który miał z tych nieprawdopodobnych a jednak się zdarzył. Po co jechał, itp. Skoro mógł i nie miał zakazu i się realizował...

W BMW był zamknięty w klatce i jak to wyglądało? Nie pamiętam innego kierowcy który by się tak ciągle skarżył przez teamradio na bolid i który miał ciągle wisielczy humor. W Renault nie pamiętam takich sytuacji.

Nie bój się, on sam pewnie cholernie tego żałuje, ale nic nam do tego.

Napisano

> było to wrc lub irc? Jakiego rangu były te wyścigi?

> Pytam, bo szczerze, nie wiem, nikt w eurosporcie tego nie transmitował, nikt w TV o tym nie mówił,

> na necie oprócz waszych info i jakiś mocno wyspecjalizowanych for nie było o tym nawet

> wzmianki

I to jest miarodajność ? Sprzedaje się to co większość chce. I nie piszę tylko o polskiej TV bo ta w newsach nie wspomina o takich wydarzeniach jak choćby runda MotoGp.

Napisano

> Button trenuje biathlon - może się utopić, zabić.

> Alonso - trenuje kolarstwo szosowe, może się zabić.

Webber - złamał rękę w czasie przejażdżki rowerowej w końcówce poprzedniego sezonu, w 2008 roku złamał nogę (również w czasie jazdy na rowerze). I chyba nikt do niego pretensji nie ma i nie miał...

Napisano

> Webber - złamał rękę w czasie przejażdżki rowerowej w końcówce poprzedniego sezonu, w 2008 roku

> złamał nogę (również w czasie jazdy na rowerze). I chyba nikt do niego pretensji nie ma i nie

> miał...

Massa i Alonso raz do roku jeżdżą na nartach w ramach imprezy Ferrari Ducati Wroom. Mogą się połamać i zabić.

Napisano

> Massa i Alonso raz do roku jeżdżą na nartach w ramach imprezy Ferrari Ducati Wroom. Mogą się

> połamać i zabić.

Kovalainen - swego czasu również startował w rajdach

Barrichello - wielki fan gokartów

Na każdego by się coś znalazło wink.gif

Napisano

> EDIT: popatrz jakie ja mam hobby (mój podpis). To nie znaczy, że idę na jakieś zawody (albo na

> dyskotekę wieską w sobotę), żeby sprawdzić sowje możliwości bo wiem, że jest ryzyko, że ktoś

> mnie trafi, i będę miał podbite oko lub wybity ząb, a ja jednak potrzebuję mojej buźki do

> codziennej pracy, więc ryzyka nie podejmuje

Analogicznie: Kubica nie sprawdzał się na lokalnej, wiejskiej drodze z możliwością natknięcia się na furmankę, stado dzików i pijanego kierowcę. To był jednak rajd z zapleczem i służbami medycznymi.

Napisano

> i po tym właśnie można poznać wybitnego kierowcę, że umie wykrzesać z samochodu i z siebie 110%

> możliwości

Na pewno ok.gif Szkoda tylko, że ten naprawdę świetny kierowca (jak na razie) tak skończył. Jeżeli prawdziwa jest informacja o kłopotach z motoryką palców prawej dłoni - nie widzę dla Roberta miejsca w jakiejkolwiek serii wyścigowej czy rajdach. Po prostu nie będzie w stanie obsługiwać samochodu w warunkach ekstremalnych. Trzymam kciuki, żeby te problemy były wjazdem na ostatnią prostą rehabilitacji - bo bardzo chciałbym zobaczyć Kubicę na podium i usłyszeć nasz hymn waytogo.gif

Napisano

> Na pewno Szkoda tylko, że ten naprawdę świetny kierowca (jak na razie) tak skończył. Jeżeli

> prawdziwa jest informacja o kłopotach z motoryką palców prawej dłoni - nie widzę dla Roberta

> miejsca w jakiejkolwiek serii wyścigowej czy rajdach. Po prostu nie będzie w stanie obsługiwać

> samochodu w warunkach ekstremalnych. Trzymam kciuki, żeby te problemy były wjazdem na ostatnią

> prostą rehabilitacji - bo bardzo chciałbym zobaczyć Kubicę na podium i usłyszeć nasz hymn

Dzis mozemy cieszyc sie z wyniku Kuby Giermaziaka. Klik.

Napisano

> Dzis mozemy cieszyc sie z wyniku Kuby Giermaziaka. Klik.

Myślę, że jeżeli kariera Kuby nie zostanie przerwana przez jakiś incydent lub brak sponsorów, to zajdzie naprawdę wysoko w motorsporcie claps.gif

Napisano

> prawdziwa jest informacja o kłopotach z motoryką palców prawej dłoni - nie widzę dla Roberta

> miejsca w jakiejkolwiek serii wyścigowej czy rajdach. Po prostu nie będzie w stanie obsługiwać

> samochodu w warunkach ekstremalnych.

Na tym filmie widać, że bez jednej dłoni (w tym przypadku lewej) można wiele zdziałać. Z Sutilem też walczył trzymając jedną ręką, a była to końcówka najtrudniejszego wyścigu w kalendarzu.

> Trzymam kciuki, żeby te problemy były wjazdem na ostatnią

> prostą rehabilitacji - bo bardzo chciałbym zobaczyć Kubicę na podium i usłyszeć nasz hymn

Ja też ok.gif

Napisano

> Na pewno Szkoda tylko, że ten naprawdę świetny kierowca (jak na razie) tak skończył. Jeżeli

> samochodu w warunkach ekstremalnych. Trzymam kciuki, żeby te problemy były wjazdem na ostatnią

ale to nie konkurs pianistyczny żę musi napierniczać po całej klawiaturze palcami

poza tym jak kiedyś jeździł w w którejś z niższych serii to wystartował jeszcze z drutami w ręku z ręką nie do końca sprawną i wygrał, więc imo dopnie swego i wystartuje

Napisano

> ale to nie konkurs pianistyczny żę musi napierniczać po całej klawiaturze palcami

> poza tym jak kiedyś jeździł w w którejś z niższych serii to wystartował jeszcze z drutami w ręku z

> ręką nie do końca sprawną i wygrał, więc imo dopnie swego i wystartuje

IMO większym problemem nie jest to, czy Kubica będzie w stanie prowadzić bolid (bo wierzę, że będzie) a to, czy komisja lekarska FIA pozwoli mu na starty...

Napisano

> IMO większym problemem nie jest to, czy Kubica będzie w stanie prowadzić bolid (bo wierzę, że

> będzie) a to, czy komisja lekarska FIA pozwoli mu na starty...

o właśnie - tu może być większy problem

Napisano

> ale to nie konkurs pianistyczny żę musi napierniczać po całej klawiaturze palcami

> poza tym jak kiedyś jeździł w w którejś z niższych serii to wystartował jeszcze z drutami w ręku z

Taka argumentacja jest bez sensu, przecież nie łudźcie się, że to bez różnicy. Niepełna sprawność musi przeszkadzać i będzie przeszkadzać. Pytanie tylko ile?

Napisano

> co nie zmienia faktu , ze zle wykalkulował

moze nie kalkulowal ??

jeden lubi jezdzic rowerem inny rajdowka a jeszcze inny dlubac w nosie pytanie czy mamy prawo im zabraniac robic rzeczy ktore luba ??

Napisano

Pewnie, że tak. Bernie dorobi do tego jeszcze jakąś ideologię i zarobi trochę kasy.

Napisano

> moze nie kalkulowal ??

> jeden lubi jezdzic rowerem inny rajdowka a jeszcze inny dlubac w nosie pytanie czy mamy prawo im

> zabraniac robic rzeczy ktore luba ??

taki powinni mu zabronić ale pewnie głupi się uwziął . Pewnie teraz jeżeli wróci do F1 za szybko w rajdzie nie wystartuje.

Napisano

> taki powinni mu zabronić ale pewnie głupi się uwziął .

Bo jesteś niezadowolonym kibicem i nie możesz sobie w niedzielę obejrzeć jego występów? Chociaż pisząc o nim głupi to nim jednak nie jesteś.

Napisano

> Bo jesteś niezadowolonym kibicem i nie możesz sobie w niedzielę obejrzeć jego występów? Chociaż

> pisząc o nim głupi to nim jednak nie jesteś.

chyba nie za bardzo rozumiesz co piszesz. To nie zabawa ani sport. Wiesz, ile Renault kosztowała ta zabawa z Kubicą? I co z tego, że to jego hobby? Trzeba stawiać priorytety. Jeśli mu nie pozwolili, to źle zrobili i napewno tego błędu u innych już nie popełnią.

Możesz sobie pisać co chcesz. Decyzja o starcie w rajdach była głupia i nieprzemyślana. Tyle o tym.

Mam ogromną nadzieję, że uda mu się wrócić, bo będzie to wielki wyczyn ok.gif

Napisano

> chyba nie za bardzo rozumiesz co piszesz.

uuu powiało chlodem

>To nie zabawa ani sport. Wiesz, ile Renault kosztowała ta

> zabawa z Kubicą? I co z tego, że to jego hobby? Trzeba stawiać priorytety.

ale kto ma ustanawiac te priorytety ?? bo mysle ze dla Kubicy priorytetem byl rozwoj i jak najwiecej km czym to juz jest mniejszy problem a reno podjelo ryzyko wiec o co caman ??

to jest sport w kazdej dyscyplinie trzeba trenowac a tu trening mozna bylo polaczyc z hobby

> Jeśli mu nie pozwolili, to źle zrobili i napewno tego błędu u innych już nie popełnią.

na pewno to zmienia nazwe na LOTUS chyba ze kolega jest w kierownictwie teamu i wie o strategii tegoz to chetnie posluchamy

> Możesz sobie pisać co chcesz. Decyzja o starcie w rajdach była głupia i nieprzemyślana. Tyle o tym.

no ileż można

> Mam ogromną nadzieję, że uda mu się wrócić, bo będzie to wielki wyczyn

i tego sie trzeba trzymac

Napisano

> chyba nie za bardzo rozumiesz co piszesz.

Wiem o czym piszę

>To nie zabawa ani sport. Wiesz, ile Renault kosztowała ta

> zabawa z Kubicą? I co z tego, że to jego hobby? Trzeba stawiać priorytety. Jeśli mu nie

> pozwolili, to źle zrobili i napewno tego błędu u innych już nie popełnią.

Jaki kontrakt takie możliwości. Co w tym takiego trudnego do zrozumienia?

> Możesz sobie pisać co chcesz. Decyzja o starcie w rajdach była głupia i nieprzemyślana. Tyle o tym.

A ty możesz pisać? Na dodatek jeszcze co mam a czego nie? Coś nie teges screwy.gif

> Mam ogromną nadzieję, że uda mu się wrócić, bo będzie to wielki wyczyn

Trudno się z tym nie zgodzić.

Napisano

> Bo jesteś niezadowolonym kibicem i nie możesz sobie w niedzielę obejrzeć jego występów? Chociaż

> pisząc o nim głupi to nim jednak nie jesteś.

kibicem...gdybym był trochę młodszy to byłby dla mnie kolega z tory ok.gif Całym serce.gif jestem zanim co nie zmienia mojej oceny , że zrobił głupio....END

Napisano

> kibicem...gdybym był trochę młodszy to byłby dla mnie kolega z tory Całym jestem zanim co nie

> zmienia mojej oceny , że zrobił głupio....END

Ale głupio że co? To że to jego hobby i z niego korzysta? To że chce podnosić swoje kwalifikacje uczestnicząc także w rajdach? To że zamiast wylegiwać sie w kurortach woli aktywnie spędzać przerwy między wyścigami? ITD...

To wg Ciebie jest głupie?

Moim zdaniem robił to co uważał za słuszne. I to szanuję. Że wyszło akurat pechowo o inna bajka. W wyścigu w F1 też miał wypadek. I co? Głupio postąpił że wrócil do F1 zamiast grać bezpieznie w pokera cy kręgle? Otóż nie. Pozwólmy robić Robertowi to co lubi i go fascynuje a wtedy będą wyniki bo bez pasji do tego co się robi o wyniki będzie trudno. Nawet gdy się podchodzi do tego profesjonalnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.